- 11 Mayıs 2014
- 1.357
- 1.541
- 333
- Konu Sahibi Melegimiz89
-
Kanamam oldu ağrılı bir şekilde. Bebeği düşürüyorum galiba.
Dualarım seninle inşallah bi 10 güne güzel haberini alırızHamile arkadaslar,
Ne olur benim icin dua edin. Ben de bu ay guzel haberi alayim ve saglikli bir hamilelik gecireyim. Bir daha yukselmeyen HcG, dusen progesteron, dusuk, kanama gibi seyleri ne ruhen ne de vucut olarak kaldirabilecek durumda degilim. O doktugum goz yasini ben bilirim, bitti artik aglayacak goz yasim kalmadi dedigimde bile aglamaya devam ettim.
Çok geçmiş olsun.Kanamam oldu ağrılı bir şekilde. Bebeği düşürüyorum galiba.
Kanamam oldu ağrılı bir şekilde. Bebeği düşürüyorum galiba.
Dualarım seninle inşallah bi 10 güne güzel haberini alırız
Hadi inşallahhh.Insallah. Sanki yavas yavas belirtiler var (adet gorecekmisim gibi sancilar hafiften ve sol goguste siskinlik) ama hamile olmayi bekleyen kadinlar herseyde bir belirti bulurlar ya oyle de olmak istemiyorum :) 10 gune haber veririm :)
Düşürdüm demiştim dün,ama bugün kan verdim 162 çıktı anlamadım ya. 2 gün önce 102 çıkmıştı.Canim gecmis olsun. Kurtaja kadar sarkmasindan ise bu sekilde, erken haftalarda olmasi daha iyi. Bununla birlikte iki kere dusuk yapmis oluyorsun, belki nedenini inceler doktorlar bu sefer.
Kendini cok iyi bak. Sana bahsettigim forumda saglikli gebelik yapmak icin neler yapabiliriz onlari konusuyoruz. Oradan fikir edinebilirsin. MAddi durumun el veriyor ise her gun Conenzim Q10 (200 - 400 gr), iyi bir balik yagi ve hamilelik vitamini al (icinde folik asit olanlardan).
Tekrar gecmis olsun. Kendini uzmemeye calis lutfen.
Sevgiler,
Doktora gittin mi peki. Bi baksınlar.Düşürdüm demiştim dün,ama bugün kan verdim 162 çıktı anlamadım ya. 2 gün önce 102 çıkmıştı.
Düşürdüm demiştim dün,ama bugün kan verdim 162 çıktı anlamadım ya. 2 gün önce 102 çıkmıştı.
Düşürdüm demiştim dün,ama bugün kan verdim 162 çıktı anlamadım ya. 2 gün önce 102 çıkmıştı.
değer küçük olduğu için ultrasonla kese görünmüyor. 1000-1500 civarı olursa görünürmüş. doktor dedi.Cift yumurta dollenmistir belkide birini dusuruyorsundur olamazmi? Ultrasonla baktirman lazim..
değer küçük olduğu için ultrasonla kese görünmüyor. 1000-1500 civarı olursa görünürmüş. doktor dedi.
Çok sağol canım çok düşüncelisin.Oo bilmiyordum onu ben. Ozaman bekleyip dua edecegiz ..
Bu hcg listesini buldum. Belki isine yarar
3. hafta 10 – 50
4. hafta 5 – 425
5. hafta 20 – 7300
6. hafta 1,080 – 56,000
7. – 12. hafta 7,650 – 290,000
13. – 16. hafta 13,300 – 250,000
17. – 24. hafta 4,000 – 165,000
25. – 40. hafta 3,640 – 117,000
Cift yumurta dollenmistir belkide birini dusuruyorsundur olamazmi? Ultrasonla baktirman lazim..
Çok geçmiş olsun eylülde ben de bir düşük yapmıştım. Hayırlusı olsun. Allah büyükMelegimiz89 Marjo çok pozitifsiniz sağolun ama sanmam ikiz falan :) kanamam artıyor bu arada. Ve ben hiçbir şey yapmıyorum. 21 haftalık oğlumu kaybedince insana tevekkül geliyor.
size de geçmiş olsun. yeni bebeğiniz de hayırlı olsun.Çok geçmiş olsun eylülde ben de bir düşük yapmıştım. Hayırlusı olsun. Allah büyük
Allah size de gönlünüze göre versin.size de geçmiş olsun. yeni bebeğiniz de hayırlı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?