Dusuk sonrasi hamileler buraya

Dualarım seninle inşallah bi 10 güne güzel haberini alırız

Kanamam oldu ağrılı bir şekilde. Bebeği düşürüyorum galiba.

Canim gecmis olsun. Kurtaja kadar sarkmasindan ise bu sekilde, erken haftalarda olmasi daha iyi. Bununla birlikte iki kere dusuk yapmis oluyorsun, belki nedenini inceler doktorlar bu sefer.

Kendini cok iyi bak. Sana bahsettigim forumda saglikli gebelik yapmak icin neler yapabiliriz onlari konusuyoruz. Oradan fikir edinebilirsin. MAddi durumun el veriyor ise her gun Conenzim Q10 (200 - 400 gr), iyi bir balik yagi ve hamilelik vitamini al (icinde folik asit olanlardan).

Tekrar gecmis olsun. Kendini uzmemeye calis lutfen.

Sevgiler,

Dualarım seninle inşallah bi 10 güne güzel haberini alırız

Insallah. Sanki yavas yavas belirtiler var (adet gorecekmisim gibi sancilar hafiften ve sol goguste siskinlik) ama hamile olmayi bekleyen kadinlar herseyde bir belirti bulurlar ya oyle de olmak istemiyorum :) 10 gune haber veririm :)

Düşürdüm demiştim dün,ama bugün kan verdim 162 çıktı anlamadım ya. 2 gün önce 102 çıkmıştı.

doktor 200 ün altında çıkarsa kürtaj yaparız demişti. O yüzden gitmiyorum şimdi doktora. birkaç gün sonra tkrar test yaptırıp başka doktora da görüneyim diyorum.

değer küçük olduğu için ultrasonla kese görünmüyor. 1000-1500 civarı olursa görünürmüş. doktor dedi.

Oo bilmiyordum onu ben. Ozaman bekleyip dua edecegiz ..

Bu hcg listesini buldum. Belki isine yarar
3. hafta 10 – 50
4. hafta 5 – 425
5. hafta 20 – 7300
6. hafta 1,080 – 56,000
7. – 12. hafta 7,650 – 290,000
13. – 16. hafta 13,300 – 250,000
17. – 24. hafta 4,000 – 165,000
25. – 40. hafta 3,640 – 117,000

Çok sağol canım çok düşüncelisin.

Melegimiz89 Marjo çok pozitifsiniz sağolun ama sanmam ikiz falan :) kanamam artıyor bu arada. Ve ben hiçbir şey yapmıyorum. 21 haftalık oğlumu kaybedince insana tevekkül geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…