eşim mesela korku filmlerindeki gibi duşakabin camına dışardan elini falan koyarne biliyim hiç kitlemem gerektiğini düşünmemiştim. bazen gelir beni yıkar ya da ben onu. nolcak ki açık olsa. adam içeri girmeni istemiyorum derse konu sahibi de girmez zaten.
he ailemin evindeyken de banyo tüplü şofbenle ısınıyodu. annem tüpten zehirlenmeyelim diye 1 parmak açık bıraktırırdı kapıyı.
yurtta kaldım 4 sene duşların kapıları zaten kitlenmiyodu.
ne biliyim bende hiç kitleme alışkanlığı oluşamamış
bana göre saçma, bız bırbırımızden cekınmeyız ne dusta ne baska yerde ama belkı cekınıyordur sızden ya da alıskanlıktır ..duş alırken kapıyı kitlemesi çok saçma değil mi ?
ahaha.. aynen ben de haklısın diyorum ama yine kilitliyorumBu birazda kişilik yapısı :) bana kilitleme içeride bişi olsa nasıl giricem dese bile evet haklısın der ama girer yine kilitlerim. El alışkanlığı mıdır takıntı mıdır bilmem. Ama huyumdur. Ha mesela yukarıda demişsin nasıl süpriz yapacak diye :) kapıyı çalsın ben açarım o da süpriz sayılırhem bişi olursa da başka anahtarla aciverir. Belki o rahatlık vardır bende o yüzden kilitliyorumdur.
Duş dediğiniz yarım saat sürer, banyodaki alacağınız biraz bekleyiversin. Evli de olsanız mahrem alanı diye bir olay var, ben duş alırken içeri pat diye biri girse sinir olurum emrivaki gibi.wc yok canım banyoda değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?