duş alırken kapıyı kitleyen eş

Ben de kilitliyorum herkesin uygunsuz zamanı olabilir,dan diye içeri girilmesinden hoşlanmam. Eşim de kilitler hiç yadırgamadım ben

Allah korusun banyoda ayağı kaysa düşse kapı kilitliyken ben nasıl müdahale edeceğim peki dünyanın bin bir türlü hali var sonuçta

Bu birazda kişilik yapısı :) bana kilitleme içeride bişi olsa nasıl giricem dese bile evet haklısın der ama girer yine kilitlerim. El alışkanlığı mıdır takıntı mıdır bilmem. Ama huyumdur. Ha mesela yukarıda demişsin nasıl süpriz yapacak diye :) kapıyı çalsın ben açarım o da süpriz sayılır hem bişi olursa da başka anahtarla aciverir. Belki o rahatlık vardır bende o yüzden kilitliyorumdur.

Bendede tam aksi bir huy vardır .Asla kilitleyemem. Üstelik evde 2 çocuk var . Ebeveyn banyosunu kullanıyor isem kapıyı bile kapatmam. Büyük banyo için ise çocuklar banyoda ben varım derim okey. Kitlenmesini istemem sanırım ama içeri işim var diye dalmamda kapıyı vururum.

bizim kilitlense bile disaridan aciliyor.
zaten cocuk olali kilitlemeyi birak aralik birakip giriyorum banyoya

Ne varki kilitlemesinde. Bende kilitlemeden rahat edemem. Ameliyatliyken bile kanama riski ve tansiyonum düsükkene bile kilitledim. Karakter meselesi, ama bana göre kilitlemek dogrudur. Banyoda bari özelim olsun isterim, perde oldugu halde kilitlemeden rahat edemem.

Bende kilitliyorum

Evlendik diye hicmi özelimiz olmayacak

Bence bir adap kurali yani sonucta o an eve misafir gelse cocuk falan acsa kapiyi nolacak.Bide temizlik yapiyor olabilir rahat etmek isteyebilir yani.Benim babam annemi sadece arada bir sirtini keselemeye cagirir kapiyi kilitler sonra.Anormal bir durum degil yani

ben bekarken kitlemezdim hatta çok buhar olur diye kapıyı bile aralık bırakırdık ama kimse girmezdi. şimdi evliyim ikimiz de kitliyoruz niye bilmiyorum:)

Ben İstanbul dışında okuduğum dönemden alışkanlık edindim.. Bekarken yatak odamın ve lavabonun kapısını hep kilitlerdim.. Annem de hep söylenirdi ne gerek var diye. Ki sigara falan da içmezdim annem de bilirdi içmediğimi. Ama alışkanlık işte.. şimdi de duştayken falan kilitliyorum. şimdi de eşim kızıyor ama öyle alıştım ben de. Altında bir şey arama. Başlı başına alışkanlık.. Özellikle benim gibi tek çocuk olanlarda çok fazla var bu alışkanlık

ahaha.. aynen ben de haklısın diyorum ama yine kilitliyorum

Ben de hep kilitlerdim ...
Banyoda iken kaza gecirmemden korktugunu o nedenle kilitlememi istemedigini soyledi....
O gunden sonra kilitlemiyorum musait olup olmadigimi sorar oyle girer iceri...

evde eşten başka kimse yoksa niye kilitlensinki kapı. canım ister girerim yanına beraber banyo yaparız. ben gelip seni sabunlamak istiyorum niye kitliyosun kapıyo de

herkes farklidir. Bende herzaman kilitlerim. Esim kilitlemez.
Aliskanlik belkide bilemiyorum. Sorun olarak görmüyorum.

Biz kitlemeyiz girer çıkarız falan, serbest yani free

Biz kilitlemeyiz ama asla birimiz banyodeyken diğeri içeri girmez, sanırım girme durumu olsa bende kilitlerdim. Eşim de hiç hoşlanmaz banyo yaparken yanına girilmesinden. Eşiniz de içeri gireceğiniz düşüncesiyle kilitliyordur. Sonuçta herkes eşini çıplak görüyor, tek sizin eşiniz cıbıl cıbıl dolaşmıyor evde ama banyodayken rahatsız olabiliyo insan. Takılmayın bence

Bir de her kapının yedek anahtarı var, bir şey olursa onu kullanır açar. Eşim duştayken girip de kendini tıraş ederken görsem buz gibi soğurdum herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…