Düşmem deme düşersin...avukat var mı içinizde

Eşini kandırsın başka insanların başına çorap örmeye devam etsin diyorsunuz yani...bana dokunmayan yulan bin yaşasın
Kadına olan öfkeniz yuzunden sözde duyarlılık kasmaya gerek yok siz üstünüze vazife olmayan işlere kalkışmayın belkı adam aldatıldığının farkında ama bu onların evliliği sizi ilgilendirmez
Kadının sizle olan problemi sizi ilgilendirir tepkinizi o zaman verecektınız

Eğer cidden geçerli sebepleriniz varsa ve hakediyorsa kadın, ben ne yapar eder o fotografları gönderirdim kendimi ifşa etmeden.Sonra da yaslanır izlerdim bi güzel.Ne ekersen onu biçersin sonucta her zaman sanslı olamaz insan

Üstüne vazife değil diyen arkadaşlar, konu sahibine iftira atıp hayatımı kararttı dediği olay o kadının üstüne vazifemiydi sizce meraktan soruyorum?

Ama sizin amacınız adamı düştüğü durumdan kurtarmak değil ki. Kaçıncı kez aynı kadını okuyorum konularınızda sadece nefret boyutunuz yükseliyor.
Konunuz arkadaşımı eşi aldatıyor, durumuna üzülüyorum gibi ilerleseydi hemen resim yollayın derdim. Ama sizin amacınız sadece intikam.

O kadın beni üzdü ben de onu üzeyim niyetiyle yollamak istiyorsunuz, öyle hadi ahlaksızlıkları bitirelim mantığı göremedim malesef.

Üstüne vazife değil diyen arkadaşlar, konu sahibine iftira atıp hayatımı kararttı dediği olay o kadının üstüne vazifemiydi sizce meraktan soruyorum?

Olayı bilmiyoruz ki ben geçmiş konularını da baz alarak takıntılı bir kişi görüyorum karşımda kıskanç biri olduğu kendisinin beyanı

Yakalanmadan yapmak istiyorsan, bir internet cafe'ye git, yeni hesap olustur sifirdan (email veya facebook, nereden yollayacaksan artik) ve oradan yolla. Tam garanti olsun diyorsan, cafe'de "VPN" actir, öyle gönder. Izinizin bulunmasi imkansiz.

Ha, konuya gelirsek, sirf giciklik olsun diye insanlarin hayatina karismayin, kendinizi basta iyi hisetsenizde, bir kac sene sonra, "keske yapmasaydim" dersiniz.

Bu dünyada bir müslümanın açığını açmak günahtır. Dinende toplumsal ahlak kuralları olarakta hoş değildir.
Ztn yasal olarak sizin gönderdiginiz birşekikde ortaya çıkar. Eşi bile çekse fotoları onunda cezası var. Özel hayatın gizliliği ihlal edilemez.... kendi sorununuzla karıştırmayın.

Gizlemeniz mümkün değil bu konuyu açmış olmanız bile sizin için delil olur... uğraşmayın. Herkes kendi ayıbıyla kalsın

Yahu gerçekten anlamak istemiyorsunuz.
Kadın iyi yapmış, oh ne güzel bir yanda kocası bir yanda sevgilisi mi diyoruz?
Kadın kötü tamam, onu anladık zaten.
sizin üstünüze vazife değil! Başkasının hayatına müdahale etme hakkını nasıl görüyorsunuz kendinizde anlamıyorum gerçekten ya?
Kardeşiniz olsa aldatılan, söyleyin derim. Arkadaşınız olsa aldatan, uyarın, dinlemezse görüşmeyin, yaptırım uygulayın derim. Ama elin kadını kocasını aldatıyor, siz de işiniz gücünüz yok peşlerine düşüyorsunuz. Kendi pisliklerinde bogulsunlar, size ne? Aldatılan siz misiniz? Kadın yada adam size mi söz verdi?
Siz insanların özel hayatını kendi kininiz doğrultusunda kullanıyorsunuz ve bu saplantılı halinizi kabul etmiyorsunuz.
Burada kimse o kadını tanımıyor.
Sizce neden hepimiz karışmamanız gerektiğini düşünüyor? Gizli bir örgütüz sizi çıldırtmaya falan mı çalışıyoruz?

