duş alırken kapıyı kitleyen eş

Bende dustayken mutlaka kilitlerim bundan dogal ne varki ya herseyi dert etmeyin boyle

eşim de olsa banyoya dan diye girilmesinden rahatsızlık duyduğum için kapıyı kilitlerim aynı şekilde eşim de kilitler
bence gayet normal

wc li banyolardansa kitlemesi normal.sadece banyo ise ve kitlemesinden rahatsızsanız,söyleyin rahatsızlığınızı,eşiniz sonuçta.

Bende kitlerim.. evde kimse olmasa da kitlerim.. anormal degil bence.

Benim esimde hem banyoda hem de wc de kitler askim niye kitliyosun merak etme dalmam iceri diyom aliskanlik diyo kalabalık ailede yetisti kendileri

Ne var bunda ben bile kitliyorum illa içerde gizli birşeymi yapmam gerekiyor.

piskolojık sıkıntıları olan bır kız arkadşaım evli bu arada,ıkız çocuklarıda var,ama ben onlarda kalırken,bende rıca etti,duşta ve wc kapıyı kılıtlememı,saygı gösterdim,ve hiç rahatsız edılmeıdm,olmadımda,ne olur ne olmaz dunya hali

haha kitlemeyenler azinlikda sen bu bu soruyu sormadin say konu sahibesi :)

haha kitlemeyenler azinlikda sen bu bu soruyu sormadin say konu sahibesi :)
normalde bende kitliyodum evdeyken ev kalabalık olsa çocuk olsa tamam dicem ama yok normalde gayet rahat bişekilde cıbıl cıbıl gezen insan duşta kapıyı kitliyo cevaplar tatmin etmedi yani:)

ben de kilitlerim ne var ki bunda, alışkanlık sadece, üstelik duşa girince insanın tuvalet ihtiyacı da gelebilir, aniden eşimin girmesini istemem.

canım 19 yaşındayım yeni evliyim normalde öyle cıbıldak cıbıldak yürürken duşta kapıyı kitlemesi garibime gitti sordum işim oluyo banyoda giremiyorum sinirleniyorum

Niye cıbıldak cıbıldak yürüyor yaw, nasıl hayatlar var Madem yeni evlisiniz zamanla birbirinizin alışkanlıklarına da alışırsınız ama o banyodayken işinizi erteleyin, ilk kısma sinirlenin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…