Canım benim kimse senin sağlığından önemli değil...Adetini geciktirecek kadar seni strese sokan bu ortamlarda bulunma ne olursun, ne kadar yakının olursa olsunDeryakckn Azze melinda-
Ben geçen ay doğum gününe gitmiştim. Bir yaş doğumgünü
Gelen üç aileden biri 8 aylık biri 6 aylık biri 5 haftalık hamileydi. Her biri teker teker geldi doğum gününe. Her biri benim bebeğimi kaybettiğimi bilmediği için tebrik etti beni ve ben her birine ayrı ayrı kaybettiğimi anlattım. Ve muhabbet hep hamilelikleriydi. Bense doğum günü olan çocukla onun küçük abisi ile ilgilendim oyunlar oynadım muhabbete katılmamak için ve yine ay sonu doğum günü var ve yakınım olduğu için gitmek zorundayım. Ve yine daha pıhtıydı üzülme vs vs tesellileri başlayacak. Ben nasıl unutayım nasıl gerilmeyim Allahım sen sabır ver hepimize
Başa sarmış gibiyim,kürtaj oldugum zamana çok kötüyümAcımız zamanla azalacak, eninde sonunda birgün kavuşacağız dileğimize ve güleceğiz canımBizi bizden başkası anlamaz kayıp yaşamayan hiç anlamaz, bugünleri beraber atlatacağız ve hissediyorum çok üzmeyecek bekletmeyecek bizi bebekler
Dimi öğrenince hayırlı olsun demeyen, kaybedince halimi sormayan insana gitmek.. Arada annem kalmasa suratlarına dahi bakmam olan anneme oluyor... Gidersem annem için gideceğim.Canım benim kimse senin sağlığından önemli değil...Adetini geciktirecek kadar seni strese sokan bu ortamlarda bulunma ne olursun, ne kadar yakının olursa olsun
Kimse anlamıyor ki bizi. Böyle ortamlardan uzak durmak en iyisi. Yakında akrabalarda birinin çocugunun dogum günü kutlancak inşallah beni çağırmaz diye bakıyorum. Çünkü orda hamile de olcakDeryakckn Azze melinda-
Gelen üç aileden biri 8 aylık biri 6 aylık biri 5 haftalık hamileydi. Her biri teker teker geldi doğum gününe. Her biri benim bebeğimi kaybettiğimi bilmediği için tebrik etti beni ve ben her birine ayrı ayrı kaybettiğimi anlattım. Ve muhabbet hep hamilelikleriydi. Bense doğum günü olan çocukla onun küçük abisi ile ilgilendim oyunlar oynadım muhabbete katılmamak için ve yine ay sonu doğum günü var ve yakınım olduğu için gitmek zorundayım. Ve yine daha pıhtıydı üzülme vs vs tesellileri başlayacak. Ben nasıl unutayım nasıl gerilmeyim Allahım sen sabır ver hepimize
Bende yaşadım onları ay canım üzülme felan teselli sözleriniDeryakckn Azze melinda-
Bende yaşadım öyle teselli sözlerini ay canım üzülme yine olur felan ama boşver bunlara takılma her birimiz krndimizi kendimiz iyileştireceğiz moral çok önemli mutlu olmak stresten uzak durmak önemli geçen instagram da dolaşırken bi yabancı sayfada şu yazı çıktı karşıma yazayım '''kalbini sakin ol kadın yakında senin sıran olacak ve isa adına tamamen sağlıklı gelecek '''çok hoşuma gitti bu söz işaret gibi bizede sıra gelecek inşallah düşünmemeye çalış seni mutlu eden şeylerle uğraş ben öyle yapıyorumDeryakckn Azze melinda-
Görümceler inadına doğuruyor galiba benimki de 42 yaşında hamile şaka gibiBaşa sarmış gibiyim,kürtaj oldugum zamana çok kötüyüminşallah canım. Görümcem de hamileymiş. Ben kendimi çok eksik hissediyorum.
Buranın sizlerin dışında bir tek anlayan kuzenim var o da benim yaşadıklarımı yaşadı o da çok kötü kayıp verdi sonra sağlıklı sıhhatli iki evladı oldu. Onu örnek almaya çalışıyorum ama çevremdeki diğer insanlar... İnsanlık yapmıyor.. Adet olmayı dört gözle bekliyorum ki tekrar deneyelim ama yok yok gelmiyor gelmiyor.. Bak beni çağırdılar umarım seni çağırmazlarKimse anlamıyor ki bizi. Böyle ortamlardan uzak durmak en iyisi. Yakında akrabalarda birinin çocugunun dogum günü kutlancak inşallah beni çağırmaz diye bakıyorum. Çünkü orda hamile de olcakdüşünüyorum. Ben bu zamana kadar ne para ne ev ne araba hiçbişe beklemedim bu hayatta. Tek duam sağlıklı olmak evlatlarımın olmasıydı. Ben çok bunalıyorum..
