Bizde yapmıştık benim pıhtılaşma çıkmıştı sadece doktor kromozomlarla alakalı bişey çıkarsa normal yolla önermiyoruz demişti o yüzden sormuştumEvet kendi doktorum ve tatmin olmayınca bir başka doktora gösterdim. Yaptırmamız gereken bir test varmı diye herhangi bir teste gerek yok dediler. 2.gebelikte görülme şansı %10 muş 3 ay bekleyip bebek düşünebilirmişim. Ama bilemiyorum hiçbirşey yapmamışım gibi geliyor
Ben 2 doktorunda bebekte sıkıntı olmasına rağmen bizden test istememelerine anlam veremiyorumBizde yapmıştık benim pıhtılaşma çıkmıştı sadece doktor kromozomlarla alakalı bişey çıkarsa normal yolla önermiyoruz demişti o yüzden sormuştum
Doktorlar o kadar basit önemsiz görüyorlar ki bunları sen çocuk kaybetmişsin kaybetmemişsin umrunda değil ben günde 5 tane düşük yaşıyorum burda diyor senin yaşadığın acı vs onlar için önemsiz maalesefBen 2 doktorunda bebekte sıkıntı olmasına rağmen bizden test istememelerine anlam veremiyorum
Bende bir ocakta kimyasal gebelik yaşadım düşük oldu. Halen adet olmadım bekliyorumarkadaslar merhaba bende 2 ocakta dusuk+kurtaj yasadim malesef bugun 25 gunum oluyo operasyondan sonra hicbir lekelenme veya kanama yasamadim 11.gun itibari ilede calismalara basladik devam ediyoruz dr reglin 40 gunu bulabilir endiselenme normal dedi bakalim normalde 30 gundu simdi nasil olacak insallah hic olmamda hemen hamile kalirim
merhaba arkadaslar dun yani pazartesi dr gittim bilmeyenler icin dusukten sonra adet olmuyorum diye kan tahlili ve vajinal ultrason cekildi bisey çıkmadı tarlusal verdi adet söktürücü kutu bitsin bir hafta bekle gelmezse gel rahim filmi vs bakarız belki yapışıklık olabilir dedi dun iki bugun iki kaldı dört gün ilaç için bu arada hayıt suyu içmeye de başladım dün regliye ve hamile kalmaya etkisi varmış bugün itibarı ile 57 gün oluyo bekliyorum bakalım hakkımızda hayırlısı
dr 3 ay bekleme onerdi ama ben beklemedim zaten hemen hamile kalamiyorum ilk gebeligimdi oda dustu malesef yasta 42 olunca bekleme luxum yok yani hala adet olmadim bu aksam adet sokturucu ilacim bitiyo bir hafta icinde gelmezse tekrar dra gidicemmerhaba yeniay35. benimde 5 subatta düşüğüm oldu onun öncesindede eylül ayında bi düşük yaptım ama benim doktorlarım bana hep dinlenmemi önerdi 3 ay kadar yada 2 adetin düzenli olsun dedi senin öyle bişey demediler mi suan adet gördünmü yada kaçıncı gününde gördün?
bu arada sanada cok gecmis olsun sen oldunmu adet yada onceki dusukten ne kadar sonra adet oldunmerhaba yeniay35. benimde 5 subatta düşüğüm oldu onun öncesindede eylül ayında bi düşük yaptım ama benim doktorlarım bana hep dinlenmemi önerdi 3 ay kadar yada 2 adetin düzenli olsun dedi senin öyle bişey demediler mi suan adet gördünmü yada kaçıncı gününde gördün?
dr 3 ay bekleme onerdi ama ben beklemedim zaten hemen hamile kalamiyorum ilk gebeligimdi oda dustu malesef yasta 42 olunca bekleme luxum yok yani hala adet olmadim bu aksam adet sokturucu ilacim bitiyo bir hafta icinde gelmezse tekrar dra gidicem
sanada gecmis olsun arkadaşım bende 76 lıyım 2 ocaktaki düşük+kurtajdan bugun 73. günüm ve hala adet olmadım bir kutu tarlusal verdi dr ictim bekledim yok pazartesi gittim yine başka ilaç verdi 21 gün kullan 10 gün bekle gel dedi kafayı yicem valla ben vakit kaymedmeyim diyorum yas geciyo zaten hamile kalamıyorum simdi bide bu çıktı adette gelmiyo bekleme sende hic çalışmalara başla Allah nasip ederse her şekilde oluyo yaniBende 9 şubatta düşük yaptım dr beklemene gerek yok dedi, yaşım 40 (77liyim) beklemek istemiyorum zaten ama eşim pürüz çıkardı 3 ay ara kilolarını ver diye. Bu arada hala adet olmadım bugün 35.gün
5 kez mi düşük yaptınızDuşukten 60 gun sonra adet oldum. Bu 5. Duşuğum. Sıkıntı yapmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?