dünyam yıkıldı...

Canımm sen, o kadar çok iyi anlıyorum kii
İnan okurken içim parçalandı.
Bunlar da Allah korkuları yok mu anlamıyorum .. Sevmeyi beceremiyosan ne diye çıkıyosun..
Canım senin sadece sabra ve zamana ihtiyacın var. Ve bu zamanda çok sabırlı olmak zorundasın..
Allah'a sığın.. Dua et bol bol
Rabbim sabrını veriyor ..
Onların yaptıkları elbette yanına kar kalmıcak.
Rabbim kimsenin ahını kimsede bırakmaz..
İlahi adalete güven canım..

aslaaa olamazlarrr aslaaa. seni aglatıp kendileri gülemezler...

kıza demıskı bırak nısanlını gel kızda bırakmam demıs kıza sormus eskıden ferhatla sırın kavusursa ne olur demıs kızda bı halt olmaz demıs sonra kız bunu msnden faceten sılmıs bu hayvanda baska kızlara sarmıs ya kafayı yıcem yaaaa delırıcemmm ya bu kadar assalık olmaz dedım ya yapmaz ya aldatılan arkadaslarıma uzulurdum ne sanslıyım derdım soylerdım ona sarılırdım ya allahım sorsun burbundan gelsın

ne kdar sayılsa bu adama azdır! ben nişanlı olan kızın yerinde olsaydım böyle konuşmazdım ayrıca bana bak ahlaksız beni bi daha rahatsız edersen polise kadar giderim falan derdim

bırak onla konusmayı msj atmayı ben ona sozck bıle kurmam bu saatten sonra

ee pekii ne yapmayı bekliyorsunn. öğrensin istiyor musun istemiyor musun ?
napıcamı ınan bende bılmıyorum ne sesını ne yuzunu ne haberını almak ıstıyorum bugun ısten cıkar cıkmaz hattımı degısıtırıcem bı daha hıc bısrseyını gormek ıstemıorum ama yandıgını allahın gazabınıda gormek ıstıyorum kafam beynım allak bullak kendımı toplayabılsem bı sızlerle paylasabıldım cvremde kımseye anlatamadım oyle rezıl bı durumkı kıme ne dıcem

Yapacak fazla birsey yok.
İç yüzünü ögrendiginize göre, kendinize bir iyilik yapin ve ayrilin.
Aciklamaya gerek bile yok.
Degmez. Sebebini cok merak ederse, sizi bulur ve sorar zaten.
Bir iliskide dürüstlük ve sadakat olmadiktan sonra yürümesinin ne anlami var ki?
Allah akil fikir versin kendisine.

Tatlı canını, beş para etmeyen biri için üzme tatlım.
Tabiki canın yanar, insanın birine olan güveninin yıkılmasından daha
kötü ne olabilir ama sen erken farkettiğin için şükret.

Ben de senin yerinde olsam ne arar ne mesaj çekerim. Hattımı değiştirmem
muhtemelen ama hiçbir şeyine karşılık vermem. Baktım birkaç defa ısrarla
arıyor, face de yazdığı mesajdaki cümleleri ona yazar yollarım. Kafası
basar herhalde. Eğer aramaya devam ederse işte o zaman hattı
değiştiririm. Sonra bütün bir gün uyurum, sadece uyurum ama öncesinde
kendimi şartlandırırım, uyandığımda hiçbir izi kalmayacak diye. Uyanırım ve
hiç olmamış gibi yaşamaya başlarım. Ona ait iğne bile bırakmam evde, her
attığım ona ait eşya ile o da silinir içimden.

Söylemesi kolay olduğu için değil, kendimi yapılan hiçbir haksızlık karşısında
ezdirmeyeceğim için öyle yaparım diyorum. Sen de ezdirme, üzdürme kendini.
Hiç harabetme... Değmez gerçekten. Senin değil, onun yıpranması gerek bu
denli iyi niyetli ve ona son derece bağlı birini kaybetti diye... O zaten yaptıkları
ile hakettiklerini kanıtlamış, senin tek damla gözyaşını haketmiyor. Hem seni
aldatarak hakkını yemiş oluyor ve inan Hak bunu asla bırakmıyor insanda.
Burnundan gelecek.

Rabbim yardımcın olsun inşallah. Tez zamanda silsin aklından kalbinden.

Daha önce bu kişi habersizce çekip gitmiş ve bir ay sonra dönmemişmiydi?

İstemiyorum''deseydi de canın yanardı ,emin ol..

Yoklukta bile seni sevmiyor olurdu,biraz latife yapacak olursam..Her halükarda can yakan şeyler bunlar..

