İnşallah seninkide gelir tez zamandaEn azından regl olabiliyorsun öbür ay denersin canım benim. Bense hala regl olamadım. Başka bir sorun çıkacak diye korkuyorum
10 gün bekle dedi daha ne kadar bekleyebilirim bilmiyorumDoktorun normalde ilaç vermesi lazımdı aslında niye vermedi anlamadım
Sol kasığım feci şekilde ağrıyor ayağıma vuruyor ağrısı umarım yakında adet olurum. İnşallah seninde bu ay sondur ve öbür ay bebiş haberi verirsinİnşallah seninkide gelir tez zamandaen azından regl beklemezsin. Stres yapma ben regl gelmicek bebek gelcek diye bekliyodum tam zamanında geldi regl
Ona göre demesi kolay. Zaten 5 6 gün kullanacaksız ilacı üstüne bide 10 bekleyeceksin.10 gün bekle dedi daha ne kadar bekleyebilirim bilmiyorum
Bu arada genetik testleri yaptirdim 3.de oksapar 4000lik igne ve corasprin kullaniyordum ama malum yine olmadiDaha önce iki kere bebeklerimin kalp atışı durunca kürtaj oldum. Şu an 6 haftalik hamileyim fakat kalp atisi yok bebek 4.5mm kalp atisi olmasi gerekiyormus. Doktorum haftaya kurtaj yapalim dedi yok kazimamiz lazim yok vakumlayalim falan bir suru sey soyledi. Hatta sen sonra tup bebek yaptir pgt yapalim da diyo. Kafam cok karisik bebeklerin kalbi atmayacaksa neden tup bebek yaptirayim ki ? Bir de kurtaj olmaktan biktim normal yolla dusmesini bekleyemez miyim?
Ben istesem de saklayamam hicbir sey anında anlıyor ama en çok annen destek olacak sana42 mi ben 32yim ve ben karamsarım olamayacam diye
En azından regl olabiliyorsun öbür ay denersin canım benim. Bense hala regl olamadım. Başka bir sorun çıkacak diye korkuyorum
Belli etmiyorum ki anneme belli etsem daha çok üzülür
Amin canım inşallahSol kasığım feci şekilde ağrıyor ayağıma vuruyor ağrısı umarım yakında adet olurum. İnşallah seninde bu ay sondur ve öbür ay bebiş haberi verirsin
Cok geçmiş olsun, kese güzel tutunduysa kurtaj gerekiyor diye biliyorum, o haftalarda kaybettim ben de,doktorum bana oyle bir secenek bile sunmadı.pgt onermesinin nedeni ne, bebeklerin genetik testleri bozuk mu çıkıyor?Bu arada genetik testleri yaptirdim 3.de oksapar 4000lik igne ve corasprin kullaniyordum ama malum yine olmadi
Evet tarlusal veriyorlar adet olman için bence doktora bir sor veya bitkisel ürünler var onları deneyebilirsinDoktorun normalde ilaç vermesi lazımdı aslında niye vermedi anlamadım
Ben sormasam inan onu bile demeyecektim. Muayenede acaba yumurtlama mı gördü anlamadımOna göre demesi kolay. Zaten 5 6 gün kullanacaksız ilacı üstüne bide 10 bekleyeceksin.
Ben saklayabiliyorum. kürtajı bile demeyecektim son dakikada dedim.Ben istesem de saklayamam hicbir sey anında anlıyor ama en çok annen destek olacak sana
Doktor bir sorun görseydi muayenede söylerdi bence
Ben inanıyorum senin en kısa sürede olacak canımAmin canım inşallahartık ümitlenmicem olursa olur.
pıhtılaşma testini yaptırdın mi cnmDaha önce iki kere bebeklerimin kalp atışı durunca kürtaj oldum. Şu an 6 haftalik hamileyim fakat kalp atisi yok bebek 4.5mm kalp atisi olmasi gerekiyormus. Doktorum haftaya kurtaj yapalim dedi yok kazimamiz lazim yok vakumlayalim falan bir suru sey soyledi. Hatta sen sonra tup bebek yaptir pgt yapalim da diyo. Kafam cok karisik bebeklerin kalbi atmayacaksa neden tup bebek yaptirayim ki ? Bir de kurtaj olmaktan biktim normal yolla dusmesini bekleyemez miyim?
