durumu yadirgayacak olanlar yoruum yapmasin lutfen

Ben evlilikten bahsediyorum evlilik kurumundan anneligi sorgulamadim..

Ben ilk yaptığım yorumun arkasındayım hevesi geçmiş olabilir ayrıca 1 yıldır 2 3 günde bir birlikte oluyorduk demişsin ilk günlerdeki gibi olmaması çok normal evliliklerde böyle. Bir de cinsellik dışında sana davranışı nasıl yani ilgisiz mi davranıyor?

1 yılda duzenlı olarak 2-3 gunde bır artık duzene gırmıstır canım haftada 1 olur artık gozlemle bıraz ne kadar surede sana yanasacak

Tatlim ben seni kisitlayamam cevapta yazmam bu konular senin sevdigin konular dusuncelerini de biliyorum sana iyi forumlar..

Kici kirik imza mi bumu yani annenle baban o imzayi atmadan seni dunyaya getirseydi ne dusunurdun acaba annen onune gelenle birlikte olan bir kadin olsa ne dusunurdun baban bile belli olmazdi demi neyse susayim ben cok sinirlendim..

Hiç kusura bakma. İmza dediğin şey, bir ritüelle atılır, bir davayla silinir. Aslolan ister evli olsun, ister sevgili mutlu bir çift olabilmek.

Senin söylediğinle benim savunduğum çok farklı. Önüne gelenle birlikte olmak ile sevdiğin ve güvendiğin bir insanla birlikte olmak arasında fark var. Sen ve senin gibiler konuyu çarpıtıyorsunuz. Tek gecelik ilişkiyle, bu kızın yaşadığını bir tutamazsın.

Ayrıca konuyu neden benim aileme getirdin bilemedim. Ama madem yazdın söyleyeyim. Kendi dönemlerinin geleneklerine göre evlenmişler annemle babam. Ama o imza onları mutlu etmedi. Annemi hiç mutlu etmedi. Şimdi o imzadan kurtulmak için uğraşıyor. O yüzden saçma sapan düşüncelerinizle insanları manipüle etmeyin. Siz yaşamayın, evlatlarınızı bu şekilde yetiştirin. Beni ilgilendirmez, her türlü tercihe saygı duyarım.

Benim gözümde çiftlerden biri ya da ikisi evli olmadıktan sonra eleştirecek hiçbir şey yok bu tip konularda. Sizi ilgilendirmez. Kadınların o imza sayesinde değerli olduğuna inanmıyorum. Kadınları değerli kılan karakterleridir, ahlaklarıdır, düşünceleridir, güzel davranışlarıdır. Gerisi boş, o imza hele, kadınlara verdiği yasal hakların dışında hiçbir anlamı yok.

Bu yasal hakları önemsemeyenler içinse, söyleyecek sözünüz yok.

Sizi ilgilendirmez kimin ne yaptığı. Herkes kendi ailesine baksın. Ha ahlak dedim ya yukarda, benim için ahlaksızlık evli kişilerle beraber olmaktır, hırsızlıktır, kul hakkına girmektir, dedikodu yapmak, iftira atmak gibi şeylerdir. Belirteyim de, farklı anlamlar çıkarma.

Bas sayfalarda bi kac yorumu okudum da yok her gun ayni yemek yenmez falan, pardonda evli erkekler her gun ayni yemegi yiyorsa.(esini seven erkekler) (sevmeyenler ve doyumsuzlar aldatir) niye cocugun sevme ihtimalini dusunmuyosunuz? Belki baska sorunu vardir? Bi kagit ustu imzayi attirdiniz diye kalp kirmayin. Yok hemen ne zannediyodun baska arayislardadir nidalari yukselmis

ben kadının bir hazıne olduğuna ınananlardanım hazınenınde zamanı gelmeden kullanılmasına karşıyım....19 yaş bana göre çok erken evlılık dışı bir ilişki için...bence doğru zaman ve doğru erkek olmalı hazınenı sündugun kişi...

Sevgili konu sahibi,

Hayat senin, beden senin. İster sevişir, ister bakire kalırsın. İster Müslüman, ister pastafaryan olursun. Sen bakma, kimileri dinde sadece 'zinanın' günahını bilirler. Arkadan iş çevirmek, kaynana dedikodusu yapmak, kıskançlık, paragözlük filan hiiiç günah değildir onların kitabında. Çünkü kapı gibi imzaları var şekerim, boru değil. Arkalarında dağ gibi kocaları var.

Tekraren söylüyorum; bence sevgilinle konuş. İlişki meraklısı gibi gözükmek diye bir şey yok. Bu senin de zevk aldığın bir şey neticede. Bir hafta hiç yemek yemeseniz sebebini sorarsın yani.

Bu doymuştur diyenlerin eşleri de bir gün doyarsa ne olacak acaba. Ama o imza doyumu engelliyor değil mi?
Sephora doymustur diyenlerden biri de benim, ama kesinlikle kotu niyetle soylenmis bisey degil. İki senelik evliyim, su an haftada iki ya da uc kere yapabiliyoruz. Ya belli bi doyum oluyor ya da firsat olmuyor. Anlatmak istedigim oydu.
Bazen bazi konulara keske yorum yapmasaydim dedigim oluyor...
Evliligimle ovunmem hic bi zaman, kocisim soyle boyle demem, yine kabak bana patladi iyi mi...

Babası kim belli olmazdı dediniz. Evlilik dışı doğan çocukların babası belirsiz mi? Yada evlilik dışı beraberlik yaşayanlar herkesle mi beraber oluyor?
Gorduk evlilik disi dogan cocuklari meryem uzerli bile dayanamadi kacti gitti bbasi istemedi analar bellide babalar pek ortada yok nedense..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…