düşük sonrası adet ne zaman görülür

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lova
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben 25 ekimde 7 haftalık düşük yaptım 3 gün öncesine kadar lekelenme şeklinde kan geldi yani 26 gün sürdü.3 gün önce de adet oldum.Yani lekelenme sürerken adete bağlandı.Benim durumum da anormallik mi var doktora sordum normal diyor kimsede duymadım.
mistrall geçmiş olsun hamile kalma ihtimalin tabiki vardır.endişelenme biz de kavuşacağız bebişlerimize artık bu konuda pozitif düşünmeye karar verdim her zaman kötüyü düşününce üzerimize negatif enerjiiyi topluyoruz ve olumsuzlukları daha da çok çekiyoruz kendimize.

slm bende seninle aynı durumdayım cnm. 26 kasımda 6 haftalık düşük yaptım kürtaj olmadım. yaklaşık 15 gün kanamam sürdü ara ara lekelenme oluyordu ben bitti derken düşükten 20 gün sonra tekrar adet gibi kan gekmeye başladı? kafam karıştı kızlar sizce adet mi oldum yoksa düşükten dolayı olan kanama mı bu?

Kızlar bende 41.günümde oldum reglimi.Burdan hep okudum biran önce olayım diye, zaman geçiyor, adette olunuyormuş. bakalım tekrar ne zaman bebek sahibi oluruz. Allah yüklenemeyeceğim yük ve dermansız dert vermesin. Rabbim aratmadan inşallah tekrar bebek sahibi oluruz.

düşük sonrası 69. gün adet olabildim nihayet.
SLM canım sana birşey danışmak istiyorumda.bende 7 haftalıken düşük yaptım şuan 60.günüm adet olmadım daha.5gün progestan kullandım bugün bıraktım..sana sormak istediğim şey sen ilaç kullandın mı yani söktürücü..yoksa tekrar gitmek istiyorum doktora..telaşlanıyormuyum cevap verirsen memnun olurum

kızlar mrb aranıza yeni katıldım uzun zamandır takipteydim bende 10 aralıkta düşük yaptım daha doğrusu kimyasal gebelikti hala adet olmadım 1 ay oldu neredeyse hala birşey yok

kızlar mrb aranıza yeni katıldım uzun zamandır takipteydim bende 10 aralıkta düşük yaptım daha doğrusu kimyasal gebelikti hala adet olmadım 1 ay oldu neredeyse hala birşey yok
Ben 33. günde oldum. Normalde de o kadar sürüyordu. Ama düzensizleşmeler normal. Bu arada yazının üzerinden zaman geçmiş. Ne durumdasın?

kızlar merhaba ben 31 aralıkta düşük yaptım adetime daha 10 gün var dün hafif pembe lekelenmem oldu bugün adet olacam sanırım karnım ağrıyor nasıl oluyorda 10 gün varken adet oluyorum ben ya ben de mi bir terslik var anlamadım ki

bende 22 aralıkta düşük yaptım bugun 32 gun oldu adet ne zaman gorecam aceba??

ben 7haftalik bi dusukten sonra 7gun kanamam oldu arkasindan 53gun sonra tekrar adet oldum
yanliz ben kendim dusurdum kurtaj olmadim

ben 7haftalik bi dusukten sonra 7gun kanamam oldu arkasindan 53gun sonra tekrar adet oldum
yanliz ben kendim dusurdum kurtaj olmadim

geçmiş olsun benimde 3-4 haftalıktı kendiliğinden düşürdüm ben benimde 7 gün sürdü kanamam bitti 2 hafta sonra tekrar oldum gibi ama daha belli değil tam olarak lekelenme gibi geldi en başta karnımda ağrıyor adet olacakmışım gibi ama bakacaz artık

Merhaba
ben de kürtajdan sonra 14 gün az az kanama yaşadım 32 gün sonra adet oldum.İlk adet bitince doktora gittim vajinal ultrasonda normal dedi.Hayırlısı şimdi korunmuyorum şubatta belli olacak bakalım.Rabbim burada yorum yazan bebek isteyen heeeeerkese eeeen kısa zamanda hayırlı sağlıklı güpgüzel bebeler ihsan eyle lütfundan kereminden ver ya Rabbi!

geçmiş olsun canım demek benimde ara ara kanama yaşamam normal gibi gözüküyor inşallah isteyen herkes hayırlısıyla bebişlerine kavuşur...

bende 22 aralıkta düşük yaptım bugun 32 gun oldu adet ne zaman gorecam aceba??

canım bende 27 aralıkta düşük yaptım ve kürtajla bebek alındı 15 gün ara ara akıntılar devam etti ve dünde adetim geldi yani düşükten 28 gün sonra adet oldum..
kişiden kişiye değişebilir ama 40 gün geçmesine ragmen olmassan bence bir doktora görün sıkıntı yapma inşaallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…