- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
Sağlık olsun canm. Bir dahaki aya olur inş.Yaa inşallah ben güzel haberler verebiliriim. Bende diken üstündeyim hep akıntım oluyo oldum sanıyom. İnşallah gelmez.
Üzülme sakın kuzum ümitsizlik yok asla. Bende regl olursam beni teselli etmek için üç beş kişi olsun lütfen
Yaptirdim yatkinlik cikti. Bir de betaglikoprotein pozitif cikti o neyse artik bilmiyorumpıhtılaşma testini yaptırdın mi cnm
Öyle diyorum artık elden bişey gelmiyorSağlık olsun canm. Bir dahaki aya olur inş.
Doktora sordugumda vucut kitle indeksine gore veriyoruz dedi pihtilasmayi cok onemsemediBiyerde görmüştüm o iğne yeterli gelmiyormuş sabah aksam vurunan var belki sizinde öyle birşeydir
Gidiyorum gec dollenme dedi doktorlar zaten ultrasona gore 6+2 falan olcuyolar. Normalde 3 ile 5 mm arasi kalp atisi oluyormus benim 4.9 mm ama yok. Bir de doktorun birinin ultrasonu cok netti o kesede bozulmalar var dedi digerinin ultrason net degildi ona sordugumda bi sey yok kese duzgun ama kalp atisi duymayi bekliyordum dediBeta HCG nasıl oluşur kalp atışı belki geç dollenmedir başka bı doktor a daha git bnce
AA senden umutluyduk. Belirtilerin vardı. Sağlık olsun. Hem bir ay rahim toparlanır öyle düşün. Neyse bir daha ki aya inş.Benim açık kahverengi lekem gelmiş regl geliyor sanırımyalan oldu bebek hayalleri
Bebeğinizi Sağlıkla alın kucağınıza. Bizlere de dua edinTeşekkürler, bi sebep söylenmedi, 10.haftadan itibaren kanamam vardı, bi anda suyu geldi ve dogum yaptım
Vardı ama herşey boşaymış. Zaten artık belirtim var demem. Öyle canmAA senden umutluyduk. Belirtilerin vardı. Sağlık olsun. Hem bir ay rahim toparlanır öyle düşün. Neyse bir daha ki aya inş.
Canım ben değil paresilaa arkadaşımız adet olmadı. Ben ilk adetimi 40 gün bekledim. Şimdide yumurtlama günüm yaklaştıEvet tarlusal veriyorlar adet olman için bence doktora bir sor veya bitkisel ürünler var onları deneyebilirsin
Çok zor canm. O durumda kendini en mutsuz güçsüz hissettiğin anda dua et. İnsann dua kapısı açılırmş. Allah gönlümüze ferahlık versin. Seninki yeniydş ben bunun daha kötüsünü yaşadım. Doğum anında kaybettim. Arkadaşlarım msj atıp bebeğin fotosunu istedi. Yolda görenler hayırlı olsun doğum yapmşsn.. Bebek nasıl hani nerde diye sordular. Ve mesai arkadaşlarım 2si hsmileydi. Doğuma kadar gebrlikleri hakkında konştular. En son biri aldıkları zıbından bahsederken dayanamadm hıçkıra hıçkıra ağladım. Öğretmenler odasından çıktım. Daha sütüm vardı bebeğimi bir defa göremedim. bile. Onun kokusunu hala o kadar özlüyorum ki. Hiç bilmediğim bir kokuyu gerçekten özlüyebiliyormuş insan. Mart kelimesini duyunca Bile bir garip oluyorum.Tam 4 yıl önce bu zamanlar 36 haftalık hamileydim.@DeryakcknAzze @melinda-
Ben geçen ay doğum gününe gitmiştim. Bir yaş doğumgünü
Gelen üç aileden biri 8 aylık biri 6 aylık biri 5 haftalık hamileydi. Her biri teker teker geldi doğum gününe. Her biri benim bebeğimi kaybettiğimi bilmediği için tebrik etti beni ve ben her birine ayrı ayrı kaybettiğimi anlattım. Ve muhabbet hep hamilelikleriydi. Bense doğum günü olan çocukla onun küçük abisi ile ilgilendim oyunlar oynadım muhabbete katılmamak için ve yine ay sonu doğum günü var ve yakınım olduğu için gitmek zorundayım. Ve yine daha pıhtıydı üzülme vs vs tesellileri başlayacak. Ben nasıl unutayım nasıl gerilmeyim Allahım sen sabır ver hepimize
Benim de görümce hamile. Üstelik istemiyordu 4.çocuğuna.ve ablam hamile. 3.çocuğuna hiç istemiyordu. İlk öğrendiğinde ağlamş.Allahm benim yerime kardeşime bengisu ya ver diye. İki hafta sonra da ben düşük yaptm. Bir arkadaşm da 3 kızı varken bu ay hamile olduğunu öğrenmiş.dr Gittiğinde 3. 5 aylıkmşBaşa sarmış gibiyim,kürtaj oldugum zamana çok kötüyüminşallah canım. Görümcem de hamileymiş. Ben kendimi çok eksik hissediyorum.
