- 26 Aralık 2016
- 4.173
- 7.117
- 158
- 51
Insallah daha iyi olursun.dogal siklusu direk bilmiyorum.ama yumurta takibi tedavisi sanki buralarda zaman zaman duyuyorum cunküHerkese merhaba
Ne zamandır girmiyordum tedavi sürecinde güya etkilenmemek için..
Beni tanıyanlar bilir bu beşinci tedavim ve doktoru mini tedaviye ikna etmek istedim düşük dozla başladı menegon kullandım sadece birde cetrotide 4 yumurta gelişti ikisi dolu çıktı ama döllenmedi
Bizi konuşmak için çağırdı ve beş kez denemişsiniz size donör öneririm dedi..
yumurtaların neden böyle çıktığını anlamıyorum genetik bi problem olabilir dedi bizde donör ihtimalini düşünmüyoruz deyince doğal sıklus denemekte fayda var acaba ilaçlar yumurtanın gelişimini mi bozuyor filan ddi
doğal sıklus deneyen var mı bundan iyi sonuç alan var mı ne yapacağımı bilmiyorum bana bi akıl verin çok yoruldum artık ya
Değerleri benden çok daha kötü olanların bile yumurtası çıkıyor Allah hepimize nasip etsin tabiki.
Herkesin evladını kendisine bağışlasın.
Kimseninkinde gözüm yok ama çok üzülüyorum artık umudum tükeniyo
benim durumum sebepsize giriyormuş..
Yumurtasına genetik test yaptıran var mı yada yakınında duyan bilen ?
selam, kolay gelsin diyeceğim ama kolay bir süreç değil, ben de iki kez tüp bebek denedim. en sonkinden sonra doktor doğal siklüs önerdi. acaba ilaçlar bozuyor mu dedi aynı sana denen gibi. ama başka bir doktor da bizim amacımız yumurta fazlalaştırmak, ya tek yumurtan kalitesiz çıkarsa, riske edemeyiz dedi. bu ilaçların zararına ilşikin binde 2 - 3 oran var dedi. beni de normal tüp bebeğe ikna etti açıkçası. doktorun da bu arada araştırmaları çok fazla. dolayısıyla ben doğal siklüsü denemeyeceğim. bizim ne yazık ki eşimde sorun var, ama tp bebekçiler yeterli sayıda bizim için diyorlar, ben de yumurta rezervi azlığı var. ne yazık ki 35 yaştan sonra yumurta kalitesi düşüyor. yani doğal siklüste elde edilen tek yumrutanın garantisi yok... burada mini tüp bebek diye arattır yaptıranlar var. Allah kolaylık versin canım. canını sıkma lütfen.Herkese merhaba
Beni tanıyanlar bilir bu beşinci tedavim ve doktoru mini tedaviye ikna etmek istedim düşük dozla başladı menegon kullandım sadece birde cetrotide 4 yumurta gelişti ikisi dolu çıktı ama döllenmedi
yumurtaların neden böyle çıktığını anlamıyorum genetik bi problem olabilir dedi bizde donör ihtimalini düşünmüyoruz deyince doğal sıklus denemekte fayda var acaba ilaçlar yumurtanın gelişimini mi bozuyor filan ddi
doğal sıklus deneyen var mı bundan iyi sonuç alan var mı ne yapacağımı bilmiyorum bana bi akıl verin çok yoruldum artık ya
Değerleri benden çok daha kötü olanların bile yumurtası çıkıyor Allah hepimize nasip etsin tabiki.
Yeniden tüp bebege dönmene sevindim.doktorun iyi bir doktorselam, kolay gelsin diyeceğim ama kolay bir süreç değil, ben de iki kez tüp bebek denedim. en sonkinden sonra doktor doğal siklüs önerdi. acaba ilaçlar bozuyor mu dedi aynı sana denen gibi. ama başka bir doktor da bizim amacımız yumurta fazlalaştırmak, ya tek yumurtan kalitesiz çıkarsa, riske edemeyiz dedi. bu ilaçların zararına ilşikin binde 2 - 3 oran var dedi. beni de normal tüp bebeğe ikna etti açıkçası. doktorun da bu arada araştırmaları çok fazla. dolayısıyla ben doğal siklüsü denemeyeceğim. bizim ne yazık ki eşimde sorun var, ama tp bebekçiler yeterli sayıda bizim için diyorlar, ben de yumurta rezervi azlığı var. ne yazık ki 35 yaştan sonra yumurta kalitesi düşüyor. yani doğal siklüste elde edilen tek yumrutanın garantisi yok... burada mini tüp bebek diye arattır yaptıranlar var. Allah kolaylık versin canım. canını sıkma lütfen.
sağol arkadaşım nisanda başlayacağım inşallah,Yeniden tüp bebege dönmene sevindim.doktorun iyi bir doktor
Hayırlı olsunsağol arkadaşım nisanda başlayacağım inşallah,
Allah hepimize sabır versin canım sana da kolay gelsin artık güzel haberler alalım inşAllah.. Erkek faktörü çok çözülmeyecek bir durum değilmiş herakde amelyatla bile sperm bulunabiliyor ama bizde öyle değil malesef..selam, kolay gelsin diyeceğim ama kolay bir süreç değil, ben de iki kez tüp bebek denedim. en sonkinden sonra doktor doğal siklüs önerdi. acaba ilaçlar bozuyor mu dedi aynı sana denen gibi. ama başka bir doktor da bizim amacımız yumurta fazlalaştırmak, ya tek yumurtan kalitesiz çıkarsa, riske edemeyiz dedi. bu ilaçların zararına ilşikin binde 2 - 3 oran var dedi. beni de normal tüp bebeğe ikna etti açıkçası. doktorun da bu arada araştırmaları çok fazla. dolayısıyla ben doğal siklüsü denemeyeceğim. bizim ne yazık ki eşimde sorun var, ama tp bebekçiler yeterli sayıda bizim için diyorlar, ben de yumurta rezervi azlığı var. ne yazık ki 35 yaştan sonra yumurta kalitesi düşüyor. yani doğal siklüste elde edilen tek yumrutanın garantisi yok... burada mini tüp bebek diye arattır yaptıranlar var. Allah kolaylık versin canım. canını sıkma lütfen.
