düşük sonrası adet ne zaman görülür

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lova
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benimde düşüğün üstünden 28 gün geçti hcg de 20ye düştü şu an yoğun bir kanama var ve aynı adet ağrısı gibi de ağrım da oldu.
çok merak ediyorum şimdi bu adet kanaması mı yoksa düşüğün artcı sarsıntıları mı.

canım hcg sıfıra düşene kadar sürdü benim kanamam ve sancılarım sende de öle olacaktır. eğer hcg sıfırlamazsa kürtaj oluyo zaten...

canım hcg sıfıra düşene kadar sürdü benim kanamam ve sancılarım sende de öle olacaktır. eğer hcg sıfırlamazsa kürtaj oluyo zaten...
20den sonra hiç hcg baktırmadım.en son yani 20ye düştükten sonra düşüğün üstünden 28.gün geçmiş oldu.adet gibi bişey oldu 3 gün sürdü ve sonra ve hala hiç bir kanama olmadı kahvverengi lekelenme tarzı da olmadı.bu nedir şimdi.
o adet miydi yoksa.

öncelikle hepinize merhaba.bende aranıza bugün katıldım ama önceden takip ediyordum.bende malesef 10 haftalık bebeğimi kalp atışı durduğu için kaybettim ve 5 nisanda kürtaj olmak zorunda kaldım.15. güne kadar ara ara kanamalar ve lekelenmeler oldu.33. günümde adet başladı ama sadece 2 gün ve o kadar az kiii.çok korkuyorum bi sorun vardır diye.kızlar sizce ben de rahim içi yapışıklık mı oldu ki??sizinde başınıza böyle bişi geldi miiii , sizce bu normal mi??

kızlar nolurrr bişiler yazın çıldırıcam.hiç 2 gün adet görülürmü ve o kadar az ki.benimle aynı durumu yaşayanlar var mı?ya da sizlerin ilk adetiniz nasıl oldu?kürtajdan sonra az mı çok mu , kaç gün?

Öncelikle geçmiş olsun. Ben kürtaj olmadım ama 6 haftalık kendiliğinden düşük yaptım. ılk adetimi 47 gün sonra gördüm ve normalde 6 gün adet olmama rağmen adetim 3 gün sürdü. Bu ay ikinci adetimi oldum o da 37. günde geldi ama bu sefer kanamam 6 gün sürdü. Demek ki hamilelikten sonra vücudun eski düzenini bulması zaman alıyor. Senin haftan daha da ileriymiş bu tür değişiklikler görülmesi normal. Şu an için panik yapma ama daha sonraki adetlerin de böyle az gelirse o zaman bir doktora git. Herşeyin çaresi var merak etme Allah dermansız dertlerden korusun.

meraba venus
bende 8 haftalık bebeğim kalbi durunca kürtajla aldılar.daha 2 ay önce.kürtajdan 20 gün sonra çok az 3 gün süren bir kanamam oldu.kürtajdan 42 gün sonra doktora gittim.bana farlutal diye bir adet söktürücü verdi.20 gün sonra olan adet değildir dedi için boşalmıştır dedi.ama o adet kanamasıymış ki ben kürtajdan 45 gün sonra ilacı kullanmadan adet oldum.yani 2 gün süren adettir bence.ilacı neden kullanmadığıma gelince 3 gün soğan suyu deniyeyim olmazsa alayım dedim sonuçta hormon ilacı.ve öylede oldu.sana tavsiyem hiç canını sıkma.soğan suyu iç ve gör nasıl adet olacaksın.hemde öncekilerden daha çok.

ben de hala kanama yok
onun adet kanaması olduuğu kanısındayım
ama emin değilim.doktora da gitmek istemiyorum.
yok mu bilginiz

