- 8 Ekim 2015
- 34
- 276
- 13
- Konu Sahibi heytbengeldim
-
ayrıldım zaten. dün akşam son konusmayı yaptık buna dıyorum annene neden gostermeye geregı duydun bana takacagın yüzügü dıyorum ben gostermedım begendırmedım dıyor yahu sensın begensınler dıyen sımdı ne degıstı dıyorum ses yok.acilen kaç.gerçekten.yoksa evlenince sinir hastası olursun.sinir hastası olup ömür boyu çekeceğine ayrıl üç beş ay ağla gerekirse
ayrıldım zaten. dün akşam son konusmayı yaptık buna dıyorum annene neden gostermeye geregı duydun bana takacagın yüzügü dıyorum ben gostermedım begendırmedım dıyor yahu sensın begensınler dıyen sımdı ne degıstı dıyorum ses yok.
sen bana rest cekıyorsun dıyor paşa gonlunuz bılır sızın sozunuze gıttımde ne oldu yapıyorsanız yapın yapmıyorsanız bu iş burada bıttı. kendıne mumkunsede senın uyusukluguna katlanacak annenın dızının dıbınden ayrılmayan gelın bulursunuz dedım kapattım suratına.
bana aldıgı kolyeyı sabah kuyumcuya soruyum dedım kaç ayarmış neymış dıye ayarı bırakın altın çıkmadı bile :)))
bana gitmiş altın kutusunda sahte kolye almış gelmiş. bari gümüş olaydı amannn bırak bırak iyiki kurtarmısım kendımı.
Çok iyi yapmışsın... Benimki flört zamanı öyle çok düşkün değildi ailesine haftada 1 ancak arardı. Evlendikten sonra 2 günde 1 bazen de her gün aramaya başladı. Evlenince aileleri kıymete biniyor. Seninki ne durumda olurdu düşünemiyorum kv evinden çıkamazdınız heralde. En hayırlısı bu olmuş...ayrıldım zaten. dün akşam son konusmayı yaptık buna dıyorum annene neden gostermeye geregı duydun bana takacagın yüzügü dıyorum ben gostermedım begendırmedım dıyor yahu sensın begensınler dıyen sımdı ne degıstı dıyorum ses yok.
sen bana rest cekıyorsun dıyor paşa gonlunuz bılır sızın sozunuze gıttımde ne oldu yapıyorsanız yapın yapmıyorsanız bu iş burada bıttı. kendıne mumkunsede senın uyusukluguna katlanacak annenın dızının dıbınden ayrılmayan gelın bulursunuz dedım kapattım suratına.
bana aldıgı kolyeyı sabah kuyumcuya soruyum dedım kaç ayarmış neymış dıye ayarı bırakın altın çıkmadı bile :)))
bana gitmiş altın kutusunda sahte kolye almış gelmiş. bari gümüş olaydı amannn bırak bırak iyiki kurtarmısım kendımı.
Ayrıl.
hayırlı olsun. en doğrusunun yapmışsın. 33 yaşında bir adan anneye bu kadar bağımlı yaşıyorsa ilerisinde sinir hastası olman kuvvetle muhtemelayrıldım zaten. dün akşam son konusmayı yaptık buna dıyorum annene neden gostermeye geregı duydun bana takacagın yüzügü dıyorum ben gostermedım begendırmedım dıyor yahu sensın begensınler dıyen sımdı ne degıstı dıyorum ses yok.
günaydın arkadaslar.fevri davranmak istemedıgımden konu açıyorum.
7 8 aydır konustugum biri var aileler tanıştı herşey cok güzel. yegenımın sunnet mevludu oldu ayıp olmasın dıye eve cagırdım katıldılar teyzem biraz söylendı daha söz olmadı ne diye cagırdınız dıye falan filan
söz tarıhını ekım 17 yada 25 yaparız dıye konustuk. kız kardesım konyada evli su an yanımızda benım sözümü beklıyor 10 aylık bebegı var bır taraftan kocası cagırıyor gelın artık hava soguyor zor gelırsınız dıye 800 km yol kız nasıl gitsin sogukta.
