Gebeliğe Hazırlık Düşük ve Kürtajdan sonra Hamileliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim kimse senin sağlığından önemli değil...Adetini geciktirecek kadar seni strese sokan bu ortamlarda bulunma ne olursun, ne kadar yakının olursa olsun

Başa sarmış gibiyim,kürtaj oldugum zamana çok kötüyüm inşallah canım. Görümcem de hamileymiş. Ben kendimi çok eksik hissediyorum.

Canım benim kimse senin sağlığından önemli değil...Adetini geciktirecek kadar seni strese sokan bu ortamlarda bulunma ne olursun, ne kadar yakının olursa olsun
Dimi öğrenince hayırlı olsun demeyen, kaybedince halimi sormayan insana gitmek.. Arada annem kalmasa suratlarına dahi bakmam olan anneme oluyor... Gidersem annem için gideceğim.

Kimse anlamıyor ki bizi. Böyle ortamlardan uzak durmak en iyisi. Yakında akrabalarda birinin çocugunun dogum günü kutlancak inşallah beni çağırmaz diye bakıyorum. Çünkü orda hamile de olcak düşünüyorum. Ben bu zamana kadar ne para ne ev ne araba hiçbişe beklemedim bu hayatta. Tek duam sağlıklı olmak evlatlarımın olmasıydı. Ben çok bunalıyorum..

Bende yaşadım onları ay canım üzülme felan teselli sözlerini Bende yaşadım öyle teselli sözlerini ay canım üzülme yine olur felan ama boşver bunlara takılma her birimiz krndimizi kendimiz iyileştireceğiz moral çok önemli mutlu olmak stresten uzak durmak önemli geçen instagram da dolaşırken bi yabancı sayfada şu yazı çıktı karşıma yazayım '''kalbini sakin ol kadın yakında senin sıran olacak ve isa adına tamamen sağlıklı gelecek '''çok hoşuma gitti bu söz işaret gibi bizede sıra gelecek inşallah düşünmemeye çalış seni mutlu eden şeylerle uğraş ben öyle yapıyorum

Başa sarmış gibiyim,kürtaj oldugum zamana çok kötüyüm inşallah canım. Görümcem de hamileymiş. Ben kendimi çok eksik hissediyorum.
Görümceler inadına doğuruyor galiba benimki de 42 yaşında hamile şaka gibi

Buranın sizlerin dışında bir tek anlayan kuzenim var o da benim yaşadıklarımı yaşadı o da çok kötü kayıp verdi sonra sağlıklı sıhhatli iki evladı oldu. Onu örnek almaya çalışıyorum ama çevremdeki diğer insanlar... İnsanlık yapmıyor.. Adet olmayı dört gözle bekliyorum ki tekrar deneyelim ama yok yok gelmiyor gelmiyor.. Bak beni çağırdılar umarım seni çağırmazlar

Amin inşallah canım sağlıklı sıhhatli evlatlarımıza kavuşuruz

Bide whatsapp duruma kesesinin fotoğrafını atmış,bakıp kalabildim sadece. Allah isteyen herkese versin ama banada versin

Hamile birileriyle yan yana gelmek istemem. Onun yüzü gülerken benim için ağlıcak. Çok zor bi durum. Anca biz anlıyoruz halimizden. Yaşamayan anlamıyor. Rabbim bize sabır versin. Regl bitsin denemeye devam yapcak bişey yok

Bize de gelecek o güzel günler hiç merak etme
Dimi öğrenince hayırlı olsun demeyen, kaybedince halimi sormayan insana gitmek.. Arada annem kalmasa suratlarına dahi bakmam olan anneme oluyor... Gidersem annem için gideceğim.
Ben olsam kesinlikle gitmezdim, annem de zaten istemezdi
Şeylerden mi "hiç istemiyorduk ya korunuyorduk nasıl oldu anlamadık"cılardan mı

Bide whatsapp duruma kesesinin fotoğrafını atmış,bakıp kalabildim sadece. Allah isteyen herkese versin ama banada versin
Amin inşallah canım ya yumurtlama olduktan sonra ananas ve kabak çekirdeği dene ben en son yedim hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş gerçekten işe yaradı bende tutunmadı gerçi ama yinede hamile kalabildim

Bize de gelecek o güzel günler hiç merak etme

Şeylerden mi "hiç istemiyorduk ya korunuyorduk nasıl oldu anlamadık"cılardan mı
Evet aynen korunurken olmuş bana inandırıcı gelmedi kocası çok istiyordu kesin korunmadan denediler

Amin inşallah canım ya yumurtlama olduktan sonra ananas ve kabak çekirdeği dene ben en son yedim hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş gerçekten işe yaradı bende tutunmadı gerçi ama yinede hamile kalabildim
Sağolasın canım. Regl bitsin biraz toparlanm belki denerim şuan hiçbişe yapmak istemiyorum

Yaaaa ben de deneyeceğim hiç duymamıştım
Evet aynen korunurken olmuş bana inandırıcı gelmedi kocası çok istiyordu kesin korunmadan denediler
Asla inanmıyorum öyle diyenlere, kimse beni inandıramaz

Ah tatlım ah aynı zamanda hamile olduğum insan var. Sürekli görmek... onun için sevinsem de içim acıyor...
Öylee ama yapacak bişey varmı yok benimde halamın gelini hamile aramızda 1 hafta vardı onunki sağlıklı bi şekilde ilerliyor içim acımıyor mu hemde çok acıyor 2 sefer yaşadım bu acıyı. Rabbim bizleri en güzel şekilde mükafatlandıracak ben inanıyorum. Sen bırak onu bunu kendine bak ihmal etme. Çalışmalara devam

42 mi ben 32yim ve ben karamsarım olamayacam diye
En azından regl olabiliyorsun öbür ay denersin canım benim. Bense hala regl olamadım. Başka bir sorun çıkacak diye korkuyorum
Belli etmiyorum ki anneme belli etsem daha çok üzülür

Regl olsam çalışmalar başlayacakta işte olamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…