bakalım nasıl olacak canım, belki de böylesi sana iyi gelecek, iyi bir yumurtan olacak, herkesin farklı yapısı sonuçta... haberdar edelim birbirimizi. sen nerdesin? ne zaman başlayacaksın?Allah hepimize sabır versin canım sana da kolay gelsin artık güzel haberler alalım inşAllah.. Erkek faktörü çok çözülmeyecek bir durum değilmiş herakde amelyatla bile sperm bulunabiliyor ama bizde öyle değil malesef..
Ben tüp bebekte kullanılan iğneleri ayrı ayrı tedavilerimde denedim malum 5 tane olunca bütün iğneleri ezbere sayarım ama bunların hiçbiri işe yaramadı işte acaba yumurtayı bozuyor mu deyince (ki bir çok tanıdığım var normal tedaviyle yumurtası boş çıkıp miniyle embriyo oluşturan) artık tek çözüm yolu doğal siklus olduğu için deneyeceğim. mini tüp bebeğide biliyorum klomenle sadece.
Söyledim Dr'a hayır tamamen ilaçsız deneyelim bakalım nasıl bir sonuçla karşılaşacağız dedi tamam dedim çaresiz..
inşAllah öyle olur canımbakalım nasıl olacak canım, belki de böylesi sana iyi gelecek, iyi bir yumurtan olacak, herkesin farklı yapısı sonuçta... haberdar edelim birbirimizi. sen nerdesin? ne zaman başlayacaksın?
Onu doktor bilir bence, ilaçların etkisinin geçmemesi belki de yumurta için iyi bile olabilir.inşAllah öyle olur canım
Gaziantepteyim adetime 5 gün var hemen başlamayı düşünüyorum ama sizce hemen başlamalı mıyım yoksa kullanılan iğnelerin etkisi geçsin bir kaç ay dinlenmeli miyim ? Doktor iğne kullanmayacağımız için hemen başlayabilirz dedi ama..
değil mi bende iyi olabilir diye düşünüyorumOnu doktor bilir bence, ilaçların etkisinin geçmemesi belki de yumurta için iyi bile olabilir.
istanbuldayım canım, benim de 3. Deneme olacak valla benim de senin gibi. Aöin canımdeğil mi bende iyi olabilir diye düşünüyorum
Doktorda hemen başlayabiliz dedi zaten. Sen nerdesin hangi aşamadasın canım durumun benim kadar kötü değildir umarım..
Allahım bu uğurda çabalayan herkese anneliği tattırsın inşAllah
Allah yardimcin olsun canim tedavide misin şuanda yumurta toplama oldu mu ?istanbuldayım canım, benim de 3. Deneme olacak valla benim de senin gibi. Aöin canım
Herkese merhaba
Merionali mi soeuyorsun canim 2 toz bir su seklinde kullandim ve klomen kullandimKaç doz kullandın? 1 mi 2 mi 3 mü?
Tek doz kullan femara ile birlikte
Henüz başlamadım tedaviye. İnşallah başlayacağım bu ay canım.Allah yardimcin olsun canim tedavide misin şuanda yumurta toplama oldu mu ?
Hayırlısı canım haberdar et biziHenüz başlamadım tedaviye. İnşallah başlayacağım bu ay canım.
canım doktorun ne dedi? başka birşey önerdi mi?Arkadaslar merhaba bende cok caresiz hissediyorum kendimi 2. Denememdede yumurtalar dollenmedi.yumurtalar bendede kalitesiz dr genetik oldugunh soyledi tekrar denemekten cok korkuyirum.Allah yardimicimiz olsun .bir haftadir ne yaptigimi bilmiyorum.cok yumurta ama kalitesiz iste
başka doktora görünmen iyi olur canım, ben gerçi iyi bir örnek miyim bilmem ama, iki profda denedim, birisi az konuşan birisiydi, olmayınca vazgeçtim. diğer dünya tatlısı, ama tutmayınca başka birilerine görünmek istedim. bir profa daha gittim, duydum ki tüccar kafalıymış, başlamadan iliişkiyi bitirdim:) bir iki doktora daha göründüm. sonunda hem benim hem de eşimin sorunun ne olduğunu tam anlamıyla anladım. ancak şunu söyleyeyim, besin takviyesi, vitamin vs. veren doktor çok az. profların ikisi de sperm azlığı için mesela hiçbir şey yapılamaz dediler... bende de yumurta azlığı var. kendimce araştırmalarımla vitaminler alıyorum. şimdi ki doktorahenüz sormadım, yarın soracağım. sen sormazsan birşey söylesen doktor az canım. iki sene içinde sonunda eminim ne yapmam gerektiğine. Yani sen de birilerine mutlaka danış, kafandakileri açık açık sor canım.umudunu da kaybetme sakın.Hic bisey onermedi bide turkiyenin sayili doktorlarindan isim vermek istemiorum baska doktor arayisindayim bir yanim umudunu kaybetme dio bir yanim yok olmucak dio puff ne bilim iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?