Ben evlilikten bahsediyorum evlilik kurumundan anneligi sorgulamadim..Kadın kadının kurdu diye boş yere dememişler. Erkek yaptığı zaman çocuk babasından utanıyor mu da annesinden utanacak? Benim o kadar çok tanıdığım var ki daha önce başka beraberlik yaşayıp evlenen. Görebileceğin en mükemmel anne ve kocaları onları çok seviyor, o çocuklar da huzurlu aşklı bir evde büyüyorlar.
Kişilerin kendi tercihleridir. Benim annem ben evlilik dışı doğursa bu ülke de ben annemle gurur duyardım bana sahip çıktığı ve bu ülkede göze alıp beni büyütebildiği güçlü kadın olabildiği için.
Kimileri evliliği bekler kimileri beklemez aşık olur beraber olur. O onun tercihidir. Çocuklarına da gayet güzel annelik yapar. Anneliğiyle bu durumun hiç alakası yok.
Babası kim belli olmazdı dediniz. Evlilik dışı doğan çocukların babası belirsiz mi? Yada evlilik dışı beraberlik yaşayanlar herkesle mi beraber oluyor?Ben evlilikten bahsediyorum evlilik kurumundan anneligi sorgulamadim..
ve üzülerek söylüyorum ki erkekler evlenmeden elde ettikleri zaman değer vermiyor
Tatlim ben seni kisitlayamam cevapta yazmam bu konular senin sevdigin konular dusuncelerini de biliyorum sana iyi forumlar..NASIL bir anlayış bu
Önüme gelenle yatıyorum mu demiş
Kaçıncı ilişkisi olduğunu nerden biliyorsunuz
20. olsa bunun bir kotası mı var
Bunlar nasıl yargılamalar kısıtlamalar
Nasıl dar bir bakış açısıdır bu ya
Annem babamdan önce biriyle sevişmiş olsa anormal bakmazdım
Niye bakayım insan ya insan kimliği de var onun
Sadece doğuran, emziren bir kimlik değil o
Kici kirik imza mi bumu yani annenle baban o imzayi atmadan seni dunyaya getirseydi ne dusunurdun acaba annen onune gelenle birlikte olan bir kadin olsa ne dusunurdun baban bile belli olmazdi demi neyse susayim ben cok sinirlendim..
Sephora doymustur diyenlerden biri de benim, ama kesinlikle kotu niyetle soylenmis bisey degil. İki senelik evliyim, su an haftada iki ya da uc kere yapabiliyoruz. Ya belli bi doyum oluyor ya da firsat olmuyor. Anlatmak istedigim oydu.Bu doymuştur diyenlerin eşleri de bir gün doyarsa ne olacak acaba. Ama o imza doyumu engelliyor değil mi?
Gorduk evlilik disi dogan cocuklari meryem uzerli bile dayanamadi kacti gitti bbasi istemedi analar bellide babalar pek ortada yok nedense..Babası kim belli olmazdı dediniz. Evlilik dışı doğan çocukların babası belirsiz mi? Yada evlilik dışı beraberlik yaşayanlar herkesle mi beraber oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?