Gebeliğe Hazırlık Düşük ve Kürtajdan sonra Hamileliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mecbur canım dün doktor işi vardı. Bugün de temizlik.. eşimse hala uyuyor. Bu top atsan uyumama haline bayılıyorum işlerimi toparlıyorum
Uykusu ağır demekki sende rahat rahat işini yaparsın bari

Benim de 29 gün oldu hala adet olmayı bekliyorum karın ağrısı var beyaz akıntı var ama başka bişey yok

Benim de 29 gün oldu hala adet olmayı bekliyorum karın ağrısı var beyaz akıntı var ama başka bişey yok
Bence sen de gecikmeden olacaksın, benim de ağrı ve akıntı sonrası böyle böyle başladı,ama çok nazlanıyor öncekilerden farklı olarak

Merhaba kızlar konuyu yeni gordum bende yazmak istedim, gecen sene mart ayında 19+5te bende düşük yaptım. Tam 40 gun sonra regl oldum. Tabi psikolojim iyi olmadigindan hemen bebek düşünmedim, biraz kilo verdim ve 3 ay kadar bitkisel ürünler kullandım. Sonra yeniden bebek istedik ve Rabbim nasip etti, inşallah kimsenin kucağı bos kalmaz, sizlerede en yakin zamanda nasip olur

Başladı demekki kuzum hadi gözün aydın ben iyiyim kuzum benim bel ağrım var sarı akıntım var ama bakalım

Geçmiş olsun canım yeni bebeğinide sağlıklı kucağına alırsın inşallah Rabbim bizlerede nasip etsin diğer düşüğün sebebi neydi öğrenmişmiydin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…