Duru giyim... Güncellenenler yeni fiyatlarla... Sayfa 13 den sonrasına bakın

Yarin sabahtan vericem cnm esim bu sabah cok erken cikti bebek de oldugu icin esim goturuyor.oglene kadar kargo takip no sunu gondermis olurum

hala takip no gelmedi akşam marmara foruma gidicem ordan bot bakıcam eğer gönderemediyseniz çünkü nişan perşembe günü

haber bekliyorum sizden, bugün de gönderemediyseniz iptal edelim siparişi

hala takip no gelmedi akşam marmara foruma gidicem ordan bot bakıcam eğer gönderemediyseniz çünkü nişan perşembe günü

haber bekliyorum sizden, bugün de gönderemediyseniz iptal edelim siparişi

msjı şimdi yeni okudum kargo bugün verildi ben kargoları ptt toplu dağıtım merkezinden gönderiyorum bu kargonun ulaşma sürecini hızlandırıyor. kargo takip no yu alamamış eşim diğer bi arkadaşa da ürün gönderdim onda da aynı şey oldu merkez olduğu için yoğunlar takip no vermiyorlar. msj atmayı unuttum kusura bakma. bugün evimde ustalar çalıştı biraz gergin bi gündü.

İlk once burdaki fiyatlari yazayim.6)canta somon 30 tl. 13) defacto canta 15 tl
14)taba rengi sifir canta 30 tl. 38)kaban 50 tl. 55)batik hirka 13 tl.

%25 indirimli= 6) 22 tl. 13) 11 tl. 14) 22 tl. 38) 37 tl. 55) 10 tl

Hepsinin toplami: 102 tl yapiyor yani düz olarak 100 tl
100 tl ye 3 canta, 1 kaban, 1 de hirka

çantaların fiyatlarını göremedim ben.resmin üzerindede çıkmadı. ilk sayfada 4.resim,8.resim ve 9. resimdeki çantaların boyutlarını ve fiyatlarını yazar mısınız.

çantaların fiyatlarını göremedim ben.resmin üzerindede çıkmadı. Ilk sayfada 4.resim,8.resim ve 9. Resimdeki çantaların boyutlarını ve fiyatlarını yazar mısınız.

üzerlerine tıklarsanız gözükür ama ben size 45 dk ya kadar tüm detaylarını yazarım. çok acil bi arkadaşın paketini hazırlamam lazım elden almaya gelecek çünkü sevgiler:)

çantaların fiyatlarını göremedim ben.resmin üzerindede çıkmadı. ilk sayfada 4.resim,8.resim ve 9. resimdeki çantaların boyutlarını ve fiyatlarını yazar mısınız.

Bekletiyorum kusura bakmayin cocuk durmuyooo en kisa surede olcup yazicam

Bekletiyorum kusura bakmayin cocuk durmuyooo en kisa surede olcup yazicam

bişey sorucam çantalardan hemen sonraki msjımda sıralandırmışım numaraları ona göremi söylediniz. yanlış çantaları ölçmiyim

fotoğraflara tıklayınca duvar kısmında en tepede paint yoluyla yazmıştım bi daha bakar mısınız ya da bana çantaları tarif edin karıştı biraz ilk yükleyişimdi o zaman tecrübesizlik işte

Son düzenleme:
Arkadaslar gri kase kaban satilimistir. Alana simdiden hayirli olsun 38 numara mango.

Son düzenleme:
Hanimlar kargoya pazartesi gideceğim. Ürün lerinizi belirleyip adres vs. Bilgilerinizi gonderirseniz sevinirim:)

Son düzenleme:
Tamam:) bu arada whatsaptan yakin cekim foto yollayabilirim istiyorsan ozelden yazarsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…