- Konu Sahibi kazandibi3434
-
uyuyolar yaa uyurlar bunlar hep mutlu olurlar acılar yanıma kalır
aslaaa olamazlarrr aslaaa. seni aglatıp kendileri gülemezler...
ne kdar sayılsa bu adama azdır! ben nişanlı olan kızın yerinde olsaydım böyle konuşmazdım ayrıca bana bak ahlaksız beni bi daha rahatsız edersen polise kadar giderim falan derdim
ALLAHIN sevdiği kulusun ki daha fazla aşağılanmadan RABBİM göstermiş.şimdi yapman gereken tek şey kpss odaklanman çünkü hayatın ve geleceğin seni aldatan insandan çok daha önemli çok zor biliyorum ama eğer kendini salarsan sana 2. kötülüğü yapmış olacak ..kendini daha çok ver derslere aralarında boğull.. sebepsiz ayrılmak susup gitmek en büyük cezadır .yerinde olsam ki gerçekten RABBİM yaşatmasın. ona msj la yüzyüze söylemeye bile değmez . olmadıı olmucakk olamaz hoşçakal diyip msj atardım.. eğer deli gbi arayıp çok rahatsız ederse o bütün yazışmaları vs bahsettiğin herşeyi inş kaydettmişsindir noktasına kadar geri gönderirdim. he eğer bu yaptıklarının hiç biri onun umrunda değilse RABBİME havale et o senin yerinede mutlaka cezasını verr .sen dua et ondan kurtulmak için. sana dokundu seni öptü vss evet çok zor hazmetmesi bunları yok sayabilmen ama yapıcak bir şey yok . lütfenn hayatını onun iğrençliği için mafvetme dersine asıl hırs yap ve kazan.hiç merak etme öyle bir yerde olmadık zamanda karşılaşırsın ve tek bir bakış , söz ile bile onu pişman edebilirsinn ...
canımınıcı kızla karsılıklı yazısmıslar kız meyıllıymıs yoksa kıza asılmamıs merak etme
bırak onla konusmayı msj atmayı ben ona sozck bıle kurmam bu saatten sonra
napıcamı ınan bende bılmıyorum ne sesını ne yuzunu ne haberını almak ıstıyorum bugun ısten cıkar cıkmaz hattımı degısıtırıcem bı daha hıc bısrseyını gormek ıstemıorum ama yandıgını allahın gazabınıda gormek ıstıyorum kafam beynım allak bullak kendımı toplayabılsem bı sızlerle paylasabıldım cvremde kımseye anlatamadım oyle rezıl bı durumkı kıme ne dıcemee pekii ne yapmayı bekliyorsunn. öğrensin istiyor musun istemiyor musun ?
Tatlı canını, beş para etmeyen biri için üzme tatlım.
Tabiki canın yanar, insanın birine olan güveninin yıkılmasından daha
kötü ne olabilir ama sen erken farkettiğin için şükret.
Ben de senin yerinde olsam ne arar ne mesaj çekerim. Hattımı değiştirmem
muhtemelen ama hiçbir şeyine karşılık vermem. Baktım birkaç defa ısrarla
arıyor, face de yazdığı mesajdaki cümleleri ona yazar yollarım. Kafası
basar herhalde. Eğer aramaya devam ederse işte o zaman hattı
değiştiririm. Sonra bütün bir gün uyurum, sadece uyurum ama öncesinde
kendimi şartlandırırım, uyandığımda hiçbir izi kalmayacak diye. Uyanırım ve
hiç olmamış gibi yaşamaya başlarım. Ona ait iğne bile bırakmam evde, her
attığım ona ait eşya ile o da silinir içimden.
Söylemesi kolay olduğu için değil, kendimi yapılan hiçbir haksızlık karşısında
ezdirmeyeceğim için öyle yaparım diyorum. Sen de ezdirme, üzdürme kendini.
Hiç harabetme... Değmez gerçekten. Senin değil, onun yıpranması gerek bu
denli iyi niyetli ve ona son derece bağlı birini kaybetti diye... O zaten yaptıkları
ile hakettiklerini kanıtlamış, senin tek damla gözyaşını haketmiyor. Hem seni
aldatarak hakkını yemiş oluyor ve inan Hak bunu asla bırakmıyor insanda.
Burnundan gelecek.
Rabbim yardımcın olsun inşallah. Tez zamanda silsin aklından kalbinden.
Daha önce bu kişi habersizce çekip gitmiş ve bir ay sonra dönmemişmiydi?
İstemiyorum''deseydi de canın yanardı ,emin ol..
Yoklukta bile seni sevmiyor olurdu,biraz latife yapacak olursam..Her halükarda can yakan şeyler bunlar..
benım gozlerım bosalıyomukı acaba herkes soruyo ne oldu ruh gıbısın dıye kıme alatım kıme soylıyım en son atandıghı yere gıttm kıyafetlerını utuledım evını temzıledım coraplarını yıkadım ben bunun ya allah sorsun ne olur okuyoduk ıkımızde ıs ımkanı yok dıyebede okyodum 3 kurusumu bıle onunla paylasıodum sırf o okulu bıtırsın de bız yuvamızı kuralım 6 sene ya 6 senemmm 6 sene benı aldatmıs sınavına hazırlansın dıye kostum gıttım 17 saatlık yolda kıtaplarını aldım allahım yaaa ben uyuyamıyorum o nasıl uyuyor o nasıl yatıp kalkıyo ozledım askım ama dedıgtı herzaman paramız olmadıgında ben maası aldım dıyodum ya kos gell ben nasıl bunları sındırıcem nasıl aklımdan atıcam hergun ceyızımden bı parca gosterıodum mutlu olsun dıye guclu olsun dıye ben kıme ne yaptım kımın canını yaktım bı yandan calıstım bı yandan okudum yaaa bı yandanda ona destek oldum hıcmı vıcdanı yoktu allahtan hıcmı korkmadı bana nasıl dokundu uyuyamıyorum kızlar yatılmıyo yenılmıyo cok agır allahım sen kımseye yasatma
napıcamı ınan bende bılmıyorum ne sesını ne yuzunu ne haberını almak ıstıyorum bugun ısten cıkar cıkmaz hattımı degısıtırıcem bı daha hıc bısrseyını gormek ıstemıorum ama yandıgını allahın gazabınıda gormek ıstıyorum kafam beynım allak bullak kendımı toplayabılsem bı sızlerle paylasabıldım cvremde kımseye anlatamadım oyle rezıl bı durumkı kıme ne dıcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?