duş alırken kapıyı kitleyen eş

Artık tuvalet ve banyo bir olduğundan kilitlemek mantıklı. Ben de kilitlerim. Banyoda zannerek içeri girip beni tuvalette bulduğundan beri

Ya belki adam burnunu karıştırıyo, belki kimsenin görmesini istemediği bir pozisyonda o an kişisel temizliğini yapıyor olabilir, her şeyi merak etmesek mi acaba?
Yani illa da mastürbasyon mu yapacak?

Evli bile olsaniz herkesin kendine gore ozeli var. Bende kilitlerim dusa girdigimde ama baska birsey oldugundan degil(ne dusundugunuzu bilemiyorum ama) rahatca banyo yapabilmek, ihtiyac olursa lavaboya girebilmek icin ve bu bi yandan da aliskanliktir... Evli bile olsa herkesin kendiyle basbasa kaldigi rahatsiz edilmedigi bir 10 dk oluversin hic sorun etmeyin :)

Normal senin bunu garipsemen normal degil aslinda, bide biri gelir felan icerden kilitli olmasi lazim misafir gelince kapiyi vurup kapini kilitle diyecek degilsin herhalde?

Bu sorunun amacini anlamadim Bende kilitliyorum neresi tuhaf cozemedim

Biz tuvalete girdiğimiz zaman kilitleriz ama banyo yapacağımız zaman eşimde bende kilitlemeyiz.Allah korusun herşey olabilir ayağımız kayabilir,düşebiliriz.Bu gibi durumlarda birbirimize yardımcı olabilmek amaçlı kapı kilitlenmez.Ama birimizden biri içerdeyse asla içeriye girmeyiz eşimde,bende.2 tuvalet olduğu için ihtiyacı olan diğerine gidiyor.Ama eğer tek tuvalet varsa sizde eşinin kilitlemesi normal.Adam tuvaleti kullanıyor olabilir,tüylerini temizliyor olabilir.Ben çok rahatsız olurum tuvaletteyken ya da banyodayken birinin içeri girmesinden.Eşimde dahil kimseyi istemem.Ama dediğim gibi biz acil durumlar için kilitlemeyi uygun bulmuyoruz banyo yaparken.Sizde bence bunun altında bir şey aramayın,gayet normal bir durum.

Takıntı yapmıştır belki. Siz banyoda bir şey yaptığını düşünüyorsunuz sanırım. Ama Allah korusun düşüp başını vurur, bilincini yitirir kapıyı öbür taraftan birinin açması gerekir. Yapmaması gerek.

Ben esimin kitleyip kitlemedigini bilmiyorum cunku o banyodayken hic iceri dalmadim (10 yillik evliyim) kapimi kitlemiyorum esim de hic girmedi, ama isim oldugunda giremiyorum dese, yani girme potansiyeli olsa kitlerdim sanirim.

Kapıyı kilitleyenlere saygı duyuyorum. Ama sadece eşim varsa evde kilitlemem. İçeri girsin beni görsün bence daha sexy bir durum
ama tabi asıl nedeni Allah korusun acil birşey olsa kendimi kaybetsem kapıyı açamaz. O yüzden kilitlemeyi tercih etmiyorum.
Bir de mesela benim kaynanada alışkanlık var. Giriş kapısını içerden kilitleyip anahtarı alıyor. Bize geldiğinde birkaç kez yaptı uyarmama rağmen. Sonra anlattım bak hem içerden kilitliyorsun, hem anahtarı alıyorsun. Yukardan emniyet kilidini çevirsen yeterli. Acil birşey olsa anahtar bulup çıkamayız Allah korusun diye.
Bence acil durumlar düşünülmeli..

İlk evlendiğimizde kilitlemiyorduk ama şimdi evde iki çocuk olunca sıkı sık kilitliyoruz kapıyı :)

Esimiz zaten ciplak goruyor diye karsisinda hacet giderip, kicimizi basimizi mi lifleyelim yahu, karizma diye bisey var
Adam banyodayken isim oluyor giremiyorum demissiniz bi de, yani girmeyin zaten adama o kadarcik ozel alan birakin.

Kardeeeeş tuvalete giderken kapıyı açık bırakan var. Baya uzun zaman oldu tv de evlilik hakkında bi program yapıyodu bi uzman bey. Böyle yapan var mi dedi el kaldıranlar oldu Adam diyo ki sağlıklı evliliklerde özel kalmasi gereken şeyler var. Kimse kimseyi gaz çıkarırken veya orasını burasını traş ederken görmek zorunda değil. Adam aynen bu tabiri kullandi. Demek ki kimisine göre evlenince herşey mubah oluyorr

normalde bende kitliyodum evdeyken ev kalabalık olsa çocuk olsa tamam dicem ama yok normalde gayet rahat bişekilde cıbıl cıbıl gezen insan duşta kapıyı kitliyo cevaplar tatmin etmedi yani:)
canım ben de ev içinde yeri geliyor üstümü giyinirken bişe oluyor eşim sesleniyor vs çıplak çıplak yanına gidiveriyorum ama banyoya girerken kesinlikle kilitliyorum
yahu eşin sonuçta ondan mı çekiniyorsun diyebilirsin ama ya alışkanlık ya başka bişe banyoyu muhakkak kilitlerim yalnız olsam bile evde

eşim mesela korku filmlerindeki gibi duşakabin camına dışardan elini falan koyar ne biliyim hiç kitlemem gerektiğini düşünmemiştim. bazen gelir beni yıkar ya da ben onu. nolcak ki açık olsa. adam içeri girmeni istemiyorum derse konu sahibi de girmez zaten.
he ailemin evindeyken de banyo tüplü şofbenle ısınıyodu. annem tüpten zehirlenmeyelim diye 1 parmak açık bıraktırırdı kapıyı.
yurtta kaldım 4 sene duşların kapıları zaten kitlenmiyodu.

ne biliyim bende hiç kitleme alışkanlığı oluşamamış

Sonra da neden bosanmalar artiyor
Libido mu kalir yahu adamin/kadinin 5 dk once nasil ikina ikina tuvaletini yaptigini gordukten sonra

öyle alışmış olabilir ama bence kilitlememek gerek, allah korusun insan düşse/bayılsa bi aksilik olsa kimse müdahale edemez, tabi evde kimse yokken de banyoya giriyoruz aynı şeyler evde tek başımızayken de olabilir tabii...
ama ben asla kilitleyemem, korkarım.

Bizde kilitleriz özellikle ben kilitlerim sonuçta tuvaletteyken de kilitliyorum duşta aynı şey neredeyse ayrıca beraber duş alıyor olsaydık sonradan gelmezdi Evde kimse yokken de kilitliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…