Esimiz zaten ciplak goruyor diye karsisinda hacet giderip, kicimizi basimizi mi lifleyelim yahu, karizma diye bisey var
Adam banyodayken isim oluyor giremiyorum demissiniz bi de, yani girmeyin zaten adama o kadarcik ozel alan birakin.
canım ben de ev içinde yeri geliyor üstümü giyinirken bişe oluyor eşim sesleniyor vs çıplak çıplak yanına gidiveriyorum ama banyoya girerken kesinlikle kilitliyorumnormalde bende kitliyodum evdeyken ev kalabalık olsa çocuk olsa tamam dicem ama yok normalde gayet rahat bişekilde cıbıl cıbıl gezen insan duşta kapıyı kitliyo cevaplar tatmin etmedi yani:)
Kardeeeeş tuvalete giderken kapıyı açık bırakan var. Baya uzun zaman oldu tv de evlilik hakkında bi program yapıyodu bi uzman bey. Böyle yapan var mi dedi el kaldıranlar olduAdam diyo ki sağlıklı evliliklerde özel kalmasi gereken şeyler var. Kimse kimseyi gaz çıkarırken veya orasını burasını traş ederken görmek zorunda değil. Adam aynen bu tabiri kullandi. Demek ki kimisine göre evlenince herşey mubah oluyorr
normal ne var bunda bende kilitlerimduş alırken kapıyı kitlemesi çok saçma değil mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?