Kim istemiyosa Rabbim ona veriyo. Biz çok istediğimiz için imtihanımız oluyo. İstememek gerekiyo galibaBenim de görümce hamile. Üstelik istemiyordu 4.çocuğuna.ve ablam hamile. 3.çocuğuna hiç istemiyordu. İlk öğrendiğinde ağlamş.Allahm benim yerime kardeşime bengisu ya ver diye. İki hafta sonra da ben düşük yaptm. Bir arkadaşm da 3 kızı varken bu ay hamile olduğunu öğrenmiş.dr Gittiğinde 3. 5 aylıkmş
Allah sabır versin Allahım yerını doldursun ne desem cok az gelir, diyemem Rabbim öteki dunya da ayırmasınÇok zor canm. O durumda kendini en mutsuz güçsüz hissettiğin anda dua et. İnsann dua kapısı açılırmş. Allah gönlümüze ferahlık versin. Seninki yeniydş ben bunun daha kötüsünü yaşadım. Doğum anında kaybettim. Arkadaşlarım msj atıp bebeğin fotosunu istedi. Yolda görenler hayırlı olsun doğum yapmşsn.. Bebek nasıl hani nerde diye sordular. Ve mesai arkadaşlarım 2si hsmileydi. Doğuma kadar gebrlikleri hakkında konştular. En son biri aldıkları zıbından bahsederken dayanamadm hıçkıra hıçkıra ağladım. Öğretmenler odasından çıktım. Daha sütüm vardı bebeğimi bir defa göremedim. bile. Onun kokusunu hala o kadar özlüyorum ki. Hiç bilmediğim bir kokuyu gerçekten özlüyebiliyormuş insan. Mart kelimesini duyunca Bile bir garip oluyorum.Tam 4 yıl önce bu zamanlar 36 haftalık hamileydim.
Canm sen korunuyor muydun? Gebelik olmasın? Ya da yeni Hcg sıfırlandı adet yakındır bence42 mi ben 32yim ve ben karamsarım olamayacam diye
En azından regl olabiliyorsun öbür ay denersin canım benim. Bense hala regl olamadım. Başka bir sorun çıkacak diye korkuyorum
Belli etmiyorum ki anneme belli etsem daha çok üzülür
Allahım sabır versin.tez vakitte hayırlı bi evlat nasipetsin isteyen herkeseeeÇok zor canm. O durumda kendini en mutsuz güçsüz hissettiğin anda dua et. İnsann dua kapısı açılırmş. Allah gönlümüze ferahlık versin. Seninki yeniydş ben bunun daha kötüsünü yaşadım. Doğum anında kaybettim. Arkadaşlarım msj atıp bebeğin fotosunu istedi. Yolda görenler hayırlı olsun doğum yapmşsn.. Bebek nasıl hani nerde diye sordular. Ve mesai arkadaşlarım 2si hsmileydi. Doğuma kadar gebrlikleri hakkında konştular. En son biri aldıkları zıbından bahsederken dayanamadm hıçkıra hıçkıra ağladım. Öğretmenler odasından çıktım. Daha sütüm vardı bebeğimi bir defa göremedim. bile. Onun kokusunu hala o kadar özlüyorum ki. Hiç bilmediğim bir kokuyu gerçekten özlüyebiliyormuş insan. Mart kelimesini duyunca Bile bir garip oluyorum.Tam 4 yıl önce bu zamanlar 36 haftalık hamileydim.
Ya aslında doktor anlaması lazm. Ben adettwn önce çok kötü ağrı yaşadım. Benim kese sağ taraftaydı. Sol taraf ağrısından gece yürüywmedim uyanınca adım atamadım. Korktum bir de dikişlerm var diye hemen öteki gün Dr gittim baktı. Bir ikş hafta içinde adet olursun yumurtann etrafı kanlsnmş kistli gibi dedi. O yüzden ağrın olmuş dedi bu ağrıdan s 6 gün sonra adet oldum ilk adetim.Ben sormasam inan onu bile demeyecektim. Muayenede acaba yumurtlama mı gördü anlamadım
Ben saklayabiliyorum. kürtajı bile demeyecektim son dakikada dedim.
Bilmiyorum bir sürü test istedi belki test sonucuna göre diyecek
Ben inanıyorum senin en kısa sürede olacak canım
Amin inşallah, Rabbim her bebek isteyene nasip etsin, kimsenin kucağını boş bırakmasınBebeğinizi Sağlıkla alın kucağınıza. Bizlere de dua edin
Saglik olsun canım. En azından çok beklemeden regl olabildin. Bundan sonraki zamanda cok bekletmeden gelir inşallah bebişBenim açık kahverengi lekem gelmiş regl geliyor sanırımyalan oldu bebek hayalleri
Merhaba . Doktorumla görüşmüştüm . Eğer kan bak demişti baktım sonuç negatif . Korkulacak bişey yok deöişti . Kendiliğinden adet oldumAaa ilaçla mı yoksa kendiliğinden mi oldu benim 50.gün hala yok
Bugündü adet oldum . Korunmayayı düşünüyorum bakalımEn azından benim zamanında geldi tesellim bu olsunşuan napıyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?