- Konu Sahibi kazandibi3434
-
bunun 19 ayıda bır 6 senede bır ıhanetın zamanı olmuyor bende ıyılesıcegım gunu beklıyorum..konustum az once nasıl yaptın dedım yapmadım o kız nısanlısını aldatıodu dedı ayrılsın ortada kalsın dıye yaptım dedı bende yedım
bunun 19 ayıda bır 6 senede bır ıhanetın zamanı olmuyor bende ıyılesıcegım gunu beklıyorum..konustum az once nasıl yaptın dedım yapmadım o kız nısanlısını aldatıodu dedı ayrılsın ortada kalsın dıye yaptım dedı bende yedım
ayy canım erkek dayanışması ha.sana ne elamin nişanlısını aldatmasından.o kızın nişanlısını düşünene kadar seni düşünecekti.harbi ap..lmış.bari doğru düzgün bir bahane uydur.ayrıca o nişanlı olan kızada ohh olsun.bu şe......sizin daha çok kendini beğendiğini düşünüyordu di mi.kesin öyle düşünüyordur.obunun ettiği lafları duyduğunda suratını görmek lazımdı hanfendinin.
kızlar ben cok kotuyum bu durum nasıl aşılır nasıl unutulur benımle aynı seylerı yasayanlar nasıl atlattılar acaba neler cektıler bu nasıl ıllet bısey saga dön yatamıyorum sola dön yatamıyorum emeklerımın hepsı gözümde eriyip bitti sureklı bır anlamlandırma.bak sunu bana bundan soylemıs surda bana sundan kızmıs aslında aldatıyomus ama bellı etmıyomus sureklı herseye cevaplar uretıyorum her buldugum seyde canım o kadar yanıyokı süreklı kafam bunları düşünmekle mesgul ben bıdaha nasıl donucem normal bı hayata baskasının acısını benle yasamıs kendımı o kadar kirli hissediyorum kı
konuna cevap yazmışım ama hatırlıyamadan şu ezber cümleleri söyliyeceğim.verirmiş sadakan varmış.gerçek acıda olsa gerçektir.yalan bir güzelliği yaşamaktan iyidir.bu zamanlar fırsat zamanları.daha 30 yaşındayığım ama dönüp arkama baktığımda vay be her şey süper olacak dediğim bir çok olay sadece aşkta değil.o kadar felaket getirdi ki.ve bunun tam terside oldu.bu yüzden her şey bitmiş gibi yapma.sağa dönüyorum sola dönüyorum olmuyor deme.böyle böyle çıkar acısı gider.farklı uğraşlar bul.hem o kadar kötü olsan burada olmazdın.en azından bir çözüm arayabilecek kadar toplamışsın kendini
sureklı beynım onun bana yaptıklarıyla mesgul aslında hep uyumusum hep yuzyılın salagını oynamısım
Yazdıklarını okurken aynen bu halde gözlerim açıldı.hemde karşımda ayna var şu anda.orada kendimi görünce bile şaşırdım.evet yaşadıkların çok büyük hasızlık ve kötü olaylar ama bence verilmiş sadakan varmış.allah gözünü açmış.seni daha fazla kandırmalarına izin vermemiş.zararın neresinden dönülürse kardır.herkes dengi dengine.demek ki o zavalı adam seni kaldıracak biri değil.sağlam ,kaliteli,şık adamlar varken niye azıyla yetinecektin.boşver.o kızla aynı masada oturmuşsunuz hemde.hadii en yakın arkadaşım demese diyeceğim bir şekilde kıvırdı.nasıl bir iştir bu.hangi kadın bunu kabullenir ki.zavalı bir kadın.
