İlk defa böyle bi ağrı yaşıyorum ya mahvoldumAh o ağrılar bende ne zamandır var
27 gün olmadı mı kuzum bugün ?Bende de uymamıştı o yuzden artik ona gore davranmayacagim bosu bosuna zaman kaybettim bence
Bugün 30 oldu kuzu
Olur böyle karışıklıklar
Ayaklarını üşütmüş olabilirsin üşütme ile öyle ağrılar olabiliyorİlk defa böyle bi ağrı yaşıyorum ya mahvoldum
Valla olabilirde canım inşallah geçerAyaklarını üşütmüş olabilirsin üşütme ile öyle ağrılar olabiliyor
Şeker gebeliği etkiler ama öyle hemen düşük yapmaz ilk aylarda. 4.5 aydan sonra etkili.lekerin olsa bile beslenmeyle hemen düzene girer.Benimki 108 babamda halamda amcalarım şeker hastası benimde çıkacak galibaendokrin doktoru konuşayım sonuçları yazarım sizede düşüğe sebep mi sorayım
Betaniz kac olmustu? Yani kurtajdan sonra beta kaca yukseldide dis gebelik teshisi kondu?Kürtaj tüpleri hiç etkilemiyor. Ben kürtaj oldum bhcg değerim hala yükselince Dr dış gebelik teşhisi kesinleşti demek ki bebek tüote kürtaj etki etmedi dedi ve zaten bir hafta sonra jezeyş tüote gördük.. Tüpte olunca da ameliyat oldum
Hiçbir şey yok kuru kuru ağrılar çekiyorum sadece çok sinir bozucu
Bakalım gün içinde geliyor mu canım.. Yok kuzum yarına yumurtlamadan tam 14 gün geçmiş oluyoHiçbir şey yok kuru kuru ağrılar çekiyorum sadece çok sinir bozucu
Sen nasılsın? Beklenen günün bugün müydü senin de
Herkese günaydın, güzel haberler aldığımız ve verdiğimiz bir haftasonu olur inşallah
Insallah gelir yaBakalım gün içinde geliyor mu canım.. Yok kuzum yarına yumurtlamadan tam 14 gün geçmiş oluyo
Önemli olan Hcg değerinin kaç olması değil. Hala yükselişte olması. Kürtaj öncesi ve sonrası yükselmiş mi düşmüş mü?? Sizin büyük ihtimal Dr keseyi görmüştür emindir dış gebelik olmadığından.. Dış gebelikte benim 400 Dü kürtaj oldum 500 olmuştu. Sonra iğne vurdular 700 e kadar çıktı. Bir daha iğne vurdular 180 e kadar düştü. 180 olduğu gün de ağrım aşırı oldu. Kese tüp. te kanama başlatmıştı. Dr sezaryena benzer ameliyatla keseyi aldı.Betaniz kac olmustu? Yani kurtajdan sonra beta kaca yukseldide dis gebelik teshisi kondu?
Canım inşallah gelir seninki fazla bekletmedenInsallah gelir ya
Yarın test zamanı o zaman
Yarın yapamıcam şimdi anneme geldim pazartesi döncemInsallah gelir ya
Yarın test zamanı o zaman
Yarın yapmıcam canım annemdeyim pazartesi döncem o zaman 2 tane test alırımCanım inşallah gelir seninki fazla bekletmedenAzze çok heyecanlı inşallah yarın çift çizgiyi görürsün sonra kanda da çıksın
Ay kız hiç güleceğim yoktuYarın yapmıcam canım annemdeyim pazartesi döncem o zaman 2 tane test alırımama acaba acele etmesem mi diyorum erken öğrenip sıkıntıya girmesem negatif çıkarsa da üzülürüm yada bilsem de ümit bağlamasam mı
Erkenden öğrenince bir sürü telaş oluyı şöyle 2-3 aylıkken öğrensek mis gibi hayatAy kız hiç güleceğim yoktuaynı benim gibi kararsızsın ama biz hep son dk karar veririz ama istersen kan ver idrar testi yanıltabilir betanı bilmediğin için 2 gün arayla kan testi yaparsın kesin sonuç yine de senin kararın
Merhaba tatlım. Bugün 49.gün ve ben hala adet olmadım.Paresilaaa .!.:
canım yaptın adet oldun mu veya kan verdin mi
Keşke canım erken öğrenince hep stres oluyor, hiç farkında olmadan bir bakmışım hamileyim ne güzel olurdu ama kısmetimiz böyleymiş ben 9 ay uğraştım stresin dibini yaşadım sonra gebe kaldım bu süreci atlattım şimdi yine başa döndüm ayın 5 inde adet olmam lazımdı olmadım bugün test yaptım çıkmadı ne yapacağımı hiç bilmiyorum morelim çok bozuk, inşallah hayırlısıyla hepimizin sağlıklı bebekleri olurErkenden öğrenince bir sürü telaş oluyı şöyle 2-3 aylıkken öğrensek mis gibi hayatama bi yandan acaba hamilemiyim diye meraklanıyorum regl gelirse yıkım olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?