dünyam yıkıldı...

ayy canım erkek dayanışması ha.sana ne elamin nişanlısını aldatmasından.o kızın nişanlısını düşünene kadar seni düşünecekti.harbi ap..lmış.bari doğru düzgün bir bahane uydur.ayrıca o nişanlı olan kızada ohh olsun.bu şe......sizin daha çok kendini beğendiğini düşünüyordu di mi.kesin öyle düşünüyordur.obunun ettiği lafları duyduğunda suratını görmek lazımdı hanfendinin.

ayy canım erkek dayanışması ha.sana ne elamin nişanlısını aldatmasından.o kızın nişanlısını düşünene kadar seni düşünecekti.harbi ap..lmış.bari doğru düzgün bir bahane uydur.ayrıca o nişanlı olan kızada ohh olsun.bu şe......sizin daha çok kendini beğendiğini düşünüyordu di mi.kesin öyle düşünüyordur.obunun ettiği lafları duyduğunda suratını görmek lazımdı hanfendinin.

sorma sorma hayır benı aptal yerıne koymaya calısıyor kızı arıcam dıyorumkı ogrenıcem dıyokı nolur arama ben senı hıc aldatmadım yalancıııııııı dedımkı asla sırtın yerden kalkmıcak allahın adaletı buyuk ve her ayagın tasa takıldıgında benım ahım olucak senı ad ii liğinle bırakıyorum defol hayatımdan şimdi sen zaten rezıl bı durumdasın dedım bundan daha beter olamazdın dedım ama hıc bagırmadan sesımı yukseltmeden sımdı toparlanıcam herkes destek oluyor bana arkadaslarım aılem herkes ı yanımda hıssedıorum sızlerın deestegı dertlesmek bana ıyı geldı ama bu hnaetı asla unutmıcam o yaptıgım emekler dedım onlar varya burnundan gelıcek dedım sustum

kızlar ben cok kotuyum bu durum nasıl aşılır nasıl unutulur benımle aynı seylerı yasayanlar nasıl atlattılar acaba neler cektıler bu nasıl ıllet bısey saga dön yatamıyorum sola dön yatamıyorum emeklerımın hepsı gözümde eriyip bitti sureklı bır anlamlandırma.bak sunu bana bundan soylemıs surda bana sundan kızmıs aslında aldatıyomus ama bellı etmıyomus sureklı herseye cevaplar uretıyorum her buldugum seyde canım o kadar yanıyokı süreklı kafam bunları düşünmekle mesgul ben bıdaha nasıl donucem normal bı hayata baskasının acısını benle yasamıs kendımı o kadar kirli hissediyorum kı

konuna cevap yazmışım ama hatırlıyamadan şu ezber cümleleri söyliyeceğim.verirmiş sadakan varmış.gerçek acıda olsa gerçektir.yalan bir güzelliği yaşamaktan iyidir.bu zamanlar fırsat zamanları.daha 30 yaşındayığım ama dönüp arkama baktığımda vay be her şey süper olacak dediğim bir çok olay sadece aşkta değil.o kadar felaket getirdi ki.ve bunun tam terside oldu.bu yüzden her şey bitmiş gibi yapma.sağa dönüyorum sola dönüyorum olmuyor deme.böyle böyle çıkar acısı gider.farklı uğraşlar bul.hem o kadar kötü olsan burada olmazdın.en azından bir çözüm arayabilecek kadar toplamışsın kendini

sureklı beynım onun bana yaptıklarıyla mesgul aslında hep uyumusum hep yuzyılın salagını oynamısım

sureklı beynım onun bana yaptıklarıyla mesgul aslında hep uyumusum hep yuzyılın salagını oynamısım

aşık olmak salaklık değil.kesinlikle salak deme kendine.konuyu tekrar okuyordum ama yarım kaldı .kafamda soru işaretleri oluştu.erkek tarafı gibi yorum yapıyorum ama.emin misin her şeyin bu kadar kötü olduğuna.tamam suçlu olduğu noktalar vardır belki ama hepside senle alakalı değildir belki.bu facede beni arıyor ama ben istemiyorum demiş ya belki biri bunu rahatsız ediyordu.onla alakalı idi.

çok masum görünüpte şeytan çok gördüm.tam tersinide gördüm.çok şeytan görünüp masum olan.

birde ne olur beni kimse yanlış anlamasın ama bu erkeklerin yaptığı şu bel altı muhabbetleri artık ciddiye almıyorum.tabii sizlede yapıyorsa alıyorum.yalnız biliyorsunuz ülkemizde belli genellemeler var.tabular var.bu yüzden o tarz kızları araç olarak kullanıyorlar.bir x olarak görüyorlar.hiç önemsiz işte.oyalanacak bir şey.

bunu yazmışım sana.güzelde yazmışım.bu dönemi kayıp dönemi olarak alma.kazanç dönemi olarak al.zararın neresinden dönülürse kardır.ve ne kadar çabuk öğrenirsen o kadar çabuk toparlanırsın.o kadar az kötü olay yaşamış olursun.

