Düşmem der, yine düşermiş insan.. :(

Her zamanki gibi adamın evli olduğunu öğrenince ayrılmak isteyen ama ayrilamayan aşık bir kadın, zoraki evlendirilmiş karısını hiiiiiç sevmeyen ama onunla çocuk yapan masum mutsuz bir adam ve adamın gurursuz cahil karısı sizin ordan bakınca öyle görünüyor di mi hemşire hanım! Kusura bakmayın sizin yaptığınızin adına namussuzluk derler başka da bi kılıf aramayin boşuna.

Ayyy o eskidendi canım. Artık evli erkekler daha cazip geliyo.
Bi tanesi mesela evli + çocuklu olduğu halde bizim de evli olduğumuzu bildiği halde eşime sarmıştı. Yazık, kocamı sadakatsiz tiplerden sanmış garibim. Hiç hanımefendiğimi bozmadım. Dedim ki hatuna : eşim yakışıklı, güzel adamdır, herkes beğenir, çok normal. Sen de kapılmışsın havaya... Ben zaten eşimi sırf sen beğenesin diye giydirip kuşatıyorum, iyi bakıyorum güzelim dedim

bu da amma uçuk bir yorum olmuş mesleğe başlayalı 5 sene oldu mecburi hizmetimi doğuda 3 bin nufuslu bir ilçede yaptım, sonra evlendim bir polisle ve onun Doğu hizmetini 40 bin nufuslu Doğu ilinde birlikte yaptık. Ne anlattığın gibi hemşire gördüm (ki sağlıkçıyım olsa emin ol duyardım) , ne de anlattığın gibi polis gördüm (ki bekar polis de yok zaten hepsi de eşiyle çocuğuyla yaşıyor)
Sanki biraz şehir efsanesi olmuş anlattıklarınız

İlinizede yazık..hemde çok yazık..evli olmasina ragmen devam etmiş olmanız sizi bu konuda ele veriyor zaten..eğer bu konuda o kadar hassas olsaydınz anında ondan uzaklasrdınız..adam görücü usulüde olsa o kadar yıl karısıni koynuna almiş hatta bebek yapmış..sen karsısına cıkana kadar onun aile hayatı oturmustur karısınada cocugunada alişmiştir..fakat senin gibi nefsine hakim olamayan insanlar kendini kontrol edemeyip bu adamcagzların aklına giriyor ve yoldan cikartıyor..evlerken karısının hiçbir suçu yoktu..ama şimdi büyük hakszlık yasıyor..adamın kabullenip benmsediği bazı seyler senin yüzünden dırduk yere tekrar ortaya cıktı..adamda erkeklik iç güdüsüyle sana karsı koyamadı ve sana takılıp kaldi..YUVA YIKANIN YUVASI OLMAZ...

Çok ağır yorumlar yapılıyor.Bu bölüm bir derdim var bölümü.bu kardeşimizde yaşı çok küçük ve yardım istiyor doğruyu bulmak için..

Bak güzel kardeşim.Yaşın çok küçük.o yüZden mantıgın devreye giremiyor.çok dua et soğumak ve hayırlı bir şekilde ;bu yanlıştan kurtulmak için.
Öncelikle bu erkeklerin klasik yalanıdır.zorlan evlendim.mutsuzum.çocugum için evliyim v.s Bu yalanlar sadece seni elde tutmak için.
Hangi devirde yasıyoruz babasının ısrarıyla evlenmiş v.s o baslı baslına yalan.basta diyelimki sevmedi.aynı evde kim kalsa birbirini sever.sevmiş istemişki çoçuk bile yapmış altı yıl geçirmişler.
Kadınlar doğum yaptıktan sonra;annelikleri agır basar ve kocalarını ikinci plana atınca;erkek hemen arayışa geçer.fakat asla yuvasını yıkmaz.çünkü karısını seviyordur.
Senden ne kadar büyük bilemem ama;sen onun için çıtırsın ve onu mutlu ediyorsun.O gönlünü hoş ederken;burada olan sadece sanA oluyor.zaman yas senden gidiyor.O asla ayrılmaz yuvasından.onun için lütfen kendini ona harcatma!!!!
Kararlı ol ve önüne bak.daha kimler çıkacak karsına.Kimleri seveceksin.tövbeni et.sAbırlı ol ayrıl.hem ah almaktan;hemde bu yanlıştan kurtar kendini önüne bak!!! Zaman herseyin ilacı.

Sizin karsilasmamaniz olmadığı anlamına gelmiyor. Ben batıda çalışıyorum ama bunu farklı illerde ilçelerde köylerde çalışan en az 4-5 arkadaşımdan duydum ve inanamadım ben de. Onlar bizim okula geldiklerinde aa sizin orda da mı öyleydi bizde de şöyle bi olay vardı vs baya muhabbet kuruyorlardi. Biz masum batidakiler tenis topunu izler gibi bir ona bir diğerine bakıyorduk.
Bir kişi anlatsa haklısınız da birebir yaşanmış olaylar dinledim. Çok güvenilir arkadaşlardan.
Edit
Hakkari Şemdinli vardı. Muş Varto vardı. Ağrı vardı. Aklıma gelenler bunlar

