Bebeğim beklemedeyim normalde bugün olmam gerekiyor ama kürtajdan dolayı aksayabilirde inşallah bebiş vardırAzze canım ne durumdasın?
Böyle örnekler bize moral oluyorMerhaba kızlar konuyu yeni gordum bende yazmak istedim, gecen sene mart ayında 19+5te bende düşük yaptım. Tam 40 gun sonra regl oldum. Tabi psikolojim iyi olmadigindan hemen bebek düşünmedim, biraz kilo verdim ve 3 ay kadar bitkisel ürünler kullandım. Sonra yeniden bebek istedik ve Rabbim nasip etti, inşallah kimsenin kucağı bos kalmaz, sizlerede en yakin zamanda nasip olur
Inşallah gönlünden geçen olur bebiş vardırBaşladı demekki kuzum hadi gözün aydınben iyiyim kuzum benim bel ağrım var sarı akıntım var ama bakalım
Yumurtlama dönemi geçen haftaydı değerlendirdik beklemedeyim şimdi. Test yapmadın mı inşallah bebiş vardır hayırlısıylaBebeğim beklemedeyim normalde bugün olmam gerekiyor ama kürtajdan dolayı aksayabilirde inşallah bebiş vardırsende durumlar ne?
İnşallah vardır kuzumBöyle örnekler bize moral oluyorSağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Inşallah gönlünden geçen olur bebiş vardır
Ayy hadi hayırlısı inşallah kuzum benimde 14 gün geçti yumurtlamanın üstündenYumurtlama dönemi geçen haftaydı değerlendirdik beklemedeyim şimdi. Test yapmadın mı inşallah bebiş vardır hayırlısıyla
BeyşehirlimisinHemşerimi buldum
Neler kullandınız acaba bitkisel bende 4 düşükten sonra korkuyorum birkaç ay bende kullanıcam hemen başlamucazMerhaba kızlar konuyu yeni gordum bende yazmak istedim, gecen sene mart ayında 19+5te bende düşük yaptım. Tam 40 gun sonra regl oldum. Tabi psikolojim iyi olmadigindan hemen bebek düşünmedim, biraz kilo verdim ve 3 ay kadar bitkisel ürünler kullandım. Sonra yeniden bebek istedik ve Rabbim nasip etti, inşallah kimsenin kucağı bos kalmaz, sizlerede en yakin zamanda nasip olur
Evet beyşehirliyimBeyşehirlimisinben samsunluyum eşim beyşehirli üstünler köyü
Yok konyada gezmeye geldik hafta sonu için siz Beyşehir de mi oturuyorsunuzEvet beyşehirliyim ☺ burdamı oturuyorsunuz?
Evet benim eşim de konyalı işi burda olduğu için burdayızYok konyada gezmeye geldik hafta sonu için siz Beyşehir de mi oturuyorsunuz
Çok güzel benim eşimide bıraksam oda taşınır çok seviyor köyünüEvet benim eşim de konyalı işi burda olduğu için burdayız ☺
Olmadıysa rahim hazır değildir kuzum üzülme tam tersi sevin, hazır olunca sağlıkla olur inşallahBenim açık kahverengi lekem gelmiş regl geliyor sanırımyalan oldu bebek hayalleri
İnşallah bu ay senden hamilelik benden de adet haberi alırızKürtaj arkadaşım benim
Bilmiyorum çok mutsuzum şuanOlmadıysa rahim hazır değildir kuzum üzülme tam tersi sevin, hazır olunca sağlıkla olur inşallah
Benim kahverengi lekelerim geliyo canım regl gelcek sanırımİnşallah bu ay senden hamilelik benden de adet haberi alırızmayıs ayında da burada hamilelğimi ilan ederim inşallahhhhh
Teşekkürler, bi sebep söylenmedi, 10.haftadan itibaren kanamam vardı, bi anda suyu geldi ve dogum yaptımGeçmiş olsun canım yeni bebeğinide sağlıklı kucağına alırsın inşallah Rabbim bizlerede nasip etsindiğer düşüğün sebebi neydi öğrenmişmiydin?
Amin insallahBöyle örnekler bize moral oluyorSağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Inşallah gönlünden geçen olur bebiş vardır
Ovulasyon testi kullanıyormusun canım onunla dene daha çabuk yakalarsın bidahaki aya olur inşallahBilmiyorum çok mutsuzum şuan
Beralife in, aspir seti yada gebelik seti diyede geçiyor onu kullandim, regli düzene soktu ve yine aynı markanin hayit otu suyunu kullandım 3 ay kadar, rahime ve yumurtalıklara çok iyi geldi. Bir araştırabilirsiniz. Ben instagramda polikistikoverla.yasamm sayfasında görmüştüm, pco olmadigim halde kullandım ve faydasını gordumNeler kullandınız acaba bitkisel bende 4 düşükten sonra korkuyorum birkaç ay bende kullanıcam hemen başlamucaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?