Amin inşallah canım sağlıklı sıhhatli evlatlarımıza kavuşuruzBende yaşadım onları ay canım üzülme felan teselli sözlerini
Bende yaşadım öyle teselli sözlerini ay canım üzülme yine olur felan ama boşver bunlara takılma her birimiz krndimizi kendimiz iyileştireceğiz moral çok önemli mutlu olmak stresten uzak durmak önemli geçen instagram da dolaşırken bi yabancı sayfada şu yazı çıktı karşıma yazayım '''kalbini sakin ol kadın yakında senin sıran olacak ve isa adına tamamen sağlıklı gelecek '''çok hoşuma gitti bu söz işaret gibi bizede sıra gelecek inşallah düşünmemeye çalış seni mutlu eden şeylerle uğraş ben öyle yapıyorum
Bide whatsapp duruma kesesinin fotoğrafını atmış,bakıp kalabildim sadece. Allah isteyen herkese versin ama banada versinGörümceler inadına doğuruyor galiba benimki de 42 yaşında hamile şaka gibi
Hamile birileriyle yan yana gelmek istemem. Onun yüzü gülerken benim için ağlıcak. Çok zor bi durum. Anca biz anlıyoruz halimizden. Yaşamayan anlamıyor. Rabbim bize sabır versin. Regl bitsin denemeye devam yapcak bişey yokBuranın sizlerin dışında bir tek anlayan kuzenim var o da benim yaşadıklarımı yaşadı o da çok kötü kayıp verdi sonra sağlıklı sıhhatli iki evladı oldu. Onu örnek almaya çalışıyorum ama çevremdeki diğer insanlar... İnsanlık yapmıyor.. Adet olmayı dört gözle bekliyorum ki tekrar deneyelim ama yok yok gelmiyor gelmiyor.. Bak beni çağırdılar umarım seni çağırmazlar
Bize de gelecek o güzel günler hiç merak etmeBaşa sarmış gibiyim,kürtaj oldugum zamana çok kötüyüminşallah canım. Görümcem de hamileymiş. Ben kendimi çok eksik hissediyorum.
Ben olsam kesinlikle gitmezdim, annem de zaten istemezdiDimi öğrenince hayırlı olsun demeyen, kaybedince halimi sormayan insana gitmek.. Arada annem kalmasa suratlarına dahi bakmam olan anneme oluyor... Gidersem annem için gideceğim.
Şeylerden mi "hiç istemiyorduk ya korunuyorduk nasıl oldu anlamadık"cılardan mıGörümceler inadına doğuruyor galiba benimki de 42 yaşında hamile şaka gibi
Amin inşallah canım ya yumurtlama olduktan sonra ananas ve kabak çekirdeği dene ben en son yedim hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş gerçekten işe yaradı bende tutunmadı gerçi ama yinede hamile kalabildimBide whatsapp duruma kesesinin fotoğrafını atmış,bakıp kalabildim sadece. Allah isteyen herkese versin ama banada versin
Evet aynen korunurken olmuş bana inandırıcı gelmedi kocası çok istiyordu kesin korunmadan denedilerBize de gelecek o güzel günler hiç merak etme
Ben olsam kesinlikle gitmezdim, annem de zaten istemezdi
Şeylerden mi "hiç istemiyorduk ya korunuyorduk nasıl oldu anlamadık"cılardan mı
Sağolasın canım. Regl bitsin biraz toparlanm belki denerim şuan hiçbişe yapmak istemiyorumAmin inşallah canım ya yumurtlama olduktan sonra ananas ve kabak çekirdeği dene ben en son yedim hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş gerçekten işe yaradı bende tutunmadı gerçi ama yinede hamile kalabildim
Yaaaa ben de deneyeceğim hiç duymamıştımAmin inşallah canım ya yumurtlama olduktan sonra ananas ve kabak çekirdeği dene ben en son yedim hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş gerçekten işe yaradı bende tutunmadı gerçi ama yinede hamile kalabildim
Asla inanmıyorum öyle diyenlere, kimse beni inandıramazEvet aynen korunurken olmuş bana inandırıcı gelmedi kocası çok istiyordu kesin korunmadan denediler
Öylee ama yapacak bişey varmı yok benimde halamın gelini hamile aramızda 1 hafta vardı onunki sağlıklı bi şekilde ilerliyor içim acımıyor mu hemde çok acıyor 2 sefer yaşadım bu acıyı. Rabbim bizleri en güzel şekilde mükafatlandıracak ben inanıyorum. Sen bırak onu bunu kendine bak ihmal etme. Çalışmalara devamAh tatlım ah aynı zamanda hamile olduğum insan var. Sürekli görmek... onun için sevinsem de içim acıyor...
Dene canım yararı olur inşallahYaaaa ben de deneyeceğim hiç duymamıştım
Asla inanmıyorum öyle diyenlere, kimse beni inandıramaz
42 mi ben 32yim ve ben karamsarım olamayacam diyeGörümceler inadına doğuruyor galiba benimki de 42 yaşında hamile şaka gibi
En azından regl olabiliyorsun öbür ay denersin canım benim. Bense hala regl olamadım. Başka bir sorun çıkacak diye korkuyorumHamile birileriyle yan yana gelmek istemem. Onun yüzü gülerken benim için ağlıcak. Çok zor bi durum. Anca biz anlıyoruz halimizden. Yaşamayan anlamıyor. Rabbim bize sabır versin. Regl bitsin denemeye devam yapcak bişey yok
Belli etmiyorum ki anneme belli etsem daha çok üzülürBen olsam kesinlikle gitmezdim, annem de zaten istemezdi
Regl olsam çalışmalar başlayacakta işte olamıyorumÖylee ama yapacak bişey varmı yok benimde halamın gelini hamile aramızda 1 hafta vardı onunki sağlıklı bi şekilde ilerliyor içim acımıyor mu hemde çok acıyor 2 sefer yaşadım bu acıyı. Rabbim bizleri en güzel şekilde mükafatlandıracak ben inanıyorum. Sen bırak onu bunu kendine bak ihmal etme. Çalışmalara devam
Doktorun normalde ilaç vermesi lazımdı aslında niye vermedi anlamadımRegl olsam çalışmalar başlayacakta işte olamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?