- 17 Temmuz 2014
- 1.980
- 4.119
- 133
- Konu Sahibi Hayalimdekiben
Tesekkurler. Merak etme durusma salonu ve davalar filmlerdeki gibi degil. Ve davalar cok kisa suruyor. Oyle filmlerdeki gibi itiraz ediyorum falan da yok. Zaten sen konusmuyorsun. Ne sorulursa evet ya da hayir diyorsun. Ben o ortami gorunce Allah beni bir daha bu koridorlardan yurutmesin demistim ve adliyeyi hic sevmemistim. Buz gibi ortam. Ve hersey cok cabuk sen kinusmadan bitiyor. Yaninda biri olsun. Ve esinin yuzune bakma. Hakime bak. Sonrasi corap sokugu gibi geliyor. Cok abarti frapan giyinme. Salaş da gitme. Hafif makyaj yap. 5 dakikada bitiyor ama soyadinin degismesi icin bir kac ay bekliyorsun. Cunku nufusa falan bildiriliyor. Karar yazisini da sonra aliyorsun gerci benimki cekismeliydi. Neyse sen bunlari simdi dusunme. Yuklerinden kurtulmaya bak.
aynen arkadaşın yazdığı gibi çok kısa sürüyor. hakim anlaşma metnini madde madde okuyor ve kabul mü hanımefendi kabül mü kabul mü beyfendi diye soruyor bizlerde evet dedik.. benimki annesine bakıp sırıtıyordu :))) duygusallık diye birşey olması bence mümkün değil size acımadan vurduğu günleri hatırlayın.. karşınızda bir böcek kadar küçülüyor emin olabilirsiniz.
çıkışta annesi babamla tokalaştı ve şunları dedi 'kızınızın hayrını görün'

çıktık hacıbabadan 3 kio baklava aldık dağıttık yeni hayatıma kutlamayla girdim :)

tabi sonrası öyle kolay değildi üzerime kalan borçlar 2 tane bebek iş hayatı.. herşey düzene girdi..
ben bu dönemde psikiyatriye gittim dedimki anlatınca aynı şeyleri yaşıyorum ve öfkeleniyorum 7 yıl dile kolay ve ömründen gitti.. o yüzden psikiyatriye geldim dedim. doktor sorular sordu.. sabah uyandığınızda ölümü düşünüyor musunuz dedi.. dedim ne münasebet aksine afferin kız aferin dik durdun başardın hadi göreyim seni diye mırıldanıyorum dedim

dediki ben depresyonluk bi duırum göremiyorum aksine yeniden bir doğuş görüyorum.. zaman herşeyin ilacı hayatın tadını çıkarın dedi