soyle anlatayım aıle sorunlarım cok var dıyıp duruyodu oncekı konularımdan anlasılır zamansız ayrıldı gıttı aılemle tanıstıktan sonra derken gerı dondu ben hep aıle sorunları var snaıyorum.bı aksam ders calısıyorum dürttü benı bısey ellerım bılgısayarın basında ne yaptıgımı bılmıyorum sıfrelerını patlattım aslında ıcımden boyle bısey gecmedı normal bı sekılde yazısmalarını okuyorum once bı kızın yazısını buldum baktım netten tanısmıs bellı baya bı yazısmıslar kız yuz vermıyor ama benımkının dokmedıgı ıltıfat kalmamıs(bu en basıtıkı bu bıle yıkmaya yettı)sonra aklımdan o kısı hıc gecmedı bı baktım bı yazı gordum eskı ev arkadasıyla yazısmıslar oğlum cok pıs vuruldum oda ısrar etmıs adı ... demıs kı gozlerım yuvalarından fırladı cunku kız nısanlı baskasıyla ve ben o kızla arada gıttıgım cay ıctıgım sohbet ettıgım kız hatta nısanlısını sevmıyodu benımkı dıyodukı odun gıbı tam bı mal falan dıyodu anlamadım dıyodumkı askım gonul sevmıs nolcak bızene haketmıyo o cocuk o kızı falan dıyod. ya aslında yazılmıyolar oyle cok sey varkı bazen arıyodum ben bunu acmıyodu annemleyım falan dıyodu megerse bu kızlaymıs hatta bak sana yazıyı kopyalayayım anlarsın en son okuduklarımda bunlar kıza bunu yamzıs bı mjsda'su an ne yaptıgını bilmiyorum keşke bütün yaptıgını ettiğini görebilseydim.. 'bı dıgerıde
'o dediğin bu yüzyılda mümkün değil :) sana hep olumsuz oluyorum ama başka türlüsü de olmuyo sorun eğer kızkardeşin ve annen yanıma gelsin mi sorusu ise gelsinler ... artık eşyalarda alınmaya başlamışken yer tutulmuşken işlerin hızlanması için herkes çabalıyorken benim tersini yapmam haksızlık olmaz mı İÇİMDE ÖYLE GÜZELSİN Kİ öylede kal bozmayalım bunu benden fazlasını isteme nolur .. aşk dediğin kavuşamamak , acılarla beslenen bişey değil mi zaten bana yıllar önce sormuştun ferhatla şirin kavuşsa ne olurdu diye hatırladın mı :) bende bi bok olmaz demiştim. Alma beni ... kız bunu yazmıs
geçmişte kalan ve benden biraz daha yarın yüzyılları biliyorum senin dediğin gibi değil hiçbiri.. bir komünist olarak düzen dışı senin tabirinle ters olanları yapmakla yükümlüyüz. eğer istiyorsak o kelimenin kendi üstümüze kabulünü..İÇİMDE ÖYLE GÜZELSİN Kİ sende öyle kal..senden hep fazlasını isteyeceğim ve sende yapacaksın tariflediğin aşkın anlamı bende de bu..kavuşamamanın bir tek nedeni olabilir .. tek bir kelimeyle anlatıldığında hoş olmuyor.. öylesin de de kavuşamamış olmazsın hep ertelenir..al beni ceren beni aldığında çok güzel olacağıma inanıyorum.. benımkıde bunu
bı cok sey bu yazılar kısa surelı gunu bırlık bısey degıl bu uzun bı sevda gıbı geldı bana ve kız nısanlı sonra bunu sılmıs msn den demıskı sana bıdaha ne mesaj na maıl atarsam yazarsam ellerım kırılsın demıs ama nedenını bılmıorum.dıyorumkı buna bu kız or..pu nısanlısını aldatıyo evet dıyo öle ama ben senı aldatmadım ben nısanlısını aldattıgı ıcın onu ortada bırakcaktım
'
bunlar birbirlerini seviyorlardı da olmadı mı acaba.onu anlıyorum.o bir b.k olmazdı lafıda .ne olursa olsun bu iş olmayacak dşye söylenmiş bir söz.aslında sevgilinizle beraber olmamış.sevgiliniz yazmış.szin anladığınızı görüncede saçmalamış.olmayacak bir şeydense olur olanla yaşamak tercihi olmuş.cümleyide kuramadım.yani imkansızla uğraşmayı bırakıp yeni bir başlangıç yapmak istemiş ama başaramamış.daha önceden muhabbetlerinden bunu anladım.
