Düşmem der, yine düşermiş insan.. :(

Bu kadar sert acımasız olmayın, lütfen şu an zaten birsey yok uzun suredır bitti konuyu açma amacım bundan sonra ne yapabilirimdi... Ama yerden yere vurulmak dahada acıttı
Bazen doğru yolu bulmak için birinin acıtmasına ihtiyaç duyuyoruz. Belki de bu konu size bunu getirdi. Dinlemezseniz canınız daha çok yanacak.

Benzer bir durum yaşamış biri olarak söylüyorum bunu. Sizin durumunuz bana göre çok daha ağır ve can sıkıcı. Çok üzülürsünüz böyle devam ederek. Mantıklı davranın. Tayin istemişsiniz zaten. Sosyal medya hesaplarınızı kapatın bir süreliğine. Telefon numaranızı değiştirin. Ortak tanıdık varsa söyleyin kesinlikle haber iletmesinler size. Atın o adamı hayatınızdan. Herkesten önce kendiniz için yapmalısınız bunu. O kadın ve çocuğu bile ikinci planda, kendi canınız yansın istemiyorsanız bitirin.

Daha nasıl söylenir bilmiyorum. Bile bile çukura düşmeyin.

20 yaşındasın. Mis gibi mesleğin var. Daha tazecik hayatın.

3, 5 sene sonra bunun aslında aşk olmadığını, yarım kalmış bir birlikteliğin beyin oyunu olduğunu anlayacaksın.

Yaptığın bu kötülüğü yanına alarak kaybet izini. Al ki yanına tecrübe kalsın yanında.
Adamı karısına söylemekle tehdit et. Bırakır peşini.

Benim asik oldugum kisi de evli çıkmıştı zamaninda hem de ilk askimdi
Ben gayette kesip attim
Bi daha da gorusmedim

Bi sure sonra alistim yokluguna

Kafanıza fazla takmissiniz ask mesk olaylarini
Kavusamayinca daha tatli gelmis
Turk filminde yasamiyoruz ask acisindan da kimse olmuyo abartmayin

Yapacaginiz sey tum iletisimi kesip bi daha gorusmemek sosyal mecralardan takip etmemek
Cok basit yani

Asla , hayat öyle bir ana getiriyor ki yanı başınızda olanı dahi duymaz hale geliyorsunuz bu kişi ister evli ister bekar olsun
İşte sen böyle cümleleri sık sık kurup kafanı sürekli bunlarla meşgul edersen tabi kopamazsın...
Lütfen sağlıklı düşün.Şuan olduğun noktadan kendini göremiyorsun fakat biz sana olacakları söylüyoruz..
Zorla kendini unut emin ol sandığın gibi zor değil kafana koyduktan sonra çorap söküğü gibi geliyor gerisi..
senin için en hayırlısı bu ve ilerde karşına öyle biri çıkacak ki iyiki diyeceksin.

Aynen öyle yapacagım ömür boyu bu yükün altında yasamaktansa bir süre acı çekerim..

senin gbi ergen kafalı kzlar yüzden kocalarımıza güvenemiyorz . mübarek gün namaz diyosun Allah diyosun bide . engellenmek pahasınada olsa içmi dökcem arkadaş. hoşuna mı gidiyor karısını ................... seni düşünmesi????? imkansz aşkı oynuyorsunz. çook duygulandm . yok kopamamışta bilmem ne. adam gbi adamsa boşasın eşini ne haltnz varsa yeyin. 5 yaşndaki yavrucağn ahıda senin üzerne kalsn. bi bitmedinz be.
sende bu kafa oldktn snra başkasyla ewlenrsin snra az bi kavga edince bulursun yine bu adamı. snra yine burda ağlarsın.

Asla , hayat öyle bir ana getiriyor ki yanı başınızda olanı dahi duymaz hale geliyorsunuz bu kişi ister evli ister bekar olsun

Valla onun karakterle ilgisi var kusura bakma. Arkadaşımin basina geldi mesela. Bir ortamda tanıştığı adamla kisa bir sure mesajlasti. Bi gun bi kafede bulustular ve adam orda evli olduğunu ama boşanma davasının sürdüğünü, 2 de çocuğunun olduğunu soylemis. Kiz konuşmayı aninda kesti ve bir daha da iletişim kurmadi.

