• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dünyanın en salak insanıyım

Aklıma cem yılmaz geldi bir skeçte bahsediyordu.
Siz hic yanlışlıkla giden mektup gördünüz mu diye, yanlışlıkla giden mektup yokta mesaj var iste, hep hız tutkumuz yüzünden bu durumlara düşüyoruz..hop gitti iste mesaj ayıkla simdi pirincin taşını yazık olmuş ,görümce nin emeğine(üzüldüm onun adına)kaynananda yazık onada üzüldüm.ama sana daha çok üzüldüm..Ne yaptın sen nasıl yaptın boyle bir hatayı: )):(:((

Evet benimde dikkatimi çekti bence burada kişiye göre konu sahibi ile samimi olup olunmamasına göre yorumlar yapılıyor.

Benzer konularda aynı üye farklı yorumlar yapabiliyor konu sahibi ile samimi olması/olmaması ile alakalı.
Burada kadinin ailesi adamin ailesine göre yorumlar yapılıyor. Gelinler her daim hakli ve piremseslerdir.Aynı hareketi oglanin anasi yapmissa baska kadinin anasi yapmissa baska yorumlanir. Su konuda bile kayinvalideyi elestiren mesajlar okudum. Pesss

Neden cogunluk kv den nefret ediyor, kv soz konusu olunca herkes birden saldiriyor?
Sizin ogullariniz yok mu, siz kv olmayacak misiniz?
Ya da abiniz, erkek kardesiniz yok mu, yani cok sevdiginiz anneniz de bir kv degil mi?
Zamaninda benim de kv ye karsi kirginliklarim oldu ama bu onu ya da beni cok kotu birisi yapmaz ki, dusundugum zaman annemle ya da herhangi biriyle ne kadar kirginligim oluyorsa o seviyede bir kirginligim oldu. Herkesin komsusuyla, arkadasiyla, akrabasiyla mutlak ufak tefek kirginligi olur zaten, konu kv olunca neden birden dunyanin en kotu karakteri haline donusturuluyor?

Konu sahibi de kabul ettigi uzere yaptigi seyde son derece haksiz bence yalan soylemek yerine nazikce ozur dilesin. Hicbir zarari olmayan kv ye, cirkin de olsa bebegine orgu oren gorumce arkasindan bu sekilde atip tutup giybetlerini yapmamaliydi.

Bu konu neden bu kadar uzamış anlamadim.
Konu sahibi yapmış bir hata, özrünü de dilemiş. Aileler onlar küs kalacak değiller unutulur gider. Zaten kayinvalidesi de cok anlayisli olgun bi insanmis. Kapanmis mevzu.

Hala neyi tartisiyor bu insanlar 40 küsur sayfadir?

Kv yi 1sene önce 20 dk anca gormussunuz.kadincagiz torunu doğacak heyecanlı mutlu şekilde gelecekti 3 5 günün hesabını yapmışsınız tabiki gelecek gorecek.gorumcenizde çok üzülmüs asıl özrü ondan da dilemelisiniz.

Ayy şaka gibi ya :skandal:
Ölüm gibi birşeydi ama kimse ölmediydi durumu olmuş resmen:ruh:
Eşini tebrik ettim, benimki beni yerdi valla:oha:

Gerçekten hata yapmışın yani ne var ki kayinvaliden 3 5 gün gelecekse nolmus yani kayinvalidesiyle yaşayanlar var yada aylarca yanında kalanlar var ayrıca şükret ki kötü de olsa görümcen yelek örmüş onu yapmayanlar da var yani biraz nankörlük var gibi gibi yaptığında :KK57:

Lohusayken kayınvalide gelip kalacak diye 50 tane konu açılıyor. Herkes de bu duruma kıl yani. Açıkça da yazılıyor yorumlarda. Hatta çoğu kadının lohusa depresyonunun atlatamama sebebidir bu durum. Çünkü büyük bir kısmı salak salak konuşur. Hele de süt konusunda. Sütünüzün dolup tasacagi varsa da kurur gider.
Şimdi konu sahibi bunu arkadaşına yazınca mi rezil,kötü kalpli oldu?
Neyse örgü cidden tek yıkamadan sonra çaput oluyor. Ama çok kabasın be konu sahibi :KK51:
Yazık kız uğraşıp yapmış örmüş.
Bu arada örgü hoş değil cidden. Neyse bunu yazmıştım :KK45:

Bence konunu kapattır artık klavyesi olan konuşuyor. Kendileri sanki hiç böyle seyler konuşmuyorlar arkadaslariyla. Sadece yakalanmiyorlar o kadar.

Tanımadıgınız insanlar hakkında adaletsiz olduklarına dair aslı olmayan iddialarda bulunmak yerine mevcut durum hakkında olumlu-olumsuz kanaatlerinizi içeren bir degerlendirme yapın.

Diğer üyeleri bilemem ancak şahsım adına açıklama yapacak olursam bir ayıbı yüceltecek, goygoyculuk yapacak veya haksızlıgı umursamayacak biri olmadım hiçbir zaman.

Kötülük yapan insanlar hakkında gayet kötü konuşurum.
İnsanlar yaptıklarından utanmıyorlarsa ben neden onların yaptıklarının ne oldugunu söylemekten utanayım ki?

Fakat düşündüklerimi direkt olayın muhatabına da ilk fırsatta söylerim, hatta çogunlukla önce o kişinin yüzüne söylemiş olurum.

Kimsenin emegini de kendi zevklerim ne olursa olsun küçümsemem, kendimde böyle bir hak görmem.

Zaten yapılan ayıp bir yana, forumdaki çogu yorumun hangi mantıkla yazıldıgını da anlamıyorum. Herkes ikiyüzlü insanlardan yakınıyor ama kendi davranıslarına gelince ikiyüzlülügü nezaket olarak gösteriyor, bir de bunu övüyorlar.

Bazıları konuyu anlamamış kanımca.
Burada kimse ben meleğim ben kimsenin arkasından konuşmam demiyor.
Fakat zarar veren insanlar eleştirilir onlardan dert yanılır.
En son 1 sene önce sadece 20 dk görülen ve kendilerinden "cidden çok iyi insanlar" diyerek bahsedilen insanlar eleştirilmez.
Bu iyi niyeti suistimal etmek ve çok büyük haksızlıktır o iyi insanlara.

Back
X