- 30 Kasım 2013
- 694
- 1.141
- 113
- 36
İnşallah öyle olurSaglik olsun canım. En azından çok beklemeden regl olabildin. Bundan sonraki zamanda cok bekletmeden gelir inşallah bebiş
Kaç gün sürüyo adetinBugündü adet oldum . Korunmayayı düşünüyorum bakalım
Sen bari güzel haberler getir bize moralimiz yerine gelsin3 kaybımın üstüne bütün hesaplamayı planlamayı beklemeyi göz ardı edip korunmayı bıraktım. 1.5 yıl üstüne yeni cesaret edebildim ve eger test sonuçlarını ya da doğum izni hesaplamalarımı beklersem tekrardan vazgecmekten korktum açıkçası. Bat 22 mart. Bakak görek. Mevla görelim neyler neylerse güzel eyler.
Canım benim kendini başkaları yüzünden üzme. Ve bu konuların konuşulmasının seni üzdüğünü onlara açıkça söyle bence ve konuyu kapatmalarını iste. Kırılırlar gücenirler diye çekinme hiç. Seni düşünen kişiler olsalardı bu şekilde tekrar tekrar anlattırmazlardı. Hiç değmez o yüzdenDeryakckn Azze melinda-
Ben geçen ay doğum gününe gitmiştim. Bir yaş doğumgünü
Gelen üç aileden biri 8 aylık biri 6 aylık biri 5 haftalık hamileydi. Her biri teker teker geldi doğum gününe. Her biri benim bebeğimi kaybettiğimi bilmediği için tebrik etti beni ve ben her birine ayrı ayrı kaybettiğimi anlattım. Ve muhabbet hep hamilelikleriydi. Bense doğum günü olan çocukla onun küçük abisi ile ilgilendim oyunlar oynadım muhabbete katılmamak için ve yine ay sonu doğum günü var ve yakınım olduğu için gitmek zorundayım. Ve yine daha pıhtıydı üzülme vs vs tesellileri başlayacak. Ben nasıl unutayım nasıl gerilmeyim Allahım sen sabır ver hepimize
Inşallah canım bakalım tekrar nasip edecek mi rabbim. Ona teslimiz eşimle. Ne verirse hayırlısını versin. Bilemeyiz bizim için ne hayırlı ya da değil.Sen bari güzel haberler getir bize moralimiz yerine gelsin
Artık spora verdim kendimi. Çünkü bu kadar kısa sürede 15 kilo aldım ocak ayından bu zamana kadar. Düşünebiliryor musun 15 kiloCanm kendine meşgul olacağın bişeyler bul. Stres yapma. Geçer bugünler de geçer. İlkinde 9 ay beklemişsin. Emin ol bu defa o kadar beklemezsn. Rahim kendini bebeğe hazırlamış. Kısa sürede hepimşz tekrar hamile kalacaz. Burda bebeklerimz hakkında konuşacapğz
Ben ben ne diyeceğimi bilemiyorum başınız sağolsunÇok zor canm. O durumda kendini en mutsuz güçsüz hissettiğin anda dua et. İnsann dua kapısı açılırmş. Allah gönlümüze ferahlık versin. Seninki yeniydş ben bunun daha kötüsünü yaşadım. Doğum anında kaybettim. Arkadaşlarım msj atıp bebeğin fotosunu istedi. Yolda görenler hayırlı olsun doğum yapmşsn.. Bebek nasıl hani nerde diye sordular. Ve mesai arkadaşlarım 2si hsmileydi. Doğuma kadar gebrlikleri hakkında konştular. En son biri aldıkları zıbından bahsederken dayanamadm hıçkıra hıçkıra ağladım. Öğretmenler odasından çıktım. Daha sütüm vardı bebeğimi bir defa göremedim. bile. Onun kokusunu hala o kadar özlüyorum ki. Hiç bilmediğim bir kokuyu gerçekten özlüyebiliyormuş insan. Mart kelimesini duyunca Bile bir garip oluyorum.Tam 4 yıl önce bu zamanlar 36 haftalık hamileydim.
