- 23 Mayıs 2016
- 98
- 78
- 18
- 38
bende geçen hamile kaldım sonra düşündüm kan değerlerm düşük çıkıyordu sonra dustu suan adetin geçti ama olmadim bende acaba diyorum düşük yaptim ondan mi bilmiyorum kızlar yardimci olun lütfenarkadaşlar 2 martta hamile kadığımı öğrendim ve bhcg 27 çıktığı için doktorum düşeceğini söyledi ve dediği gibii de oldu 5 martta kanamam başladı ve düşürdüm.7 gün süren adetim 10 dünden fazla sürdü.sonra kürtaja gerek olmadığını rahmin kendini temizlediğini ve temiz bir adet gördükten sonra hamile kalma çalışmalarına başlamam gerektiği söylendi.nisan 3 oldu ve normal şartlarda benim 2 gün sonra adet olmam lazım ama hiç bir belirti yok.düşükten dolayı düzensizleşmiş olabilir miBİDE sizce tekrar ne zaman hamile kalabilirim?) ((
imşallah hayırlı haberlerle dönersinnŞuan hastaneye gidiyorum
Allah yardimcin olsun ablacim. Ilk dusugum hatta ilk cocugumdu bayagi bi kotu olmustum ama rabbime sukurler olsun ki umudumuz hic tukenmedi. Umarim sende evladini alirsin kucagina rabbim nasip etsin isteyen herkeze...Duşukten 60 gun sonra adet oldum. Bu 5. Duşuğum. Sıkıntı yapmayın.
11 şubatta normal Doğum yaptım eşi kürtajla alındı ilk regl 1 gün gecikmeli geldi sevinmiştim düzen bozulmadı diye bu ay 5 gün oldu gecikeli bebek yok reglde yok doktora gittim adet sökücü ilaç verdi ve hal kendimi regl olcakmış gibi hissetmiyorum ilaç bitsin birkaç gün daha geçsin gelmezse yine kan testini tekrar edicem kiminin ilaçla düzene girerken kiminin de aylar sürebiliyormuşMerhaba hanimlar. Ben 6 subatta dusuk yaptim kendiliginden dustu kurtaj olmadim sadece 1 ay korundum 35. Gunde adet oldum. Yani 10 martta adet oldum. Simdi adetimden2 gun gecti. Bu adet duzensizligi kurtaj olmamama ragmen kac ay surer bi bilginiz varmi. Yani daha ne kadar boyle gecikicek adetim
Canim keske hic kullanmasaydin adet sokucu. Banada yazdi doktor almadim bile ne olur ne olmaz. Belki hamilesindir ama ilaci kullandiysan duser11 şubatta normal Doğum yaptım eşi kürtajla alındı ilk regl 1 gün gecikmeli geldi sevinmiştim düzen bozulmadı diye bu ay 5 gün oldu gecikeli bebek yok reglde yok doktora gittim adet sökücü ilaç verdi ve hal kendimi regl olcakmış gibi hissetmiyorum ilaç bitsin birkaç gün daha geçsin gelmezse yine kan testini tekrar edicem kiminin ilaçla düzene girerken kiminin de aylar sürebiliyormuş
RAHimi besleyen bir ilaçmış araştırdım gebeliğini bilmemesine rağmen kullanan çok kişi olmuş ve bebeğini sağlıkla kucağına almış eğer gebelik yoksa ilaç kullanırken yada bittiği gibi kanama geliyormuş 2 gün geçken elle muayene ettim kendimi rahim aşağıdaydı çok rahat elime geliyordu şimdi ise yukarı çıkmış regl desen oda Yok hala deliricem ilaç bitsin kan vericem yineCanim keske hic kullanmasaydin adet sokucu. Banada yazdi doktor almadim bile ne olur ne olmaz. Belki hamilesindir ama ilaci kullandiysan duser
Başınız sağolsun kromozom sonucunu doktorunuza gösterdiniz. MiBebeğimin 8+4 te kalbi durduğu için 31 martta kürtajla alındı. Kromozom analizinde turner sendromu çıktı. Henüz adet olmadım. Doktorun önerdiği 3 ay bekleme süresi hakkında ne düşünüyorsunuz ? Bir sonraki ay yada 2. Ay hamile kalanlarda var ya bir yanım dene derken bir yanım aynı şeyi yaşarsam korkusunda
Evet kendi doktorum ve tatmin olmayınca bir başka doktora gösterdim. Yaptırmamız gereken bir test varmı diye herhangi bir teste gerek yok dediler. 2.gebelikte görülme şansı %10 muş 3 ay bekleyip bebek düşünebilirmişim. Ama bilemiyorum hiçbirşey yapmamışım gibi geliyorBaşınız sağolsun kromozom sonucunu doktorunuza gösterdiniz. Mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?