Bastan soyledim..kınamayın lutfen yasadım evet dusmez kalkmaz bir Allah kimse kimse bu durumda olmayı istemez hep kaca kaca bi şekilde gecti bu bir bucul yıl.. 6 ay oncesinde koptu ipler.. Sağlıklı düşünemedim sadece istediğim buydu arkadaslar. Hasa nefsimden asagısı yok kımseyı ezmedim kucum görmedim görmemde

Diycek bişey yok.
Başta konuda ne yaparsak yapalım birbirimize deli divane geri döndük. Kopamiyoruz vs dedin.
İnsanlar tepki gösterince ben zaten bitirmiştim tavsiye almaya geldim dedin.
Biz de yedik mi?

Bu kadar sert acımasız olmayın, lütfen şu an zaten birsey yok uzun suredır bitti konuyu açma amacım bundan sonra ne yapabilirimdi... Ama yerden yere vurulmak dahada acıttı

Bitmiş ama o evliliğe su aldirmissiniz iki zalim olarak.

Şimdi ne suratlar asıyordur o kadina, ne zulumler yapıyordur.

Uzun suredir konuşmuyoruz. Hiç hemde buda beni daha cok acıtıyor kopmak istiyorum tamamen

Bu mübarek gecede o adam karısı olacak masumu ve beş yaşındaki diğer masum olan bebeğini bıraksın da koşup sizin dürtülerinizi tatmin etsin diye mi dua ettiniz ?
Bende dua ediyorum o zaman
Allahınızdan bulun.

Her metresin de bAhanesi aynı. "Zorla evlendirilmiş, hiç sevmiyormuş, yatakları ayrıymış, bizimki aşk değil, peri masalı bizimki" vik vik vik.

Siz her türlü yemişsiniz
Ama biz yemeyiz bu bahaneleri

Ne dersem diyeyim, bende olsam sizden farklı düşünmezdim, ama inanın bana bazı şeylerde artık ne derseniz deyin zayıf dusuyor insan benimde hatam bu oldu.. Cok üzgünüm

Asla cevrede sosyal medyaya gözü olan çevrede gozu olan birisi degil( kişiliği karakteri öyle değil çok iyi tanıyorum.. İnsan evliyken sevemez mi?

Sende evlendiğinde kocan umarım başkSına aşık olur. O zaman da insan evliyken sever canııım nolcak der yollarsın kocanı.

Asla Rabbimden bana hayırlı bir yol açmasını istedim... Asla kımsenin yuvasında gözum yok. Bunun farkına coktan vardım

Uzun suredir konuşmuyoruz. Hiç hemde buda beni daha cok acıtıyor kopmak istiyorum tamamen
Sakamısın sen. Adam bukadar mutsuz ise bosanır yoluna bakardı. Seni elinde tutma lafları bunlar m sende okadar okumuşsun ama bukadarına kafan basmıyor. Adam seviyor ki çocuk yapabilecek kadar yakınlaşmıs. He sevmeden yakınlaşabiliyorsa. Iğrenç biri olduğnun da en belirgin kanıtıdır. Bence de boşansın adam iki midesiz devam edin yolunuza. O onurlu kadında kangren olan kısmından kurtulur işte.

Emin ol ki kızımız olsaydın yine aynı şekilde ağır elestirirdik.

Bu forumu bir oku. Aldatılan eşlerin kalbindeki acıyı , yuvalarinin nasıl yıkıldığını bir oku bak.
O zaman senin içinin bu burukluğu nasıl hiç kalıyor yanlarında anlarsın.

Yıllardır beraber olduğu kadına, evladının annesine uzak oluyor ama kapınıza çiçek getiriyor s.siz.

Bosanmiyorda sayın prof.

Gerçi kadının yıllarını çalmış, bosansa ne olacak ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…