Korunuyorum canım betaya da baktırdım. Gebelik yok.Canm sen korunuyor muydun? Gebelik olmasın? Ya da yeni Hcg sıfırlandı adet yakındır bence
Aaa o zaman benim yakın. Sol tarafım çok ağrıyor hatta bugün yürürken sol ayağıma bile vurdu ağrısı zor yürüdüm. Miyom var dedi doktor sadeceYa aslında doktor anlaması lazm. Ben adettwn önce çok kötü ağrı yaşadım. Benim kese sağ taraftaydı. Sol taraf ağrısından gece yürüywmedim uyanınca adım atamadım. Korktum bir de dikişlerm var diye hemen öteki gün Dr gittim baktı. Bir ikş hafta içinde adet olursun yumurtann etrafı kanlsnmş kistli gibi dedi. O yüzden ağrın olmuş dedi bu ağrıdan s 6 gün sonra adet oldum ilk adetim.
Benim de beta sıfırlanmış inşallah en kısa sürede olurumMerhaba . Doktorumla görüşmüştüm . Eğer kan bak demişti baktım sonuç negatif . Korkulacak bişey yok deöişti . Kendiliğinden adet oldum
Gözlerim doluyor konuşamıyorum ki anlamaları gerekCanım benim kendini başkaları yüzünden üzme. Ve bu konuların konuşulmasının seni üzdüğünü onlara açıkça söyle bence ve konuyu kapatmalarını iste. Kırılırlar gücenirler diye çekinme hiç. Seni düşünen kişiler olsalardı bu şekilde tekrar tekrar anlattırmazlardı. Hiç değmez o yüzden
O tarz bende bir akraba var sağolsun. kuzenin eşi ile aramızda iki hafta vardı ben kaybettim onun devam ediyor. İkisiyle ilgili hayalleri varmış. İkisiyle de oyunlar oynayacakmış ama olmamış. E senin hayalin varsa benim hayalimi düşün ama yokBenim son kaybımda geçmiş olsuna gelen bir akraba vardı. Gelininin benle yakındı hamileliği. Sonra doğum yaptı bebek görmeye gittik ve hiç aklima gelmedi benim kaybım. Ama sağolsun o akrabamız(akbaba diyelim ona) "seninki de doğsaydı şimdi 40'ı çıkacaktı" dedi. O an birşey soylemedim ama eve gelince kendi kendime üzüldüm oturup. Ne gerek var ki böyle şeylere zevk mi alıyorlar anlamıyorum
Nasıl düşüncesiz insanlar var,kalp kırmak çok kolay olmuş. Ama Allah kimseye bizim yaşattıgımızı yaşatmasın.Benim son kaybımda geçmiş olsuna gelen bir akraba vardı. Gelininin benle yakındı hamileliği. Sonra doğum yaptı bebek görmeye gittik ve hiç aklima gelmedi benim kaybım. Ama sağolsun o akrabamız(akbaba diyelim ona) "seninki de doğsaydı şimdi 40'ı çıkacaktı" dedi. O an birşey soylemedim ama eve gelince kendi kendime üzüldüm oturup. Ne gerek var ki böyle şeylere zevk mi alıyorlar anlamıyorum
Ben de kadar kısa sürede aldıysam veririm inşallahBenim de kilo sorunum var. Bebek haberi alana kadar diyete devam edecem. K as ç kilo versem kardr. Dr gebelikte yarım kilo bile vermek çok büyük avantaj demişti. Sakın 1 2 kilo verdm az diye ciddiye almamazlk etme demişti.
