Evet miniyle oldu..Ay maşAllah canim 2 tane mi bizim durum için çok iyi bence peki bu embriyoda miniyle mi oldu ? Bende arastiriyorum da mini tüp bebeği olumlu sonuc alan var mi diye bakiyorum yoksa boşuna baslamayayim umitlenmeyeyim..
Ah sorma..bazen bırak boşver artık diyorum. .bazende çaresiz yinede devam diyorum..çok zor..Bende ayni durumdayim tekrar başlayasım yok..
şimdi bu psikolojiyle olamayacağını bile bile giderim bu çok yıpratıcı..
Hayıt tohunum iyi geldiğini söylüyorlar..Kizlar selam bnm fsh 10.19 amh 3lu bsey dr igne falan vermedi hayit otu iciyorm dusuren varmi nasl yaptnz ne ilaci var bunun acabaa
Ya bu düzensizlikler menepozun habercisiyse..Canım üzülme. Bişey yoktur inş. Sen bi git dr.oluyor kadinlarda böyle duzensizlikler..sen canini sıkma. .haber et bizide..
Değildir inşallah. .amh kaçtı sende ?Ya bu düzensizlikler menepozun habercisiyse..
canım öyle düşünme bende 2.negatifi aldıktan sonra yaklaşık 45 günde adet olmuştum. bir sürü iğne ilaç kullandık bunların etkisi de oluyordur tabi sonrasında adetim düzensizleşti normal olan gününde gelen artık canı ne zaman isterse gelmeye başladı bende senin gibi artık kadın doğum doktoru görmek istemiyordum ama eşimin ısrarı üzerine gittik ve maşallah ilaçların etkisiyle kocaman bir yumurtalık kisti lekelenmelerim oluyordu ara ara ama o kadar kocaman olacağını bilmiyordum. seni takip ediyordum seni görünce yazmak istedim ( hatırlansan daha önce de yazmıştım sana bende kaan beyin hastasıydım ve artık senin gibi bende bıraktım)Arkadaşlar adet günüm baya gecti bugün 46.günüm hala hicbirsey yok birde iliskiden sonra pembeyle kirmizi arasi bi akinti oluyo sonra geciyo.
Acile gittim doktor gebelik icin kan tahlili yapti olmayacağını söyledim her ihtimale karsi yapalim dedi tabiki negatif sonuc. Bu bir hafta onceydi.
Hala adet olmayinca yarin doktora gitmeye larar verdim bana dua eder misiniz kötü birşey olmasin cok korkuyorum bu konuda psikolojim o kadar yıpranmışlık ki normal kadin doğum doktoruna bile gitmeye korkuyorum ve şuan kötü birşey çıkacak diye hüngür hüngür ağliyorum
Bende daha diyordum ki üç dort ay sonra mini tüp denesek mi.. Bir kez daha anladım ki bir tedaviye bir olumsuza daha hiç hazır degilim
Ah ah keşke biyolojik olarakta küçük olsam.. Bende daha 3 senelik evliyim ama 4 kez tup bebek denedim..Canmya ne kadar küçüksün..çocuğum olsaydı sen yaşta olurdu :)16 yıllık evliyim ben..15 yaş büyüğüm senden.ben baya yaşlanmışım bee..
Sen bakma doktorlara..inşallah bişey yoktur. .stres yapma.ondanda olur böyle.
iyi akşamlar kusura bakma uzun zamandır girmiyordum miyomektemi ameliyati oldum 4 tane miyom çıkarıldı. Rabbim hepimizn yardımcısı olsun..Ne amalıyatı olmuştun
R Realist-20 hatirladim seni canim. İnsallah zararsiz bi kisttir ya cok korkuyorum stresinden uyuyamıyorum..canım öyle düşünme bende 2.negatifi aldıktan sonra yaklaşık 45 günde adet olmuştum. bir sürü iğne ilaç kullandık bunların etkisi de oluyordur tabi sonrasında adetim düzensizleşti normal olan gününde gelen artık canı ne zaman isterse gelmeye başladı bende senin gibi artık kadın doğum doktoru görmek istemiyordum ama eşimin ısrarı üzerine gittik ve maşallah ilaçların etkisiyle kocaman bir yumurtalık kisti lekelenmelerim oluyordu ara ara ama o kadar kocaman olacağını bilmiyordum. seni takip ediyordum seni görünce yazmak istedim ( hatırlansan daha önce de yazmıştım sana bende kaan beyin hastasıydım ve artık senin gibi bende bıraktım)
Üzülme canım, öyle kötü şeyler getirme aklına hemen.. stresten kaynaklanıyordur büyük ihtimalle. Ya da benim histereskopiden sonra 40 günü bulmuştu mesela..Arkadaşlar adet günüm baya gecti bugün 46.günüm hala hicbirsey yok birde iliskiden sonra pembeyle kirmizi arasi bi akinti oluyo sonra geciyo.
Acile gittim doktor gebelik icin kan tahlili yapti olmayacağını söyledim her ihtimale karsi yapalim dedi tabiki negatif sonuc. Bu bir hafta onceydi.
Hala adet olmayinca yarin doktora gitmeye larar verdim bana dua eder misiniz kötü birşey olmasin cok korkuyorum bu konuda psikolojim o kadar yıpranmışlık ki normal kadin doğum doktoruna bile gitmeye korkuyorum ve şuan kötü birşey çıkacak diye hüngür hüngür ağliyorum
Bende daha diyordum ki üç dort ay sonra mini tüp denesek mi.. Bir kez daha anladım ki bir tedaviye bir olumsuza daha hiç hazır degilim
Sende mi izmirdesin ? Bende çok kararsızdım; aral bey, israel ve erol bey arasında. Çevremizde arala giden çoktu, herkeste pozitifi görmüştü, bi bana nasip olmadı.. En çokta o koyuyor zaten, 2 arkadaşımla Aralık'ta aynı anda başladık tedaviye, ikisi de pozitif sonuç aldılar.Aral bey iyidir..benimde doktorumdu..
Ah ah keşke biyolojik olarakta küçük olsam.. Bende daha 3 senelik evliyim ama 4 kez tup bebek denedim..
inanki yaşımda olgunluğumda psikolojimde kaldirmiyo artik..
Belki otuzlu yaşlarda olsam hii yaşlanıyorum artik diycem ama bir neden yok kilo
benimde yasimi gostermediğimi söylerler bende ah ah diyorum keske biyolojik yasmda öyle olsaydı
Yok değil. .denizlideyim..ilk tüp bebek tedavimi burda yumurta takini oldu izmrdede irenbede aral bey ordaydı o zaman opu ve transferim oldu..kendisi çok iyi bi insan güler yüzlü pozitif..Sende mi izmirdesin ? Bende çok kararsızdım; aral bey, israel ve erol bey arasında. Çevremizde arala giden çoktu, herkeste pozitifi görmüştü, bi bana nasip olmadı.. En çokta o koyuyor zaten, 2 arkadaşımla Aralık'ta aynı anda başladık tedaviye, ikisi de pozitif sonuç aldılar.
Çok geçmiş olsun cnm..amin.rabbim hepimizin yardımcısı olsun inş.iyi akşamlar kusura bakma uzun zamandır girmiyordum miyomektemi ameliyati oldum 4 tane miyom çıkarıldı. Rabbim hepimizn yardımcısı olsun..
Çok geçmiş olsun cnm..amin.rabbim hepimizin yardımcısı olsun inş.iyi akşamlar kusura bakma uzun zamandır girmiyordum miyomektemi ameliyati oldum 4 tane miyom çıkarıldı. Rabbim hepimizn yardımcısı olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?