- Konu Sahibi Dindirella
-
Kadına olan öfkeniz yuzunden sözde duyarlılık kasmaya gerek yok siz üstünüze vazife olmayan işlere kalkışmayın belkı adam aldatıldığının farkında ama bu onların evliliği sizi ilgilendirmezEşini kandırsın başka insanların başına çorap örmeye devam etsin diyorsunuz yani...bana dokunmayan yulan bin yaşasın
Ama sizin amacınız adamı düştüğü durumdan kurtarmak değil ki. Kaçıncı kez aynı kadını okuyorum konularınızda sadece nefret boyutunuz yükseliyor.Peki hanımlar göndermiyorum resimlerini.aldatmaya devam etsinler madem.ha sonra neden ahlaksızlıklara ses çıkarılmıyo vs demeyin eşiniz sizi aldattığında size herkes bilip söylemediğinde insanlar ne kötü demeyin.tamam göndermiyorum ben.
Rahatlayın.
Üstüne vazife değil diyen arkadaşlar, konu sahibine iftira atıp hayatımı kararttı dediği olay o kadının üstüne vazifemiydi sizce meraktan soruyorum?
Bu dünyada bir müslümanın açığını açmak günahtır. Dinende toplumsal ahlak kuralları olarakta hoş değildir.hanımlar bakti zamanında bana ifitra atan kuyumu kazan bi hanım vardı.bu hanımın bi beyle ilişkisi vardı.ikisi de evliler.ispatım yoktu lakin şu an el ele fotoğrafları var.
Ben eşine göndereyim kadının diyorum ama bunun bana cezai bir müeyyidesi olur mu?benim gönderdiğim bilinsin istemiyorum.adam aldatılmasın daha fazla ve bu kadın bana yaptıklarını çeksin istiyorum.
Avukat arkadaşlar varsa bi aydınlatabikirae beni sevinirim
Bu konuya kadının yuvasını dağıtma aman söyleme vs yazan sevgili üyeleri,bir aldatma konusunda püüü boyu devrilesice diye yazarken ya da evli bi adamla beraberim diyen bi kadına hakaret ederken görürsem bu mesajları hatırlatacağım.
Amaaan ne var ki canım diye
Of yetti artık senin şu gayri meşru ilişkili konuların gerçekten. Ne kadar takıntılı olduğunu görmüyor musun?hanımlar bakti zamanında bana ifitra atan kuyumu kazan bi hanım vardı.bu hanımın bi beyle ilişkisi vardı.ikisi de evliler.ispatım yoktu lakin şu an el ele fotoğrafları var.
Ben eşine göndereyim kadının diyorum ama bunun bana cezai bir müeyyidesi olur mu?benim gönderdiğim bilinsin istemiyorum.adam aldatılmasın daha fazla ve bu kadın bana yaptıklarını çeksin istiyorum.
Avukat arkadaşlar varsa bi aydınlatabikirae beni sevinirim
Üstüne vazife değil diyen arkadaşlar, konu sahibine iftira atıp hayatımı kararttı dediği olay o kadının üstüne vazifemiydi sizce meraktan soruyorum?
allah askina cocuklasmayin.siz sadece iyilik olsun diye gondermiyosunuz.kandirmayin kendinizi tek bi amaciniz var oda intikam almak.sizde az degilsiniz yani.Peki hanımlar göndermiyorum resimlerini.aldatmaya devam etsinler madem.ha sonra neden ahlaksızlıklara ses çıkarılmıyo vs demeyin eşiniz sizi aldattığında size herkes bilip söylemediğinde insanlar ne kötü demeyin.tamam göndermiyorum ben.
Rahatlayın.
Bana yapılanlar size yapılsaydı emin olun benim kadar güçlü duramaDınız.hakkımı arayamadım çünkü karşımdaki insanlr aman neyse ya.takıntı hayatının her anında bu olayı düşğnmekle olur.ben bu konuyu rafa kaldıralı çok olmuştu.resim konusunu bugün bana söylediler.hatta resmi gönderin bile demedim.bende yok yani.işgilenmeyeccğim de.çok şükür güzel bir hayatım var.temmuzda nikahım var.yani bunu obsesyom haline getirip buna endeksli yaşamıyorum.Ne zamandan beri adaleti kendiniz tahsis ediyorsunuz?
Hesabı o zaman görecekti konu sahibi. İftira atıldıysa hakkını arayacaktı.
Arayamıyorsa ortalığı ayağa kaldıracaktı.
Neyse meselesi bunun üzerinden çözecekti.
Aradan zaman geçip, bir kenarda fırsat kollayıp, ailesini karıştırmak doğru geliyor mu size?
Olayı da bilmiyoruz. Bir iftira attı banadır gidiyor.
Siz eski konulara da bir bakın derim...
Takıntı derecesini anlamanıza yardımcı olur.
HANIMLar tamam dedim ya bişi yapmicam.yorumlara çok teşekkürler.merak etmeyin ben hiçbir şey yapmayacağım.eşine ben jiçbir şey söylemeyeceğim.tamam teşekkür ediyorum.haklısınız üstüne vazife değil .
BEN buna endeksli yaşmıyorum emin olun Allah a şükür çok güzel bir hayatım var.terfimi aldım istesiklerimi yaptım hedeflerimi.orada kalsaydım belki bu kadar kolay olmayacaktı.çok çektim ama ben tırmanmayı bildim.kadım sürekli önüme geliyor bi şekilde.hiç aklımda bile yoktu emin olun.ben eşya derdindeyim şu an.Buradakilerin merak ettigini sanmiyorum.
Siz bu konuyu asamiyorsunuz farkinda misiniz ? Haksizliga ugradiniz ama hayatiniz boyunca bu haksizligi dusunmekle, kadinin neler yaptigini ogrenmekle bu hislerinizde bir azalma olmaz ki aksine o kadini bu kadar dusunmek size zarar verir.
Iyi yapiyosunuz dusunmeyin. Bosverin.BEN buna endeksli yaşmıyorum emin olun Allah a şükür çok güzel bir hayatım var.terfimi aldım istesiklerimi yaptım hedeflerimi.orada kalsaydım belki bu kadar kolay olmayacaktı.çok çektim ama ben tırmanmayı bildim.kadım sürekli önüme geliyor bi şekilde.hiç aklımda bile yoktu emin olun.ben eşya derdindeyim şu an.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?