Gebeliğe Hazırlık Düşük ve Kürtajdan sonra Hamileliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
3 kaybımın üstüne bütün hesaplamayı planlamayı beklemeyi göz ardı edip korunmayı bıraktım. 1.5 yıl üstüne yeni cesaret edebildim ve eger test sonuçlarını ya da doğum izni hesaplamalarımı beklersem tekrardan vazgecmekten korktum açıkçası. Bat 22 mart. Bakak görek. Mevla görelim neyler neylerse güzel eyler.

Sen bari güzel haberler getir bize moralimiz yerine gelsin

Canım benim kendini başkaları yüzünden üzme. Ve bu konuların konuşulmasının seni üzdüğünü onlara açıkça söyle bence ve konuyu kapatmalarını iste. Kırılırlar gücenirler diye çekinme hiç. Seni düşünen kişiler olsalardı bu şekilde tekrar tekrar anlattırmazlardı. Hiç değmez o yüzden

Sen bari güzel haberler getir bize moralimiz yerine gelsin
Inşallah canım bakalım tekrar nasip edecek mi rabbim. Ona teslimiz eşimle. Ne verirse hayırlısını versin. Bilemeyiz bizim için ne hayırlı ya da değil.

Benim son kaybımda geçmiş olsuna gelen bir akraba vardı. Gelininin benle yakındı hamileliği. Sonra doğum yaptı bebek görmeye gittik ve hiç aklima gelmedi benim kaybım. Ama sağolsun o akrabamız(akbaba diyelim ona ) "seninki de doğsaydı şimdi 40'ı çıkacaktı" dedi. O an birşey soylemedim ama eve gelince kendi kendime üzüldüm oturup. Ne gerek var ki böyle şeylere zevk mi alıyorlar anlamıyorum

Artık spora verdim kendimi. Çünkü bu kadar kısa sürede 15 kilo aldım ocak ayından bu zamana kadar. Düşünebiliryor musun 15 kilo .. İnşallah canım o zamanlar gelir
Ben ben ne diyeceğimi bilemiyorum başınız sağolsun biliyorum kötünün iyisiyim... Allahım size sabır versin...
Canm sen korunuyor muydun? Gebelik olmasın? Ya da yeni Hcg sıfırlandı adet yakındır bence
Korunuyorum canım betaya da baktırdım. Gebelik yok.
Aaa o zaman benim yakın. Sol tarafım çok ağrıyor hatta bugün yürürken sol ayağıma bile vurdu ağrısı zor yürüdüm. Miyom var dedi doktor sadece
Merhaba . Doktorumla görüşmüştüm . Eğer kan bak demişti baktım sonuç negatif . Korkulacak bişey yok deöişti . Kendiliğinden adet oldum
Benim de beta sıfırlanmış inşallah en kısa sürede olurum
Gözlerim doluyor konuşamıyorum ki anlamaları gerek
O tarz bende bir akraba var sağolsun. kuzenin eşi ile aramızda iki hafta vardı ben kaybettim onun devam ediyor. İkisiyle ilgili hayalleri varmış. İkisiyle de oyunlar oynayacakmış ama olmamış. E senin hayalin varsa benim hayalimi düşün ama yok

Benim de kilo sorunum var. Bebek haberi alana kadar diyete devam edecem. K as ç kilo versem kardr. Dr gebelikte yarım kilo bile vermek çok büyük avantaj demişti. Sakın 1 2 kilo verdm az diye ciddiye almamazlk etme demişti.

Nasıl düşüncesiz insanlar var,kalp kırmak çok kolay olmuş. Ama Allah kimseye bizim yaşattıgımızı yaşatmasın.

Benim de kilo sorunum var. Bebek haberi alana kadar diyete devam edecem. K as ç kilo versem kardr. Dr gebelikte yarım kilo bile vermek çok büyük avantaj demişti. Sakın 1 2 kilo verdm az diye ciddiye almamazlk etme demişti.
Ben de kadar kısa sürede aldıysam veririm inşallah
bende diyet ve spora başladım hem kafamı dağıtıyor

Doğru söylüyorsun seninki daha kötü beterin beteri var allahım daha büyükleri ile sınamasın inşallah herşey yoluna girsin problem neydiki doğumda kaybettin

Ben de kadar kısa sürede aldıysam veririm inşallah
bende diyet ve spora başladım hem kafamı dağıtıyor
Bende başladım insülin direnci de yarın randevu m var endokrin doktoruna diyet spor yapıcam 10 kilo aldım bende geçen yazdan beri sıkıntı kilolar

Bende başladım insülin direnci de yarın randevu m var endokrin doktoruna diyet spor yapıcam 10 kilo aldım bende geçen yazdan beri sıkıntı kilolar
Günaydın canım
Valla sıkıntı bir anda nasıl bu kadar kilo aldım bilmiyorum. Aralıkta giydiğim şeyleri giyemiyorum. Hem sağlık hem hamilelik için vermek gerekiyor. Başladım bakalım bugün

Günaydın canım
Valla sıkıntı bir anda nasıl bu kadar kilo aldım bilmiyorum. Aralıkta giydiğim şeyleri giyemiyorum. Hem sağlık hem hamilelik için vermek gerekiyor. Başladım bakalım bugün
Aynen bende endokrin doktoruna randevum bugünmüş 10 da bakalım ne diyecek ilaç verir büyük ihtimal insülin direnci 11.5 çıktı 3 aylık ölçüm 5.9

Canım ben değil paresilaa arkadaşımız adet olmadı. Ben ilk adetimi 40 gün bekledim. Şimdide yumurtlama günüm yaklaştı
Insallah bu ay gebe kalırsın nisanda güzel haberi verirsin bize
S3n icinde o acıyı hissederken insanların bebeklerinden yaptıkları planlardan eşyalardan giysilerden bahsetmesi...çok zor biliyorum..Allah bir daha yaşatmaz inşallah...
Inşallah 22 martta bize bebek haberini verirsin

Azze kuzum daha iyisindir inşallah

Herkese günaydın, her şeyi geride birakabildiğimiz harika bir hafta olur inşallah

Aynen bende endokrin doktoruna randevum bugünmüş 10 da bakalım ne diyecek ilaç verir büyük ihtimal insülin direnci 11.5 çıktı 3 aylık ölçüm 5.9
Sanırım benim de şekerde sorun var. Aç kaldığımda çok sinirli, gergin oluyorum daha ölçtürmedim

Selam kızlar endokrin doktoru diyet yapmamı söyledi hipoglisemi varmış bende şekerin ani düşmesi 2 tane ilaç verdi kansızlık demir düşüklüğü için iğne verdi d vitamini düşük kullan dedi düşüğe sebep olmaz dedi hamile kalmayı zorlaştırırmış insülin direnci haberiniz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…