• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dünyanın en salak insanıyım

Bu işin kaçarı yok , kv en sevdigi yemekleri yapacaksınız , güzel bir hediye ve çiçek alıcaksınız özür diliceksiniz . Yalan konuşmak işi zora sokar . Arkadaşımla konuşuyordum gaza geldim hata ettim dersiniz . Hamileyim istemeden degesiz oluyorum dersiniz. Yani yardıklarınıza sadece mesaj yazdıysa evinizi basmadıysa kocanızı sizin üstünüze salmadıysa gerçekten iyi insanlar ve kesinlikle dosdoğru konuşup özür dilemelisiniz.

Yazık gerçekten elaleme tutup kaynanam kesin gelecek birkaç gün kalacak, çıldırıyorum, yok yelek örmüş bebeğe iğrenç ötesi falan diye çekiştirmek gerçekten hiç üzülmedim iyi ki gerçek yüzünüzü görmüşler.

İnsanlar ne güzel senin iyiliğini düşünmüşler. Başka kaynana olsa demediğini bırakmaz, oğlunu doldururdu ama kadıncağız kızım biz sana ne yaptık bunu yaptın dedin demiş, görümceniz bebeğinize yelek örüyormuş emek o yaa hatır yani denek iğrenç! doğumdan sonra birkaş gün kalacak olmasını bile laf etmişsiniz ama eşiniz hala bunu takıntı yapmıyor normal karşılıyorsa eşinizde de sorun var ne yazık ki çok yazık rahatlamışsınızdır artık sizi rahatsız etmezler!!

Boşver içinden geçenleri bi şekilde yüzlerine istemsen de söylemiş olmuş oldun, bundan sonrasına bak sen senin elinde yaa gerçekten içten pazarlıksiz çok samimi olursunuz ya daa .. olmazsınız geçmiş olsun :)

Görümcemle en yakın arkadaşımın isimleri aynı. Dün, arkadaşımla whatsapp'ta konuşurken; aynı anda görümcem yazdı. Nasıl olduysa, kıza yazacağım şeyleri bir anda görümceme yazdım.
"Ya bunun daha doğumdan sonrası var"
"Kesin anası gelecek bizde kalır artık 3 5 gün, tüylerim diken diken oluyor düşününce"
"Bir taraftan da kardeşi yazıyor şimdi"
"bebeğe bi yelek örmüş, iğrenç ötesi"

Fark ettiğim an artık iş işten geçmişti. Hemen eşimi aramış kardeşi, anlatmış. Allahtan eşim, bu konuda takıntılı değil. 'dedikodun ne pismiş senin meğersem, bir yalan bul, kurtar kendini' dedi. Sanki Gülben Ergenmişim gibi o anda 'telefonum hacklendi' diye bir yalan söyledim ama yok! Kim telefonumu hacklesin de görümceme yazsın yani.. O an mantıklı gelmişti.
Annesi bana uzun uzun 'biz sana ne yaptık kızım, seni kızımız gibi gördük, sevdik, istemediğini bilseydik gelmezdik' minvalinde upuzun bir mesaj attı. Utançlardan utanç beğen.

Bir de öyle bize karışan eden insanlar bile değil, cidden iyi insanlar. Şu an yerin dibindeyim, Aklıma geldikçe karabasanlar geliyor sanki. Offff offffff. Eşime de diyorum, 'hamilelik yüzünden kız beynini kaybetti. Hoş görün' falan de diye. Kendin ettin, kendin çık işin içinden diyor.
Trjikomik hem gülümsedim hem adınıza üzüldüm.her gelinin içinde böyle bir canavar vardır.siz bu canavarı ortaya çıkarmışsınız.ben olsam çevirmeye çalışırdım durumu Allah yardımcınız olsun

ya üzüldüm ama olayı şöyle toparlayacaksın;

arkadaşım k.validesini çekiştiriyordu o an çok üzgün kız, bana seninkiler nasıl dedi ben de "süperler, beni el üstünde tutuyorlar" deyip onu daha fazla rencide etmemek için sanki sizden hoşlanmıyormuşum gibi bir tepki geliştirmek istedim ama maalesef mesaj yanlış yere gitti.. siz beni biliyorsunuz açık sözlüyümdür zaten bir sorun olsa sizinle konuşurum, ayrıca çocuğum böyle bir babaanne ve halaya sahip olduğu için çok şanslı olacak ne demek nefret etmek.. de ve kurtul :27:

