ben 25 ekimde 7 haftalık düşük yaptım 3 gün öncesine kadar lekelenme şeklinde kan geldi yani 26 gün sürdü.3 gün önce de adet oldum.Yani lekelenme sürerken adete bağlandı.Benim durumum da anormallik mi var doktora sordum normal diyor kimsede duymadım.
SLM canım sana birşey danışmak istiyorumda.bende 7 haftalıken düşük yaptım şuan 60.günüm adet olmadım daha.5gün progestan kullandım bugün bıraktım..sana sormak istediğim şey sen ilaç kullandın mı yani söktürücü..yoksa tekrar gitmek istiyorum doktora..telaşlanıyormuyumdüşük sonrası 69. gün adet olabildim nihayet.
Ben 33. günde oldum. Normalde de o kadar sürüyordu. Ama düzensizleşmeler normal. Bu arada yazının üzerinden zaman geçmiş. Ne durumdasın?kızlar mrb aranıza yeni katıldım uzun zamandır takipteydim bende 10 aralıkta düşük yaptım daha doğrusu kimyasal gebelikti hala adet olmadım 1 ay oldu neredeyse hala birşey yok
bende 22 aralıkta düşük yaptım bugun 32 gun oldu adet ne zaman gorecam aceba??
genelde 1 ay sonra adet olunuyor canım
ben 7haftalik bi dusukten sonra 7gun kanamam oldu arkasindan 53gun sonra tekrar adet oldum
yanliz ben kendim dusurdum kurtaj olmadim
Merhaba
ben de kürtajdan sonra 14 gün az az kanama yaşadım 32 gün sonra adet oldum.İlk adet bitince doktora gittim vajinal ultrasonda normal dedi.Hayırlısı şimdi korunmuyorum şubatta belli olacak bakalım.Rabbim burada yorum yazan bebek isteyen heeeeerkese eeeen kısa zamanda hayırlı sağlıklı güpgüzel bebeler ihsan eyle lütfundan kereminden ver ya Rabbi!
bende 22 aralıkta düşük yaptım bugun 32 gun oldu adet ne zaman gorecam aceba??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?