- 7 Mart 2015
- 2.244
- 2.857
- 63
Bence sen bişiler yapıyormu içeride diye tereddüttesincanım 19 yaşındayım yeni evliyim normalde öyle cıbıldak cıbıldak yürürken duşta kapıyı kitlemesi garibime gitti sordum işim oluyo banyoda giremiyorum sinirleniyorum
duş alırken kapıyı kitlemesi çok saçma değil mi ?
yok canım yeni evliyim tek bana mı garip geliyo yoksa normal mi diye sordumEvde çocuk varmı belki ondandir
Yada kişisel bakım için olabilir
tek sen benim gibi düşünüyosun :)bence kilitlemesi çok saçma,tuhaf,ve haklıısn,düşündüm bende istemem
canım 19 yaşındayım yeni evliyim normalde öyle cıbıldak cıbıldak yürürken duşta kapıyı kitlemesi garibime gitti sordum işim oluyo banyoda giremiyorum sinirleniyorum
wc yok canım banyoda değilwc li banyolardansa kitlemesi normal.sadece banyo ise ve kitlemesinden rahatsızsanız,söyleyin rahatsızlığınızı,eşiniz sonuçta.
ali$kanliktiryok hayır yeni evliyim
normalde bende kitliyodum evdeyken ev kalabalık olsa çocuk olsa tamam dicem ama yok normalde gayet rahat bişekilde cıbıl cıbıl gezen insan duşta kapıyı kitliyo cevaplar tatmin etmedi yani:)haha kitlemeyenler azinlikda sen bu bu soruyu sormadin say konu sahibesi :)
canım 19 yaşındayım yeni evliyim normalde öyle cıbıldak cıbıldak yürürken duşta kapıyı kitlemesi garibime gitti sordum işim oluyo banyoda giremiyorum sinirleniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?