durdum durdum ana kuzusunu buldum

annesiyle yasamanızı da istiyo mu ? bi yüzük bile bu kadar meseleyse ! gelecekte neler olur tahmın etmesı zor degil. istedigin gelinlik bile olay olur .babanız arkanızda kacın kurtarın kendinizi...
bır kere soyledı ama tam ne demıstı ya işte evlılık zor iş erkek kardesım olmasaydı bızım evde yasardık dedı. cok kızdım sen benı ne sanıyorsun ne aılenle yasaması basımın ustunde her zmaan yerı var ama bu iş senınle zor demıstım. keşke yol yakınken donseymısım o zaman. ya bunları soyluyor ama bu cocouk bildigin sümsük hayatı film izlemekten ibaret sanan işten eve evden işe giden ama nasıl oluyorsa hayatını cok neşeli gecırdıgını ifade eden bırısı. kapalı kutu gibi daha çözemedım

valla teşbihte hata olmaz, köprüyü geçene kadar ayıya dayı derler misali, bari düğün olana kadar kız tarafının kararlarına he denir de sonradan yüzçevirilir genelde, bunlar en başından bildiğini okuyor, seni çok ezerler. söz tarihi vs sizin evinize gelinir annene-babana da danışılır, yüzük de siz beğeneceksiniz, sen zevkine uygun bi yüzük seçeceksin erkek de ona uygun altın takıyorsa zarif bi altın, ya da çelik-gümüş bi yüzük alacak!
ne demek annem kardeşim yüzük beğenecek, deseydin ya annen evlenirken yüzüğünü beğenmiştir, kardeşin de kısmeti çıkınca beğenir, orada bıraksaydın keşke.
bu kadar erken kendini belli etmesi çok iyi olmuş bence senin için, çok seviyor bile olsan uzak dur.

eğer ev eşyalarını kayınvalidenin seçmesine, tatilde ne yapacağınızı onun ailesine sormaya hazır değilsen yol yakınken kaç kaç kaç. nişan olsun artar, düğün olsun daha da artar bu sıkıntılar. adam tamam sormayacağım dese bile inanma. belli ki annesine kardeşine bağımlı yetişmiş.

Benim yüzüğümü annesi, kardeşi ne alaka onaylıyor. söz tarihine tek karar vermeleri de "baştan işi sıkı tutalım" kafasından bence. kızın annesi babasının fikri sorulmuyor ama taaa enişte oradan atlıyor.

Sakınnnn başınızı yakmayın. Mantıklı birine benziyorsunuz. Annem kardeşim beğenirse yüzüğü alırız dediği anda bıraksaydınız keşke.

Yandin sen. Sunepe bi koca bulmussun. İleriyi gorebiliyorum. Kv ve gorumcene kole olacaksin. Valla ben senin yerinde olsam almam bu adami. Seviyorum diyeceksin ya hele bi evlen 3 ay sonra seviyorum bile diyemeyeceksin.

Korkarim seni birakip geceleri anasinin koynunda uyur

Nikah masasında:

Damadı kocalığa kabul ediyor musunuz? Evet.
Gelini karılığa kabul ediyor musunuz? Evet.
Gelinin oğlunuzun eşi olmasını onaylıyor musunuz? Hımmm... Yani bilemedim. Eh evet.
Gelinin kardeşinizin eşi olmasını onaylıyor musunuz? Kıyafetim yetişmedi ama neyse evet diyim bari.
Gelinin yeğeninizin eşi olmasını onaylıyor musunuz? Yorgunum ben yavv...

ay çok hoşsunuz cok guldum :)))))
siz damat bey gelını eş olarak kabul edıyorsunuz ay ben bilmemki dur bi anneme soruyum :)))

bence de heyyttbengittim demelisin :) kendi tecrübemden biliyorum değişmezz bende nişanlıydım anasının lafıyla ayrıldık..Nişan kıyafetime, alacağımız mobilyalara, gelinliğime herşeye karıştı ama resmen iftira attı bana ufak bi olayı abarttı abarrtı demediğim şeyleri demişim gibi anlattı oğluna ne yeminler ettim kurana el bastım inanmadı ve dediği tek şey ''annem yalan mı söylüyor, annen bizi ayırmaya çalışıyor diyorum annem oğlunun kötülüğünü ister mi?'' diyor. mesela evimizle ilgili eşyalarla ilgili birşeyler planlıyoruz tamam diyo sonra eve gidip arıyo beni ''ya annemle kardeşlerimde böyle böyle diyo bence böyle yapalım falan ee diyorum benim fikrim önemli değil mi?? Aslında nişandan önce hissetmiştim ana kuzusu olduğunu ama o kadar aşıktımki sadece onunla evlenmek istiyodum. 3 ay oldu ama hala hazmedemedim olanları hala unutamadım. Tek duam var Allah onu ömür boyu o kadının dizinden ayırmasın beraber delirsinler inşallahh

Evlenmeden önce böleler evlendikten sonra karısını hök hök efelik yapar bu tipler evin reisiyim tribini kasarlar sürekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…