düşük sonrası adet ne zaman görülür

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lova
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Slm kızlar ben 15 20 gun önce kimyasal dusuk yaptım kanamam 3 gun önceye kadar lekelenme tarzında vardı 3 gundur hiç leke bile yoktu bugün adet belirtilerin var ve kanamada başladı az miktarda adet oluyo olabilir miyim acaba

bende geçen hamile kaldım sonra düşündüm kan değerlerm düşük çıkıyordu sonra dustu suan adetin geçti ama olmadim bende acaba diyorum düşük yaptim ondan mi bilmiyorum kızlar yardimci olun lütfen

slm kızlar bende 20 gün önce 13 haftalık bebeğimi kaybettim kürtaj oldum hala adet olmadım çok ağrılı çok kanamalı mı oluyor adet doktor bana 3 ay korun dedi ben korunmak istemiyorum sizler neler yaptınız korundunuz mu

Merhaba kızlar benimde sorum olucak ben 7 temmuzda düşük yaptim ve benim 3 gün sürdü kanamam 10 da bittim yani ve hala hasta olmadım hamile olabilirmiyim lütfen cevap verin kızlar göğüslerim çok ağrıyo ama şimdiden teşekkür ediyorum

Ben kürtajdan tam 30 gün sonra adet olmuştum 30 40 gün arası normal diyorlar

Ben normalde aşırı ağrılı adet olurdum kürtajdan sonraki iki adetimde ağrısız oldu şaşırdım ilk olduğum ay normalden daha uzun ve daha çok adet oldun

Kızlar merhaba. 12 eylülde dusuk yaptım. Halen hasta olmadım. Bir ay olacak nerdeyse. Dusukten sonra hiç koruadim doktor korunmana gerek yok dedi. Kurtaj olmadım. Tekrar gebelik var mıdır. Kasiklarm agriyor goguslerim hassaslasti

canım olabilir bende kiyasal düşük yaptım adet olmadan hamile oldugumu öğrendim

Kızlar kan testi yaptırdım dusuk yapmıştım 12 eylülde. Dün gece yaptırdım. 1.20 çıktı

Duşukten 60 gun sonra adet oldum. Bu 5. Duşuğum. Sıkıntı yapmayın.

Merhaba hanimlar. Ben 6 subatta dusuk yaptim kendiliginden dustu kurtaj olmadim sadece 1 ay korundum 35. Gunde adet oldum. Yani 10 martta adet oldum. Simdi adetimden2 gun gecti. Bu adet duzensizligi kurtaj olmamama ragmen kac ay surer bi bilginiz varmi. Yani daha ne kadar boyle gecikicek adetim

Duşukten 60 gun sonra adet oldum. Bu 5. Duşuğum. Sıkıntı yapmayın.
Allah yardimcin olsun ablacim. Ilk dusugum hatta ilk cocugumdu bayagi bi kotu olmustum ama rabbime sukurler olsun ki umudumuz hic tukenmedi. Umarim sende evladini alirsin kucagina rabbim nasip etsin isteyen herkeze...

11 şubatta normal Doğum yaptım eşi kürtajla alındı ilk regl 1 gün gecikmeli geldi sevinmiştim düzen bozulmadı diye bu ay 5 gün oldu gecikeli bebek yok reglde yok doktora gittim adet sökücü ilaç verdi ve hal kendimi regl olcakmış gibi hissetmiyorum ilaç bitsin birkaç gün daha geçsin gelmezse yine kan testini tekrar edicem kiminin ilaçla düzene girerken kiminin de aylar sürebiliyormuş

Canim keske hic kullanmasaydin adet sokucu. Banada yazdi doktor almadim bile ne olur ne olmaz. Belki hamilesindir ama ilaci kullandiysan duser

Canim keske hic kullanmasaydin adet sokucu. Banada yazdi doktor almadim bile ne olur ne olmaz. Belki hamilesindir ama ilaci kullandiysan duser
RAHimi besleyen bir ilaçmış araştırdım gebeliğini bilmemesine rağmen kullanan çok kişi olmuş ve bebeğini sağlıkla kucağına almış eğer gebelik yoksa ilaç kullanırken yada bittiği gibi kanama geliyormuş 2 gün geçken elle muayene ettim kendimi rahim aşağıdaydı çok rahat elime geliyordu şimdi ise yukarı çıkmış regl desen oda Yok hala deliricem ilaç bitsin kan vericem yine

Bebeğimin 8+4 te kalbi durduğu için 31 martta kürtajla alındı. Kromozom analizinde turner sendromu çıktı. Henüz adet olmadım. Doktorun önerdiği 3 ay bekleme süresi hakkında ne düşünüyorsunuz ? Bir sonraki ay yada 2. Ay hamile kalanlarda var ya bir yanım dene derken bir yanım aynı şeyi yaşarsam korkusunda

Başınız sağolsun kromozom sonucunu doktorunuza gösterdiniz. Mi

Başınız sağolsun kromozom sonucunu doktorunuza gösterdiniz. Mi
Evet kendi doktorum ve tatmin olmayınca bir başka doktora gösterdim. Yaptırmamız gereken bir test varmı diye herhangi bir teste gerek yok dediler. 2.gebelikte görülme şansı %10 muş 3 ay bekleyip bebek düşünebilirmişim. Ama bilemiyorum hiçbirşey yapmamışım gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…