bende bu yorum için seni öpüyorum.Öbür tarafta kocası ilgisiz kadının konusu var. Hadi desenize ona da 'Papaz hergün pilav yemez', 'Senden bıkmıştır' diye. Diyemezsiniz ki. Ah benim canlarım, öpüyorum sizi.
Kici kirik imza mi bumu yani annenle baban o imzayi atmadan seni dunyaya getirseydi ne dusunurdun acaba annen onune gelenle birlikte olan bir kadin olsa ne dusunurdun baban bile belli olmazdi demi neyse susayim ben cok sinirlendim..Kıçı kırık bir imza biz kadınları paket olmaktan, heves olmaktan, eğlence olmaktan kurtarıyormuş demek ki. Helal olsun o imzaya.
Boyle konular kadinlar kulübü kadinlarinin espri yetenegini gosterdigi yer. En birinci kim olacak diye yarisa giriyorlar masallah. Yanlis yere geldin anlayacağın.
Ben sizden erkek arkadaşım beni yati yolda birakti ne yapcam diye yardim mi istedim. 19 yasinda olmus olmam dusuncesiz olmami gerektirmiyor ayrıcaOldu canım başka ricanız var mı hem konu açıyorsunuz hem yadırgayacak olanlar yazmasın diyorsunuz. Kızım daha 19 yaşındasın ne acelen vardı çok mu merak ediyordun nasıl birşey diye. Nesine güvendin de birlikte oldu bu insan seninle birlikte olmuş hevesini almış ve hevesi de geçmiş. Şimdi ne yapacaksınız onu düşünün ha bunu sorun etmeyecek bir çevrede yaşıyorsanız ne ala ama sonra ben biriyle birlikte olmuştum yeni erkek arkadaşıma söyleyemedim nasıl söylücem filan da demeyin yani. İlişki yaşı bu kadar düştü mü gerçekten korkutucu. Nasıl kanıyorsunuz anlamıyorum birlikte olunca bırakamaz bağlanır mı sanıyorsunuz. Sonra bir de evlenseniz kaynana evine yerleşir şikayet edersiniz hayır yani sevgiliniz de küçük zaten. Biz ne yapalım şimdi.
Ewt olabilir. Eşim biz sevgiliyken öpüştüjten sonra kelşke seni zorla öptüğüm halde bana tokat atsaydın dedi. Hem öpüp hem tokat beklemiş yani. Hemen kendimi teslim etmem onu düşündürmüş...
Günde 2-3 kere değil 2-3 günde bir diye yazmış konu sahibesi kardeşimiz.Benden baska günde 2-3 kereye hicmi takilan olmadi ? Ayni evde oturunca bile düsünemiyorum, is var güc var, ne demek 2-3 kere ????
evet durum baya karışık af buyrun ben eşimle bile böyle değilimBenden baska günde 2-3 kereye hicmi takilan olmadi ? Ayni evde oturunca bile düsünemiyorum, is var güc var, ne demek 2-3 kere ????
Yoo erkek için daha güzel benzetmeler yapabilirim..
Kim demiş çifte standart yaptığımı.
Açacak yeni paketler arıyordur derken erkeği suçladım aslında öncelikle..
İyi bilirler onlar her çiçekten bal almasını..
Ama işte bayan olarak sen işini bileceksin 18 yaşında belki ilk sevgilisi daha
2-3 günde bir muhtemelen erkek her hadi dediğinde olurr diye atlarsan, yokluğu göstermezsen yaşanır böyle şeyler..
Şimdi sen hadi dersin o oralı olmaz. İnsanın eşinden gördüğü bu muamele üzüyor.
Sevgiliden geleni nasıl üzmesin..
Gayet büyük dert yani ben anlıyorum konu sahibini..
Ama diyorum işte bayan işini bilecek.. Aşk aşk diye gözü kapalı gitmeyecek.
Gitmek de bir tercih tabi saygı duyarım..
Kici kirik imza mi bumu yani annenle baban o imzayi atmadan seni dunyaya getirseydi ne dusunurdun acaba annen onune gelenle birlikte olan bir kadin olsa ne dusunurdun baban bile belli olmazdi demi neyse susayim ben cok sinirlendim..
yapabilirdin ama yapmadın. ben yazdıktan sonra yaparsan benim için anlamı yok. o zaman yapacaktın
Bu kız 19 yaşındayım, of poff ben ne yapacağım demiyor!
