- Konu Sahibi Hayatyolculugu
-
Evet konuşmak için konuşuyor bazıları başka bisey diyebilirdiDertleneceğime yüzüne karşı söylerim ben olsam. Neden bu kadar kuruyorsunuz ki kafanızda, söyleyin gitsin.
Kimse sizi hususi olarak üzmeye de çalışmıyordur, kimsenin gözünde kendinizi o kadar önemli görmeyin. İletişim kurmaya çalışırken yanlış yoldan gidiyor gibi arkadaş sadece.
Tabi iyi niyetli de olabilir ama başka zaman konusmayqn insan birdenbire demesi şaşırttı.Bu dünya çok ciddiye alınacak bir yer değil haklısınızkendince iletişim kurmaya çalışmış
nezaketi herkes bilmez, hasta olsam kötü görünsem bile söylememeliydi demişsiniz ya , bu dünya sizi üzer maalesef... böyle düşünen neredeyse kalmadı.
kötü hisseettirmeye çalışmıyor yani ,belkide yüz vermediğiniz için kendisi konuştukca yüzünüz asılıyordur ona problem mi var hastamısın neyin var minvalinde de soruyor olabilir
Haklısınız aslında çok gördüğüm biri değil ama garip triplere giriyor.Herkesle samimi konuşan biri değilim fazla ilgi bekliyorsa kendi bilir.İlgilenmediğiniz için egosu yerlere düşmüş yazık. Bugünde benzerini ben yaşadım. İlgi değil de.. Benim yapma dememe rağmen yaptığı şeyin yanlış olması ve müdürün ikimizi haşlaması sonucu susup bana baktığında , ben kendisine söylemiştim dediğim için rezil olmuştu. O gün bugündür moralimi bozmaya çalışsa da umrumda mı? Cevabınızı iyi verirseniz bunlarla gelemez..
Bende bazen insan yorgun olabilir dedim ama üstüne basa basa demesi biraz sinir bozucuBelki de gerçekten yorgun gorunuyorsundur.
Böyle şeyler soylenir ki, neden moral bozucu olarak algıladın?
'isler yoğun' deseydin,gecseydin
O kadar samimi de degiliz bi sorun olsa ona anlaticam sankiYorgun görünüyorsun kötü veya artniyetli bir şey değil bence. Gerçekten yorgunsanız bir problem mi var merak etmiş olabilir ya da konuşma açmak istemiştir.
Hiç işim olmaz zaten tavrı çok yanlış gıcık bile oldumFlört etmeyi bilmeyen bir salak.
Senle ilgileniyor belli.
Egosundan açık açık belli etmiyor.
Böyle saçma sapan konuşarak sinir bozarak dikkatini çekmeye çalışıyor ezik egosunu tatmin et diye.
Çok iyi yapmışsın valla yüz verme sürünsün.
Aynen iyi fikirSevgilimle sabahlara kadar uyumadik dun gece deyin bi dahaki sefere
Valla benimde gıcık olduğum tip.Hiç işim olmaz zaten tavrı çok yanlış gıcık bile oldum
Yaşınız kaç banada diyorlar ondan sordum
[/QUOTEBide Instagram dan eklemişti hemen saçma sapan muhabbet kurmaya çalışıyor tarih anlatıyor falan ay dedim işim var iyi günlerValla benimde gıcık olduğum tip.
Kızdan hoşlanıyorsun belli yani düzgün yaklaş.
Böyle salaklıklar yapan dan soğurum.
Kıskandırmaya çalışmalar yok imalar .
Kaybederler işte boşver
Kesinlikle hoslansam belki yanlış anlamazdim ama bunun tavrı çok iticiHer söylenende kötü niyet aramak çağımızın problemi oldu. Bu paragraf sadece bu konuyla alakalı değil insanların genel tavrınadır.
Kimseye hiçbir konuda bir şey denmiyor. Ne fiziken, ne manevi, ne iş, ne aile, ne çocuk, ne bebek. Hemen bana bunu diyemeze dönüveriyor olay. İnsanlar konuşa konuşa diye bir söz var. İyice yabanileştik iyice..
Konuya gelince sizden hoşlanıyor ve iletişim kurmaya çalışıyor. Siz hoşlanmadığınız için itici gelmiş. Yorgun görünmenin hakaret içerdiğini nereden çıkardınız?
Hoşlandığınız bir erkek olsaydı eminim muhabbete daha hevesli olurdunuz. Bir anda ayaküstü terapiye dönerdi iş
Bu abartma değil adam saygısız.Ne var kotu gorunuyorsun dediyseherseyi abartin
Evet gerçekten saygısızlık tespitiniz için tebrik ederim bunu anlatmaya çalışıyorumBu abartma değil adam saygısız.
Böyle birini sevse tepesine çıkar.
Eleştirel tarzı var .
Hoş değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?