durumu yadirgayacak olanlar yoruum yapmasin lutfen

arkadaş sanırım tek buluştuğunuz nokta arkadaşınızla cinsellik yoğunluklu görüşmeler gibi duruyor.Yoksa burada başka mevzularada girerdin ilgisiz vs olarak. Yanılıyor muyum? Bu kadar kolay ulaşılabilir olursanız evet bu kadar kolay da vazgeçilen olursunuz. İtiraz etmeye gücünüz yetmez.Ayrıca ilk cümlemde yanılıyorsam madem herşeyi yaşıyorsun madem bu kadar yakınsın neden soramıyorsun bu adama neden uzaksın diye? Arandaki bu samimiyet bu modernlik bu yaşam tarzı buna izin vermiyorsa güller(!) saçarım ben o ilişkinin içine o modernliğin içine o serbestliğin içine!! Haksız mıyım?

Yasi daha cok genc, büyük ihtimal sIkIldi artik... Yani yenilik ariyor olabilir... Yada nasil olsa yasiyorsunuz cinselligi, bu aralar sebebsiz isteksiz olabilir... Biraz daha gözlemleyin uzarsa süre o zaman sorun vardir ... Sunu demedende edemiycem ama, cok erken bence sizin icinde, ilerde heleki ayrilirsaniz insallah yasadiginizin arkasinda durabilirsiniz...

Ben bunun yaştan ve olgunluga erisememekten kaynaklı oldugunu düşünüyorum.

Bu yaşta bir gençten ciddilik beklemem.

Ancak bir başka alternatifim olsaydı vazgecerdim senden. Bu konuyu bir araştır.

Kolay gelsin

Her erkeği genellemek çok yanlış. Bizim sülalenin erkeklerinin bir kısmı beraber yaşadıktan sonra evlendiler gayet. Ki hala beraber yaşayan bir kadın kuzenim de var. Benim için de önemli değil bu ortamda yetiştirildiğim için. En yakın erkek arkadaşım da önem vermediğini belirtmişti laf arasında. Bu nedenle sıkılmıştır değer vermiyordur diyenlere pek katılmıyorum.
Başka sorunları olabilir, stresli olabilir. Açıkça sorabilirsiniz kaç zamandır berabersiniz neticede. En kötü ihtimal başka biri de olabilir. Konuşmadan bilemezsiniz.

Ya sorarsam da iliski meraklisi gibi gorecek

Şaka mı yapıyorsun ? Zaten uzun bir beraberliğiniz var ve cinsellik yaşıyorsun.
Bunu yaparken onunla isteksizce sevişmiyorsun herhalde değil mi?!
Tabii ki isteyeceksin, merak edeceksin.
Aniden bir değişim yaşanmış. Doğal olarak ondan bir açıklama istemek senin hakkındır.
Nasıl bir ilişki bu anlamadım. O kadar kapalı ve çekingen davrandığına göre sağlam bir temeli yok.
İletişim de iyi değil. Çok tuhaf.

Bu kız 19 yaşındayım, of poff ben ne yapacağım demiyor!

İlerde evlenirken eşime ne diyeceğim demiyor!

Ben müslümanım, vicdan azabı çekiyorum, günaha girdim demiyor!

Biz bu kızın yaşam tarzını, hayattan beklentilerini, evliliğe bakış açısını, etrafındaki insanları biliyor muyuz? Dünya görüşünü, hayata bakışını biliyor muyuz?

Kimin haddine bu kızı yargılamak? Ne hakla bu kadar çirkince yorumlar yapabiliyorsunuz aklım almıyor artık. İlk defa bu tip bir konuya yorum yazıyorum, sabrım kalmadı çünkü.

Bu kız ne istediğini biliyor, yaşadığı hayattan zevk alıyor, bilinçli bir şekilde tercihlerini yapıyor ve gayette aklı başında. Kendi tercihleri, kendi hayatı, kendi düşüncesi. Kimseyi ilgilendirmez.

İlerde de yaşadığı her şeyin sorumluluğunu üstlenecektir eminim.

Konu sahibi sen bakma burda ki yorumlara, bütün her şeyde geriyiz bir ülke olarak, ahlak bekçiliği hariç.

Ya sorarsam da iliski meraklisi gibi gorecek

iki kişiyle oluyor bu olay, şimdiye kadar tek kişinin katılımı yoktu, ikinizden birinin ilişki meraklısı durumu olmayacak yani sorarsanız sadece durumdaki anormalliğin ilk farkına varansınız.

Benden baska günde 2-3 kereye hicmi takilan olmadi ? Ayni evde oturunca bile düsünemiyorum, is var güc var, ne demek 2-3 kere ????

Allah allaa:) bu soruyu sevgiline sorsan ortada sorun kalmayacak:) çoğu evli insandan daha samimisiniz bunu sormaya mı çekindiniz! :) pff!

Yoo erkek için daha güzel benzetmeler yapabilirim..
Kim demiş çifte standart yaptığımı.
Açacak yeni paketler arıyordur derken erkeği suçladım aslında öncelikle..

İyi bilirler onlar her çiçekten bal almasını..
Ama işte bayan olarak sen işini bileceksin 18 yaşında belki ilk sevgilisi daha
2-3 günde bir muhtemelen erkek her hadi dediğinde olurr diye atlarsan, yokluğu göstermezsen yaşanır böyle şeyler..

Şimdi sen hadi dersin o oralı olmaz. İnsanın eşinden gördüğü bu muamele üzüyor.
Sevgiliden geleni nasıl üzmesin..

Gayet büyük dert yani ben anlıyorum konu sahibini..

Ama diyorum işte bayan işini bilecek.. Aşk aşk diye gözü kapalı gitmeyecek.
Gitmek de bir tercih tabi saygı duyarım..

yapabilirdin ama yapmadın. ben yazdıktan sonra yaparsan benim için anlamı yok. o zaman yapacaktın

Boyle konular kadinlar kulübü kadinlarinin espri yetenegini gosterdigi yer. En birinci kim olacak diye yarisa giriyorlar masallah. Yanlis yere geldin anlayacağın.

Bu büyü 5-10 saniyelik bir-iki öpüsmeyle bitebilir mi?

zipzip dur Allah'ını seversen zaten ortalık karışık ama öpüşmeyle falan büyü bitmez gerçekten seviyorsa bir erkek. Sevmiyorsa, aşık değilse ne yaparsan yap, boş. Değer falan işlerine girme kendinden başkası için.

E benim 19 yasimdaki ilişkim cinsellik olmadigi halde bitti. Yani saklamak ise yaramıyor.... Nasil cinsellik olduğu hale evlilik bitebiliyorsa bir iliski de sona erebilir....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…