- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.120
- 598
arkadaş sanırım tek buluştuğunuz nokta arkadaşınızla cinsellik yoğunluklu görüşmeler gibi duruyor.Yoksa burada başka mevzularada girerdin ilgisiz vs olarak. Yanılıyor muyum? Bu kadar kolay ulaşılabilir olursanız evet bu kadar kolay da vazgeçilen olursunuz. İtiraz etmeye gücünüz yetmez.Ayrıca ilk cümlemde yanılıyorsam madem herşeyi yaşıyorsun madem bu kadar yakınsın neden soramıyorsun bu adama neden uzaksın diye? Arandaki bu samimiyet bu modernlik bu yaşam tarzı buna izin vermiyorsa güller(!) saçarım ben o ilişkinin içine o modernliğin içine o serbestliğin içine!! Haksız mıyım?Merhaba bayanlar. Belki konuyu yanlis yere aciyoumdur kusura bakmayin. 2 yıllık erkek arkadasimla son 1 yildir duzenli olarak 2 3 gunde bir iliskiye girerdik ama 1 ayi gececek sevgilimin hic oyle bir arzusu olmadigini goruyorum ve haliyle üzülüyorum. Eskiden hep birlikte olmak isteyen kisi simdi ben istesemde olmuyor. Bunun sebebi nedir artik cok kafama takilmaya basladi. Yasim 19 onun 21 simdiden tesekkur ederim.
Ya sorarsam da iliski meraklisi gibi gorecek
Ya sorarsam da iliski meraklisi gibi gorecek
Erkek milleti evlenmeden sahip olduklarinin kiymetini bilmiyor ..
Hevesi gecti ve büyü bitti...
olur olur. sen kalkıp bir kadına paket lakabını layık görürsen evet olur. adın. ben söyleyeyimmi.,
neden erkek arkadaşı için aynı benzetmeyi yapmadın.
ben söyleyeyim. çünkü o erkek değilmi.
yemişim çifte standartı
Teşbihte Hata Olmaz
yapabilirdin ama yapmadın. ben yazdıktan sonra yaparsan benim için anlamı yok. o zaman yapacaktınYoo erkek için daha güzel benzetmeler yapabilirim..
Kim demiş çifte standart yaptığımı.
Açacak yeni paketler arıyordur derken erkeği suçladım aslında öncelikle..
İyi bilirler onlar her çiçekten bal almasını..
Ama işte bayan olarak sen işini bileceksin 18 yaşında belki ilk sevgilisi daha
2-3 günde bir muhtemelen erkek her hadi dediğinde olurr diye atlarsan, yokluğu göstermezsen yaşanır böyle şeyler..
Şimdi sen hadi dersin o oralı olmaz. İnsanın eşinden gördüğü bu muamele üzüyor.
Sevgiliden geleni nasıl üzmesin..
Gayet büyük dert yani ben anlıyorum konu sahibini..
Ama diyorum işte bayan işini bilecek.. Aşk aşk diye gözü kapalı gitmeyecek.
Gitmek de bir tercih tabi saygı duyarım..
Bu büyü 5-10 saniyelik bir-iki öpüsmeyle bitebilir mi?
Ewt olabilir. Eşim biz sevgiliyken öpüştüjten sonra kelşke seni zorla öptüğüm halde bana tokat atsaydın dedi. Hem öpüp hem tokat beklemiş yani. Hemen kendimi teslim etmem onu düşündürmüş...
Aynen katiliyorum...Öbür tarafta kocası ilgisiz kadının konusu var. Hadi desenize ona da 'Papaz hergün pilav yemez', 'Senden bıkmıştır' diye. Diyemezsiniz ki. Ah benim canlarım, öpüyorum sizi.
Yoo erkek için daha güzel benzetmeler yapabilirim..
Kim demiş çifte standart yaptığımı.
Açacak yeni paketler arıyordur derken erkeği suçladım aslında öncelikle..
İyi bilirler onlar her çiçekten bal almasını..
Ama işte bayan olarak sen işini bileceksin 18 yaşında belki ilk sevgilisi daha
2-3 günde bir muhtemelen erkek her hadi dediğinde olurr diye atlarsan, yokluğu göstermezsen yaşanır böyle şeyler..
Şimdi sen hadi dersin o oralı olmaz. İnsanın eşinden gördüğü bu muamele üzüyor.
Sevgiliden geleni nasıl üzmesin..
Gayet büyük dert yani ben anlıyorum konu sahibini..
Ama diyorum işte bayan işini bilecek.. Aşk aşk diye gözü kapalı gitmeyecek.
Gitmek de bir tercih tabi saygı duyarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?