durdum durdum ana kuzusunu buldum

acilen kaç.gerçekten.yoksa evlenince sinir hastası olursun.sinir hastası olup ömür boyu çekeceğine ayrıl üç beş ay ağla gerekirse
ayrıldım zaten. dün akşam son konusmayı yaptık buna dıyorum annene neden gostermeye geregı duydun bana takacagın yüzügü dıyorum ben gostermedım begendırmedım dıyor yahu sensın begensınler dıyen sımdı ne degıstı dıyorum ses yok.
sen bana rest cekıyorsun dıyor paşa gonlunuz bılır sızın sozunuze gıttımde ne oldu yapıyorsanız yapın yapmıyorsanız bu iş burada bıttı. kendıne mumkunsede senın uyusukluguna katlanacak annenın dızının dıbınden ayrılmayan gelın bulursunuz dedım kapattım suratına.

bana aldıgı kolyeyı sabah kuyumcuya soruyum dedım kaç ayarmış neymış dıye ayarı bırakın altın çıkmadı bile :)))
bana gitmiş altın kutusunda sahte kolye almış gelmiş. bari gümüş olaydı amannn bırak bırak iyiki kurtarmısım kendımı.

bırak gitsin bende bıraktım buna benzer birine en fazla biraz yaşanmışlıklara ağlar önümüze bakarız

Çok iyi yapmışsın... Benimki flört zamanı öyle çok düşkün değildi ailesine haftada 1 ancak arardı. Evlendikten sonra 2 günde 1 bazen de her gün aramaya başladı. Evlenince aileleri kıymete biniyor. Seninki ne durumda olurdu düşünemiyorum kv evinden çıkamazdınız heralde. En hayırlısı bu olmuş...

hayırlı olsun. en doğrusunun yapmışsın. 33 yaşında bir adan anneye bu kadar bağımlı yaşıyorsa ilerisinde sinir hastası olman kuvvetle muhtemel

Şuan gülsemmi napsam bilemedim
Benim nişanlım ana kuzusu diye aylardır burda konu açıp psikolojimş düzeltmeye calışıyorum :)
Nişanlanma dicem ama ben kendimde nişanlandım sadece kendimi avutuyorum belki ilerde düzelir diye ama yokkk emin ol düzelmez. Biz swvgili olduk ilk bir ay annesi o ben dışarı çıkıyoduk.. Onlara gidiyorum annesyle kucak kucağa otururlat annesi olmadan bişey yapmz. Hastane işi olsun annesi ablası o giderler vs vs açtığım konularda mevvcut zaten yani aynı dert var bende de hatta annesinin paraua ihtiyacı var die bir yıl düğün erteliyoruz bi kaç ay değik bir yıl! Ben vazgeçemiyorum ama sen vazgeçebiliyosan arkana bakmadan kaç ana kuzusu insan ömrünü yıpratır sinir hastaso olursun benden tavsiye. Ailesi için söz düğün nişan erteleyene erkek demem ben karı derim nokta.

Kaaaaç kaç bacım kaç ardına bakmadan kaç...ana kuzusuyla zor.o sana koca olamaz.hala annesinin kuzusu.bak bir yıllık evli ve ana kuzusu eşinin ailesiyle aynı binada oturan biri olarak söylüorum.evlilik çokda iyi bşy değilmiş.mal gibi hayale dalmışız.

Canım çok iyi yaptın ama önemli olan sağlamca kararının arkasında durabilmen çok önemli :'(
neyi kaybetttiklerini geç anlıyo bu salaklar :'( ararsa dönme sakın

Anlamadığım şey neden ayrılamıyorsun yaa Sevgi mi anlamadım?

Hakkında Boyle düşündüğünüz birinden neden ayrılamıyorsunuz

Canım çok iyi yaptın ama önemli olan sağlamca kararının arkasında durabilmen çok önemli :'(
neyi kaybetttiklerini geç anlıyo bu salaklar :'( ararsa dönme sakın
engelledım zaten heryerden istesede bulamaz benı. yoluma bakıyorum harcadıgım 8 ayıma yazık ama ömür gidecektı 8 ayın lafımı olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…