düşük sonrası adet ne zaman görülür

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lova
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
(( 20 gün oldu adetim hala devam ediyor ve doktora gittim muayene bile etmedi düşükten sonra değişebilir dedii(( çok stresliyimmm

arkadaşlar ben 1 kürtaj 1 düşüğüm oldu 19 eylül de şimdi eşimle ilişki esnasın yani ben üsteydim 3 defa boşaldı ve ben ne zaman adet olcağımı bilmiyom çünkü yeni düşük yaptım o yüzden hamile kalma olasılığı sizce yüksekmi
dün gebelik testi yaptım çıkmadı doktorda bana dediki hamile kalır kalmaz gel sana iğne yapcam kan sıvılşması için yapılan iğnede o yüzden korkuyorum ne olur cvp yazın

meraba ben de 6 eylülde düşük yapmıştım.kimyasal gebelikmiş.44 gün sonra adet gördüm.normalde 30 günde olurdum.şimdi bitti adetim ve çalışmalara devam edicez.inş en yakın zamanda olur.

bende dogl duuskten 20 gun sonra adet gordm bu surede de korunmdm tabiki smdi tekrar devm etmem gerekli mi? cnku temiz adetten snra devam edin deniliyir benmki de suan oyle ama cok erkn geldi galiba herkesi 35-40 lardan bahsediyor kafm da karisti ne yapmam gerek??

bnde sekiz haftalik bebegimi dusurdum dusukten sonra biten kanamadan sadce 20 gun snra tekrar adet oldm herkes 35-40 gbi gunlrden bahsediyr ben erken mi oldm? sorn var mi sizce? birde il, adetten sonra tekrar devam edilcek ya smdi ne yapmam gerek bir kez dha adet goreym mi yksa adet bitiminden hemen snra baslayabilr miyim??

merhabalar bende 30 martta bebeğimin düştüğünü öğrendim içimde parça falan kalmamıs doktor öyle dedı kürtaja gerek kalmadı kananmam bır kac gun sonra kesıldı yalnız dunden berı hafıf hafıf kanamam var acaba adet mı goruyorum bılgı verırsenız sevınırım en son 11 subatta adet olmustum kafam cok karıstı yardımcı olursanız sevınırım ıyı aksamlar

canım gecmıs olsun oncelıkle dusukten sonra ılk ay ara kanamalar normal vucudun yenıden adet duzenıne gelcek suan adet gordugunu sanmıyorum cunku dusugu adet sayman gerekıyo bır ay sonra normal adetını gormen gerekıyo kendını yorcak seyler yapma doktorun ılac vermıstır onları aksatma ıns en yakın zamanda saglıklı bı bebege hamıle kalırsın

(( 20 gün oldu adetim hala devam ediyor ve doktora gittim muayene bile etmedi düşükten sonra değişebilir dedii(( çok stresliyimmm
ultrasona aldımı hıc senı dusukten sonra o kadar surmemesı lazım Allah korusun ıcınde parca kalmıs olabılır baska bı doktora gıt canım cok gecmıs olsun

ultrasona aldımı hıc senı dusukten sonra o kadar surmemesı lazım Allah korusun ıcınde parca kalmıs olabılır baska bı doktora gıt canım cok gecmıs olsun
anam bu 2012mıs fark etmedım tarıhı

Cok tesekkur ederim cnm ya ilac sadece vitamin ilaci verdi baska ilac vermedi cunku 2bucuk haftalikken dustugu icin parca falan kalmamis temizlemis kendini dedi normalde kac gundur hic kanamam olmadi dun aksam basladi hafif hafif yarin doktora gideyim die düşünüyorum cok tsk ederim ilgin icin

canım bende 7 martta düşük yaptım ama 3 nisanda tam gününde geldi adet döndüm 25-27 gündür. benimde karnımın şişliğinden başka bir belirtim yoktu. günü gelince sabah kırmızı leke gördüm. stres yapma kendine. hemen hamile kalınabileceğini duymuştum bende bekliyorum bu ay hamile kalmayı bakalım nasip kısmet

Ben bunu yazali yillar oldu :)

Geçmiş olsun.. Ben de 2013 aralıkta kürtaj olmuştum.. Kanamam 10 gün felan sürdü bitmişti.. Sonrasında 30. gün adetimi olmuştum.. Ara kanama geçiriyorsun demekki... İnşallah bebeğin kısa sürede gelir annesine

Kızlar ben 8 Mayıs'da dusuk yaptım kürtaj olmadım ufak bi parça kaldı dr kendi düşer o dedi ve 30 Mayıs'da adet oldum 10 gun sürdü yeniden dr kontrolüne gittim simir testi ve rahimde et parcasinin olduğunu söyledi polipmis sanırım adetin 4. Veya 5. Gunu gel kontrol edelim dedim simdi 30 haziranda adet oldum ama kanamam cok az normalde kanamam cok fazladır ve Ağrılı geçerdi ama kac gun oldu kanamam cok az agrim yok acaba normal mı? Yarın Dr kontrolüm var kanamam o kadar azki dusuk sonrasi veya doğumdan sonra adet daha cok düzene girer derler acaba Budan sonra hep böylemi olucak emin olamadım sizde de boyle bisey oldu mu

inş canım ıns coktesekkür ederim

Merhaba biliyorum ki benim yaşadıklarımı yaşayan pek çok arkadaşım var o yüzden buradayım bende, iki hafta önce 8 haftalık gebeliğim on gün süren leke sonrası kalp atışı alamadılar ve sona erdi kürtaj olmadım kendi düştü rahim temiz dendi hala lekelenme devam ediyor. Leke devam ederken yumurta oluşuyormu bazı yorumlarda adet göremeden hamile kalanları okudum.

Benim 8 haftalık bebeğimin kalbi durdu ama kendi düşmedi, iki hafta önce kürtajla aldılar. Lekelenme şeklinde kanama var bitmedi daha. Kontrole gittiğimde doktor yumurtalıklar da toparlanıyor dedi. Leke devam ederken yumurtlama olabilir ama yerleşme çok zor. Hakkımızda hayırlısı olsun, benim tüptü o yüzden zaten ihtimal vermiyorum normal olacağına

Merhaba arkadaşlar ben de 5 mayısta 22 haftalık kızımı kaybettim erken doğum oldu yaşamadı. Kanamam 2 hafta sürdü doğum sonrası. Kanamam biteli 2 hafta olmuştu ki tekrar lekelenme olmaya başladı. Sizce bu adet başlangıcı gibi birşey olabilir mi? Doğum yapalı 1 ay oldu çünkü yaşayanınız var mı?

Slm kızlar ben kimyasal dusuk yaptım 15 20 gun oluyor 3 gundur kanama yoktu bugün aadet olmuş olabilir miyim acaba adet belirtilerin var kanamamda var azcik kan tahlili yaptırdım sonuçları bekliyorum dakikalar geçmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…