- Konu Sahibi heytbengeldim
-
bır kere soyledı ama tam ne demıstı ya işte evlılık zor iş erkek kardesım olmasaydı bızım evde yasardık dedı. cok kızdım sen benı ne sanıyorsun ne aılenle yasaması basımın ustunde her zmaan yerı var ama bu iş senınle zor demıstım. keşke yol yakınken donseymısım o zaman. ya bunları soyluyor ama bu cocouk bildigin sümsük hayatı film izlemekten ibaret sanan işten eve evden işe giden ama nasıl oluyorsa hayatını cok neşeli gecırdıgını ifade eden bırısı. kapalı kutu gibi daha çözemedımannesiyle yasamanızı da istiyo mu ? bi yüzük bile bu kadar meseleyse ! gelecekte neler olur tahmın etmesı zor degil. istedigin gelinlik bile olay olur .babanız arkanızda kacın kurtarın kendinizi...
sevmesem evlılıgı düşünmem biraz akıl mantık araya girince içime sogukluk düştü. tanıdıgımı sanıyordum ama ama dayı demiş sıra geldi ayım diye sevmeye :)Sen bence evlenecegin insani tanimiyorsun ve zaten sevmiyorsun. Katlanman icin bi sebep yok. Nerden buldun peki bunu?
ay çok hoşsunuz cok guldum :)))))Nikah masasında:
Damadı kocalığa kabul ediyor musunuz? Evet.
Gelini karılığa kabul ediyor musunuz? Evet.
Gelinin oğlunuzun eşi olmasını onaylıyor musunuz? Hımmm... Yani bilemedim. Eh evet.
Gelinin kardeşinizin eşi olmasını onaylıyor musunuz? Kıyafetim yetişmedi ama neyse evet diyim bari.
Gelinin yeğeninizin eşi olmasını onaylıyor musunuz? Yorgunum ben yavv...
Evlenmeden önce böleler evlendikten sonra karısını hök hök efelik yapar bu tipler evin reisiyim tribini kasarlar süreklihayır kendı kararlarını veremıyor. dedım zaten birşeyide kendın karar ver yap hep izin istiyorsun hep onay beklıyorsun aılenden dıye. cevap yok tabi. tahmınım evden cıkarken izin istiyordur ben çıkabılırmıyım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?