Dünyanın en aptal insanıyım!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ahahah ne alaka şimdi bu konuyla ay ne güldüm. Sana demedim ki yapanlara karışma dedim. Aaaa sen miydin iyi olmuş sana o kadar ahlak bekçisi olup mutsuz olursun işte bakire olmayan kızlara hakaret ederken helal ilişkin sana sinirli davransın oh canıma değsin 😂😂 ay içimin yağları eridi
Hasta misin sen? Kendi kuyruk acini buradan mi cikariyorsun?
Yorumlarini okumadim. Meselen ne onu da bilmiyorum. Ama su yazdiklarin bile normal degil, otur bi yeni bastan oku. Aradan cimbizla kelimeleri cekip kendine mi yonttun?

Ahahah ne alaka şimdi bu konuyla ay ne güldüm. Sana demedim ki yapanlara karışma dedim. Aaaa sen miydin iyi olmuş sana o kadar ahlak bekçisi olup mutsuz olursun işte bakire olmayan kızlara hakaret ederken helal ilişkin sana sinirli davransın oh canıma değsin 😂😂 ay içimin yağları eridi

Sen kesinlikle hastasın!
Yazmıcam dedim ama okudukca sinir geldi.

Konu sahibi zaman herşeyin ilacı derin nefes alıp aklınıza güzel şeyler getirin. Yavrularınızın yiyeceği ekmek varsa herşey bahanedir kendinizi suçlayıp onları da strese sokmayın. Allah hakkınız da hayırlısını nasip etsin.

Benim de hamilelikte aldatılma korkum vardı. Az çektirmedim herife. 😀 İşi 1 saat uzaklıktaydı. Ben de İstanbul'da yeniyim trafiğin süreyi uzatabildiğini idrak edemiyorum daha. Bir gün iş paydos saatinden yarım saat sonra geldi eve. Adamın beynini yedim sen aylardır ne yapıyon işten geç gelip diye. Servis meğer o gün e5 ten değil Tem otoyolunda gelmiş. :KK70:Ben İstanbul cahiliyim tabi, bana anlatana kadar bitap düştü. Yarım saat geç gelse ne olacaktı zaten. Ne yapılır yarım saatte. 🤣
Bunu niye anlattım sorma, ben de bilmiyorum. Ama birinin eşine hamilelik hormonları hakkında bilgi vermesi lazım. Hamile kadına höt zöt olmaz.

Mune Mune bazı üyeler uzunca bir süre bu forumdan uzaklaştırılmalı diye düşünüyorum.
Herkesin hayatı kendini ilgilendirir bununla birlikte 'kendi hayat tarzımı savunacağım'
diye bir başkasına üslup ve terbiyeden yoksun yorum yapmanın da bir yaptırımı olmalı diye düşünüyorum.
Hamile bir kadının karnındaki bebekle sınanmasını istemek için insanın gerçekten
kötü kalpli olması gerek.
Okurken ben utandım...

arkadaşım önceki konularindan da bildiğim kadariyla siz baştan beri sorunlari görmezden gelmis, hatta burada yapilan uyarilara da zaman zaman olumsuz tepki vermiştiniz, bunlara rağmen tedavi gorup hamile kalmıştiniz, anladığım kadariyla şu anda eşiniz sizden bosanmak istedğinizi kesin bir dille belirtmis ve ailenizin evine dönmüşsünuz ve yanlış anlamadiysam en başından beri çocuğunuzu tek başına buyutmek zorunda kalacağınizı hiç düşunmediginiz için ağır stres altindasıniz, çocuk için üzgunum ama bir an once toparlanip çocugunuz icin saglikli kararlar almaniz gerek, eşiniz zaten bitirmiş evliliği, biz burda ne tavsiye verebiliriz ki?

Konu sahibi bana boş beyin mi beyinsiz mi öyle bişey demişti. He bir de yıkıl karşımdan rezil demişti.Şurada 2 ay oldu olmadı ? Neden ? Eşiniz sinirli değil size kötü davranıyor sıkıyorsa patronuna sinirlensin polise diklensin güçlü birine atarlansın dediğim için. Şiddet gören bir kadına boşan demiştim boşanınca sana puan mı kazandıyorlar demişti. Aradan 2 ay geçmiş , neler olmuş. Hala şansı var , her zaman şans vardır. Ama bence o kadar kabullenmiş ki bu hayatı herkesin hayatı böyle sanıyor. Bugün üzüldü yarın barışır , yarın yine küser bu böyle sürer gider hiçbişey değişmez.Ve emin olun şu anda suçlu olan yine buradaki kadınlar olacak. Şimdi ayrıl diyenler kocasına saydıranlar en kötüsü olacak.

