Gebeliğe Hazırlık Düşük ve Kürtajdan sonra Hamileliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağlık olsun canm. Bir dahaki aya olur inş.

Biyerde görmüştüm o iğne yeterli gelmiyormuş sabah aksam vurunan var belki sizinde öyle birşeydir
Doktora sordugumda vucut kitle indeksine gore veriyoruz dedi pihtilasmayi cok onemsemedi

Beta HCG nasıl oluşur kalp atışı belki geç dollenmedir başka bı doktor a daha git bnce
Gidiyorum gec dollenme dedi doktorlar zaten ultrasona gore 6+2 falan olcuyolar. Normalde 3 ile 5 mm arasi kalp atisi oluyormus benim 4.9 mm ama yok. Bir de doktorun birinin ultrasonu cok netti o kesede bozulmalar var dedi digerinin ultrason net degildi ona sordugumda bi sey yok kese duzgun ama kalp atisi duymayi bekliyordum dedi

AA senden umutluyduk. Belirtilerin vardı. Sağlık olsun. Hem bir ay rahim toparlanır öyle düşün. Neyse bir daha ki aya inş.
Vardı ama herşey boşaymış. Zaten artık belirtim var demem. Öyle canm

Evet tarlusal veriyorlar adet olman için bence doktora bir sor veya bitkisel ürünler var onları deneyebilirsin
Canım ben değil paresilaa arkadaşımız adet olmadı. Ben ilk adetimi 40 gün bekledim. Şimdide yumurtlama günüm yaklaştı

Çok zor canm. O durumda kendini en mutsuz güçsüz hissettiğin anda dua et. İnsann dua kapısı açılırmş. Allah gönlümüze ferahlık versin. Seninki yeniydş ben bunun daha kötüsünü yaşadım. Doğum anında kaybettim. Arkadaşlarım msj atıp bebeğin fotosunu istedi. Yolda görenler hayırlı olsun doğum yapmşsn.. Bebek nasıl hani nerde diye sordular. Ve mesai arkadaşlarım 2si hsmileydi. Doğuma kadar gebrlikleri hakkında konştular. En son biri aldıkları zıbından bahsederken dayanamadm hıçkıra hıçkıra ağladım. Öğretmenler odasından çıktım. Daha sütüm vardı bebeğimi bir defa göremedim. bile. Onun kokusunu hala o kadar özlüyorum ki. Hiç bilmediğim bir kokuyu gerçekten özlüyebiliyormuş insan. Mart kelimesini duyunca Bile bir garip oluyorum.Tam 4 yıl önce bu zamanlar 36 haftalık hamileydim.

Başa sarmış gibiyim,kürtaj oldugum zamana çok kötüyüm inşallah canım. Görümcem de hamileymiş. Ben kendimi çok eksik hissediyorum.
Benim de görümce hamile. Üstelik istemiyordu 4.çocuğuna.ve ablam hamile. 3.çocuğuna hiç istemiyordu. İlk öğrendiğinde ağlamş.Allahm benim yerime kardeşime bengisu ya ver diye. İki hafta sonra da ben düşük yaptm. Bir arkadaşm da 3 kızı varken bu ay hamile olduğunu öğrenmiş.dr Gittiğinde 3. 5 aylıkmş

Kim istemiyosa Rabbim ona veriyo. Biz çok istediğimiz için imtihanımız oluyo. İstememek gerekiyo galiba Yalvarıyorum Allahım bizimde yüzümüzü güldürr

Allah sabır versin Allahım yerını doldursun ne desem cok az gelir, diyemem Rabbim öteki dunya da ayırmasın

Canm sen korunuyor muydun? Gebelik olmasın? Ya da yeni Hcg sıfırlandı adet yakındır bence

Allahım sabır versin.tez vakitte hayırlı bi evlat nasipetsin isteyen herkeseee

Ya aslında doktor anlaması lazm. Ben adettwn önce çok kötü ağrı yaşadım. Benim kese sağ taraftaydı. Sol taraf ağrısından gece yürüywmedim uyanınca adım atamadım. Korktum bir de dikişlerm var diye hemen öteki gün Dr gittim baktı. Bir ikş hafta içinde adet olursun yumurtann etrafı kanlsnmş kistli gibi dedi. O yüzden ağrın olmuş dedi bu ağrıdan s 6 gün sonra adet oldum ilk adetim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…