Ben Samsundayım canımHangi şehir ben Beyşehirdeyim
Günaydın canım tabiki temizlikGünaydın hanımlar,neler yapıyosunuz?
Ay kolay gelsin kuzu pazar pazar da hiç çekilmez temizlikGünaydın canım tabiki temizlik
Mecbur canım dün doktor işi vardı. Bugün de temizlik.. eşimse hala uyuyor. Bu top atsan uyumama haline bayılıyorum işlerimi toparlıyorumAy kolay gelsin kuzu pazar pazar da hiç çekilmez temizlik
Aaaa hemşerimiyizBen Samsundayım canım
Uykusu ağır demekkiMecbur canım dün doktor işi vardı. Bugün de temizlik.. eşimse hala uyuyor. Bu top atsan uyumama haline bayılıyorum işlerimi toparlıyorum
Cidden mi ne güzelAaaa hemşerimiyizbende samsun havzalıyım konyada oturuyorum eşim konyalı
Valla öyle işler bitti anca zorla kaldırdımUykusu ağır demekkisende rahat rahat işini yaparsın bari
Afiyet olsun kuzumValla öyle işler bitti anca zorla kaldırdımşimdi kahvaltı zamanı
Sağol fıstıkAfiyet olsun kuzum
Ağrım var canım dün çok az lekelenme başladı bugun biraz daha artarak devam ediyor galiba beni üzmeden gecikmeden başlayacak ya da belki de ilk adet böyle olacakmelinda- nerelerdesin kuzum?
Benim de 29 gün oldu hala adet olmayı bekliyorum karın ağrısı var beyaz akıntı var ama başka bişey yokAğrım var canım dün çok az lekelenme başladı bugun biraz daha artarak devam ediyor galiba beni üzmeden gecikmeden başlayacak ya da belki de ilk adet böyle olacakSen nasılsın? Herkes nasıl var mı yeni gelişmeler
Bence sen de gecikmeden olacaksın, benim de ağrı ve akıntı sonrası böyle böyle başladı,ama çok nazlanıyor öncekilerden farklı olarakBenim de 29 gün oldu hala adet olmayı bekliyorum karın ağrısı var beyaz akıntı var ama başka bişey yok
Hemşerimi buldumHangi şehir ben Beyşehirdeyim
Başladı demekki kuzum hadi gözün aydınAğrım var canım dün çok az lekelenme başladı bugun biraz daha artarak devam ediyor galiba beni üzmeden gecikmeden başlayacak ya da belki de ilk adet böyle olacakSen nasılsın? Herkes nasıl var mı yeni gelişmeler
Kürtaj arkadaşım benimBenim de 29 gün oldu hala adet olmayı bekliyorum karın ağrısı var beyaz akıntı var ama başka bişey yok
Geçmiş olsun canım yeni bebeğinide sağlıklı kucağına alırsın inşallah Rabbim bizlerede nasip etsinMerhaba kızlar konuyu yeni gordum bende yazmak istedim, gecen sene mart ayında 19+5te bende düşük yaptım. Tam 40 gun sonra regl oldum. Tabi psikolojim iyi olmadigindan hemen bebek düşünmedim, biraz kilo verdim ve 3 ay kadar bitkisel ürünler kullandım. Sonra yeniden bebek istedik ve Rabbim nasip etti, inşallah kimsenin kucağı bos kalmaz, sizlerede en yakin zamanda nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?