durumu yadirgayacak olanlar yoruum yapmasin lutfen

Kıçı kırık bir imza biz kadınları paket olmaktan, heves olmaktan, eğlence olmaktan kurtarıyormuş demek ki. Helal olsun o imzaya.
Kici kirik imza mi bumu yani annenle baban o imzayi atmadan seni dunyaya getirseydi ne dusunurdun acaba annen onune gelenle birlikte olan bir kadin olsa ne dusunurdun baban bile belli olmazdi demi neyse susayim ben cok sinirlendim..

Ben sizden erkek arkadaşım beni yati yolda birakti ne yapcam diye yardim mi istedim. 19 yasinda olmus olmam dusuncesiz olmami gerektirmiyor ayrıca

Ewt olabilir. Eşim biz sevgiliyken öpüştüjten sonra kelşke seni zorla öptüğüm halde bana tokat atsaydın dedi. Hem öpüp hem tokat beklemiş yani. Hemen kendimi teslim etmem onu düşündürmüş...

Eşinin yaptığı ikiyüzlülüğün en pis hali, farkında mısın peki?

senden sıkılmış.birini bulana kadar elinde tutuyor.birini buldumu sana by by der.şutttt.ne bekliyosun ömür boyu seninle mi olacaktı.daha genç

Benden baska günde 2-3 kereye hicmi takilan olmadi ? Ayni evde oturunca bile düsünemiyorum, is var güc var, ne demek 2-3 kere ????
evet durum baya karışık af buyrun ben eşimle bile böyle değilim
sanırım öğrenci olabilirler
belkide o yüzden ders okul vs. şeyler etkiliyor olabilir

Kici kirik imza mi bumu yani annenle baban o imzayi atmadan seni dunyaya getirseydi ne dusunurdun acaba annen onune gelenle birlikte olan bir kadin olsa ne dusunurdun baban bile belli olmazdi demi neyse susayim ben cok sinirlendim..

NASIL bir anlayış bu
Önüme gelenle yatıyorum mu demiş
Kaçıncı ilişkisi olduğunu nerden biliyorsunuz
20. olsa bunun bir kotası mı var
Bunlar nasıl yargılamalar kısıtlamalar
Nasıl dar bir bakış açısıdır bu ya

Annem babamdan önce biriyle sevişmiş olsa anormal bakmazdım
Niye bakayım insan ya insan kimliği de var onun
Sadece doğuran, emziren bir kimlik değil o

yapabilirdin ama yapmadın. ben yazdıktan sonra yaparsan benim için anlamı yok. o zaman yapacaktın

Yapmak zorunda değilim.
Gerekli imayı yaptım söz konusu erkek için o bana yeter.
Kimseyi aydınlatmak zorunda değilim sitede.
Anlayan anlar. İyi geceler..

Bence önce bunu erkek arkadaşına sor bizde ona göre cevap verelim..

biz moderndik demi ya unuttuk siz hatırlatirsiniz arada çağdaş ülkemin çağdaş kızına diyorumki durmak yok yola devam..

E benim 19 yasimdaki ilişkim cinsellik olmadigi halde bitti. Yani saklamak ise yaramıyor.... Nasil cinsellik olduğu hale evlilik bitebiliyorsa bir iliski de sona erebilir....

Ben ilişki biter ya da bitmez demedim ki.
Ama artık aramızda ilişki olmuyor, eskiden sık olurdu şimdi beni istemiyor mu diye derdin olmaz dedim.

Kadın kadının kurdu diye boş yere dememişler. Erkek yaptığı zaman çocuk babasından utanıyor mu da annesinden utanacak? Benim o kadar çok tanıdığım var ki daha önce başka beraberlik yaşayıp evlenen. Görebileceğin en mükemmel anne ve kocaları onları çok seviyor, o çocuklar da huzurlu aşklı bir evde büyüyorlar.
Kişilerin kendi tercihleridir. Benim annem ben evlilik dışı doğursa bu ülke de ben annemle gurur duyardım bana sahip çıktığı ve bu ülkede göze alıp beni büyütebildiği güçlü kadın olabildiği için.
Kimileri evliliği bekler kimileri beklemez aşık olur beraber olur. O onun tercihidir. Çocuklarına da gayet güzel annelik yapar. Anneliğiyle bu durumun hiç alakası yok.

yorum mükemmel. haddini bilmeyen üyecikler mutlaka görmeli.

İnsan bi zamandan sonra doyuyor haliyle
Saka bi yana 2-3 gunde bir iliski cok degil mi? Tamam ilk baslarda heyecanla yasanir hatta her gun de olur farketmez ama gercekten doyuyor insan bu kadar fazla olunca...

Kadini mal olarak goren ancak paket gibi actirir kendini. Hepimiz paketiz bir sekilde erkek tarafindan acildik demek ki bazi zihniyetlere gore..

Konu sahibi erkek arkadasinin aklinda baskasi olabilir, sıķılmış olabilir, sorunlari olabilir.. once konusmayi dene verecegi cevap onemli burada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…