Çok mu stres yapıyosun acaba. Stres de çok etkiliyo. Geç döllenmede olabilirKeşke canım erken öğrenince hep stres oluyor, hiç farkında olmadan bir bakmışım hamileyim ne güzel olurdu ama kısmetimiz böyleymiş ben 9 ay uğraştım stresin dibini yaşadım sonra gebe kaldım bu süreci atlattım şimdi yine başa döndüm ayın 5 inde adet olmam lazımdı olmadım bugün test yaptım çıkmadı ne yapacağımı hiç bilmiyorum morelim çok bozuk, inşallah hayırlısıyla hepimizin sağlıklı bebekleri olur
Canım ben gebelik düşündüğümden beri böyle stresliyimÇok mu stres yapıyosun acaba. Stres de çok etkiliyo. Geç döllenmede olabilir
Zaten stresli olmamak mümkün müCanım ben gebelik düşündüğümden beri böyle stresliyim
Ben şimdi o durumdayım hiç olmayacak gibiZaten stresli olmamak mümkün mübende eğer hamile değilsem gör stresi niye olmuyo acaba olmıcak mı
İnşallah canımBen şimdi o durumdayım hiç olmayacak gibiama sen benim gibi yapma umarım şu an hamilesindir
Bir yerde tükeniyor insan, ama ne zaman boşversen güzel şeyler oluyorİnşallah canımama stres yapmamak olcak iş değil. Umursuz olmak gerekiyor galiba. Yada artık tükenip boşvermek
Boşvermeden olsa keşke[
Bir yerde tükeniyor insan, ama ne zaman boşversen güzel şeyler oluyor
Ben haftasonunu biraz rahat geçircem annemdeyim. Belirti aramıyorumEvet aynen ya
Senin için çok iyi olabildiğince oyalan zaman geçirBen haftasonunu biraz rahat geçircem annemdeyim. Belirti aramıyorumhaftaya hayırlısı
Ayy hadi çok çok güzel haberler bekliyorum kuzumSenin için çok iyi olabildiğince oyalan zaman geçirben de pazartesiye kadar olmazsam kan vericem
Canım maalesef adet oldum sıramı sana verdim artık senden güzel haberler bekliyorumAyy hadi çok çok güzel haberler bekliyorum kuzumneşelendir biraz bizi
Yaa inşallah ben güzel haberler verebiliriim. Bende diken üstündeyim hep akıntım oluyo oldum sanıyom. İnşallah gelmez.Canım maalesef adet oldum sıramı sana verdim artık senden güzel haberler bekliyorum
Çok isterim canım gebe kalmanı inşallah gelmez ama iki ihtimali de düşün ki çok üzülmeyesinYaa inşallah ben güzel haberler verebiliriim. Bende diken üstündeyim hep akıntım oluyo oldum sanıyom. İnşallah gelmez.
Üzülme sakın kuzum ümitsizlik yok asla. Bende regl olursam beni teselli etmek için üç beş kişi olsun lütfen
Ya depresyona girme kıyamamÇok isterim canım gebe kalmanı inşallah gelmez ama iki ihtimali de düşün ki çok üzülmeyesin
Şu an birazcık deprasyona girdimmerak etme ne olsa da teselli ederiz seni üzülme ama inanıyorum senden güzel haberler gelecek
Çok geçmiş olsun. Ben yaptırmadım henüzBnm 2 dusugum var bna test yaptilar cnm tabi ozelde yapildi tekrar ayni seyleri yasamaktansa onceden tedbirini almak dha ii bnce bnm yuksek oranda pihtilasmam var
Günaydın ben kocamın köyündeyim köy havası bahar havası missGünaydın hanımlar,neler yapıyosunuz?
Bizde köydeyizGünaydın ben kocamın köyündeyim köy havası bahar havası miss
Hangi şehir ben BeyşehirdeyimBizde köydeyizgerçekten hava çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?