Gebeliğe Hazırlık Düşük ve Kürtajdan sonra Hamileliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Demek ki sağlıklı değilmiş. Allah kısa sürede sağlıklı bebek nasip etsin hepimize. Vardır illaki mi sebebi. Ama her gebelik işte. Bi kadının 10 gebeliği olsa onu da farklı oluyo.

İnsanlar bazen anlsmayabilir boşver kim ne derse desin. Size çok yakın arkadaşmn başına geleni anlatayım. Kadın evleniyor çocuk düşünüyor. Hemen hamile kalıyo sağlıklı Bi oğlu doğuyor. Sonra 2.istiyor yine hamile kalıyo. Bi gidiyo kese var bebek var kalp atışı yok. Kürtaj oluyo. Sonra Bi daha gebelik gidiyor kese tüpte ve bebek var kalp atışı da var yanlış yerde. Dış gebelik düşük olmayınca dr ameliyatla alıyor. Bir daha hamile kaldı Bi gitti kimyasal gebelik o da düştü.. 3 düşük yaşadı. Sonra Bi daha hamile kaldı bu defa bebek arkada eşi önde çok riskli gebelikti. Defalarca ciddi kanama yaşadı. Her defasında artk bebek düştü diye Dr gidiyordu ağlaya ağlaya. Bebek hareket ettikçe eşine vuruyor ve kanatıyordu. Gebelikte antibotik falan da kullandı sonra 28..haftalarda sanrm bebek hareketiyle eş arkaya geçti. Ve normal doğum yaptı.3 düşük sonrası kavuştu çocuğuna:3 yaşında şimdi. Güzel düşünün elbet olur.

Kızlar benimde kromozom ve pıhtılaşma testim için martın 10unda arayın çıkmışsa gelip alabilirsiniz dediler.Gerçi ortalama tarih veriliyormuş genelde o tarihten 1hafta sonra çıkıyormuş ama yinede az kaldı.Sonucumu burda yazarım.
Umarım kromozom bozukluğu çıkmaz

Canım inşallah çıkmaz. Bizide haberdar et mutlaka. Kötü düşünme moralini bozma iyiyi düşün tamam mı

İyi çıkar inş. Ama genelde test yapanlarda hep hafif düzeyde pıhtılaşma çıkıuo ve kan sulandırıcı iğne veriyorlar. Çünkü bizim toplumumxdaki genler böyle doktorlar öyle diyor.

Tamam o zaman beklim canım bende merakla bekliyorum valla
Kuzum bence de eğer bebiş varsa şu an idrar testin negatif çıkabilir boşuna üzüntü yaşama biraz daha bekle
Insallah yoktur pihtilasmadan da korkma çaresi var nasılsa, ben de aspirin kullanacağım galiba
İyi çıkar inş. Ama genelde test yapanlarda hep hafif düzeyde pıhtılaşma çıkıuo ve kan sulandırıcı iğne veriyorlar. Çünkü bizim toplumumxdaki genler böyle doktorlar öyle diyor.
Aynen öyle %35diyor doktorlar, bizim toplumda böyleymiş

Herkese günaydın, bebeklerimize bir gün daha yaklaştık inşallah kızlar

Kuzum bence de eğer bebiş varsa şu an idrar testin negatif çıkabilir boşuna üzüntü yaşama biraz daha bekle

Herkese günaydın, bebeklerimize bir gün daha yaklaştık inşallah kızlar
Haklısın canım beklim en iyisi günaydıın kızlar

Neler yapıyosunuz son durumlar neler Ben rüyamda eczaneden test alıyodum hamile kalsam da şu bilinç altım bi rahat etse artık

Neler yapıyosunuz son durumlar neler Ben rüyamda eczaneden test alıyodum hamile kalsam da şu bilinç altım bi rahat etse artık
Ben hem sonuçlarım çıksın diye bekliyorum hem adet olmayı bekliyorum hem de senin hamilelik haberini bekliyorum

Ben hem sonuçlarım çıksın diye bekliyorum hem adet olmayı bekliyorum hem de senin hamilelik haberini bekliyorum
Ayy kuzum sonuçların çıkınca yaz mutlaka bende bekliyorum canım

bende bugün ovulasyon testlerine başlıyorum bakalım. Program 6 gün kaldı diyor yumurtlamaya

Benim de yarın beklenen adet günüm ama bakalım hayırlısı Haftaya kan vereceğim

bende bugün ovulasyon testlerine başlıyorum bakalım. Program 6 gün kaldı diyor yumurtlamaya
Hadi bakalım canım. Program doğru göstermiyo diyolar ama benimkini bilmişti hamile kaldıgım ay

Hadi bakalım canım. Program doğru göstermiyo diyolar ama benimkini bilmişti hamile kaldıgım ay
bende devamlı kullanırım programı günü güne doğru çıkıyor. ha belki kürtaj sonrası bi farklılık olursa onada bişey diyemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…