- 19 Ocak 2020
- 7.860
- 17.139
- 248
Aaaa en kısa sürede baktırim tekrarSelam kızlar endokrin doktoru diyet yapmamı söyledi hipoglisemi varmış bende şekerin ani düşmesi 2 tane ilaç verdi kansızlık demir düşüklüğü için iğne verdi d vitamini düşük kullan dedi düşüğe sebep olmaz dedi hamile kalmayı zorlaştırırmış insülin direnci haberiniz olsun
Insallah veririz canımmelinda-
İnşallah canım hayırlısıyla başladık çalışmalara bu hafta yumurtlama olur galiba bakalım neler olacak. İnşallah hepimizde güzel haberler veririz birbirimize
Ben de iyiyim canım, adetin 3. günü testlerimi yaptırayım diyordum ben uzun süredir baktırmadım hormonlarıma, adetin birinci gününü ne zaman sayacağım onu bilemedim, cumartesi gün boyu lekeler geldi onu sayacak mıyım bilemedimHepinize günaydın kızlardaha iyiyim canım sen nasılsın
Konunu okumuştum çok geçmiş olsun tekrardan, en iyi önerini doktorun verecektir...gebeliğin haftasına ve rahmin durumuna göre veriyorlar, 3 ay kesin beklensin diye birsey yokmus, kontrolde muayene nasıldı?kızlar merhaba ben ilk bebeğimi 9 haftalıkken kaybettim kalbi durdu 3 ay korunduk 4. ayda gebeydim ama bu bebeğimi de 15 haftalıkken kaybettim normal doğum+kürtaj oldum kaç ay korunmalıyım ? doktorum 2 adet yeterli dedi..
kürtajdan 10 gün sonra gittiğim de durumumun iyi olduğunu söylemişti ama henüz adet görmedim 36. günüm bugün...Konunu okumuştum çok geçmiş olsun tekrardan, en iyi önerini doktorun verecektir...gebeliğin haftasına ve rahmin durumuna göre veriyorlar, 3 ay kesin beklensin diye birsey yokmus, kontrolde muayene nasıldı?
Ay hiç bilmiyorum ki o başlangıç mı sayılır ki.Insallah veririz canım
Ben de iyiyim canım, adetin 3. günü testlerimi yaptırayım diyordum ben uzun süredir baktırmadım hormonlarıma, adetin birinci gününü ne zaman sayacağım onu bilemedim, cumartesi gün boyu lekeler geldi onu sayacak mıyım bilemedim
Geçmiş olsun canım. Valla doktor 2 adet demiş o kadar korunursun bana 3 ay demişti ben hiç korunmadım ama hamile değilim regl geldi. Rahim hazır olmayınca gebelik olmuyo yanikızlar merhaba ben ilk bebeğimi 9 haftalıkken kaybettim kalbi durdu 3 ay korunduk 4. ayda gebeydim ama bu bebeğimi de 15 haftalıkken kaybettim normal doğum+kürtaj oldum kaç ay korunmalıyım ? doktorum 2 adet yeterli dedi..
Kan pıhtılaşması mı var baktır muhakkak önlem almadan tekrar hamile kalma bence hormonlara felankürtajdan 10 gün sonra gittiğim de durumumun iyi olduğunu söylemişti ama henüz adet görmedim 36. günüm bugün...
sağolun size de geçmiş olsun... bu ay daha adet olamadım zaten...Geçmiş olsun canım. Valla doktor 2 adet demiş o kadar korunursun bana 3 ay demişti ben hiç korunmadım ama hamile değilim regl geldi. Rahim hazır olmayınca gebelik olmuyo yani
hepsine bakıldı hafif pıhtılaşma vardı kan sulandırıcı kullandım ama sonuç aynı..Kan pıhtılaşması mı var baktır muhakkak önlem almadan tekrar hamile kalma bence hormonlara felan
Ne kadar oldu kürtaj olalı?sağolun size de geçmiş olsun... bu ay daha adet olamadım zaten...
bugün 36. günüm...Ne kadar oldu kürtaj olalı?
1 gun boyunca cok cok az miktarda kahverengi oldu, cok nazlandı, hatta ilk adet bu kadar mı olacak diye düşündüm,sonradan çoğaldı ve taze kan gelmeye başladı su anda normal devam ediyor canımAy hiç bilmiyorum ki o başlangıç mı sayılır ki.
Senin şuan nasıl rengi felan benim hala kahverengi geliyor
2 adet yeterli dediyse bence onu dinle ama doktor içine sinmediyse birkac doktordan daha fikir al istersen...Burda hic beklemeden de sağlıklı gebeligi olanlar olmuş ama ayni sekilde tekrar kaybedenler de var, bekleyince de durum böyle kaybeden de var kaybetmeyen de, nasip galiba...kürtajdan 10 gün sonra gittiğim de durumumun iyi olduğunu söylemişti ama henüz adet görmedim 36. günüm bugün...
45 güne kadar beklemek gerekiyormuş. Böyle uzamalar olabiliyor. İnşallah bekletmeden gelir.bugün 36. günüm...
Benim bayağı geliyor rengide artık kırmızıya dönüyor sanırım1 gun boyunca cok cok az miktarda kahverengi oldu, cok nazlandı, hatta ilk adet bu kadar mı olacak diye düşündüm,sonradan çoğaldı ve taze kan gelmeye başladı su anda normal devam ediyor canım
2 adet yeterli dediyse bence onu dinle ama doktor içine sinmediyse birkac doktordan daha fikir al istersen...Burda hic beklemeden de sağlıklı gebeligi olanlar olmuş ama ayni sekilde tekrar kaybedenler de var, bekleyince de durum böyle kaybeden de var kaybetmeyen de, nasip galiba...
Benim doktorum 2 adete tamamen toparlayacagimi söyledi ben de onu dinliyorum, su anda ilk adetim yeni oluyor. Adet gecikmesi için de 40-45 güne kadar normal diyorlar
Canım benim yakında gelecek seninki de, benim günlerce ağrım ve akıntım oldu öyle başladı, başlayışı bile 1 gün sürdü, daha 30 gün normalBenim 30 gün oldu daha gelen giden yok yaakıntı var beyaz, ara ara ağrı da oluyo ama gelir mi sizce
Insallah verirsin kuzumBenim bayağı geliyor rengide artık kırmızıya dönüyor sanırımbidahaki ay güzel haberler verirz inşallah. Bu ay olmadı ama Rabbim aratmasın daha fazla.
Gelir kuzum,bana bel ağrısı çok vurmuştu 2 gün öncesinde. Regl beklemeyince hemen geliyo sende beklemeBenim 30 gün oldu daha gelen giden yok yaakıntı var beyaz, ara ara ağrı da oluyo ama gelir mi sizce
Beklemiyomuş gibi yapsam anlar mı acabaGelir kuzum,bana bel ağrısı çok vurmuştu 2 gün öncesinde. Regl beklemeyince hemen geliyo sende bekleme
İnşallah gelir ya gelsin de kurtulayım çünkü sonra 1 adet beklicezzzzCanım benim yakında gelecek seninki de, benim günlerce ağrım ve akıntım oldu öyle başladı, başlayışı bile 1 gün sürdü, daha 30 gün normal
Insallah verirsin kuzumsonra da bizler veririz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?