adam size zannediyorum başlarda söylemiş evli olduğunu tanışma safhasında. adam baştan sona suçlu ama sizde hiç az değilsiniz.insanlar kaç yıllık evliliklerini bitiriyolar pek çoğu severken bitiriyor hem de ne için onurları için çünkü insan olmanın büyük kısmı onurlu olmaktr çok büyük bir kısmıda merhametli olmaktır. ama siz 2 gün tanıdığınız adama o onuru gösterememişsiniz ,kadına ve o küçücük bebeğede merhamet göstermemişsiniz. ve bütün bunlar için tuku,hırs şu bu gibi kelimelerle anlamşandıramadığınız bişey için yaptığınızı söylüyosunuz bence o anlam bulamadığınız şey karakter ,kişilik.ben iyi bi insanım iddiasında olmadım hiç ki değilimde ama başıma kötü bişey gelse acaba kime kötülüğim dokındu,kırdım diye düşinüyorum.gerçekten hayatınızda iyiliklerin olacağını düşinüyo musunuz?dönüp dolaşıp sizi bulacağını hiç düşünmediniz mi?

bu konu acilen kapanmalı. yoksa hepimz engel yicez

Alkışlıyorum.

''hep icine atmış''
Allah'ta demiş ki 'dur suna bi temizlikci lazım'demiş ve sizi göndermiş!

Bahsettiğiniz yerler çalıştığım bölgeler değil ben erzincan gümüşhane vs illerde çalıştım,çok üzüldüm, yazık o hale düşene... Çalışmasın gitsin otursun evinde ar namus kalmayacaksa...
Evli olayı olmasa kim ne halt yiyorsa yesin ama ortada aldatılan kadınlar ve adamlar olunca tiksiniyorum...

Kendini neden sütten çıkmış ak kaşık gibi anlatıyorsun harama bulaşmadık vesaire diyosun okurken sinirimden güldüm vallahi..
Evli adamla kırıştırıyorsun daha ne kadar kötü olabilirsin...
Tebrik ediyorum guzel yazmissin icimden neler yazmak geliyor neler onurlu insan cahil yerine konuluyor ne hale gelmisiz sanirsin kadin ilmin temellerini atmis..

Kesinlikle çok kötü.
Evet sizin çalıştığınız bölgeler biraz daha tutucu yerler. Ve bahsettigim yerlere göre şirin kalıyorlar. Babam iki ile de yakın yerlerde şark yapmıştı biliyorum.
Çok üzücü gencecik insanların sırf boşluktan, çıkardan böyle yollara sapması gerçekten benim de kanımı dondurmustu. Ve ne bileyim hiç olmaması gereken meslek grubu.
Allah ıslah etsin.

Hadi evli olduğunu bilmiyordun, hoslandin. Bilmiyordun ekledin, bilmiyordun sohbete girdin. Ama o sohbete girdikten sonra ogrendin evli olduğunu değil mi? O an bitirmeliydin. Daha bağlanmadan, bişey paylasmadan bitirmen gerekirdi. Kopamadik diyorsun da sen bile bile adamla vakit geçirip baglanmissin,tabi kopamazsin. Neden henüz bağlanmadan öğrenir öğrenmez bitirmedin?

Kendini karısının yerine koy. Ister misin kocan seni aldatsin? Ister misin başka kadına seni ne kadar da sevmedigini anlatsın?

Hepsini geçtim, evli olduğu halde hiç tanımadığı kadının arkadaşlık isteğini kabul edecek ve konusacak karakterde bir erkekle sen ne yapabilirsin ki zaten?

Mutsuzmus bilmem neymiş koca bi yalan emin ol. Her evli erkeğin klasik yalani iste filmlerde de mi görmedin hiç? Emin ol su saatte karısının koynunda ona sarılmış uyuyodur ne mutsuzluğu çocuk mu kandırıyor?

Mutsuz olan adam bosanir, nafakasini verir hiçbir şeye muhtaç etmez ama evli de kalmaz.

Ayrıca bir erkegi zorla evlendirebileceklerine inandin mi cidden?

Hadi zorla evlendirdiler diyelim, kadının koynuna zorla mi soktular? Yatmasaydi. Çocuğu zorla mi yaptırdılar? Yapmasaydı.
Belki zorla evlendirebilirler ama zorla o kadınla ilişkiye giremez değil mi? Biseylerin uyanması lazım kadına karşı ki ilişkiye girebilsinler. Görünüşe bakılırsa gayet de uyanmış. Seni seven adam bosanma davasını çoktan açıp evleri ayırmıştı. Saftirik olma bu kadar.
Evli erkeklerden de uzak dur.

Yarın senle evlense bile, birisi ekler bunu bu sefer onla yasak aşk yaşar. Senin için eşini bırakan, baskasi için de seni bırakır.

Aşık olabilir insan eşinide sevmeyebilir bunlar doğaldır lakin kandırma aldatma doğru değil birinin eğitimli olmaması aldatmayı mazur gösteremez
Bunu unutmayın dürüst biri bu kötülüğü eşine size heleki çocuğuna hiç yapmaz dürüst olmayan birinin de size faydası olmaz

Okumak cehaleti alır eşeklik baki kalır demişler. Okumayan kızla evlendirildiyse bunun ne önemi var şu konuda ? Ha siz şey bekliyordunuz sanırım. Cahil köylü biriyle evli sizin gibi okumuş hemşire olmuş birini mi hakediyor.
Allah sizi ıslah etsin şu mübarek günde.
Ne bekliyorsun alkış mi tutalım
Evli adamla ne işin var ?
Bir de yanlış birşey yapmadık demişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…