Gebeliğe Hazırlık Düşük ve Kürtajdan sonra Hamileliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ovulasyon testi kullanıyormusun canım onunla dene daha çabuk yakalarsın bidahaki aya olur inşallah
Kullanmıyorum canım demekki olmayınca olmuyo yumurtlama günümü biliyordum aslında ama

Benim açık kahverengi lekem gelmiş regl geliyor sanırım yalan oldu bebek hayalleri
Üzülme canım rahim hazır değilmiş demek en azından adetin çok gecikmedi bu iyi bir şey, bu sefer birlikte hazırlanacaz bakarsın aynı anda gebelik gelir

Üzülme canım rahim hazır değilmiş demek en azından adetin çok gecikmedi bu iyi bir şey, bu sefer birlikte hazırlanacaz bakarsın aynı anda gebelik gelir
İnşallah kuzum beraber haber verelim birbirimize çok bekletmesinler bizi

Hiiç öyle düşünme kuzum adet olucaz toparlancaz ve bomba gibi gebelik yaşıcaz. Bak hepimiz aynı dertten muzdaribiz destek olucaz birbirmize
İnşallah kuzum inşallah Hayırlısı böyleymiş demekki. Rabbim aratmasın çok bekletmesin kuzenimin eşiyle aramızda 3 4 hafta aramız vardı o cinsiyeti öğrencek yakında cinsiyet partisi yapcaklarmış ben kahroluyorum

Kullanmıyorum canım demekki olmayınca olmuyo yumurtlama günümü biliyordum aslında ama
Kısmet canım vitamin kullan muhakkak bende prowomen aldım eşime promenk kullanıp hamile kalan kişiler var bende deneyeceğim aldım 2 ay

Kısmet canım vitamin kullan muhakkak bende prowomen aldım eşime promenk kullanıp hamile kalan kişiler var bende deneyeceğim aldım 2 ay
Doktor mu yazdı yoksa kendin mi aldın. Bundan sonra zaten belirtilerim var demem

Doktor mu yazdı yoksa kendin mi aldın. Bundan sonra zaten belirtilerim var demem
Benim doktor hiç bir halt yazmıyor kullanıp gebe kalan biri önerdi burdan internetten getirttim yumurtalıkları ve rahmi güçlendiren vitaminler var içinde araştırdım

Ama öylede olmaman lazım sen şimdi daha bir gaza gelmen lazım biran önce adet olup önüne bakman için. Öyle kendini kapatmayla üzmeyle eline bişey geçmeyeceğini bilmen lazım bence tamam zor günler geçirdik üzüldük yıprandık ama toparlanmak lazım biran önceki hayallerimize kavuşalım.

Bilmiyorum çok mutsuzum şuan
Mutsuz olma canım benim doğru zamanını bekliyordur...İlk adetten sonra rahim daha hazır olacak...
Hepimiz kavuşacağız en hayırlı zamanda inşallah.Hep beraber büyüteceğiz bebişleri

Mutsuz olma canım benim doğru zamanını bekliyordur...İlk adetten sonra rahim daha hazır olacak...
Hepimiz kavuşacağız en hayırlı zamanda inşallah.Hep beraber büyüteceğiz bebişleri
İnşallah öyle olur kuzum. İyiki varsınız destekci oluyosunuz

Ah tatlım ah aynı zamanda hamile olduğum insan var. Sürekli görmek... onun için sevinsem de içim acıyor...

Nisanda ve mayısta doğum yapacak olanlar var ben ne yapacağım içim parçalanıyor, birisi desen kızına isim arıyor
Bu yüzden kimseyle görüşmek istemiyorum. Görmeyince daha mutluyum. Bizde mutlu olcaz değil mi bizimde yüzümüz gülcek

Bu yüzden kimseyle görüşmek istemiyorum. Görmeyince daha mutluyum. Bizde mutlu olcaz değil mi bizimde yüzümüz gülcek
Acımız zamanla azalacak, eninde sonunda birgün kavuşacağız dileğimize ve güleceğiz canım Bizi bizden başkası anlamaz kayıp yaşamayan hiç anlamaz, bugünleri beraber atlatacağız ve hissediyorum çok üzmeyecek bekletmeyecek bizi bebekler

Deryakckn Azze melinda-
Ben geçen ay doğum gününe gitmiştim. Bir yaş doğumgünü
Gelen üç aileden biri 8 aylık biri 6 aylık biri 5 haftalık hamileydi. Her biri teker teker geldi doğum gününe. Her biri benim bebeğimi kaybettiğimi bilmediği için tebrik etti beni ve ben her birine ayrı ayrı kaybettiğimi anlattım. Ve muhabbet hep hamilelikleriydi. Bense doğum günü olan çocukla onun küçük abisi ile ilgilendim oyunlar oynadım muhabbete katılmamak için ve yine ay sonu doğum günü var ve yakınım olduğu için gitmek zorundayım. Ve yine daha pıhtıydı üzülme vs vs tesellileri başlayacak. Ben nasıl unutayım nasıl gerilmeyim Allahım sen sabır ver hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…