Dünyanın en aptal insanıyım!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kesinlikle çok aptalım. Ben hayatımda kimseyle çıkmadım. Ben eşimle olacağım ilk dedim. Çok yanlışmlş. İnsanları tanımak için ne yapacağını bilmek için.
Kendime gelince anlatacam. O kadar mutsuzum ki. Bana dua edin nolur.
Kuzum zaten.çoğu olduğu gibi degik kendini tanitmiyor çarşıdan alıyorsun birtane eve geliyorsun bin tane...değişik degisik hareketlerle başbaşa kalıyorsun ,bi kaybın yok en azından bu konuda için rahat olsun

Zorla bebek yaptım.

Keşke kalmasaydım. Keşke...
Hayatım dram gibi. Yapıştım bu adama. Her şey o kadar belliydi ki ta nişanlılıktan... Çünkü hayatımda ilk kez birini sevdim.
Bence bi sakin olun, ne yapın ne edin bir sakin olun. Hormonlar ve stres çok zarar verir bence hamileliğiniz boyunca dayanın derim. Gerekirse bol bol yazın buraya dertleşiriz.

Sizi ve bir önceki konunuzu hatırlıyorum.
''Eşim çok iyi biri tek kusuru hemen sinirlenmesi ama siniri çabuk geçer'' diyordunuz, yanılıyor muyum?
Az çok tahmin etmiştim sizin durumu hoşgörmeye çalıştığınızı.
Sakin olun ve bebeklerinizi düşünün
şu dünyada ölümden başka herşeyin çaresi bulunur.

Ben ne kadar neşeli ne kadar deli dolu insandım. Derslerimde öğrenciler kırılıp geçerdi. Tiyatro kursuna giderdim.
Ben iyi bir insanım arkadaşlar. Annem ve babamı hiç üzmedim. Onlar mutlu olsun diye elimden geleni yaptım. Maaş kartımı babamdan hiç almadım. Benden para alırken utanmasn diye.
Ben kimseyi de üzmedim ah almadım. Neden böyle şeyler yaşıyorum. Çocukluğum hastalıkla geçti. Diyordum evliliğim çok güzel olacak mükafatım olacak. Olmadı...

Lütfen sakin olun bebeğiniz doğunca iyiki doğmuş diyeceksiniz. Anne olmak dünyanın en güzel şeyi. Benim de evliliğim sorunlu ileride boşanaağım yüksek ihtimal ama hamile kalsam hiç üzülmem. Kocadan bağımsız bir şey. Belki ileride boşanacaksın ama o evladın doğacağı varmış. Ne olur masum yavrular için sakin ol. Senin stresin onlara zarar verebilir

Ne kadar süreden beri evlisiniz. Tam evliliğe alışamadan çocuk yaptıysanız bu duyguları hissetmeniz normal. Ama bebek için böyle düşünmeyin, onlar hissediyor. Mutlu geçirmeye çalışın. Eğer bir karar verecekseniz doğumdan sonra düşünün.

Ee ne oldu şimdi konuya tek tek yazıp ne olduğunu yazmıyorsunuz ne diyelim şimdi biz size ne olduğunu bilsek yazacağız bişeyler

