düşük sonrası adet ne zaman görülür

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lova
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
22 Mart'ta bebeğim tam 8haftalıkken kalp atışları durduğu için kürtaj oldum doktorum bi ilaç verdi 21 gün kullanmam gereken bir ilaç kullandım bittikten 3 gün sonra adet oldum doktorum da adetinin 3. Günü gel demişti gittim adet oldunmu dedi evet dedim ultrasonda baktı tam olamamışsın rahim duvarın hala kalın dedi bu şekilde tekrr hamile kalırsan düşük ile sonuçlanır sesi ve ilaç verdi bana onu tekrar kullan daha sonra adet olacaksın adetinin 3.günü tekrar gel seni takip edicem dedi düzelirse bikaç aya kadar tekrar hamile kalırsın dedi başına böyle bişey gelen varmı açıkçası ilk duyduğumda biraz korktum ama şöyle de düşünüyorum doktorum kötü bişey olsa anında söyleyen birisi bide zaten her kadının normal de rahim duvarı adet olmadan kalınlaşırmış adet ile birlikte dışarı atılırmış ilacıma başladım bakalım inş düzelir herşey bu olayı yaşadıktan sonra hergün tek duam isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip olur inşş bence en önemli şey morali yüksek tutmak kafaya çok takmamak lazım

Bizde yapmıştık benim pıhtılaşma çıkmıştı sadece doktor kromozomlarla alakalı bişey çıkarsa normal yolla önermiyoruz demişti o yüzden sormuştum

Bizde yapmıştık benim pıhtılaşma çıkmıştı sadece doktor kromozomlarla alakalı bişey çıkarsa normal yolla önermiyoruz demişti o yüzden sormuştum
Ben 2 doktorunda bebekte sıkıntı olmasına rağmen bizden test istememelerine anlam veremiyorum

Ben 2 doktorunda bebekte sıkıntı olmasına rağmen bizden test istememelerine anlam veremiyorum
Doktorlar o kadar basit önemsiz görüyorlar ki bunları sen çocuk kaybetmişsin kaybetmemişsin umrunda değil ben günde 5 tane düşük yaşıyorum burda diyor senin yaşadığın acı vs onlar için önemsiz maalesef

arkadaslar merhaba bende 2 ocakta dusuk+kurtaj yasadim malesef bugun 25 gunum oluyo operasyondan sonra hicbir lekelenme veya kanama yasamadim 11.gun itibari ilede calismalara basladik devam ediyoruz dr reglin 40 gunu bulabilir endiselenme normal dedi bakalim normalde 30 gundu simdi nasil olacak insallah hic olmamda hemen hamile kalirim

Bende bir ocakta kimyasal gebelik yaşadım düşük oldu. Halen adet olmadım bekliyorum

32.gunum bugun hala adet olmadim dayanamayip test yaptim oda negatif malesef

merhaba arkadaslar dun yani pazartesi dr gittim bilmeyenler icin dusukten sonra adet olmuyorum diye kan tahlili ve vajinal ultrason cekildi bisey çıkmadı tarlusal verdi adet söktürücü kutu bitsin bir hafta bekle gelmezse gel rahim filmi vs bakarız belki yapışıklık olabilir dedi dun iki bugun iki kaldı dört gün ilaç için bu arada hayıt suyu içmeye de başladım dün regliye ve hamile kalmaya etkisi varmış bugün itibarı ile 57 gün oluyo bekliyorum bakalım hakkımızda hayırlısı

merhaba yeniay35. benimde 5 subatta düşüğüm oldu onun öncesindede eylül ayında bi düşük yaptım ama benim doktorlarım bana hep dinlenmemi önerdi 3 ay kadar yada 2 adetin düzenli olsun dedi senin öyle bişey demediler mi suan adet gördünmü yada kaçıncı gününde gördün?

dr 3 ay bekleme onerdi ama ben beklemedim zaten hemen hamile kalamiyorum ilk gebeligimdi oda dustu malesef yasta 42 olunca bekleme luxum yok yani hala adet olmadim bu aksam adet sokturucu ilacim bitiyo bir hafta icinde gelmezse tekrar dra gidicem

bu arada sanada cok gecmis olsun sen oldunmu adet yada onceki dusukten ne kadar sonra adet oldun

dr 3 ay bekleme onerdi ama ben beklemedim zaten hemen hamile kalamiyorum ilk gebeligimdi oda dustu malesef yasta 42 olunca bekleme luxum yok yani hala adet olmadim bu aksam adet sokturucu ilacim bitiyo bir hafta icinde gelmezse tekrar dra gidicem

Bende 9 şubatta düşük yaptım dr beklemene gerek yok dedi, yaşım 40 (77liyim) beklemek istemiyorum zaten ama eşim pürüz çıkardı 3 ay ara kilolarını ver diye. Bu arada hala adet olmadım bugün 35.gün

Bende 9 şubatta düşük yaptım dr beklemene gerek yok dedi, yaşım 40 (77liyim) beklemek istemiyorum zaten ama eşim pürüz çıkardı 3 ay ara kilolarını ver diye. Bu arada hala adet olmadım bugün 35.gün
sanada gecmis olsun arkadaşım bende 76 lıyım 2 ocaktaki düşük+kurtajdan bugun 73. günüm ve hala adet olmadım bir kutu tarlusal verdi dr ictim bekledim yok pazartesi gittim yine başka ilaç verdi 21 gün kullan 10 gün bekle gel dedi kafayı yicem valla ben vakit kaymedmeyim diyorum yas geciyo zaten hamile kalamıyorum simdi bide bu çıktı adette gelmiyo bekleme sende hic çalışmalara başla Allah nasip ederse her şekilde oluyo yani

sanırım bu olay sadece benim başıma geldi ben hala adet olmadım

Bende 21 şubatta düşük yaşadım. 35.gün adet oldum.. şimdi ikinci adetimin 3.gününde olmam gerekiyor ama tüm belirtilere rağmen bir türlü adet olamıyorum. Bugun idrar testi yaptım negatif çıktı.. gerçi geç döllenmelerde hemen çıkmıyormuş galiba ama kan testide vermek istemiyorum hemen acele etmim diye dün resmen orkit koydum kesin hastalandım die. yokdaa yokkk keşke hamile olsam

Herkese geçmiş olsun benimde 25 mart da kanamam başladı 30 mart da düşük gerçekleşti 8 haftalık gebeydim düşükten sonra iki buçuk hafta lekenme şeklinde kanamam oldu kürtaja gerek görmedi doktorum ufak parça var kendiliğinden adet ile atılır dedi herhangi bir ilaç vermedi dün gece kan ile parça geldi az olarak kanamam var düşükden sonra 28 gün deyim acaba adet görüyor olabilirmiyim hiç adet belirtim olmadı halada yok

Bende Aralık 13 de düşük yaptım.kanamam 15 inde başlayıp 22sinde kesildi. Dün adet oldum tam 34 gün sonra yani ama çok parçalı ve fazla oluyor. Normal mi acaba..

Kızlar bilginiz var mı 18 martta kanamam başladı ve doktora gittiğimde kese bozulmuş dedi düşük yapıyorsun dedi eve gönderdi kanamam 25 martta kadar yoğun geldi 1 hafta falan böyle çamur gibi çok köyü renkli oldu iki gündür de tekrardan yoğun kanamam başladı ilk günkü gibi normal mi bu durum beta değerlerimde düşmeye başladı tam sıfırlamamış ama bu adet mi yoksa hala düşük belirtisi mi bu 17 gündür tam bitmedi doktora gittiğimde ise 3 gün önce kese görünmüyor düşmüş dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…