Son düzenleme:
bunlar insanlıktan çıkmışlar.ne edep ne gurur.bunları ona söylesen güler bunlar.zaten aşktan halt diye bahsetmiş.kız bunu bıraktığında başka kızlara sarmış yazmışsın ya demek ki en ufak bir durumda zaten seninki dağılıyor.merak etme bu f....e zaten bu tür hareketlerine devam eder.bu ş....fsiz adamda böyle kötü olup dağılmaya.

ararmı bılmıorum anladı sanırım daha hangı yuzle cıkacak karsıma onu allaha havale ettım o kadar arayıs ıcıne gırmıskı kızları gorsenız mıdenız bulanır bellı zaten ne amacla oldugunu allah hepsının hakkından gelsın

aynen oyle olmustu aılemle cok sıkıntılar var korkuyorum senı mutsuz etmekten yarın obursu gun bana dersınkı bunun ıcınmı evlendın benle dıye duzeltelım oyle demıstıde donmustu kaldıramıyorum hersey yaptıgı ıs attıgı her adım yalan

O kadar üzüldüm ki benimde gözlerim doldu okurken.
Bence yaptıkları asla yanına kalmicak,bu dünyada kalsa bile diğer dünyada kalmicak.
Hiç mi gurur yok hiç mi onur yok bu insanlarda ya.
Dünya ne hale geldi,herkes birbirini aldatır oldu.
Ama Rabbim yanında kimse olmasa bile o var,kimsenin ahını kimsede bırakmaz merak etme.
Dua et,sabret ne kadar zor olduğunu biliyorum ama elden bişey gelmez.
Ona en büyük ceza sensizlik olur,seni kaybettiğini görünce onunda içi yanıcaktır eminim.
Hem böyle karaktersiz bir insan nasıl mutlu olabilir ki?
Senin onsuz mutlu olduğunu görünce bence kahrolucaktır,kendiside hiç bi zaman gerçek anlamda mutlu olcamıcaktır.
Arkadaşım Rabbim sana bol bol sabır nasip etsin .

Allah yardımcınız olsun...

Size tutunacak bir kaç cümle söylemek istiyorum. Mesela erkenden gördünüz neler çevrildiğini. Ya ciddi adımlardan sonra olsaydı? Ya da çok çok başka şeyler yaşadıktan sonra.

Allah görmeni istemiş. Ya daha uzun sürseydi bu şekilde çok çok uzun..

Üzüleceksin, ağlayacaksın.. Pişmanlıklar, hasret, nefret neler neler..

Ama bi gün gelecek iyi ki yok diyeceksin. iyiki olmamış..

Bi an önce bitir ilişkini derim. Bir daha affedersen bir daha yapacaktır.

Sevgiler..

Son düzenleme:
benım gozlerım bosalıyomukı acaba herkes soruyo ne oldu ruh gıbısın dıye kıme alatım kıme soylıyım en son atandıghı yere gıttm kıyafetlerını utuledım evını temzıledım coraplarını yıkadım ben bunun ya allah sorsun ne olur okuyoduk ıkımızde ıs ımkanı yok dıyebede okyodum 3 kurusumu bıle onunla paylasıodum sırf o okulu bıtırsın de bız yuvamızı kuralım 6 sene ya 6 senemmm 6 sene benı aldatmıs sınavına hazırlansın dıye kostum gıttım 17 saatlık yolda kıtaplarını aldım allahım yaaa ben uyuyamıyorum o nasıl uyuyor o nasıl yatıp kalkıyo ozledım askım ama dedıgtı herzaman paramız olmadıgında ben maası aldım dıyodum ya kos gell ben nasıl bunları sındırıcem nasıl aklımdan atıcam hergun ceyızımden bı parca gosterıodum mutlu olsun dıye guclu olsun dıye ben kıme ne yaptım kımın canını yaktım bı yandan calıstım bı yandan okudum yaaa bı yandanda ona destek oldum hıcmı vıcdanı yoktu allahtan hıcmı korkmadı bana nasıl dokundu uyuyamıyorum kızlar yatılmıyo yenılmıyo cok agır allahım sen kımseye yasatma

Ama böyle kahretme kendinii artıkk yaa yaşadıklarını inan yaşamış olarak düşünemiyorum halinden farklı olmazdım .. kızlara neler yazıp ettiğinide tahmin edebiliyorumm ALLAH yaşattığının beterini yaşatsın. siz sen görene kadar iyi miydiniz ? sana ilgilimiydi ve şuan durum nasıl ? anladımı yani yok tepkisni gerçekten merak ettim

haklısın aslında onun rezilliği ama insanlara paylaşınca herkes sorucak herkese aynı şeyi defalrca anlat , aynı şeyleri 50 kere yaşa çok zor yaa . RABBİM seni iyi insanlarla karşılaştırsınnn bundan sonra. bildiğin enkaz yaptı seni umarımm beteriini yaşar inşallah ve şu hayatta hiç bir şey yarım kalmazz elbet ettiğini bulucak ama nolucak insanlar yaşadığıyla kalıcak ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…