Gebeliğe Hazırlık Düşük ve Kürtajdan sonra Hamileliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende de uymamıştı o yuzden artik ona gore davranmayacagim bosu bosuna zaman kaybettim bence

Bugün 30 oldu kuzu
Doğrudur canım garantiye almak lazım o yüzden çok bekletmesin regl gelsin o zaman artık. Normal döngün 31 miydi senin

Doğrudur canım garantiye almak lazım o yüzden çok bekletmesin regl gelsin o zaman artık. Normal döngün 31 miydi senin
Evet 31 ama boynum cok kotu tutulmustu agri kesici kullanmak zorunda kaldim onlar da geciktiriyor diye biliyorum canım

Sizlerden güzel haberler gelsin ihtiyacımız var bize de moral olsun ilaç gibi gelir valla... Merakla bekliyorum arkadan biz de geliriz inşallah

Gecikmesin inşallah yarın bekliyorum regl haberini.

İnşallah kuzum bende çok istiyorum. İnşallah hamileyimdir ve annesine sımsıkı tutunur bu sefer. regl olursam da birazcık üzülürüm ama sonra yine çalışmalara devam

Selam kızlar bende kan tahlili yaptırdım şekerime baktırdım 108 çıktı sınır 105 insülin 11.5 3 aylık şeker 5.9 üst sınır 6 düşüklere sebep oluyormudur acaba şeker endokrin doktoruna gitmeye karar verdim

Bnm 2 dusugum var bna test yaptilar cnm tabi ozelde yapildi tekrar ayni seyleri yasamaktansa onceden tedbirini almak dha ii bnce bnm yuksek oranda pihtilasmam var

Insulin direnci olabilir ama düşükle ilgisi var mı bilmiyorum canım endokrin ne diyecek bakalim, açlık şekerinin 100den düşük olmasını istiyorlar artık

Benimki 108 babamda halamda amcalarım şeker hastası benimde çıkacak galiba endokrin doktoru konuşayım sonuçları yazarım sizede düşüğe sebep mi sorayım

Kızlar benim 2 gün sonra kan ilacım bitiyo. Folik asite başlıcam. Nasıl kullandıgımı unuttum siz hatırlıyo musunuz?

Folik asit hangi marka kullanıyorsunuz

Kızlar bugün mutfagı süpürdükten sonra bel ağrısı başladı ilk defa bu kadar şiddetli yaşıyorum. Şuan uzanıyorum aşırı derecede ağrıyo ve karnımda sızlıyo regl gelcek gibi

Kızlar bugün mutfagı süpürdükten sonra bel ağrısı başladı ilk defa bu kadar şiddetli yaşıyorum. Şuan uzanıyorum aşırı derecede ağrıyo ve karnımda sızlıyo regl gelcek gibi
Ah o ağrılar bende ne zamandır var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…