durdum durdum ana kuzusunu buldum

offff ana kuzusuyla hayatta evlılık olmaz ınan bana annesı sana kızarsa sızın ilerde özel hayatınıza bıle mudahale edebılır ogluna beraber olma bıle dıyebılır böyle ana ogullar gördum ben kuzenım bosandı özel hayatlarına mudahale ediyordu kaç kurtar kendını ablanı da daha fazla yorma buralarda senın ablanın bebegının konforu onun kızkardesının elbısesınden önemlı olmalı

hakkınızda hayrlısı olsun ama daha büyük sıkıntılar kapıda gibi.
bu daha yüzük.
evi var düğünü var eşyası var
çok yorulacaksınız gibime geliyor.

Ana kuzusu da denmez buna yaşı olmuş 33 henüz kendi kararaını veremiyorsa ne yapacakmış bu şahıs o zaman evliliğinizin ileriki aşamasında da kayınvalide karışacak her söze bence yol yakınken ayrıl derim son pişmanlık ele gelmeden

Farkındasin ana kuzusu olduğunu
Yol yakınken dönemde derim.
Alacağınız yüzüğü bile annesi kardeşi begensin istiyor.biricik eniştesine varana kadar dusunuyor .
Evlendikten sonra bin katina çıkar böyle seyler

yaşını okuyana kadar olur öyle şeyler diyodum ama yaşı ve bu davranışları maalesef gelecek için sıkıntılar sorunlar yaşayacağınızı gösteriyor

Ayrılma kararı çok yerinde olmuş, bu kadar ufak şeylere bile ailesini karıştıran adam,evlenmeyi beceremezdi zaten..

Yalnız çok çabuk, kolay ayrılabildin ben buna takıldım (ki doğru bir karar verdin)
Bundan sonra gerçekten çok sevdiğin bir insanla evliliğe karar ver ve cok mutlu ol insallah. .

cnm çok yakınım böyle bir örnekti , evlendi malsef boşandı . kötülemek için söylemiyorum annelerine düşkün olan erkekler evlenmesin yada sadece yatak odası için evlenmek isityorum desinler baştan kızın da haberi olsun. insanlar ne hayallerle evleniyorlar
Annesi şimdiden bunu demiyorsa ( oğlum evlilik önemlidir, gelinimle bakın edin sizin zevkiniz olsun siz daha önemlisiniz huzurunuz falan demiyorsa ) çok zor bir yola girmiş olursun, sözde olmadı nişanda olur nişanda olmadı kınada olur en kötü en özel günün düğünde patlak veriyor bazı şeyler sonrası geri dönüşü çok zor cnm çok iyi düşün taşın ve eş adayınla konuş.

3 gun önce yüzük baktık anneme gostercem begenırse alırız dediği an bitti benım için ama işte bir umut dedım belkıde düşündüğüm gibi değildir dedim ama söz tarıhı olayından sonra ve buraya konu acmam herkesın benım gbi düşündüğümü gorunce dogru karar aldıgımı gordum.
tesekkur ederım güzel düşüncelerin için Rabbim hayırlısını versin mumkunse ana kuzusunu değil :)

ben buna butun sıkıntılarımı söyledim boyle devam ederse ılerısını göremiyorum yol yakınken bitirelim dedim. yazdıgı tek cevap yazdıklarını iyice okudum tamam bu iş burada bitmiştir yazdı.
hemen de bırakmış seni.. git anam giitt bundan adam olmaz. Allah bir daha karşılaştırmasın bu tiplerle insallah. ayrıca güçlü duruşundan ötürü tebrik ederim seni

hemen de bırakmış seni.. git anam giitt bundan adam olmaz. Allah bir daha karşılaştırmasın bu tiplerle insallah. ayrıca güçlü duruşundan ötürü tebrik ederim seni
bir yerden kıl kapınca üzülsemde nafile. tabiki üzüldüm onca zamanım geçti ama ilerisini düşündüğüm zaman yernde karar verildigini dallanıp budaklanmadan yüzük takılıp eş dost akraba yada sosyal medyada resimler paylasılmadan bitmiş oldu.

Eğer bunları kabullenip evlenirseniz bundan sonra konuşma ve şikayet etme hakkına sahip değilsiniz.Kadınlar tüm sinyalleri görüp kabul ediyor sonrada şikayet ediyor.

Babanızda ilk hafta olacaksa olur yoksa gelmesinler demesi hoş olmamış.
Çağırsaydınız. Karşılıklı konuşma eşliğinde kararlaştırsaydınız.

babamın böyle birşey deme nedeni dün akşam moralımın cok bozuk oldugundan. belırlenen tarıhte gelırse buyursunlar gelmezlerse bu iş biter de kimse dalga geçemez dedi. bence gayet hoş oldu babamın soylemesı.

ne kadar zamandır birliktesiniz?
gercekten duyulmadan bitmesi bir şans yoksa herkes didiklerdi neden bittiğini

Eşimle evlendiğimiz zaman Eşim 22 yaşındaydı. ve henüz askerliğini bile yapmamıştı. Adam kimseye eyvallah etmedi. Kendi yüzüğümüzü de kendimiz aldık,Evimizi de A'dan Z'ye bütün eşyalarımızıda sadece gidip ikimiz baktık aldık. Kimseye de sormadık,izin almadık,beğendirmeye de çalışmadık.. Yani iş erkekte bitiyor. Daha en basiti bir yüzük için bu kadar itina gösteryorsa. Kim bilir evinizi düzerken ne kargaşalar,ne kavgalar olacak ALLAH bilir.. :/ Yol yakınken ,arkna bile bakmadan çek git kardeşim...

akıllı ol güzelim.bu hayat senin hayatın kimse seninle birlikte o aileyi çekmeyecek sen çekeceksin.belki nisan gunu belki nikah gunu keşke diyecektin.inşaallah kararının arkasında durmayı başarırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…