Amaan olan olmuş boşver gitsin artık,benim oğlan da babaanne annem babama dedi ki , "ben her bayram her bayram o kadının evine gitmek zorunda mıyım yaa" dedi diye yetiştirmiş. Rezil olmuştum off :)

:KK70::KK70:

Berbat bi durum bende erkek arkadasımla buluşacaktım bekarken babam aramıştı twlefonu kapattıktan sonra bende erkek arkadasıma canım senin ev kaçıncı kat yazmıştım rezillik tabi sonra toparladım ama b..k bi durum

arkadaşım k.validesini çekiştiriyordu o an çok üzgün kız, bana seninkiler nasıl dedi ben de "süperler, beni el üstünde tutuyorlar" deyip onu daha fazla rencide etmemek için sanki sizden hoşlanmıyormuşum gibi bir tepki geliştirmek istedim ama maalesef mesaj yanlış yere gitti.. siz beni biliyorsunuz açık sözlüyümdür zaten bir sorun olsa sizinle konuşurum, ayrıca çocuğum böyle bir babaanne ve halaya sahip olduğu için çok şanslı olacak ne demek nefret etmek.. de ve kurtul :KK53:
Telefonum hacklendi'den sonra bütün yalanlar bariz kalır :KK53:

arkadaşım k.validesini çekiştiriyordu o an çok üzgün kız, bana seninkiler nasıl dedi ben de "süperler, beni el üstünde tutuyorlar" deyip onu daha fazla rencide etmemek için sanki sizden hoşlanmıyormuşum gibi bir tepki geliştirmek istedim ama maalesef mesaj yanlış yere gitti.. siz beni biliyorsunuz açık sözlüyümdür zaten bir sorun olsa sizinle konuşurum, ayrıca çocuğum böyle bir babaanne ve halaya sahip olduğu için çok şanslı olacak ne demek nefret etmek.. de ve kurtul :KK53:

Ne zekisin kızım ya :rapci:

Görümcemle en yakın arkadaşımın isimleri aynı. Dün, arkadaşımla whatsapp'ta konuşurken; aynı anda görümcem yazdı. Nasıl olduysa, kıza yazacağım şeyleri bir anda görümceme yazdım.
"Ya bunun daha doğumdan sonrası var"
"Kesin anası gelecek bizde kalır artık 3 5 gün, tüylerim diken diken oluyor düşününce"
"Bir taraftan da kardeşi yazıyor şimdi"
"bebeğe bi yelek örmüş, iğrenç ötesi"

Fark ettiğim an artık iş işten geçmişti. Hemen eşimi aramış kardeşi, anlatmış. Allahtan eşim, bu konuda takıntılı değil. 'dedikodun ne pismiş senin meğersem, bir yalan bul, kurtar kendini' dedi. Sanki Gülben Ergenmişim gibi o anda 'telefonum hacklendi' diye bir yalan söyledim ama yok! Kim telefonumu hacklesin de görümceme yazsın yani.. O an mantıklı gelmişti.
Annesi bana uzun uzun 'biz sana ne yaptık kızım, seni kızımız gibi gördük, sevdik, istemediğini bilseydik gelmezdik' minvalinde upuzun bir mesaj attı. Utançlardan utanç beğen.

