- 17 Ağustos 2015
- 602
- 395
- 23
- 37
- Konu Sahibi heytbengeldim
-
valla ayrıldım gitti :)
ben buna butun sıkıntılarımı söyledim boyle devam ederse ılerısını göremiyorum yol yakınken bitirelim dedim. yazdıgı tek cevap yazdıklarını iyice okudum tamam bu iş burada bitmiştir yazdı.Niye diye sormadı mı?
3 gun önce yüzük baktık anneme gostercem begenırse alırız dediği an bitti benım için ama işte bir umut dedım belkıde düşündüğüm gibi değildir dedim ama söz tarıhı olayından sonra ve buraya konu acmam herkesın benım gbi düşündüğümü gorunce dogru karar aldıgımı gordum.Ayrılma kararı çok yerinde olmuş, bu kadar ufak şeylere bile ailesini karıştıran adam,evlenmeyi beceremezdi zaten..
Yalnız çok çabuk, kolay ayrılabildin ben buna takıldım (ki doğru bir karar verdin)
Bundan sonra gerçekten çok sevdiğin bir insanla evliliğe karar ver ve cok mutlu ol insallah. .
hemen de bırakmış seni.. git anam giitt bundan adam olmaz. Allah bir daha karşılaştırmasın bu tiplerle insallah. ayrıca güçlü duruşundan ötürü tebrik ederim seniben buna butun sıkıntılarımı söyledim boyle devam ederse ılerısını göremiyorum yol yakınken bitirelim dedim. yazdıgı tek cevap yazdıklarını iyice okudum tamam bu iş burada bitmiştir yazdı.
bir yerden kıl kapınca üzülsemde nafile. tabiki üzüldüm onca zamanım geçti ama ilerisini düşündüğüm zaman yernde karar verildigini dallanıp budaklanmadan yüzük takılıp eş dost akraba yada sosyal medyada resimler paylasılmadan bitmiş oldu.hemen de bırakmış seni.. git anam giitt bundan adam olmaz. Allah bir daha karşılaştırmasın bu tiplerle insallah. ayrıca güçlü duruşundan ötürü tebrik ederim seni
babamın böyle birşey deme nedeni dün akşam moralımın cok bozuk oldugundan. belırlenen tarıhte gelırse buyursunlar gelmezlerse bu iş biter de kimse dalga geçemez dedi. bence gayet hoş oldu babamın soylemesı.Eğer bunları kabullenip evlenirseniz bundan sonra konuşma ve şikayet etme hakkına sahip değilsiniz.Kadınlar tüm sinyalleri görüp kabul ediyor sonrada şikayet ediyor.
Babanızda ilk hafta olacaksa olur yoksa gelmesinler demesi hoş olmamış.
Çağırsaydınız. Karşılıklı konuşma eşliğinde kararlaştırsaydınız.
ne kadar zamandır birliktesiniz?bir yerden kıl kapınca üzülsemde nafile. tabiki üzüldüm onca zamanım geçti ama ilerisini düşündüğüm zaman yernde karar verildigini dallanıp budaklanmadan yüzük takılıp eş dost akraba yada sosyal medyada resimler paylasılmadan bitmiş oldu.
bir yerden kıl kapınca üzülsemde nafile. tabiki üzüldüm onca zamanım geçti ama ilerisini düşündüğüm zaman yernde karar verildigini dallanıp budaklanmadan yüzük takılıp eş dost akraba yada sosyal medyada resimler paylasılmadan bitmiş oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?