Bak kardeşim şu en mutsuz zamanımda gelip bana bekarken milletle yatmam gerektiğini söyleyip durma. Yine olsun yine eşimle olurum. Biz helal ve harama inanıyoruz. Yazma dedim bana
Niye böyle şeyler yazıyor bu üye
Söyleyecek lafın yok iyi yakaladım seni hadi cevap ver madem helal ilişki neden mutsuzsun? Ben haram ilişki çok yaşadım ama çok mutluyum herşeyim var param arabam gördüğüm bir aile sevgisi dostlarım var evimde huzur var saygısız bir adam yokama sende neden mutsuzluk var açıkla
Mutluluğu yatağa bağlamak da ne bileyim... biraz sakin mi olsanız

Konu sahibi bana boş beyin mi beyinsiz mi öyle bişey demişti. He bir de yıkıl karşımdan rezil demişti.Şurada 2 ay oldu olmadı ? Neden ? Eşiniz sinirli değil size kötü davranıyor sıkıyorsa patronuna sinirlensin polise diklensin güçlü birine atarlansın dediğim için. Şiddet gören bir kadına boşan demiştim boşanınca sana puan mı kazandıyorlar demişti. Aradan 2 ay geçmiş , neler olmuş. Hala şansı var , her zaman şans vardır. Ama bence o kadar kabullenmiş ki bu hayatı herkesin hayatı böyle sanıyor. Bugün üzüldü yarın barışır , yarın yine küser bu böyle sürer gider hiçbişey değişmez.Ve emin olun şu anda suçlu olan yine buradaki kadınlar olacak. Şimdi ayrıl diyenler kocasına saydıranlar en kötüsü olacak.
Bakın hanımefendi o kadın üye şiddet gördüğünden değil kavgasından bahsetmişti. Ben de her yol denenmeden boşan denmemeli. Her yol denensin dedim. Ben her yolu denedim. Psikiyatriye bile götürdüm. Gelip burda da beni bulup intikam alırcasına cevap yazmanız hiç hoş değil. Canım burnumda

arkadaşım önceki konularindan da bildiğim kadariyla siz baştan beri sorunlari görmezden gelmis, hatta burada yapilan uyarilara da zaman zaman olumsuz tepki vermiştiniz, bunlara rağmen tedavi gorup hamile kalmıştiniz, anladığım kadariyla şu anda eşiniz sizden bosanmak istedğinizi kesin bir dille belirtmis ve ailenizin evine dönmüşsünuz ve yanlış anlamadiysam en başından beri çocuğunuzu tek başına buyutmek zorunda kalacağınizı hiç düşunmediginiz için ağır stres altindasıniz, çocuk için üzgunum ama bir an once toparlanip çocugunuz icin saglikli kararlar almaniz gerek, eşiniz zaten bitirmiş evliliği, biz burda ne tavsiye verebiliriz ki?
Yanlış hatırlıyorsunuz ben eşimle ilgili sadece iki konu açtım o da bu haftada. Ve konu açıp kimseye ters tepki vermedim. Ben millete hemen boşan diyenlere tepki vermiştim. Yine bu durumda da olsam her çareyi deneyip sonuç alamayanlara boşan derim

Bakın hanımefendi o kadın üye şiddet gördüğünden değil kavgasından bahsetmişti. Ben de her yol denenmeden boşan denmemeli. Her yol denensin dedim. Ben her yolu denedim. Psikiyatriye bile götürdüm. Gelip burda da beni bulup intikam alırcasına cevap yazmanız hiç hoş değil. Canım burnumda
Ooo 2. Uyelik demek :KK8:

ikinci üyelik mi aldın ? intikam almıyorum o konuda gerçeklerle yüzleş eşin sana iyi davranmıyor dedim. sinirli olmak erkeklerin kılıfı dedim. destek olmaya çalıştım hala vaktin var dedim. üşenmesem gidip bulacağım mesajları. sen benim eşimi ağzına alma yıkıl karşımdan rezilsin dedin 😂 hala komik geliyor hayatımda ilk defa biri demişti çünkü. ben sizden intikam alsam ne olur , ne değişir hayatlarımızda ? siz gerçeği kabullenmedikten sonra ben sayfadan çıkar giderim siz eşinizle başbaşa.

Çok bunalımdayım. Annemle konuşamıyorum. Çok üzülüyor. Birilerine kendimi atmak zorundayım. Müsadeniz var di mi😔 bundan sonra ilk işim psikolog olacak
Benim iznime tabii degilsiniz, 2. Uyelik icin yonetimden izin almaniz lazimdi. Eski konularda diger uyelere tutumunuzu gordukten, okuduktan sonra kolay kolay kimsenin size destek olacagini zannetmiyorum. Zira aklin yolu bir ama siz inatla ayni yanlisi surduruyorsunuz/tekrarliyorsunuz. Ustelik yanlisi kabul etmeyip insanlara kiziyorsunuz. Bu hayatta herkes kalbinin ekmegini yer, bunu sakin unutmayin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X