- 16 Haziran 2011
- 16.419
- 72.403
- 798
- Konu Sahibi Hayatyolculugu
-
36 yasinda anneanne olmus ama ben o yasta dogurdum cok bozUldum be 40li yaslara gecsem belki olabilir derdimde
Ne bilim bozuluyor insansohbeti ztn kizimi severek baslatmisti
Yorgun görünüyorsun kötü veya artniyetli bir şey değil bence. Gerçekten yorgunsanız bir problem mi var merak etmiş olabilir ya da konuşma açmak istemiştir.Merhaba,
Bugün isyerimde en fazla bir iki kez iş gereği muhatap olduğum çocuk bana çok yorgun gözüküyorsun dedi.Kendisi başka bir departmanda durup dururken böyle yorum yapmasına bozuldum.İs çıkışı eve giderken oldu.Daha önce de Instagramda ekledi mesaj yazdı fazla uzatmadim işim var dedim öyle havadan sudan konuşmaya çalıştı.Ona mi bozuldu acaba sürekli moral bozmaya çalışıyor gibi geldi.Bir süre önce de iş ile ilgili olumsuz bişey demişti.Yani bir insana hasta olsada kötü görünüyorsun denmemeli bana göre kaldı ki durup dururken yorgunsun demek anlam veremedim.İnsanlae neden sürekli moral bozmaya çalışıyor ki?
Keşke deseydiniz "o kadar genç mi gösteriyorum. Ben aslında Havva anayım" diye :) Densize bak ya.Seninkide
Moral bozmami dun kadinin biri kizimi gezdirirken torununmu dedi mahsun kirmizigul gibi yikilmadim ayaktayimsende takilma.bence muhabbet.kurmaya calismis
Bana da onlarca kez soylenmistir bu. O kadar yoruluyordum ki cekmecemde agri kesici hic eksik olmazdi. Hep basim agrirdi. Bu bana soylenen laflarin en hafifiydi hic kafama takmadim. Is hayatinda cok var bu tiplerden. Ben senin gibi aylak gezmiyorum milleti incelemeye vaktim olmuyo deyin susarMerhaba,
Bugün isyerimde en fazla bir iki kez iş gereği muhatap olduğum çocuk bana çok yorgun gözüküyorsun dedi.Kendisi başka bir departmanda durup dururken böyle yorum yapmasına bozuldum.İs çıkışı eve giderken oldu.Daha önce de Instagramda ekledi mesaj yazdı fazla uzatmadim işim var dedim öyle havadan sudan konuşmaya çalıştı.Ona mi bozuldu acaba sürekli moral bozmaya çalışıyor gibi geldi.Bir süre önce de iş ile ilgili olumsuz bişey demişti.Yani bir insana hasta olsada kötü görünüyorsun denmemeli bana göre kaldı ki durup dururken yorgunsun demek anlam veremedim.İnsanlae neden sürekli moral bozmaya çalışıyor ki?
Kusura bakma istemsiz güldüm.. Bana da Bayimiz yaşlanıyorsyn dedi geçende.. Keşke yorgun görünüyorsun deseydiSeninkide
Moral bozmami dun kadinin biri kizimi gezdirirken torununmu dedi mahsun kirmizigul gibi yikilmadim ayaktayimsende takilma.bence muhabbet.kurmaya calismis
Sevgilimle sabahlara kadar uyumadik dun gece deyin bi dahaki sefereNormal arkadaş gibi olursa sıkıntı yok çünkü sevgilim var
İlgilenmediğiniz için egosu yerlere düşmüş yazık. Bugünde benzerini ben yaşadım. İlgi değil de.. Benim yapma dememe rağmen yaptığı şeyin yanlış olması ve müdürün ikimizi haşlaması sonucu susup bana baktığında , ben kendisine söylemiştim dediğim için rezil olmuştu. O gün bugündür moralimi bozmaya çalışsa da umrumda mı? Cevabınızı iyi verirseniz bunlarla gelemez..Merhaba,
Yaşınız kaç banada diyorlar ondan sordumSeninkide
Yorgun musun demek ne zamandır moral bozmak oldu ki ?Merhaba,
Apla ben 13 ümde kocaya kaçmadım ..kusura bakma demedin mi ?Seninkide
Aynen böyle şeyler söylendiği zaman modum düşüyor.Ben kimseye yorgun görünse de öyle demem moral vermeye çalışırımEvet, "hasta mısın, yorgun görünüyorsun, gözaltların şiş, uykusuz musun, fazla mı uyudun, kilo mu aldın sen, çok zayıflamışsın..." gibi sorular istemesek bile modumuzu düşürebiliyor. Bir arkadaşım vardı, gıcık aldığı insanlara kasten sinsice sokulup "çok solgun görünüyorsun hayırdır?" diyorum demişti böyle kalakalmıştım. Bir kere işe makyajsız gittim, normalde gözaltlarım torbalıdır, makyajsız da güzel sayılmam, neyse iş arkadaşım "hasta mısın" dedi, hayır makyaj yapmadım dedim, kalıcı makyaj yapılan yerlerden bahsetti, yani resmen böyle insan içine çıkma dedi =))
Bence sizi konusturmaya calismis.
-Yorgun gorunuyorsun ?
-Evet,biraz.
-Neden
Vs... vs...
Yani kendince sohbet baslatmak adina bir hamlede bulunmus.Sanki kotu niyetli gibi degilde sizinle konusmak adina ne soylecegini saisirmis gibi :)
Kafasi karismis biraz :)
[/QUOTE
Sohbeti hiç sarmiyor beni maalesef
İşte boş yere umutlaniyor olabilirBelli ki ilgi duyuyor sosyal medyadan ordan burdan yazmış, konuşmaya çalışmış ama angutyo bir biçimde yazmış işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?