Kullanmıyorum canımOvulasyon testi kullanıyormusun canım onunla dene daha çabuk yakalarsın bidahaki aya olur inşallah
Olsuunnn hiç dert etme demek ki rahim tam toparlamamış birlikte başlarızBenim kahverengi lekelerim geliyo canım regl gelcek sanırım
Çok üzüldümOlsuunnn hiç dert etme demek ki rahim tam toparlamamış birlikte başlarız ☺☺
Üzülme canım rahim hazır değilmiş demek en azından adetin çok gecikmedi bu iyi bir şey, bu sefer birlikte hazırlanacaz bakarsın aynı anda gebelik gelirBenim açık kahverengi lekem gelmiş regl geliyor sanırımyalan oldu bebek hayalleri
Hiiç öyle düşünme kuzum adet olucaz toparlancaz ve bomba gibi gebelik yaşıcaz. Bak hepimiz aynı dertten muzdaribiz destek olucaz birbirmizeÇok üzüldümya hiç olmazsa korkusu başladı
İnşallah kuzum beraber haber verelim birbirimize çok bekletmesinler biziÜzülme canım rahim hazır değilmiş demek en azından adetin çok gecikmedi bu iyi bir şey, bu sefer birlikte hazırlanacaz bakarsın aynı anda gebelik gelir
İnşallah kuzum inşallahHiiç öyle düşünme kuzum adet olucaz toparlancaz ve bomba gibi gebelik yaşıcaz. Bak hepimiz aynı dertten muzdaribiz destek olucaz birbirmize
Kısmet canım vitamin kullan muhakkak bende prowomen aldım eşime promenk kullanıp hamile kalan kişiler var bende deneyeceğim aldım 2 ayKullanmıyorum canımdemekki olmayınca olmuyo yumurtlama günümü biliyordum aslında ama
Doktor mu yazdı yoksa kendin mi aldın. Bundan sonra zaten belirtilerim var dememKısmet canım vitamin kullan muhakkak bende prowomen aldım eşime promenk kullanıp hamile kalan kişiler var bende deneyeceğim aldım 2 ay
Benim doktor hiç bir halt yazmıyor kullanıp gebe kalan biri önerdi burdan internetten getirttim yumurtalıkları ve rahmi güçlendiren vitaminler var içinde araştırdımDoktor mu yazdı yoksa kendin mi aldın. Bundan sonra zaten belirtilerim var demem
Ama öylede olmaman lazım sen şimdi daha bir gaza gelmen lazım biran önce adet olup önüne bakman için. Öyle kendini kapatmayla üzmeyle eline bişey geçmeyeceğini bilmen lazım bence tamam zor günler geçirdik üzüldük yıprandık ama toparlanmak lazım biran önceki hayallerimize kavuşalım.Merhaba tatlım. Bugün 49.gün ve ben hala adet olmadım.
Bugün doktora gittim. Beta testi verdim hamilelik yok ve sıfırlanmış.
Vajinal muayene yaptı.
Küçük miyomlar varmış semar için örnek aldı. Erken menepoz var mı diye sordu.
Beta ile birkaç test daha verdim. O testler ve semar sonucu cuma çıkacak
Adet olursam 2 ya da 3 gün tekrar gidip test vereceğim. Yumurta rezervelerine falan bakılacak
10 gün daha adet olmazsam söktürücü verecek.
Yalnız çok gerginsin dedi.
Semar testinde bile gerildim çünkü.
Sürekli derin derin nefes alıp ver yoga yap dedi canım
Artık silkelenme zamanım çünkü hala hafta sayıyorum. Bugün kürtaj olmasaydım cinsiyetini öğrenecektim belki de... Bunları kafamdan silmem lazım
Artık kendime yeni bir ben lazım...
Mutsuz olma canım benim doğru zamanını bekliyordur...İlk adetten sonra rahim daha hazır olacak...Bilmiyorum çok mutsuzum şuan
İnşallah öyle olur kuzum. İyiki varsınız destekci oluyosunuzMutsuz olma canım benim doğru zamanını bekliyordur...İlk adetten sonra rahim daha hazır olacak...
Hepimiz kavuşacağız en hayırlı zamanda inşallah.Hep beraber büyüteceğiz bebişleri
Ah tatlım ah aynı zamanda hamile olduğum insan var. Sürekli görmek... onun için sevinsem de içim acıyor...Ama öylede olmaman lazım sen şimdi daha bir gaza gelmen lazım biran önce adet olup önüne bakman için. Öyle kendini kapatmayla üzmeyle eline bişey geçmeyeceğini bilmen lazım bence tamam zor günler geçirdik üzüldük yıprandık ama toparlanmak lazım biran önceki hayallerimize kavuşalım.
Doktor mu yazdı yoksa kendin mi aldın. Bundan sonra zaten belirtilerim var demem
[/QUOTEBenimde öyle ya görümcem istemiyordu korunurken hamile kaldı aldırmak bile istedi bende o kadar çok isterken düşük oldu onunki devam ediyorAh tatlım ah aynı zamanda hamile olduğum insan var. Sürekli görmek... onun için sevinsem de içim acıyor...kıskançlık değil bu ama üzülüyorum
Benimde öyleAh tatlım ah aynı zamanda hamile olduğum insan var. Sürekli görmek... onun için sevinsem de içim acıyor...
Nisanda ve mayısta doğum yapacak olanlar var ben ne yapacağımBenimde öyleo cinsiyetini öğrenmeye hazırlanıyor benimse gözlerim doluyo.
Bu yüzden kimseyle görüşmek istemiyorum. Görmeyince daha mutluyum. Bizde mutlu olcaz değil mi bizimde yüzümüz gülcekNisanda ve mayısta doğum yapacak olanlar var ben ne yapacağımiçim parçalanıyor, birisi desen kızına isim arıyor
Acımız zamanla azalacak, eninde sonunda birgün kavuşacağız dileğimize ve güleceğiz canımBu yüzden kimseyle görüşmek istemiyorum. Görmeyince daha mutluyum. Bizde mutlu olcaz değil mi bizimde yüzümüz gülcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?