Doğru söylüyorsun seninki daha kötü beterin beteri var allahım daha büyükleri ile sınamasın inşallah herşey yoluna girsin problem neydiki doğumda kaybettinÇok zor canm. O durumda kendini en mutsuz güçsüz hissettiğin anda dua et. İnsann dua kapısı açılırmş. Allah gönlümüze ferahlık versin. Seninki yeniydş ben bunun daha kötüsünü yaşadım. Doğum anında kaybettim. Arkadaşlarım msj atıp bebeğin fotosunu istedi. Yolda görenler hayırlı olsun doğum yapmşsn.. Bebek nasıl hani nerde diye sordular. Ve mesai arkadaşlarım 2si hsmileydi. Doğuma kadar gebrlikleri hakkında konştular. En son biri aldıkları zıbından bahsederken dayanamadm hıçkıra hıçkıra ağladım. Öğretmenler odasından çıktım. Daha sütüm vardı bebeğimi bir defa göremedim. bile. Onun kokusunu hala o kadar özlüyorum ki. Hiç bilmediğim bir kokuyu gerçekten özlüyebiliyormuş insan. Mart kelimesini duyunca Bile bir garip oluyorum.Tam 4 yıl önce bu zamanlar 36 haftalık hamileydim.
Bende başladım insülin direnci de yarın randevu m var endokrin doktoruna diyet spor yapıcam 10 kilo aldım bende geçen yazdan beri sıkıntı kilolarBen de kadar kısa sürede aldıysam veririm inşallah
bende diyet ve spora başladım hem kafamı dağıtıyor
Günaydın canımBende başladım insülin direnci de yarın randevu m var endokrin doktoruna diyet spor yapıcam 10 kilo aldım bende geçen yazdan beri sıkıntı kilolar
Aynen bende endokrin doktoruna randevum bugünmüş 10 da bakalım ne diyecek ilaç verir büyük ihtimal insülin direnci 11.5 çıktı 3 aylık ölçüm 5.9Günaydın canım
Valla sıkıntı bir anda nasıl bu kadar kilo aldım bilmiyorum. Aralıkta giydiğim şeyleri giyemiyorum. Hem sağlık hem hamilelik için vermek gerekiyor. Başladım bakalım bugün
Insallah bu ay gebe kalırsın nisanda güzel haberi verirsin bizeCanım ben değil paresilaa arkadaşımız adet olmadı. Ben ilk adetimi 40 gün bekledim. Şimdide yumurtlama günüm yaklaştı
S3n icinde o acıyı hissederken insanların bebeklerinden yaptıkları planlardan eşyalardan giysilerden bahsetmesi...çok zor biliyorum..Allah bir daha yaşatmaz inşallah...Çok zor canm. O durumda kendini en mutsuz güçsüz hissettiğin anda dua et. İnsann dua kapısı açılırmş. Allah gönlümüze ferahlık versin. Seninki yeniydş ben bunun daha kötüsünü yaşadım. Doğum anında kaybettim. Arkadaşlarım msj atıp bebeğin fotosunu istedi. Yolda görenler hayırlı olsun doğum yapmşsn.. Bebek nasıl hani nerde diye sordular. Ve mesai arkadaşlarım 2si hsmileydi. Doğuma kadar gebrlikleri hakkında konştular. En son biri aldıkları zıbından bahsederken dayanamadm hıçkıra hıçkıra ağladım. Öğretmenler odasından çıktım. Daha sütüm vardı bebeğimi bir defa göremedim. bile. Onun kokusunu hala o kadar özlüyorum ki. Hiç bilmediğim bir kokuyu gerçekten özlüyebiliyormuş insan. Mart kelimesini duyunca Bile bir garip oluyorum.Tam 4 yıl önce bu zamanlar 36 haftalık hamileydim.
Inşallah 22 martta bize bebek haberini verirsin3 kaybımın üstüne bütün hesaplamayı planlamayı beklemeyi göz ardı edip korunmayı bıraktım. 1.5 yıl üstüne yeni cesaret edebildim ve eger test sonuçlarını ya da doğum izni hesaplamalarımı beklersem tekrardan vazgecmekten korktum açıkçası. Bat 22 mart. Bakak görek. Mevla görelim neyler neylerse güzel eyler.
Sanırım benim de şekerde sorun var. Aç kaldığımda çok sinirli, gergin oluyorum daha ölçtürmedimAynen bende endokrin doktoruna randevum bugünmüş 10 da bakalım ne diyecek ilaç verir büyük ihtimal insülin direnci 11.5 çıktı 3 aylık ölçüm 5.9
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?