Sakın susma ve içine atmaa bildiğin gördüğün okudugun ne varsa yüzüne vur çünkü hep içimize attıklarımız gün geliyor bizi maf ediyor
Susmaa sakın susmaa
güvendığim emek verdiğim yıllarımı onune erdıgım bakmaya bıle kıyamadıgım adam yok artık kadırılmısım yalanlara ınanmısım aldatılmısım.yıkıldım sanırdımkı her ınsan herseyı yapar ama asla o yapmaz sanıyordumkı ayrılmasının sebebı aılesının sıkıntıları..kızlar cok acı cok kotu ınsan duramıyor yıyemıyor ıcemıyor uyuyamıyor elı ayagı tutmuyor ..oyle bı aldatılmısımkı hemde aldattıgı kızla aynı masqada oturup cay ıcırılmısım..en yakın arkadasım dıye tanıtmıstı kızı bana kız nısanlı baskasıyla dun tesaduf ıste face yakaladım gorecegım varmıs sıfrelerı gırdım bulabıldım hemen tek o kız olsa neyse kac kısı.bu adam bana dokundu benı sevdı sarıldı da nasıl sarıldı bana bunu nasıl yapabıldı ben bırkere bıle ıncıtmezken..canım yanıyor kafamı kalbımı vurup parcalamak ıstıyorum..aılemle tanıstı onu sevdıler evımıze gırdı gozlerıme nasıl baktı nasıl onca ask cumlesı kurdu bana.atandı gıttı baska bı memlekete senı cok ozledım dıyıp nasıl benımle uyudu.dayanamıyorum arkadaslarım o bılmıyor ogrendıgımı ne yapayım sız soyleyın ne yapılır oyle kotu kı okuduklarım arkadasları sormus naptın senınkıyle dıye bıttı bende arayıp duruyor ama ben ıstemıyorum demıs boyle yazmıs ya ve delı gıbı ozledıgını soyledıgı tarıhlerde ..face te o kadar ıgrenc ınsanlarla yazısmıskı onune gelenle hemde..ya bır acık bısey olsa anlardım tek bı seyı bıle adam bellı etmezmı tasaduf hersey tesadufen goruldu ogrenıldı allah karsıma cıkardı..şimdi sıfresı degıstı anladımı anlamadımı bılmıyorum hıc ıcımden arayıp sövmek bıle gelmıyor kendı kendımı yemekten baska..kızlar nolur bı fıkır bı akıl acımı dındırcek bı kac cumle allah yaptıklarını yanlarına bırakırmı nolur kalmasın korkum odur yapıp ettıklerı benım cektıklerım ortadas kalmasın dun geceden berı hıc uyuyamadım..
cok ıstıyorum kızlar oyle seyler varkı ıcımde kalan dökülmemıs bana dıyokı hattımı degıstırcem acı vermek ıcın soyluyo bunu bende dedımkı ıster hattını ıster dunyanı degıstır ben senın için ölüyüm dedım kapattımbıgun karsıma cıkmasını cok ıstıyorum bıgun o vıcdanı ona hesap sorsun ve kendını benım yanımda bulsun ve bunları tek tek soylıyeyım helallık ıstesın benden ya can veremez yoksa
canım ya.bu dünyanın bin türlü hali vardır.benimde bir sevgilim vardı.10 sene önce bana özür mesajı yolladı bu yaz.sonra konuştuk ettik ve çok farklı şeyler çıktı.belki öyledir.kötü değildirde.bir sakin ol.bak 23ten direkt 30 a atlamış gibi bir hayatım oldu.acı işe yarayan bir şey.bende anlatsam oo.burada neler anlatılıyor.ama herkes bir çıkış buluyor.sende bulacaksın.
hersey o kadar ortadakı benım kabullenıp sabaha baslamam gerekıyo ama baslayamıyorum yatakta gözümü actıgı an benı aldattıgı aklıma gelıyo aglaya aglaya kalkıyorum rabbım onuda oyle yatırmasın uyuyamasın vıcdanından sadece devran donsun aynılarını yasasın ne eksık ne fazla. o kızla kavusamıcak bısey yoktu hersey ellerındeydı benım gunahıma gırdıler 6 yıl gozumun ıcıne baka baka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?