- 14 Ekim 2010
- 2.607
- 2.843
- 133
- Konu Sahibi papatyam23
-
Kardeşimin yasindasin lütfen silkelen kendine gel. ..Egitime ben degil o takıldı.. Bir gun bile esiyle gitmez hic bi yere katılmaz esi
Allah razı olsun inşallh bu günler geride kalacak arkamda bırakıcam herşeyi...
Bu kadar sert acımasız olmayın, lütfen şu an zaten birsey yok uzun suredır bitti konuyu açma amacım bundan sonra ne yapabilirimdi... Ama yerden yere vurulmak dahada acıttı
. Ne yaptıysak kopamadık birbirimizden..
Biz harama bulaşmadık, sadece Allahımızdan bize hayırlı bir yol çizmesini , herşeyin iyilik ve güzellikle olmasını istedik.. Ve şu an tam tamına 1,5 yıl oldu kaçtım numaramı değiştim haftalarca konuşmadık..ama yine ağlaya ağlaya koştuk birbirimize .., arkadaşlar o kadar çaresizimki kınamayın nolur nolur bende bilemezdim ,, hiç bir genç kız böyle hayal edermi ilk aşkın sevginin böyle gelecegini ,, ama aşk gelirken sormuyor evli mi bekar mıtutuldum kurtaramıyorum kendimi bu sevdadan herşeyin farkındayım.. O kadar dua ettim ki bu mübarek gecede.. Ama naçizane fikirlerinize ihtiyacım var sağlıklı düşünemez hale geldim ..
Asla Rabbimden bana hayırlı bir yol açmasını istedim... Asla kımsenin yuvasında gözum yok. Bunun farkına coktan vardım
Kimseyi kınadığımız yok yanlışlarınızı söylüyoruz. Allah kimseyi bu duruma düşürmesin ama siz de hala olayı dramatize etmeye devam ediyorsunuz. Buradaki kadınların çoğu (ben dahil) evli. Verdiğimiz cevaplarda durumumuzdan dolayı çok normal cevaplar.Bastan soyledim..kınamayın lutfen yasadım evet dusmez kalkmaz bir Allah kimse kimse bu durumda olmayı istemez hep kaca kaca bi şekilde gecti bu bir bucul yıl.. 6 ay oncesinde koptu ipler.. Sağlıklı düşünemedim sadece istediğim buydu arkadaslar. Hasa nefsimden asagısı yok kımseyı ezmedim kucum görmedim görmemde
Gercekten ne diyecegimi bilmiuorum.. Yazik degil mi o yavruya? o evdeki hanimina? o aldatilmayi sevilmemeyi hak ediyor mu sizce? Siz olmasaydiniz aradan cekilseydiniz belki de esini sevebilecek yuvasina baglanacakti. Gercekten midem bulaniyor boyle yazilari okuyunca. Birde Allahin adini karistirmissiniz cekin evli adamlarin uzerinden pencelerinizi yeter artik!!!!
Emrahın filmiiii Karısının yanından kalkar,karısının yaptığı yemeği yer,onun yıkadığı ütülediği gömleği giyer sonra 2.ci kadınla buluşup karısını kötüler e sonra..Adam bu hadi bee şu kadın halime değişirsem ne olayım ya...
Konu sahibi arkadaşım hem pişman olup hem yok öyle bağlıydık zaten görüşmüyoruz falan demekle olmuyor. Gece gece nerden girdim sinirim zıpladı hayırlı mübarek akşamda ya..
Adam evli çocuğu var mı evetttt yok bahanesi bu işin.. Ben sebep olamam dersin bitti.
Hani formu dışardan takip ediyordum önceden diyorsun ya hiç mi denk gelmedin ya... burdaki kadınlar tabi tepki gösterecek aksama kadar neleri okuyoruz..
Seninki bile bile Lades çok değil azcık empati. Onun ağzıyla bile söylesen yok zorla evlenmiş cahilmiş öğretmen tutmuş.Hey be sanki Emrah'ın filmi...
Şu adama acıyana kadar bide şu kadının yerine koy kendini..
Emrahın filmiiii tuttum bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?