- 23 Ocak 2020
- 1.858
- 762
- 73
- Konu Sahibi Hayatyolculugu
-
Hasta görünüyorsun, yorgun gözüküyorsun gibi laflar moralimi bozuyor nedense:)Ben artniyet olarak algılamadim.Belli ki sohbet etmek istiyor bir şekilde sizi konusturmaya çalışıyor.Moral bozma olarak nasıl algıladiniz ki?
Normal arkadaş gibi olursa sıkıntı yok çünkü sevgilim varBen artniyet olarak algılamadim.Belli ki sohbet etmek istiyor bir şekilde sizi konusturmaya çalışıyor.Moral bozma olarak nasıl algıladiniz ki?
Sizinle sohbet etmek istemiş.Erkekler bizler gibi şöyle diyim de morali bozulsun şöyle söyleyim de soyle anlasin diye düşünebilen canlılar değiller.Hasta görünüyorsun, yorgun gözüküyorsun gibi laflar moralimi bozuyor nedense:)
Aslında doğru biz alıştık her lafta bişey aramaya:)Sizinle sohbet etmek istemiş.Erkekler bizler gibi şöyle diyim de morali bozulsun şöyle söyleyim de soyle anlasin diye düşünebilen canlılar değiller.
Millet şaşırmış herkes öyle konuşuyor işte sizde takmayın:)Seninkide
Moral bozmami dun kadinin biri kizimi gezdirirken torununmu dedi mahsun kirmizigul gibi yikilmadim ayaktayimsende takilma.bence muhabbet.kurmaya calismis
Ama ben hissetmiyorum umut verici bişey de yapmadim sevgilim de var neyse uzak durayım yinedeMuhabbet kurmaya çalışıyor gibi geldi bana. Bir şeyler hissediyordur size karşı belki de. Moral bozduğundan haberi yoktur. Siz bunu belirtseniz özürler bile diler yanlış anlaşıldım diye.
Bu doğru biraz takintiliyim milletin dediklerini çok takarımBunda alınacak veya kafaya takacak bir şey yok ki. Sabah erken kalktığımız için gün içinde hepimiz yorgun olabiliyoruz. Olmasanız da ona öyle gelmiştir. Hayatı fazla büyütüyorsunuz bence.
Seninkide
Moral bozmami dun kadinin biri kizimi gezdirirken torununmu dedi mahsun kirmizigul gibi yikilmadim ayaktayimsende takilma.bence muhabbet.kurmaya calismis
Normal arkadaş gibi olursa sıkıntı yok çünkü sevgilim var
36 yasinda anneanne olmus ama ben o yasta dogurdum cok bozUldum be 40li yaslara gecsem belki olabilir derdimdeHayır , bizzat ben doğurdum deseydiniz. ☺ Bu da öyle garip bir durum ki.
Sizin durumdaki kişi de belki sohbet başlatmak istedi , kendisi çok genç büyükanne olduysa , dengeyi tutturamamıştır. En azından böyle olduğuna inanmak isterim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?