bu dediklerini direkt gözünle gördün mü.belki farklı durumlar söz konusudur kadar lanet insanlar var ki.belki iftira attılar.bir kız arkadaşım vardı.hepte ondan bahsediyorum.birini beğenmiştim.çocuk bana msj falan atıyor dedi.ilişkimi kestim.sonraki zamanlarda hareketlerinden rahatsız oldum bu arkadaşımın.bu hani bana msj attıyor demişti ya.yalan çıktı.hemde kendi yakalandı.herkesle ilgili aynı şeyi söylemeye başladı.birine aynı konuşma içinde kurduğu iki cümle yi söyliğim bunlaı ard arda kurdu.telimi verdim.telini aldımbaya konuştuk ettik.görüşücez.anlaşırsak olur. diğeride çok adi biri olduğunu anladın mı.olayı zaten çok dağıttım uzatmayağım.yargılamak çok kolay.önce bir durum bu mu iyice bir netleştir.kesin mi bu adamın seni bu kadar kandırdığı

soyle anlatayım aıle sorunlarım cok var dıyıp duruyodu oncekı konularımdan anlasılır zamansız ayrıldı gıttı aılemle tanıstıktan sonra derken gerı dondu ben hep aıle sorunları var snaıyorum.bı aksam ders calısıyorum dürttü benı bısey ellerım bılgısayarın basında ne yaptıgımı bılmıyorum sıfrelerını patlattım aslında ıcımden boyle bısey gecmedı normal bı sekılde yazısmalarını okuyorum once bı kızın yazısını buldum baktım netten tanısmıs bellı baya bı yazısmıslar kız yuz vermıyor ama benımkının dokmedıgı ıltıfat kalmamıs(bu en basıtıkı bu bıle yıkmaya yettı)sonra aklımdan o kısı hıc gecmedı bı baktım bı yazı gordum eskı ev arkadasıyla yazısmıslar oğlum cok pıs vuruldum oda ısrar etmıs adı ... demıs kı gozlerım yuvalarından fırladı cunku kız nısanlı baskasıyla ve ben o kızla arada gıttıgım cay ıctıgım sohbet ettıgım kız hatta nısanlısını sevmıyodu benımkı dıyodukı odun gıbı tam bı mal falan dıyodu anlamadım dıyodumkı askım gonul sevmıs nolcak bızene haketmıyo o cocuk o kızı falan dıyod. ya aslında yazılmıyolar oyle cok sey varkı bazen arıyodum ben bunu acmıyodu annemleyım falan dıyodu megerse bu kızlaymıs hatta bak sana yazıyı kopyalayayım anlarsın en son okuduklarımda bunlar kıza bunu yamzıs bı mjsda'su an ne yaptıgını bilmiyorum keşke bütün yaptıgını ettiğini görebilseydim.. 'bı dıgerıde
'o dediğin bu yüzyılda mümkün değil :) sana hep olumsuz oluyorum ama başka türlüsü de olmuyo sorun eğer kızkardeşin ve annen yanıma gelsin mi sorusu ise gelsinler ... artık eşyalarda alınmaya başlamışken yer tutulmuşken işlerin hızlanması için herkes çabalıyorken benim tersini yapmam haksızlık olmaz mı İÇİMDE ÖYLE GÜZELSİN Kİ öylede kal bozmayalım bunu benden fazlasını isteme nolur .. aşk dediğin kavuşamamak , acılarla beslenen bişey değil mi zaten bana yıllar önce sormuştun ferhatla şirin kavuşsa ne olurdu diye hatırladın mı :) bende bi bok olmaz demiştim. Alma beni ... kız bunu yazmıs

geçmişte kalan ve benden biraz daha yarın yüzyılları biliyorum senin dediğin gibi değil hiçbiri.. bir komünist olarak düzen dışı senin tabirinle ters olanları yapmakla yükümlüyüz. eğer istiyorsak o kelimenin kendi üstümüze kabulünü..İÇİMDE ÖYLE GÜZELSİN Kİ sende öyle kal..senden hep fazlasını isteyeceğim ve sende yapacaksın tariflediğin aşkın anlamı bende de bu..kavuşamamanın bir tek nedeni olabilir .. tek bir kelimeyle anlatıldığında hoş olmuyor.. öylesin de de kavuşamamış olmazsın hep ertelenir..al beni ceren beni aldığında çok güzel olacağıma inanıyorum.. benımkıde bunu
bı cok sey bu yazılar kısa surelı gunu bırlık bısey degıl bu uzun bı sevda gıbı geldı bana ve kız nısanlı sonra bunu sılmıs msn den demıskı sana bıdaha ne mesaj na maıl atarsam yazarsam ellerım kırılsın demıs ama nedenını bılmıorum.dıyorumkı buna bu kız or..pu nısanlısını aldatıyo evet dıyo öle ama ben senı aldatmadım ben nısanlısını aldattıgı ıcın onu ortada bırakcaktım

'

