- Konu Sahibi Nehircikss
Noldu yaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum zaten.çoğu olduğu gibi degik kendini tanitmiyor çarşıdan alıyorsun birtane eve geliyorsun bin tane...değişik degisik hareketlerle başbaşa kalıyorsun ,bi kaybın yok en azından bu konuda için rahat olsunKesinlikle çok aptalım. Ben hayatımda kimseyle çıkmadım. Ben eşimle olacağım ilk dedim. Çok yanlışmlş. İnsanları tanımak için ne yapacağını bilmek için.
Kendime gelince anlatacam. O kadar mutsuzum ki. Bana dua edin nolur.
Bence bi sakin olun, ne yapın ne edin bir sakin olun. Hormonlar ve stres çok zarar verir bence hamileliğiniz boyunca dayanın derim. Gerekirse bol bol yazın buraya dertleşiriz.Zorla bebek yaptım.
Keşke kalmasaydım. Keşke...
Hayatım dram gibi. Yapıştım bu adama. Her şey o kadar belliydi ki ta nişanlılıktan... Çünkü hayatımda ilk kez birini sevdim.
Ağzına acı biber sürerim hamilesin sen neler diyorsun öyleBenim Allah canımı alsın. Nolur canımı alsın.
Bak kardeşim şu en mutsuz zamanımda gelip bana bekarken milletle yatmam gerektiğini söyleyip durma. Yine olsun yine eşimle olurum. Biz helal ve harama inanıyoruz. Yazma dedim banaSaymaya gerek yok sen hatanı biliyorsun zaten
Ahahah ne alaka şimdi bu konuyla ay ne güldüm. Sana demedim ki yapanlara karışma dedim. Aaaa sen miydin iyi olmuş sana o kadar ahlak bekçisi olup mutsuz olursun işte bakire olmayan kızlara hakaret ederken helal ilişkin sana sinirli davransın oh canıma değsinBak kardeşim şu en mutsuz zamanımda gelip bana bekarken milletle yatmam gerektiğini söyleyip durma. Yine olsun yine eşimle olurum. Biz helal ve harama inanıyoruz. Yazma dedim bana
Bak kardeşim şu en mutsuz zamanımda gelip bana bekarken milletle yatmam gerektiğini söyleyip durma. Yine olsun yine eşimle olurum. Biz helal ve harama inanıyoruz. Yazma dedim bana
Ahahah ne alaka şimdi bu konuyla ay ne güldüm. Sana demedim ki yapanlara karışma dedim. Aaaa sen miydin iyi olmuş sana o kadar ahlak bekçisi olup mutsuz olursun işte bakire olmayan kızlara hakaret ederken helal ilişkin sana sinirli davransın oh canıma değsinay içimin yağları eridi