2 gun once yüzük baktık tamam begendım ben bunları alalım kararımı değiştirmem dememle oda ne resmını cektı yüzüklerin annemlerınde begenmesı lazım dedı nasıl dedım anlamadım başta. tamam benımkını alalım senınkını goster dedım bana kuyumcuda o yüzükleri aldırmadı annesı ve kız kardesı begenırse alınacakmıs sabır dedım neyse dedım babasız büyümüş iyi tamam göster ama benımle ılgılı kararları bır daha annenler vermesın bu ilk ve son dedım.
dün aksamda enıstesı annesı kardeslerı söz tarıhını belırleyeceklermıs bızede paşa paşa uymak kalıyormuş. enıstesı demıs kasımın ilk haftası olsun bunlarda hemen onaylamış. bana dıyor kasımın ilk haftası uygunmusunuz.biz senınle ayın 25 yaparız demedıkmı dıyorum hayır sen dedın dıyor.
ben yapıcı değilmişim ben sozunu dinlemıyormusum daha kız kardesı elbise bulamamıs vay efendım enıstesı pazar gunlerı yorgun olurmuş bildiginiz uzatmak ıcın butun bahanelerı sayıyor o kadar kavga ettım gelmıs bana sana dıyecek söz bulamıyorum soyledıgım tarıhı onaylıyormusun.
babamla konustum durum bu dedım babamda kızdı kızım ayın 25 geldınız geldınız yoksa bu iş biter yaz dedı. yazdım bende sen bana rest cekıyorsun senınle kavga etmek ıstemıyorum dedı bende kpattım telimi.
sizin yorumlarınız nedir yası olmuş 33 daha annesınden enıstesınden onay almadan yasayamayan biri var hayatımda. ben ondan daha erkeğim ya bu nedir.
Aynen fazla itici ayrıca aldıgı kolye sahte çıkınca tamam dedim cok dogru bır karar vermısım bitirmekle.Çek resti. Iy ne kadar da anne kuzusu bir erkek. Cidden çok itici ya.
Canım çok iyi yaptın ama önemli olan sağlamca kararının arkasında durabilmen çok önemli :'(ayrıldım zaten. dün akşam son konusmayı yaptık buna dıyorum annene neden gostermeye geregı duydun bana takacagın yüzügü dıyorum ben gostermedım begendırmedım dıyor yahu sensın begensınler dıyen sımdı ne degıstı dıyorum ses yok.
Anlamadığım şey neden ayrılamıyorsun yaaŞuan gülsemmi napsam bilemedim
Benim nişanlım ana kuzusu diye aylardır burda konu açıp psikolojimş düzeltmeye calışıyorum :)
Nişanlanma dicem ama ben kendimde nişanlandım sadece kendimi avutuyorum belki ilerde düzelir diye ama yokkk emin ol düzelmez. Biz swvgili olduk ilk bir ay annesi o ben dışarı çıkıyoduk.. Onlara gidiyorum annesyle kucak kucağa otururlat annesi olmadan bişey yapmz. Hastane işi olsun annesi ablası o giderler vs vs açtığım konularda mevvcut zaten yani aynı dert var bende de hatta annesinin paraua ihtiyacı var die bir yıl düğün erteliyoruz bi kaç ay değik bir yıl! Ben vazgeçemiyorum ama sen vazgeçebiliyosan arkana bakmadan kaç ana kuzusu insan ömrünü yıpratır sinir hastaso olursun benden tavsiye. Ailesi için söz düğün nişan erteleyene erkek demem ben karı derim nokta.
Şuan gülsemmi napsam bilemedim
Benim nişanlım ana kuzusu diye aylardır burda konu açıp psikolojimş düzeltmeye calışıyorum :)
Nişanlanma dicem ama ben kendimde nişanlandım sadece kendimi avutuyorum belki ilerde düzelir diye ama yokkk emin ol düzelmez. Biz swvgili olduk ilk bir ay annesi o ben dışarı çıkıyoduk.. Onlara gidiyorum annesyle kucak kucağa otururlat annesi olmadan bişey yapmz. Hastane işi olsun annesi ablası o giderler vs vs açtığım konularda mevvcut zaten yani aynı dert var bende de hatta annesinin paraua ihtiyacı var die bir yıl düğün erteliyoruz bi kaç ay değik bir yıl! Ben vazgeçemiyorum ama sen vazgeçebiliyosan arkana bakmadan kaç ana kuzusu insan ömrünü yıpratır sinir hastaso olursun benden tavsiye. Ailesi için söz düğün nişan erteleyene erkek demem ben karı derim nokta.
engelledım zaten heryerden istesede bulamaz benı. yoluma bakıyorum harcadıgım 8 ayıma yazık ama ömür gidecektı 8 ayın lafımı olur :)Canım çok iyi yaptın ama önemli olan sağlamca kararının arkasında durabilmen çok önemli :'(
neyi kaybetttiklerini geç anlıyo bu salaklar :'( ararsa dönme sakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?