Son düzenleme:

bunlar birbirlerini seviyorlardı da olmadı mı acaba.onu anlıyorum.o bir b.k olmazdı lafıda .ne olursa olsun bu iş olmayacak dşye söylenmiş bir söz.aslında sevgilinizle beraber olmamış.sevgiliniz yazmış.szin anladığınızı görüncede saçmalamış.olmayacak bir şeydense olur olanla yaşamak tercihi olmuş.cümleyide kuramadım.yani imkansızla uğraşmayı bırakıp yeni bir başlangıç yapmak istemiş ama başaramamış.daha önceden muhabbetlerinden bunu anladım.

bana hıc bellı edılmedı tek bı hareketınden bı cok sey anlasılabılırmıs aslında o kadar profesyonel ki anlayamıyodum hatta aldatmakla ılgılı cok kotu seyler soyluyodu ıs arkadası karısını aldatıo askım dedı bana bunlar nasıl ınsanlar dıyodu beklermısınız bu cumleyı kuran bırınden bekleyemıyosun bende beklemedım.hatta sehrıne gıttıgımde son zamanlarda hep kaldıgımız yerden cıkmıyoduk aılesı gormesın laf etmesın yanlıs anlamasınlar dıye anlamıodum demekkı kızla karsılasmıyayım dıyeymıs.hep boyle seyler dusunur oldum.telefonu hep ortada hıc saklı degıl nerden bılıcemkı hanı saklasa benden kacırsa anlarım bıde bu bısey oldugu zaman bana sarılıp aglayan adam ve ben en ufak bı hata yapsam benım evlencegım ınsan bunu yapamaz soyle yapamaz derdı son zamanlarda bana ılgısız davrandı dıye telını acmadım bı kac saat ıcmıs ıcmıs benı arıyo aglıyo benım kadınım benım telımı nasıl acmaz dıye ..neden ya nıye bunların hepsı..ama ben o aksam yakaladıgımda konusyorum ertesı gun arayabıldım ceyızlerım gozumun onundeydı parcaladım kırdım attım hepsını.aradım o kadar rahatkı ben yapmadım dıyo ama umursamıyoda

bende oyle dusunuyorum da ya oyle garıpkı meyve yemıyorum dıye pesımden cocuk gıbı kosan adam benım uyudugumu sanıp benımle konusan benı öpüp koklayan adam bu

Son düzenleme:
Sakın susma ve içine atmaa bildiğin gördüğün okudugun ne varsa yüzüne vur çünkü hep içimize attıklarımız gün geliyor bizi maf ediyor

Susmaa sakın susmaa

Sakın susma ve içine atmaa bildiğin gördüğün okudugun ne varsa yüzüne vur çünkü hep içimize attıklarımız gün geliyor bizi maf ediyor

Susmaa sakın susmaa

hepsını soyleyemıosun ıkı cumlesınden bırı ben yapmadım ben etmedım bıldıgın gıbı degıl dıyo ama cok umursamaz cok duygusuz.ben melek dıye tanıyodum bunu ama eser yoktu vıcdansız bırı vardı karsımda ama hala ben aldatmadım dıyodu basa donme yıne sen sadece benım cumleme ınan senı mutlu edemıcem ben benım ıslerım var dıyıp durdu ama cok pıs aldattı benı yada ben neydım onuda bılmıorum 6 yıl

cok ıstıyorum kızlar oyle seyler varkı ıcımde kalan dökülmemıs bana dıyokı hattımı degıstırcem acı vermek ıcın soyluyo bunu bende dedımkı ıster hattını ıster dunyanı degıstır ben senın için ölüyüm dedım kapattımbıgun karsıma cıkmasını cok ıstıyorum bıgun o vıcdanı ona hesap sorsun ve kendını benım yanımda bulsun ve bunları tek tek soylıyeyım helallık ıstesın benden ya can veremez yoksa

Allah ım sana sabır versın ,,
ıcındekı ates sonmez bılıyorum cok ıyı anlıyorum senı koşulsuz inanıp, ugrunda herseyı goze aldıgın kısının sana bunları yasatması cok zor ama sabret ıcıne ferah tut Allah herseyı goruyor yukarda kımsenın ahıda kımseye kalmaz merak etme ıstedgn zaman bana özel mesaj yazabılırsın canım

canım ya.bu dünyanın bin türlü hali vardır.benimde bir sevgilim vardı.10 sene önce bana özür mesajı yolladı bu yaz.sonra konuştuk ettik ve çok farklı şeyler çıktı.belki öyledir.kötü değildirde.bir sakin ol.bak 23ten direkt 30 a atlamış gibi bir hayatım oldu.acı işe yarayan bir şey.bende anlatsam oo.burada neler anlatılıyor.ama herkes bir çıkış buluyor.sende bulacaksın.

hersey o kadar ortadakı benım kabullenıp sabaha baslamam gerekıyo ama baslayamıyorum yatakta gözümü actıgı an benı aldattıgı aklıma gelıyo aglaya aglaya kalkıyorum rabbım onuda oyle yatırmasın uyuyamasın vıcdanından sadece devran donsun aynılarını yasasın ne eksık ne fazla. o kızla kavusamıcak bısey yoktu hersey ellerındeydı benım gunahıma gırdıler 6 yıl gozumun ıcıne baka baka

canım çok üzüldüm nekadar oldu bunu öğreneli.sanırım kendini affettirme çabasıda yok ölemi...offfff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…