Gebeliğe Hazırlık Düşük ve Kürtajdan sonra Hamileliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimki 108 babamda halamda amcalarım şeker hastası benimde çıkacak galiba endokrin doktoru konuşayım sonuçları yazarım sizede düşüğe sebep mi sorayım
Şeker gebeliği etkiler ama öyle hemen düşük yapmaz ilk aylarda. 4.5 aydan sonra etkili.lekerin olsa bile beslenmeyle hemen düzene girer.

Betaniz kac olmustu? Yani kurtajdan sonra beta kaca yukseldide dis gebelik teshisi kondu?

Günaydın kızlar? Napıyosunuz?

melinda- gelen giden var mı ?
Hiçbir şey yok kuru kuru ağrılar çekiyorum sadece çok sinir bozucu
Sen nasılsın? Beklenen günün bugün müydü senin de

Herkese günaydın, güzel haberler aldığımız ve verdiğimiz bir haftasonu olur inşallah

Bakalım gün içinde geliyor mu canım.. Yok kuzum yarına yumurtlamadan tam 14 gün geçmiş oluyo

Betaniz kac olmustu? Yani kurtajdan sonra beta kaca yukseldide dis gebelik teshisi kondu?
Önemli olan Hcg değerinin kaç olması değil. Hala yükselişte olması. Kürtaj öncesi ve sonrası yükselmiş mi düşmüş mü?? Sizin büyük ihtimal Dr keseyi görmüştür emindir dış gebelik olmadığından.. Dış gebelikte benim 400 Dü kürtaj oldum 500 olmuştu. Sonra iğne vurdular 700 e kadar çıktı. Bir daha iğne vurdular 180 e kadar düştü. 180 olduğu gün de ağrım aşırı oldu. Kese tüp. te kanama başlatmıştı. Dr sezaryena benzer ameliyatla keseyi aldı.

Canım inşallah gelir seninki fazla bekletmeden Azze çok heyecanlı inşallah yarın çift çizgiyi görürsün sonra kanda da çıksın
Yarın yapmıcam canım annemdeyim pazartesi döncem o zaman 2 tane test alırımama acaba acele etmesem mi diyorum erken öğrenip sıkıntıya girmesem negatif çıkarsa da üzülürüm yada bilsem de ümit bağlamasam mı

Ay kız hiç güleceğim yoktu aynı benim gibi kararsızsın ama biz hep son dk karar veririz ama istersen kan ver idrar testi yanıltabilir betanı bilmediğin için 2 gün arayla kan testi yaparsın kesin sonuç yine de senin kararın

Erkenden öğrenince bir sürü telaş oluyı şöyle 2-3 aylıkken öğrensek mis gibi hayat ama bi yandan acaba hamilemiyim diye meraklanıyorum regl gelirse yıkım olur

Paresilaaa .!.:
canım yaptın adet oldun mu veya kan verdin mi
Merhaba tatlım. Bugün 49.gün ve ben hala adet olmadım.
Bugün doktora gittim. Beta testi verdim hamilelik yok ve sıfırlanmış.
Vajinal muayene yaptı.
Küçük miyomlar varmış semar için örnek aldı. Erken menepoz var mı diye sordu.
Beta ile birkaç test daha verdim. O testler ve semar sonucu cuma çıkacak
Adet olursam 2 ya da 3 gün tekrar gidip test vereceğim. Yumurta rezervelerine falan bakılacak
10 gün daha adet olmazsam söktürücü verecek.
Yalnız çok gerginsin dedi.
Semar testinde bile gerildim çünkü.
Sürekli derin derin nefes alıp ver yoga yap dedi canım
Artık silkelenme zamanım çünkü hala hafta sayıyorum. Bugün kürtaj olmasaydım cinsiyetini öğrenecektim belki de... Bunları kafamdan silmem lazım
Artık kendime yeni bir ben lazım...

Erkenden öğrenince bir sürü telaş oluyı şöyle 2-3 aylıkken öğrensek mis gibi hayat ama bi yandan acaba hamilemiyim diye meraklanıyorum regl gelirse yıkım olur
Keşke canım erken öğrenince hep stres oluyor, hiç farkında olmadan bir bakmışım hamileyim ne güzel olurdu ama kısmetimiz böyleymiş ben 9 ay uğraştım stresin dibini yaşadım sonra gebe kaldım bu süreci atlattım şimdi yine başa döndüm ayın 5 inde adet olmam lazımdı olmadım bugün test yaptım çıkmadı ne yapacağımı hiç bilmiyorum morelim çok bozuk, inşallah hayırlısıyla hepimizin sağlıklı bebekleri olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…