arkadaşlar 2 martta hamile kadığımı öğrendim ve bhcg 27 çıktığı için doktorum düşeceğini söyledi ve dediği gibii de oldu 5 martta kanamam başladı ve düşürdüm.7 gün süren adetim 10 dünden fazla sürdü.sonra kürtaja gerek olmadığını rahmin kendini temizlediğini ve temiz bir adet gördükten sonra hamile kalma çalışmalarına başlamam gerektiği söylendi.nisan 3 oldu ve normal şartlarda benim 2 gün sonra adet olmam lazım ama hiç bir belirti yok.düşükten dolayı düzensizleşmiş olabilir miBİDE sizce tekrar ne zaman hamile kalabilirim?) ((
canım gecmıs olsun oncelıkle dusukten sonra ılk ay ara kanamalar normal vucudun yenıden adet duzenıne gelcek suan adet gordugunu sanmıyorum cunku dusugu adet sayman gerekıyo bır ay sonra normal adetını gormen gerekıyo kendını yorcak seyler yapma doktorun ılac vermıstır onları aksatma ıns en yakın zamanda saglıklı bı bebege hamıle kalırsınmerhabalar bende 30 martta bebeğimin düştüğünü öğrendim içimde parça falan kalmamıs doktor öyle dedı kürtaja gerek kalmadı kananmam bır kac gun sonra kesıldı yalnız dunden berı hafıf hafıf kanamam var acaba adet mı goruyorum bılgı verırsenız sevınırım en son 11 subatta adet olmustum kafam cok karıstı yardımcı olursanız sevınırım ıyı aksamlar
ultrasona aldımı hıc senı dusukten sonra o kadar surmemesı lazım Allah korusun ıcınde parca kalmıs olabılır baska bı doktora gıt canım cok gecmıs olsun(( 20 gün oldu adetim hala devam ediyor ve doktora gittim muayene bile etmedi düşükten sonra değişebilir dedii (( çok stresliyimmm
anam bu 2012mıs fark etmedım tarıhıultrasona aldımı hıc senı dusukten sonra o kadar surmemesı lazım Allah korusun ıcınde parca kalmıs olabılır baska bı doktora gıt canım cok gecmıs olsun
canım bende 7 martta düşük yaptım ama 3 nisanda tam gününde geldi adet döndüm 25-27 gündür. benimde karnımın şişliğinden başka bir belirtim yoktu. günü gelince sabah kırmızı leke gördüm. stres yapma kendine. hemen hamile kalınabileceğini duymuştum bende bekliyorum bu ay hamile kalmayı bakalım nasip kısmetarkadaşlar 2 martta hamile kadığımı öğrendim ve bhcg 27 çıktığı için doktorum düşeceğini söyledi ve dediği gibii de oldu 5 martta kanamam başladı ve düşürdüm.7 gün süren adetim 10 dünden fazla sürdü.sonra kürtaja gerek olmadığını rahmin kendini temizlediğini ve temiz bir adet gördükten sonra hamile kalma çalışmalarına başlamam gerektiği söylendi.nisan 3 oldu ve normal şartlarda benim 2 gün sonra adet olmam lazım ama hiç bir belirti yok.düşükten dolayı düzensizleşmiş olabilir miBİDE sizce tekrar ne zaman hamile kalabilirim?) ((
Ben bunu yazali yillar oldu :)canım bende 7 martta düşük yaptım ama 3 nisanda tam gününde geldi adet döndüm 25-27 gündür. benimde karnımın şişliğinden başka bir belirtim yoktu. günü gelince sabah kırmızı leke gördüm. stres yapma kendine. hemen hamile kalınabileceğini duymuştum bende bekliyorum bu ay hamile kalmayı bakalım nasip kısmet
cevap yazdıktan sonra gördüm bende :)Ben bunu yazali yillar oldu :)
merhabalar bende 30 martta bebeğimin düştüğünü öğrendim içimde parça falan kalmamıs doktor öyle dedı kürtaja gerek kalmadı kananmam bır kac gun sonra kesıldı yalnız dunden berı hafıf hafıf kanamam var acaba adet mı goruyorum bılgı verırsenız sevınırım en son 11 subatta adet olmustum kafam cok karıstı yardımcı olursanız sevınırım ıyı aksamlar
inş canım ıns coktesekkür ederimGeçmiş olsun.. Ben de 2013 aralıkta kürtaj olmuştum.. Kanamam 10 gün felan sürdü bitmişti.. Sonrasında 30. gün adetimi olmuştum.. Ara kanama geçiriyorsun demekki... İnşallah bebeğin kısa sürede gelir annesine
Benim 8 haftalık bebeğimin kalbi durdu ama kendi düşmedi, iki hafta önce kürtajla aldılar. Lekelenme şeklinde kanama var bitmedi daha. Kontrole gittiğimde doktor yumurtalıklar da toparlanıyor dedi. Leke devam ederken yumurtlama olabilir ama yerleşme çok zor. Hakkımızda hayırlısı olsun, benim tüptü o yüzden zaten ihtimal vermiyorum normal olacağınaMerhaba biliyorum ki benim yaşadıklarımı yaşayan pek çok arkadaşım var o yüzden buradayım bende, iki hafta önce 8 haftalık gebeliğim on gün süren leke sonrası kalp atışı alamadılar ve sona erdi kürtaj olmadım kendi düştü rahim temiz dendi hala lekelenme devam ediyor. Leke devam ederken yumurta oluşuyormu bazı yorumlarda adet göremeden hamile kalanları okudum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?