Saymaya gerek yok sen hatanı biliyorsun zaten

Biz bugün kayınvalidemlere iftara gidecektik. Ben oruç tutmuyorum.
Öğlen uyandık. Kalkar kalkmaz kalk alışveriş yapıp annemlere geçelim 2 gibi orda oluruz dedi. Ben de 5 gibi çıkalım dedim. Çünkü eşimin ailesi çok değişik. Su bile içemiyorum kaynataya ayıp olurmuş. Kahvaltı yapmam lazım. Bilmem ne. Kaldı ki rahat edemiyorum. Dinlenerek gezmem lazım. Riskli gebelik geçiriyorum. Ama oraya gidince diken üstünde oturuyorum. Zaten 3 günde bir gidiyoruz. Ailesine kalsa hergün orda kalacağız. Neyse ailesini seviyorum iyi insanlar ama sürekli orda olmamızı istemeleri yoruyor.
Ben 5 gibi çıkalım deyince bu alışverişinizi erkenden bitirip eve mi geri döneceğiz dedi. Dönelim dedim. Evde oturalım 5te gider yardım ederiz dedim. İşte iyice sinirlendi makyaj masasına vurdu kızdı gelip seni almayacağım diyerekevi terketti. Ben de ağladım yine evde. Her zamanki gbi. Aradım açmadı mesaj attım. (O benim aileme doğru düzgün gitmez, gidince de en fazla 1 buçuk saat durur. aramaz, çünkü o erkek!) Ne hissediyorsan duygusal olarak sinirli karışık mesajlar attım. Bebeklerime üzüldüğümü söyledim. O da artık onun için bittiğini, akşam ailesiyle konuşacağını ve bitireceğini söyledi. Ben de tamam dedim. Babamı çağırdım. 4 günlük eşya aldım yanıma, sonrasını 4 gün sokağa çıkma yasağı dan sonra alırım dedim. Geçtim babamlara. Sonra bebişlere üzüldüm. Babasız mı büyüyecekler diye. Aradım bi konuşalım ondan sonra. Konuşacak bir şey kalmadı. Sen aileme bir gün sabahtan gelip oturdun mu bi çorba yaptın mı falan filan dedi. Bi ara bayağı bağırdı kapattı. Baktım Ki olacak gibi değil. Bitsin bitecekse dedim. Aradan zaman geçti ablası aradı seni almaya geliyoruz dedi. Ben gelmek istemiyorum dedim. Bu oyuncak değil iki çocuk var ortada oturun konuşun sonra karar verin dedi. Aldılar beni. Arabada saymadığı kalmadı.küfürler bilmem ne. Bi ara o kadar sinirlendim ki kapıyı açtım arabadan atacaktım kendimi. İndir beni diye bağırdım. Neleri söylemedi ki, ben ailesi arkasından konuşuyormuşm, asla yapmam, paramın yarısını aileme veriyormuşm. 1300 TL ev kredisi ödüyorum ailemin. Ama tanışırken ona dedim ki ödeyeceğim istersen görüşmeyelim. O da olur mu öyle şey öde bilmem ne demişti. Beni ablasıyla almasının sebebi ailesi bayramı güzel geçirsinmiş sonra bırakacakmış. Bilmem ne. Ben de daha hiç bakmadım suratına. Ailesinden çıkarken eve gelecek misin dedi. Hayır annemlere götür beni dedim. Annemlere geldim. Her yerden engelledim. Yoruldum.

Saymaya gerek yok sen hatanı biliyorsun zaten
Bak kardeşim şu en mutsuz zamanımda gelip bana bekarken milletle yatmam gerektiğini söyleyip durma. Yine olsun yine eşimle olurum. Biz helal ve harama inanıyoruz. Yazma dedim bana

Bak kardeşim şu en mutsuz zamanımda gelip bana bekarken milletle yatmam gerektiğini söyleyip durma. Yine olsun yine eşimle olurum. Biz helal ve harama inanıyoruz. Yazma dedim bana
Ahahah ne alaka şimdi bu konuyla ay ne güldüm. Sana demedim ki yapanlara karışma dedim. Aaaa sen miydin iyi olmuş sana o kadar ahlak bekçisi olup mutsuz olursun işte bakire olmayan kızlara hakaret ederken helal ilişkin sana sinirli davransın oh canıma değsin 😂😂 ay içimin yağları eridi

Ahahah ne alaka şimdi bu konuyla ay ne güldüm. Sana demedim ki yapanlara karışma dedim. Aaaa sen miydin iyi olmuş sana o kadar ahlak bekçisi olup mutsuz olursun işte bakire olmayan kızlara hakaret ederken helal ilişkin sana sinirli davransın oh canıma değsin 😂😂 ay içimin yağları eridi
Mune Mune

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X