Düşmem der, yine düşermiş insan.. :(

Egitime ben degil o takıldı.. Bir gun bile esiyle gitmez hic bi yere katılmaz esi

Allah razı olsun inşallh bu günler geride kalacak arkamda bırakıcam herşeyi...
Kardeşimin yasindasin lütfen silkelen kendine gel. ..
Erkek milleti hepsi aynı sakın kanma hepsi aynı hikayeyi anlatıyor arkadaşlarda söyledi...
Sana gerçekten değer verecek yalansiz karakterli birisi mutlaka karşına çıkar...
Bu karaktersizin peşinden sürüklenip o kadininda kendi hayatini da mahvetme...

Bu kadar sert acımasız olmayın, lütfen şu an zaten birsey yok uzun suredır bitti konuyu açma amacım bundan sonra ne yapabilirimdi... Ama yerden yere vurulmak dahada acıttı

Ee güzelim hak ettiğin olup olabileceğin en yüksek konumdasın. İkinci kadınsın. Alış buna. Madem koparmıyorsunuz hiç bir zaman onun Asıl karısı olamamayı, onun soyadını taşıyamamayı göze almışsın demektir.

senin yüzünden o karısına kötü davranmışsa çocugunu terslemişse vebalni nasıl ödeyeceksin? tövbe et O adamıda asla düşünme zaten adam olsa harama bakmazdı o adam değil' sen olmasanda, bi başka kadın senin yaptıkların gibi tanişmak için elin adamına yani bu adama yazsa onun facebookuna ,onada 2 dk deli divane aşık oluverir sen de karısı gibi tarih olursunuz...

Ben de 6 aydır gorusmedigim kişiden böyle bahsederdim heralde. Doğal yani.

Yapma lütfen.
IQ muzu mu sınıyorsun..

Asla Rabbimden bana hayırlı bir yol açmasını istedim... Asla kımsenin yuvasında gözum yok. Bunun farkına coktan vardım

Hemen hemen her yorumunda din Allah maşallah inşallah gibi kelimeler kullanman tamamen din istismari.
Bu kadar dinine düşkünsün madem, neden metresliği seçtin ? Neden kul hakkına giriyorsun ? O adamın sana harcadığı bir lira bile çocuğunun rızkından gittiği için kul hakkıdır.

Gercekten ne diyecegimi bilmiuorum.. Yazik degil mi o yavruya? o evdeki hanimina? o aldatilmayi sevilmemeyi hak ediyor mu sizce? Siz olmasaydiniz aradan cekilseydiniz belki de esini sevebilecek yuvasina baglanacakti. Gercekten midem bulaniyor boyle yazilari okuyunca. Birde Allahin adini karistirmissiniz cekin evli adamlarin uzerinden pencelerinizi yeter artik!!!!

Kimseyi kınadığımız yok yanlışlarınızı söylüyoruz. Allah kimseyi bu duruma düşürmesin ama siz de hala olayı dramatize etmeye devam ediyorsunuz. Buradaki kadınların çoğu (ben dahil) evli. Verdiğimiz cevaplarda durumumuzdan dolayı çok normal cevaplar.

Evli bir adam neden yabancı bir kadının arkadaşlık isteğini kabul eder?
Bildiğin aranıyormuş!
Eşine sorsan kimbilir çok mutlu bir evliliğim var, çok uyumluyuz, birbirimize doyamıyoruz..... Der.
Adam seni elde etmek için yazıyor da yazıyordur. Ama seni elinde tutmak için söylediklerinin 4\3'ü yalandır, bil.

Hem bir kadın neden 2.'nci KADIN olmayı kabul eder, anlamam. Biz kadınlar hani gururlu ve onurlu mahluklardık, ne oldu???
Sen şunu sor kendine : ben 2.nci kadın olmayı hak ediyor muyum? Bu mudur benim layığım? Ben bu kadar aciz miyim........
Ama adama çok kızdım ha. Senle en başta her ne nedenle olursa olsun görüştüğü için. Keşke karısı öğrense de atsa onu çöpe! Gerçi o zaman da sen hoopp kaparsın. Kap, sonuçta çok geçmeden eşine yaşattığı yıkımın kat be kat fazlasını sana da yaşatır!!!
Bak kendimden sana bir örnek vereyim. Yıllar önce idi birini beğenmiştim, bir zaman sonra açıldı bana, sevindim. Hemen akabinde evli ve 1 çocuk babası olduğunu öğrendiğimde, kusura bakma dedim. Çok yalvardı, dönüp bakmadım. Başlamadan bitirdim çok şükür. Neden diye sorduğunda ona dedim ki ; senden hoşlanmıştım, evet. Ama üzgünüm bir kadın olarak hemcinsime bunu yapamam, başka kapıya dedim. Acıdım da kadına, böyle hayırsız bir eşi olduğu için, adama da akıl verdim, yanlış yoldasın falan filan diye. Ne kadar anladı, bilemem de, ben insanlığımı yaptım sonuçta.
Keşke sen de böyle sağ duyulu olabilseydin, EN BAŞTA!