Of yetti artık senin şu gayri meşru ilişkili konuların gerçekten. Ne kadar takıntılı olduğunu görmüyor musun?

aldatmasi kotu bisey ama bu sizi ilgilendirmez.size haksizlik yapmis sizde kendiniz etik yollarla savunsaydiniz.simdi bunu yaptiginizda ondan hicbir farkiniz olmayacak.belki sonu olumle bitecek.sadece kendi hirsinizla hareket etmeyin.aldatildigini ogrensin diyosunuz ama siz o adamin arkadasi dostu degilsiniz ve ona iyilik olsun diye de yapmiyorsunuz.sizin amaciniz kadini mutsuz etmek.lutfen uzerinize vazife olmayan seylere karismayin

allah askina cocuklasmayin.siz sadece iyilik olsun diye gondermiyosunuz.kandirmayin kendinizi tek bi amaciniz var oda intikam almak.sizde az degilsiniz yani.

Ne zamandan beri adaleti kendiniz tahsis ediyorsunuz?
Hesabı o zaman görecekti konu sahibi. İftira atıldıysa hakkını arayacaktı.
Arayamıyorsa ortalığı ayağa kaldıracaktı.
Neyse meselesi bunun üzerinden çözecekti.
Aradan zaman geçip, bir kenarda fırsat kollayıp, ailesini karıştırmak doğru geliyor mu size?
Olayı da bilmiyoruz. Bir iftira attı banadır gidiyor.
Siz eski konulara da bir bakın derim...
Takıntı derecesini anlamanıza yardımcı olur.

HANIMLar tamam dedim ya bişi yapmicam.yorumlara çok teşekkürler.merak etmeyin ben hiçbir şey yapmayacağım.eşine ben jiçbir şey söylemeyeceğim.tamam teşekkür ediyorum.haklısınız üstüne vazife değil .

Bana yapılanlar size yapılsaydı emin olun benim kadar güçlü duramaDınız.hakkımı arayamadım çünkü karşımdaki insanlr aman neyse ya.takıntı hayatının her anında bu olayı düşğnmekle olur.ben bu konuyu rafa kaldıralı çok olmuştu.resim konusunu bugün bana söylediler.hatta resmi gönderin bile demedim.bende yok yani.işgilenmeyeccğim de.çok şükür güzel bir hayatım var.temmuzda nikahım var.yani bunu obsesyom haline getirip buna endeksli yaşamıyorum.

Buradakilerin merak ettigini sanmiyorum.
Siz bu konuyu asamiyorsunuz farkinda misiniz ? Haksizliga ugradiniz ama hayatiniz boyunca bu haksizligi dusunmekle, kadinin neler yaptigini ogrenmekle bu hislerinizde bir azalma olmaz ki aksine o kadini bu kadar dusunmek size zarar verir.

BEN buna endeksli yaşmıyorum emin olun Allah a şükür çok güzel bir hayatım var.terfimi aldım istesiklerimi yaptım hedeflerimi.orada kalsaydım belki bu kadar kolay olmayacaktı.çok çektim ama ben tırmanmayı bildim.kadım sürekli önüme geliyor bi şekilde.hiç aklımda bile yoktu emin olun.ben eşya derdindeyim şu an.

Iyi yapiyosunuz dusunmeyin. Bosverin.
Insanin haksizliga ugramasi zordur, unutmasi da zordur.
Ben bu anlamda sizi anliyorum.
Siz merak etmeyin herkes yaptigi haksizligi bir sekilde öder. Onunuze ciktiginda birakin, esini aldatacak kadar ahlaksizsa bir gun ayagina dolanir. Onun kendi hayati onu ilgilendirir,siz hic boyle seylerle caninizi sikmayin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…