- 13 Mayıs 2013
- 2.399
- 6.263
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burada kadinin ailesi adamin ailesine göre yorumlar yapılıyor. Gelinler her daim hakli ve piremseslerdir.Aynı hareketi oglanin anasi yapmissa baska kadinin anasi yapmissa baska yorumlanir. Su konuda bile kayinvalideyi elestiren mesajlar okudum. PesssEvet benimde dikkatimi çekti bence burada kişiye göre konu sahibi ile samimi olup olunmamasına göre yorumlar yapılıyor.
Benzer konularda aynı üye farklı yorumlar yapabiliyor konu sahibi ile samimi olması/olmaması ile alakalı.
aynı soruyu ben sormak istedim karşınızdaki size zarar vermedikce neden kkötüsünüz ??????Benim anlamadığım madem o kadar kotu insanlar değil beden bu şekilde dedikodu yapma isteği duydunuz... Ben olsam asla affetmezdim bu arada.
Ayy kayınvalidem beni affetti; siz affedemediniz valla
Hangimiz kv dedikodusu yapmadık. . Önemli olan yakalanmamak..Ayy kayınvalidem beni affetti; siz affedemediniz valla
Öyle deme onlar asla insanların arkasından konuşmuyordur eminim :)Erkek anneleri, kocası karısını ezdiren uyeler giydirmis konu sahibine. Sizin hic gorumce, kv dedikodusu yapmayacak kadar mukemmel iliskileriniz var galiba![]()
Bence konunu kapattır artık klavyesi olan konuşuyor. Kendileri sanki hiç böyle seyler konuşmuyorlar arkadaslariyla. Sadece yakalanmiyorlar o kadar.
+1aynı soruyu ben sormak istedim karşınızdaki size zarar vermedikce neden kkötüsünüz ??????