• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dünyanın en salak insanıyım

Ahahah:deli: keşke sen olsaydın da konu burda çözülseydi. ..durum kötü nası toparlicak konu sahibi bilmem...üzüldüm hepsine...

Toparlanmaz bu. Ne dese daha da batar.
Ayrica hamilelik psikolojisinin arkasina siginmak da cok komik.

Babaanne hala olmaya hevesleniyosun butun iyi niyetinle arkandan soylenenlere bak cok aci.

Konu sahibi uzun vadede mutlu olursun merak etme gelip gidip rahatsiz etmezler.

Toparlanmaz bu. Ne dese daha da batar.
Ayrica hamilelik psikolojisinin arkasina siginmak da cok komik.

Babaanne hala olmaya hevesleniyosun butun iyi niyetinle arkandan soylenenlere bak cok aci.

Konu sahibi uzun vadede mutlu olursun merak etme gelip gidip rahatsiz etmezler.

Haklısın ne diyeyim ....tam yer yarılmalık yerin dibine girmelik durum...

Son düzenleme:
Esine 100 puan, sana 0.

görümcen ve kayınvalidenle aranda bir mesele yokken gıybet arzusuyla sırf konuşulacak konu olsun diye arkalarından neler demişsin. Kimse senin dedikodu malzemen olmak zorunda değil.

Boyle cirkin bi sey olabilir mi ya? Bu ne samimiyetsizlik?

Yerlerinde olsam yüzüne bakmam. Bu zamana kadar gösterdiği her Güler yüzün arkasından kimbilir kimlere dedikodumu yaptı diye düşünürüm.

Aman allahım, şuan hiç kimsenin yerinde olmasını istemeyeceği hale nasıl büründün?
Gıybetin derinliklerinde boğulmuşsun yahu.

Vallahi bu seninle ebediyen gelir artık, özrü kabahatinden büyük modundasın, tavsiye bile veremiyorum ya empatide iflastayım..

Offf fena!:skandal: kurtarılabilir hiçbir tarafı yok... :olamaz:

İyi de insanlar diyorsun ayıp etmişsin:KK43: seviyorsan neden böyle konuşuyorsun ki arkalarından? Senin ne yapacağını bilmem ama kv ve görümce yerinde olsam cidden çok pis soğurdum senden... çocuk için yüzüne gülerdim ama içten içten sana hiç de hoş olmayan duygular beslerdim.. yengemle şu anda olduğum gibi...:kahve:

İyi dediğiniz insanların arkasından nasıl bu kadar çirkin dedikodular yapabiliyorsunuz inanamıyorum. Yakalanmasanız da ayıp yani. İnsanın içinden gelmiş, emek etmiş, örmüş bir şeye iğrenç diye başkasına bahsetmenin kendisi iğrenç bir davranış mesela. Ya ne bileyim, kendinizi yerin dibine sokmuşsunuz hiç yok yere. Ben olsam bir daha o insanların yüzüne utançtan bakamazdım, üzgünüm.
Hayır kötü insanlar olsalar ve siz arkadaşınıza boşaltsanız içinizi ve yakalansanız yine anlarım. Ama sizinki içi boş, sırf kötüleme olsun diye dedikodu yani. Bu durumun da içinden çıkılmaz. Görüşmezsiniz bir daha artık.

Cok yanlış olmuş bence iyiyse yaptığınız hata büyük ben kaynananın yerinde olsam gelmem asla ve konusmam bile ii eşin anlayışlı bari

bu arada, 'kalbin kötü senin, nasıl böyle bir şey yaparsın, utan, ben olsam affetmezdim' ayyy sanki kaynanamı yedim.. Zaten yerin dibindeyim şu an, bi de gelin tüfekle vurun beni
Anlıyorum ama durumun toparlanabilir hiçbir tarafı yok... çok kırılmışlardır -haklı olarak- ama eğer mantıklı insanlarsa bu yaptığınız saçmalığı unutup torunları ve yeğenleri için sizinle mecburi muhabbete devam ederler zaten... sadece size artık değer vermezler.. siz de zaten onlara değer vermiyormuşsunuz , çok önemli değildir bu sizin için...

Arayıp güzel güzel özür dileyin de bari insanlara konuyu kapatabilmek için (sözde) bir fırsat vermiş olun...

Bir an böyle "Şaka yaptıııım" falan demelik bir şey olmuş da... tüh ya cidden üzüldüm, ne denir de toparlanır bilemiyorum büyük gaf. Özür dilemekten başka çare yok gibi. Bir de iyi insanlar olduklarını söylüyorsunuz, hani çok çektirseler anlarım da. Haksızlık yapınca ortaya çıkmış maalesef.

Eşinin soğuk kanlılığı ve taraf olmaması takdir-e şayan!
Ama senin aileye karşı olan kötü niyetine üzüldüm. Size karışmayan insanlar olarak, senin tarafından bu kadar kötü nasıl anılır ki? o_O

Bir erkek annesi olacağını düşün. Doğacak torununu, 3 gün görmeye bile istenmediğini düşün. Gelinin sana böyle düşünse... Çok kötü olsa gerek...

