bnde 20 martta kürtaj oldum günü bekliyorum bakalım ne zaman gelecek...
saol canım inşallah.Ama bişi sorcam ben kürtaj olmadım kendiliğinden düştü bebek.Kimyasal gebelik diyorlar buna.Ben adetimden 1 hafta sonra kasıklarımda yanma şikayetiyle doktora gittiğimde yumurtaların çatlamış onun ağrısı sakın ilişkiye girme hamile kalırsın bu günlerde dedi.çünki o bir defa temiz adetten sonra hamile kalmamı önerdi bana.ve ben o ilişkiye girmedi diye sadece bi kaç gün korundum.ona rağmen tekrar hamile olabilirmiyimmm =( çok kötü ve de sancılı bi dönem bu ya.Hamilemiyim değilmiyim.Adet olacakmıyım olmayacakmıyım offff =((((geçmiş olsun canım bende aralık 9 da kürtaj oldum lekelenmeler 12 gün sürdü tam 40. gün adet gördüm malesef bizde çocuk doğurmuş gibi lohusalığı yaşıyoruz.bana doktor korunma dedi çok şükür ilk ayda yine hamileyim inşallah en yakın zamanda Allah sağlıklısını kucağına almayı nasip etsin
Geçmiş olsun. Ben de 11 şubatta 6 haftalık düşük yaptım. İlk adetimi 47 gün sonra yani 30 martta oldum. Düşükten sonra adet düzeni bozulabiliyormuş. Doktor bize korunmaya gerek yok ama ilk ay hamile kalman çok düşük bir ihtimal demişti. Korunmamamıza rağmen dediği gibi oldu. Zaten yumurtlama düzeni değiştiği için doğru günü tutturmak biraz zor oluyor. İlk adetten sonra kalmak daha kolaylaşıyormuş.
saol canım inşallah.Ama bişi sorcam ben kürtaj olmadım kendiliğinden düştü bebek.Kimyasal gebelik diyorlar buna.Ben adetimden 1 hafta sonra kasıklarımda yanma şikayetiyle doktora gittiğimde yumurtaların çatlamış onun ağrısı sakın ilişkiye girme hamile kalırsın bu günlerde dedi.çünki o bir defa temiz adetten sonra hamile kalmamı önerdi bana.ve ben o ilişkiye girmedi diye sadece bi kaç gün korundum.ona rağmen tekrar hamile olabilirmiyimmm =( çok kötü ve de sancılı bi dönem bu ya.Hamilemiyim değilmiyim.Adet olacakmıyım olmayacakmıyım offff =((((
slm canım burda okumuştum bi arkadaş hiç adet kalmadan tekrar hamile kalmış ve bebeğini sağlıcakla doğurmuştu benim doktor kürtajdan sonra kontrole gittiğimde korunmana gerek yok dedi bişey olsa söylerdi herhalde bi kez adet gör diye hem yumurtan çatlamış demiş çatladıktan sadece 3 gün içinde şansın oluyo zaten Allah hakkında hayırlısını versin kötü düşünme
lütfen bana cevap yazın hamilelik belirtilerim önceki hamileliğimin aynısı artı çok midem bulanıyo ondaa hiç bulanmamıştı bu kadar çabuk hamile kalmış olabilir miyim yoksa psikolojik mi bide test yaaptırsam sonuç verir mi
aynen canım bende 20 martta kürtaj oldum bende bekliyorum bakalım
bende dün oldum tam 28 gün sonra
canım yarın yani ikinci gün bence hemen doktora git bi baksın ne alemde yumurtalıkların rahmin.bu aydan sonra inşallah güzel haberler veririz birlikte rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?