düşük sonrası adet ne zaman görülür

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lova
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Lova

yâ Allah yâ Muhammed kuzularim size emanet.
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2010
761
48
648
arkadaşlar 2 martta hamile kadığımı öğrendim ve bhcg 27 çıktığı için doktorum düşeceğini söyledi ve dediği gibii de oldu 5 martta kanamam başladı ve düşürdüm.7 gün süren adetim 10 dünden fazla sürdü.sonra kürtaja gerek olmadığını rahmin kendini temizlediğini ve temiz bir adet gördükten sonra hamile kalma çalışmalarına başlamam gerektiği söylendi.nisan 3 oldu ve normal şartlarda benim 2 gün sonra adet olmam lazım ama hiç bir belirti yok.düşükten dolayı düzensizleşmiş olabilir mi BİDE sizce tekrar ne zaman hamile kalabilirim?) ((

Geçmiş olsun. Ben de 11 şubatta 6 haftalık düşük yaptım. ılk adetimi 47 gün sonra yani 30 martta oldum. Düşükten sonra adet düzeni bozulabiliyormuş. Doktor bize korunmaya gerek yok ama ilk ay hamile kalman çok düşük bir ihtimal demişti. Korunmamamıza rağmen dediği gibi oldu. Zaten yumurtlama düzeni değiştiği için doğru günü tutturmak biraz zor oluyor. ılk adetten sonra kalmak daha kolaylaşıyormuş.

ben 1 martta kürtaj oldum. bebeğim 10 haftalıktı ama kalp atışları yoktu.28 martta adet oldum

geçmiş olsun canım bende aralık 9 da kürtaj oldum lekelenmeler 12 gün sürdü tam 40. gün adet gördüm malesef bizde çocuk doğurmuş gibi lohusalığı yaşıyoruz.bana doktor korunma dedi çok şükür ilk ayda yine hamileyim inşallah en yakın zamanda Allah sağlıklısını kucağına almayı nasip etsin

ılkınde 40 gun sonra adet olmustum
ikıncı de yaklasık 18 gun sonra adet olmustum...

arkadaşlar kusura bakmayın soru sorduktan sonra bi türlü girme fırsatım olmadı.benim bu gün 41. gün ama hala ne adet kanaması var ne de adet belirtisi.doktorumu aradım dün bana bir hafta sarkabileceğini söyledi eğer hamile değilsen ve buna rağmen adet görmüyorsan adet söktürücü vericem dedi.sonrasında da klomen verecekmiş.Sizce bu gerekli mi klomen yani.çünki ben klomen falan kullanmadan hamile kaldım :S

saol canım inşallah.Ama bişi sorcam ben kürtaj olmadım kendiliğinden düştü bebek.Kimyasal gebelik diyorlar buna.Ben adetimden 1 hafta sonra kasıklarımda yanma şikayetiyle doktora gittiğimde yumurtaların çatlamış onun ağrısı sakın ilişkiye girme hamile kalırsın bu günlerde dedi.çünki o bir defa temiz adetten sonra hamile kalmamı önerdi bana.ve ben o ilişkiye girmedi diye sadece bi kaç gün korundum.ona rağmen tekrar hamile olabilirmiyimmm =( çok kötü ve de sancılı bi dönem bu ya.Hamilemiyim değilmiyim.Adet olacakmıyım olmayacakmıyım offff =((((

çok teşekkür ederim premete.sana da geçmiş olsun.söylediklerine göre benimm daha 6 günüm var o zaman.41. gün oldu bu gün.

slm canım burda okumuştum bi arkadaş hiç adet kalmadan tekrar hamile kalmış ve bebeğini sağlıcakla doğurmuştu benim doktor kürtajdan sonra kontrole gittiğimde korunmana gerek yok dedi bişey olsa söylerdi herhalde bi kez adet gör diye hem yumurtan çatlamış demiş çatladıktan sadece 3 gün içinde şansın oluyo zaten Allah hakkında hayırlısını versin kötü düşünme

merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim 20 martta 6 haftalık düşük yaptım ve kanamam 5 gün sonra kesildi ben hiç korunmadım hamile olmuş olabilir miyim benim gibi düşükten sonra hiç adet görmeden hamile kaln var mı?

lütfen bana cevap yazın hamilelik belirtilerim önceki hamileliğimin aynısı artı çok midem bulanıyo ondaa hiç bulanmamıştı bu kadar çabuk hamile kalmış olabilir miyim yoksa psikolojik mi bide test yaaptırsam sonuç verir mi

Kürtaj olduktan 33 sonra adet gördüm.

42. gün ve adet oldum ayrıca bide 33mm büyüklüğünde nurtopu gibi kistimiz var

canım benim günün geçtiyse sonuç verir.hamile olabilirsin hiç adet görmeden hamile kalanlar çok fazla bunlardan biri neden sen olmayasın.Allah herkese hayırlısını versin...

bende dün oldum tam 28 gün sonra

canım yarın yani ikinci gün bence hemen doktora git bi baksın ne alemde yumurtalıkların rahmin.bu aydan sonra inşallah güzel haberler veririz birlikte rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah....

doktor gelmene gerek yok dedi
2 ay korunmamı söyledi ama ben korunmayı düşünmüyorum zaten çok zor olmuştu

hmm anladım hakkında hayırlısı inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…