Ben korkarım böyle şeylerden, umarım kendini düzeltirsin. Bence bu olay anlık bir yanlış yapma değil, sizin kendinizi genel olarak düzeltmeniz için verilmiş bir işarettir.

eşim de aynı şeyi söylüyor, "ilerde gelinimiz de sana bunu yapacak, Allah heeeeeeeeepppp çıkartır acısını. Ama neyse en azından kayınbabasını çok sevecek. Çünkü kayınbabası adam gibi adam, kimsenin arkasından konuşmayan, herkesin iyiliği için uğraşan, Ecevit gibi adam diyecek benim için." diye dalga geçiyor.. Off şimdi de gelinimin benden nasıl gıcık alacağını düşünerek üzülüyorum. Allahım beni affet ne olur, bir daha asla ama aslaaaaaaaaaaaaaaaaa kimsecikler hakkında kötü düşünmeyeceğim :dua:

Bir erkek annesi olacağını düşün. Doğacak torununu, 3 gün görmeye bile istenmediğini düşün. Gelinin sana böyle düşünse... Çok kötü olsa gerek...

Görümcenin yerinde olmak istedim bi an :bicak::KK71: valla eşini takdir ettim. ama bence bu sana bi işaret en azından hamilelik döneminde biraz bu tür kötü söz ve davranışlardan el ayak çekmeli insan diye düşünüyorum. hallolur ya insanoğlu unutuyo her şeyi bi yemeğe çağır güzelce ağırla ve özür dile bence.

Güzel birkaç öneri gelmis ama hacklendi yalanı olmasaydı :)

hamile olduğum için saçmalıyorum deyin.
Bir gün kayinvalidem bize gelecek yardımı olacak diye düşünürken bir gün böyle düşünüyorum. Kendime anlam veremiyorum vs.
Yeleği bebek olunca severek giydirebilirim ana bir an aklimdan öyle geçiyor.

Şeytan vesvese veriyor vs.
Artık neyden anlıyorlarsa :) ister dinden gir ister hamilelik hormonlar bilimsel vs.

En azından daha realist bir savunma olur.
pastellim pastellim

eşim de aynı şeyi söylüyor, "ilerde gelinimiz de sana bunu yapacak, Allah heeeeeeeeepppp çıkartır acısını. Ama neyse en azından kayınbabasını çok sevecek. Çünkü kayınbabası adam gibi adam, kimsenin arkasından konuşmayan, herkesin iyiliği için uğraşan, Ecevit gibi adam diyecek benim için." diye dalga geçiyor.. Off şimdi de gelinimin benden nasıl gıcık alacağını düşünerek üzülüyorum. Allahım beni affet ne olur, bir daha asla ama aslaaaaaaaaaaaaaaaaa kimsecikler hakkında kötü düşünmeyeceğim :dua:

Ben de Yeni Doğum yaptım, sağlıkla kucağını alırsın inşallah. Hamilelik farklı evet...
Ama senin negatif olman bebeğine de geçer, huzursuz olman, onu da etkiler.
Yanlışının farkındasın, özür dilemekten başka yapacağın birşey yok. ;)

Görümcemle en yakın arkadaşımın isimleri aynı. Dün, arkadaşımla whatsapp'ta konuşurken; aynı anda görümcem yazdı. Nasıl olduysa, kıza yazacağım şeyleri bir anda görümceme yazdım.
"Ya bunun daha doğumdan sonrası var"
"Kesin anası gelecek bizde kalır artık 3 5 gün, tüylerim diken diken oluyor düşününce"
"Bir taraftan da kardeşi yazıyor şimdi"
"bebeğe bi yelek örmüş, iğrenç ötesi"

Fark ettiğim an artık iş işten geçmişti. Hemen eşimi aramış kardeşi, anlatmış. Allahtan eşim, bu konuda takıntılı değil. 'dedikodun ne pismiş senin meğersem, bir yalan bul, kurtar kendini' dedi. Sanki Gülben Ergenmişim gibi o anda 'telefonum hacklendi' diye bir yalan söyledim ama yok! Kim telefonumu hacklesin de görümceme yazsın yani.. O an mantıklı gelmişti.
Annesi bana uzun uzun 'biz sana ne yaptık kızım, seni kızımız gibi gördük, sevdik, istemediğini bilseydik gelmezdik' minvalinde upuzun bir mesaj attı. Utançlardan utanç beğen.

Bir de öyle bize karışan eden insanlar bile değil, cidden iyi insanlar. Şu an yerin dibindeyim, Aklıma geldikçe karabasanlar geliyor sanki. Offff offffff. Eşime de diyorum, 'hamilelik yüzünden kız beynini kaybetti. Hoş görün' falan de diye. Kendin ettin, kendin çık işin içinden diyor.
yav kizma cok guldum ama ben de kp nin dedikodusunu yaparken telefonum yanlislikla onu aramisti neyseki farketmedi.
hamilelikte beyindeki fosforu falan emiyor ufakliklar.
gecmis olsun. insallah kurtarirsin.
ama hacklenmek de ayri bir sacma olmus. kizma ne olur valla cok.guldum konunu okurken. :)

esinin tavrina bayildim adam hic kasmiyor, cok komik valla :halay:

peki kv ve görümcenin karsisina cikip özür dilesen?
hamileyim, cok alinganim bu aralar cok duygusalim sunu sunu yaptiniz sanirim ben yanlis anladim desen (atsan biseyler), yaptigim sey cok yanlisti özür dilerim desen?
yapilabilecek en güzel sey yaptigin hatayi kabul edip özür dilemek gibi görünüyor... hem iyi insanlarmis zaten
ne dersin?

Back
X