Karısının yanından kalkar,karısının yaptığı yemeği yer,onun yıkadığı ütülediği gömleği giyer sonra 2.ci kadınla buluşup karısını kötüler e sonra..Adam bu hadi bee şu kadın halime değişirsem ne olayım ya...
Konu sahibi arkadaşım hem pişman olup hem yok öyle bağlıydık zaten görüşmüyoruz falan demekle olmuyor. Gece gece nerden girdim sinirim zıpladı hayırlı mübarek akşamda ya..
Adam evli çocuğu var mı evetttt yok bahanesi bu işin.. Ben sebep olamam dersin bitti.
Hani formu dışardan takip ediyordum önceden diyorsun ya hiç mi denk gelmedin ya... burdaki kadınlar tabi tepki gösterecek aksama kadar neleri okuyoruz..
Seninki bile bile Lades çok değil azcık empati. Onun ağzıyla bile söylesen yok zorla evlenmiş cahilmiş öğretmen tutmuş.Hey be sanki Emrah'ın filmi...
Şu adama acıyana kadar bide şu kadının yerine koy kendini..

O ş.siz , konu sahibi değilde başkası da çıksaydı karşısına aynısını yapacaktı.

Surekli olarak kinamayin demenizin sebebi nedir
Nasil bir yorum bekliyorsunuz
Yanlis ve ahlaksizca yapilan bir durum var elestirmeyelim mi
Herkesin basina gelir cok haklisin mi diyelim
Olmasi gerekeni yazıyoruz

Ayrica dinimizde kotu yolda olanlarin elestirilmesine iliskin bi yasak oldugunu sanmiyorum
Baska turlu insanlar yanlis yolda olduklarini nasil anlar sizce

Beddua etmiyoruz sonucta size yaptiginiz yanlis oldugunu ve iliskiyi bicak gibi kesmeniz gerektigini söylüyoruz

Kinamayin basiniza gelir muhabbetleri sıktı artik
Bu tarz konular acan herkes ayni kinama kelimesini diline sakiz yapiyo
Keske dinde takilinan tek nokta kinama basina gelir sozu olmasa
Mesela kul hakki zina gibi kavramlari dusunseniz bundan once

İlk defa bi konuya bu kadar çok yazıyorum.
Doğuda görev yapan malesef ki memurlar (orada çalışan sonra batıya gelen ark.lardan çok duydum)
Birbirlerine sariyorlarmis.
Hatta polislere hiç guvenmiyorlarmis. Çünkü geneli evli ve şark için gelmiş ailesini getirmemiş. Orda bekar takılan yeri geldi evliliğini gizleyen yeni atanan öğretmen , hemşirelere avcı gibi yanasan şahsiyetlerle! Doluymuş.

Madalyonun diğer yüzü ise oradaki bazı öğretmen ve hemşireler kadınlar öyle bi boşluğa dusuyorlarmis ki hiç kendilerine uygun olmayan insanlarla oranın yerli halkıyla, evli esnaflarla çıkar uğruna ilişkiler yaşıyorlarmış.
Yani malesef ibretlik olaylar var ülkenin bir kısmında.
Evli giden kadın veya erkek memur orada başkalarıyla yaşayabiliyormuş vs. Sırf yakınlık duyacağı , onu koruyacak birileri olsun diye.
Bunları duyduğumda kanım donmuştu gerçekten.
Atamaların olduğu eylül ve şubat aylarında öyleki esnaflar ogretmenevlerini mesken tutuyormuş dusurebilcegini dusurebilmek için. Çıkar ilişkileri igrenclikler...

Bunları da bilmek gerekiyor. Bakış acısını biraz anlamana yardimci olur belki P papatyam23

Zorla evlendirildiyse mutlu olmayı bekliyosa ne diye cocuk yapmis?? Unut o adamı ya allahım inanamiyorum ne kadar düştük artık.

Emrahın filmiiii  tuttum bunu

21 yaşında olup hep kısmetimi bekledim demek nedir?
Şu zamana kadar da hiç bir erkeğin eşimle mutluyum ama heyecan arıyorumdediğini duymadık. Hepsi böyle ağlıyor sonra gidio eşlerinin koynuna giriyor. O kadar mutsuz erkek boşanırdı emin olun.

Ada'mın eşine yaptığı bu sadakatsizlik bile size İp
ucu vermeli karakteri hakkında! Şöyle düşünün ona yapan size de yapar!
Diğer tarafdan aşık olmak sizi hiçbir sebeble haklı göstermez bizde gençtik nefsimizde vardı ama değil evli sözlü olduğunu duysak geri çekilirdik
Yarın Birgün siz evlenirseniz bir kişi daha ona aşık olunca anlayış gösterirsiniz artık
Ne de olsa aşk önemli
Emek verilen yuva sadakatli eş zavallı bir yavru filan hikaye
Aslolan sizin aşkınız
Bi bitmediniz ya!

Yapmayın şunu hemcinslerinize artık gerçekten sizde kadınsınız düşmeyin böyle karaktersiz erkeklerin tuzağına hiç mi kendinize saygınız yok.Bir de burda büyük aşkınızı anlatıyosunuz bize nasıl yorumlar bekliyosunuz?

Anlamıyorum aşık oldum tırı vırısını kusura bakma hele facebok üzerinden, öğrendin evli olduğunu tamam kusura bakma de sil, uzatmanın anlamı ne?????
Bir de kalkmış annene bile anlatmışsın, genişliğe bak hele! Benim anneme evli bir adama aşık oldum desem evlatlıktan reddeder sittin sene affetmez beni..
Umuyorum fakesindir ama malesef var senin gibi yaratıklar!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…