Bir de öyle bize karışan eden insanlar bile değil, cidden iyi insanlar. Şu an yerin dibindeyim, Aklıma geldikçe karabasanlar geliyor sanki. Offff offffff. Eşime de diyorum, 'hamilelik yüzünden kız beynini kaybetti. Hoş görün' falan de diye. Kendin ettin, kendin çık işin içinden diyor.
Ayyyy çok fena olmuş yaa valla ben gerildim okurken. Sanırım zamana bırakmaktan başka yapabileceğiniz bisey yok. Unutulmaz ama en azından sütünden biraz zaman geçince etkisi azalır.

ben olsam yemem bunu hatta oh ne güzel sıvadı derim :KK53:

Ayrıca bana çok tatlı geldi dedikodu yaparken yakalamak ve daha da eline yüzüne bulaştırmak :) Niye gerçek yüzünü görmüşler vs diye kızı üzüyosunuz olabilir bu tür şeyler :)

Ayrıca bana çok tatlı geldi dedikodu yaparken yakalamak ve daha da eline yüzüne bulaştırmak :) Niye gerçek yüzünü görmüşler vs diye kızı üzüyosunuz olabilir bu tür şeyler :)
Onlardan tiksindiğini ve yüzlerine zoraki iyi davrandığını belli etmiş çünkü :olamaz:

şimdi ne yapsanız yediremezsiniz bence tüyünü dikmeye çalışmayın...
malesef olan olmuş bir an kız kardeşi olarak kendimi yerine koydum da çok üzülürdüm, çünkü sözleriniz de çok kaba anası gelicek, kız kardeşi iğrenç bişey örmüş bunları ben okusam yüzünüze bakmazdım şahsen.telefon açın özür dileyin belki yapıcı insanlardır affederler...

Açıkçası eşim zaten bunları kafama kakmayan bir insan olduğu için eşim. Hatalı bile olsam, önceliği her zaman ben olmuşumdur. Biz birbirimizin en yakın arkadaşıyız, en kötü günümüzde de; yere düştüğümüzde de; yanlış yaptığımızda da.. O elimden tutup kaldırmayacaksa neden onunla evlendim? Keza ben de ona karşı öyleyimdir. Biz birbirimizin en çekilmez yanlarını da seviyoruz, kabul ediyoruz. Değiştirmeye çalışmıyoruz. Birbirimize gülmeyi öğrendik. benim ne annem var ne babam. Evlenmeden önce, 'bundan sonra her şeyin ben olacağım' dedi. Ve söylediğinin arkasında hep durdu. O yüzden benim kocama sorunlu diyemezsiniz küçük hanım :KK12:

eşiniz hala bunu takıntı yapmıyor normal karşılıyorsa eşinizde de sorun var ne yazık ki çok yazık rahatlamışsınızdır artık sizi rahatsız etmezler!!

Onlardan tiksindiğini ve yüzlerine zoraki iyi davrandığını belli etmiş çünkü :olamaz:
Bence öyle değil bir anlık bişeymiş ve onda da yakalanmış gibi :) kendisi de iyi insanlar diyor. Hangimiz bi anlığına sinirlenip olur olmaz şeylere laf etmiyoruz ki. Üzülüp pişman olmuş zaten :)

Açıkçası eşim zaten bunları kafama kakmayan bir insan olduğu için eşim. Hatalı bile olsam, önceliği her zaman ben olmuşumdur. Biz birbirimizin en yakın arkadaşıyız, en kötü günümüzde de; yere düştüğümüzde de; yanlış yaptığımızda da.. O elimden tutup kaldırmayacaksa neden onunla evlendim? Keza ben de ona karşı öyleyimdir. Biz birbirimizin en çekilmez yanlarını da seviyoruz, kabul ediyoruz. Değiştirmeye çalışmıyoruz. Birbirimize gülmeyi öğrendik. benim ne annem var ne babam. Evlenmeden önce, 'bundan sonra her şeyin ben olacağım' dedi. Ve söylediğinin arkasında hep durdu. O yüzden benim kocama sorunlu diyemezsiniz küçük hanım :KK12:
kocanla diyalogun çok güzel maşallah hiç bozulmasın
onu genel olarak hepimiz takdir ettik zaten
ama kabul et karşı taraftan bakınca iş b.ka sarıyo çok kötü görünüyo :olamaz:

Back
X