durdum durdum ana kuzusunu buldum

Aslan baban afferim!! Cok iyi yaptin canim 33 yas ne demek o ne oyle ergen cocuklar gibi.
Tepli vermemesi tuaf ailesi falanda mi bisey demedi?
bence akşamı belıyor malum anasına sorması gerekıyor :)
bakın boyle boyle dedı sonrada ayrıldı ya ben sızlere sormadan bende tamam ayrılalım dedım ama ben sımdı ne yapayım

Kardesin ayni evde dglir insallah kvdesiyle kabus gibi

sen yandın bence direk uzaklaş gelinliğinide annesi seçer sana hiç birşey düşmez çok pişman olursun başından bırak öle pişman ol daha iyi.s

Evlenince de eniştesine sorar artık. Eniştecim çocuk yapalım mı? Size uyar mı?

Yahu evi anlarım arabayı anlarım ne bileyim hadi damatlığı filan da anlarım da yüzükte sorulur mu arkadaş?Siz takacaksınız onu parmaklarınıza onlara ne yahu allah allah?
Ayrıca bu tip söz işlerinde erkek tarafı acele etmeli ki ne kadar çok istediğini göstersin.Bunlar resmen keyfi davranıyor.Alt tarafı söz yani birgün de elbise bulunur her şey hallolur düğün değil ki bu.Kardeşim elbise bulamadı diye söz mü ertelenirmiş?

Ama eğer her şeye rağmen sevgilinizi çok seviyorsanız ve diğer iyi huyları baskın gelirse biraz bekleyin derim.Ama beklerken de siz de keyfi davranın örneğin alyansı beğendiler mi gidin tekrar değiştirin ya da beğenmediler mi değiştirmeyin falan mesela.Hani her şeyin kendi istedikleri gibi olamayacağını sizin de bir birey olduğunuzu anlamaları açısından.

Bir de eğer sabredebilirseniz söz olayını onlar kasım mı dedi siz de erteleyin illa sizin istediğiniz tarih olsun bence.Yani ben böyle çok cinsiyetçi bi insan değilim de bu tip mevzular da kız tarafı biraz daha önemlidir ya sanki ne bileyim.Ama baktınız her şeyde illa bi kıllık yapıyorlar sinirlerinizi bozuyorlar o zaman siz de yolunuza bakarsınız.

Ya bide evet ana kuzusu olmak çok sinir bozucu bi durum gibi görünüyor aslında ama kadınlara değer vermesi dediğim dedik bi tip olmaması da bi avantaj bence maço bi tip olmasındansa.Belki ilerde size de böyle düşkün olur kimbilir.

Kaç kurtar kendini derim ben böyle birinden nişan attım direkt söylüyorum.. Ve daha 25 yaşındaydık bi de 33 yaşında kendi kararını veremeyen biriyle kendine yazık edersin canım...

Her şey şiddet ve aldatmayla bitmiyor işte bin bir türlü sorun var ayrıl demeyi seven biri değilim fakat bu sorunu aşsanız bile daha büyük sorunlarla başbaşa kalıcakmışsın gibi hissediyorum

Daha bu söz .. Bunun nişani fügünu var . takisi var dugün yeri var .. Senin basin daha cok agrir ailenlede sıkınti yasarsin.. Cok arada kalirsin 33 yasindaki adam yuxugu bile annesine soruyor .. Babasiz buyuyenler daha cabuk olfunlasir ev idaresini el8n3 alir cevremde boyle gordum.. Karar senin

Benzer şeyleri bende yaşamıştım.
Üstelik beni 3 kez istemeye geldiler söz takılıcak eşim tutturdu cuma olsun ne cuması diyorum ( kendisi yetişemezdi cuma mümkün değil ) ben cumaları geç çıkıyodum Abi'm babamda öyle,
Babası öyle istiyomuş ben ve ailem nezaman müsaitse Ozaman olacak dedim.

Yüzükleri alırken kv tutturdu kendi kuzeni gelecekmiş bizimle kazıklanmıyalımmış. Ki ben satınalmacıyım.

Hiç bi dediklerini yapmadım.

Yarın gelinliğe sonrada eve gelir sıra

Akıllı kızmışsın tebrik ediyorum seni. Analarından emdikleri süt burunlarından geliyor da, hala ama ben çok seviyorum diye mıyyk mıyyyk yapanları çok gördük. Allah çok çok daha iyilerini nasip eder inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…