teşekkür ederim Premete ve cat27.inanın çok rahatladım ve cevap gelmesinede mutlu oldum.şu an bana yalnız olmadığımı hissettirdiniz çok teşekkürler.soğansuyunu hemen yarın başlıyacağım :) ben çok pimpirikliyim zaten herşey bu yüzden başıma geldi.ben evlendim hiç korunmadım ama 6 ay bebek olmadı ben delirdim tabi.bir sürü testler falan.doktorumda pek meraklıydı beni bişi olmaz deyip göndermek yerine hormon testlerinden tutunda,hsg filmine kadar çekti.en son yumutlama varmı yokmu diye bakıcam dedi ve rahim iç zarından parça alarak yumurtlamam baktı.varmış ve 19. 20 . günlerdeymiş bende.neyse biz bunları yaparken benim adetim 8 gün gecikti.prolaktin hormonundandır dedi.26 çıkması gerikirken 39 çıkmıştı.ben ısrar ettim hcg bakıldı ve hamile olduğum anlaşıldı.yani ben hamileyken bu parça alındı.ardından da lekelenmeler kanamalar derken bebeğim 10. haftaya kadar dayanabildi malesef.ben önce bebeğimin düşük tehlikesini buna bağlamıştım ama alakası yok dediler.o çok küçük parçaymış zararı olmazmış.belkide doğru ama yinede bu hep benim içimde bir dert ne yazık ki.keşke biraz rahat olsaydım da o testi yapmasına izin vermeseydim.

şimdide çok korkuyorum bi de hamile kalamam bişi olur diye.psikolojim altüst oldu.Rabbim hepimize yardım etsin inş.Rahmet ve nerhametinden bizleri esirgemesin.

Canım sen bu kadar stresli ve pimpirikli olarak hamile kalmanı güçleştirirsin, hamile kalsan da öyle mi oldu böyle mi oldu diye diye kendi kendini yiyip bitirirsin. Bütün yaşadıklarımdan sonra şunu anladım ki pek çok şey beyinde bitiyor ve gerçekten düşüncelerimizle vücudumuza hükmedebiliyoruz. Benim düşüğümden önce bir de 29 haftalık doğan bir cennet kuşum var şimdiki bilinç düzeyime o zaman sahip olsaydım belki herşey daha farklı olabilirdi. Şimdi herşeyden önce kafamı rahatlatmaya ve kendimi herşeyin iyi gideceği konusunda motive tmeye çalışıyorum. Sen de öyle yap. Bence doktorunu da değiştir. bir kişinin 6 ay çocuğu olmadı diye bu kadar şey yapmak çok şaçma zaten normal süre 1 yıl. Onun yaptıkları da seni boşu boşuna dert sahibi yapmış.

evet canım çok haklısın aslında.ben zaten hamile olduğumu öğrenince dr u değiştirdim.şimdiki dr hastanede falan yatırdı ama nafile işte.olan oldu.umarım ikinci hamileliğim kolay ve sorunsuz olur.sanada çok üzüldüm arkadaşım.Rabbim inş en yakın zamanda yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin...

geçmiş olsun
ben de 22 ekimde hamile olduğumu öğrenmiştim 27 ekimde kanamam başlamıştı kanamam 9 gün sürmüştü 40.günümde adet olmuştum ve bidaha adet olmadım tekrar hamile kaldım inşllah sende çok beklemezsin

ne kadar güzel yine hamile olmuşsun.umarım sağlıklı bir yavrun olur.darısı benim ve isteyenlerin başına olsun.

arkadaşlar ben bugün soğan kürüne başlıyorum.rahim içi tabakayı kalınlaştırıyormuş.ibrahim saraçoğlunda okudum.malum pek çoğumuz kürtaj olmak zorunda kaldı.rahmin yenilenmeye ve beslenmeye ihtiycı var.hadi bu akşam hep beraber başlıyalım.

yarım litre suya bir iki soğanı dörde bölerek haşlıyoruz.tencerede ılıtıp ılık içiyoruz.günde iki demiş ama ben bir yapıcam.21 gün yapalım bakalaım.nasılsa 3 ay korunma var bari kendimizi hazırlayalım.

kızlar bende düşük yaptım 6 haftalık şuan 12.günüm kürtaj olalı bakalım ne zaman adet olcam

kızlar bende 3 ekimde düşük yaptım daha kese görünmemişti 3-4 haftalık falandı 5 gün sürdü kanamam şuan 38. günüm hala adet olmadım ....

merhaba kızlar bende 14 ekimde 6 haftalık düşük yaptım ne zaman adet olurum çok merak ediyorum.acaba bu arada hamile kalma ihtimalim varmı? sizlerden varmı hemen hamile kalanlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…