Biyerde görmüştüm o iğne yeterli gelmiyormuş sabah aksam vurunan var belki sizinde öyle birşeydirKese var bebek var kalp atisi yok hep ayni sebepten kaybediyorum ama altinda bi neden bulamiyor hicbir doktor. Antalyada cogu doktora gittim ama hicbiri bi sebep bulamiyor. Pgt tup bebek transferi oncesi embryo yapilan genetik bir testmis ve boylece genetik acidan saglikli embroylari transfer ediyorlarmis. Sebel bulamadiklari icin bi ihtimal bu yuzdense diye bunu yapcaklarmis. 3 gebeligim de dogal yollarla olmustu
Beta HCG nasıl oluşur kalp atışı belki geç dollenmedir başka bı doktor a daha git bnceDaha önce iki kere bebeklerimin kalp atışı durunca kürtaj oldum. Şu an 6 haftalik hamileyim fakat kalp atisi yok bebek 4.5mm kalp atisi olmasi gerekiyormus. Doktorum haftaya kurtaj yapalim dedi yok kazimamiz lazim yok vakumlayalim falan bir suru sey soyledi. Hatta sen sonra tup bebek yaptir pgt yapalim da diyo. Kafam cok karisik bebeklerin kalbi atmayacaksa neden tup bebek yaptirayim ki ? Bir de kurtaj olmaktan biktim normal yolla dusmesini bekleyemez miyim?
Aaa ilaçla mı yoksa kendiliğinden mi oldu benim 50.gün hala yokBen kürtajdan sonrA 62.gün adet oldumbeklemek çok zor.
İnşallah öyle olur canımBen sormasam inan onu bile demeyecektim. Muayenede acaba yumurtlama mı gördü anlamadım
Ben saklayabiliyorum. kürtajı bile demeyecektim son dakikada dedim.
Bilmiyorum bir sürü test istedi belki test sonucuna göre diyecek
Ben inanıyorum senin en kısa sürede olacak canım
En azından benim zamanında geldi tesellim bu olsunBen kürtajdan sonrA 62.gün adet oldumbeklemek çok zor.
Canm kendine meşgul olacağın bişeyler bul. Stres yapma. Geçer bugünler de geçer. İlkinde 9 ay beklemişsin. Emin ol bu defa o kadar beklemezsn. Rahim kendini bebeğe hazırlamış. Kısa sürede hepimşz tekrar hamile kalacaz. Burda bebeklerimz hakkında konuşacapğzMerhaba tatlım. Bugün 49.gün ve ben hala adet olmadım.
Bugün doktora gittim. Beta testi verdim hamilelik yok ve sıfırlanmış.
Vajinal muayene yaptı.
Küçük miyomlar varmış semar için örnek aldı. Erken menepoz var mı diye sordu.
Beta ile birkaç test daha verdim. O testler ve semar sonucu cuma çıkacak
Adet olursam 2 ya da 3 gün tekrar gidip test vereceğim. Yumurta rezervelerine falan bakılacak
10 gün daha adet olmazsam söktürücü verecek.
Yalnız çok gerginsin dedi.
Semar testinde bile gerildim çünkü.
Sürekli derin derin nefes alıp ver yoga yap dedi canım
Artık silkelenme zamanım çünkü hala hafta sayıyorum. Bugün kürtaj olmasaydım cinsiyetini öğrenecektim belki de... Bunları kafamdan silmem lazım
Artık kendime yeni bir ben lazım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?