İlerde evlenirken eşime ne diyeceğim demiyor!
Ben müslümanım, vicdan azabı çekiyorum, günaha girdim demiyor!
Biz bu kızın yaşam tarzını, hayattan beklentilerini, evliliğe bakış açısını, etrafındaki insanları biliyor muyuz? Dünya görüşünü, hayata bakışını biliyor muyuz?
Kimin haddine bu kızı yargılamak? Ne hakla bu kadar çirkince yorumlar yapabiliyorsunuz aklım almıyor artık. İlk defa bu tip bir konuya yorum yazıyorum, sabrım kalmadı çünkü.
Bu kız ne istediğini biliyor, yaşadığı hayattan zevk alıyor, bilinçli bir şekilde tercihlerini yapıyor ve gayette aklı başında. Kendi tercihleri, kendi hayatı, kendi düşüncesi. Kimseyi ilgilendirmez.
İlerde de yaşadığı her şeyin sorumluluğunu üstlenecektir eminim.
Konu sahibi sen bakma burda ki yorumlara, bütün her şeyde geriyiz bir ülke olarak, ahlak bekçiliği hariç.
E benim 19 yasimdaki ilişkim cinsellik olmadigi halde bitti. Yani saklamak ise yaramıyor.... Nasil cinsellik olduğu hale evlilik bitebiliyorsa bir iliski de sona erebilir....
Kadın kadının kurdu diye boş yere dememişler. Erkek yaptığı zaman çocuk babasından utanıyor mu da annesinden utanacak? Benim o kadar çok tanıdığım var ki daha önce başka beraberlik yaşayıp evlenen. Görebileceğin en mükemmel anne ve kocaları onları çok seviyor, o çocuklar da huzurlu aşklı bir evde büyüyorlar.Kici kirik imza mi bumu yani annenle baban o imzayi atmadan seni dunyaya getirseydi ne dusunurdun acaba annen onune gelenle birlikte olan bir kadin olsa ne dusunurdun baban bile belli olmazdi demi neyse susayim ben cok sinirlendim..
yorum mükemmel. haddini bilmeyen üyecikler mutlaka görmeli.Bu kız 19 yaşındayım, of poff ben ne yapacağım demiyor!
İlerde evlenirken eşime ne diyeceğim demiyor!
Ben müslümanım, vicdan azabı çekiyorum, günaha girdim demiyor!
Biz bu kızın yaşam tarzını, hayattan beklentilerini, evliliğe bakış açısını, etrafındaki insanları biliyor muyuz? Dünya görüşünü, hayata bakışını biliyor muyuz?
Kimin haddine bu kızı yargılamak? Ne hakla bu kadar çirkince yorumlar yapabiliyorsunuz aklım almıyor artık. İlk defa bu tip bir konuya yorum yazıyorum, sabrım kalmadı çünkü.
Bu kız ne istediğini biliyor, yaşadığı hayattan zevk alıyor, bilinçli bir şekilde tercihlerini yapıyor ve gayette aklı başında. Kendi tercihleri, kendi hayatı, kendi düşüncesi. Kimseyi ilgilendirmez.
İlerde de yaşadığı her şeyin sorumluluğunu üstlenecektir eminim.
Konu sahibi sen bakma burda ki yorumlara, bütün her şeyde geriyiz bir ülke olarak, ahlak bekçiliği hariç.
İnsan bi zamandan sonra doyuyor haliyleMerhaba bayanlar. Belki konuyu yanlis yere aciyoumdur kusura bakmayin. 2 yıllık erkek arkadasimla son 1 yildir duzenli olarak 2 3 gunde bir iliskiye girerdik ama 1 ayi gececek sevgilimin hic oyle bir arzusu olmadigini goruyorum ve haliyle üzülüyorum. Eskiden hep birlikte olmak isteyen kisi simdi ben istesemde olmuyor. Bunun sebebi nedir artik cok kafama takilmaya basladi. Yasim 19 onun 21 simdiden tesekkur ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?