Gebeliğe Hazırlık Düşük ve Kürtajdan sonra Hamileliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Böyle örnekler bize moral oluyor Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Başladı demekki kuzum hadi gözün aydın ben iyiyim kuzum benim bel ağrım var sarı akıntım var ama bakalım
Inşallah gönlünden geçen olur bebiş vardır

Bebeğim beklemedeyim normalde bugün olmam gerekiyor ama kürtajdan dolayı aksayabilirde inşallah bebiş vardır sende durumlar ne?
Yumurtlama dönemi geçen haftaydı değerlendirdik beklemedeyim şimdi. Test yapmadın mı inşallah bebiş vardır hayırlısıyla

Yumurtlama dönemi geçen haftaydı değerlendirdik beklemedeyim şimdi. Test yapmadın mı inşallah bebiş vardır hayırlısıyla
Ayy hadi hayırlısı inşallah kuzum benimde 14 gün geçti yumurtlamanın üstünden

Neler kullandınız acaba bitkisel bende 4 düşükten sonra korkuyorum birkaç ay bende kullanıcam hemen başlamucaz

Benim açık kahverengi lekem gelmiş regl geliyor sanırım yalan oldu bebek hayalleri

İnşallah bu ay senden hamilelik benden de adet haberi alırız mayıs ayında da burada hamilelğimi ilan ederim inşallahhhhh
Benim kahverengi lekelerim geliyo canım regl gelcek sanırım

Geçmiş olsun canım yeni bebeğinide sağlıklı kucağına alırsın inşallah Rabbim bizlerede nasip etsin diğer düşüğün sebebi neydi öğrenmişmiydin?
Teşekkürler, bi sebep söylenmedi, 10.haftadan itibaren kanamam vardı, bi anda suyu geldi ve dogum yaptım

Neler kullandınız acaba bitkisel bende 4 düşükten sonra korkuyorum birkaç ay bende kullanıcam hemen başlamucaz
Beralife in, aspir seti yada gebelik seti diyede geçiyor onu kullandim, regli düzene soktu ve yine aynı markanin hayit otu suyunu kullandım 3 ay kadar, rahime ve yumurtalıklara çok iyi geldi. Bir araştırabilirsiniz. Ben instagramda polikistikoverla.yasamm sayfasında görmüştüm, pco olmadigim halde kullandım ve faydasını gordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…