Gebeliğe Hazırlık Düşük ve Kürtajdan sonra Hamileliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaaa en kısa sürede baktırim tekrar

melinda-
İnşallah canım hayırlısıyla başladık çalışmalara bu hafta yumurtlama olur galiba bakalım neler olacak. İnşallah hepimizde güzel haberler veririz birbirimize
Insallah veririz canım
Hepinize günaydın kızlar daha iyiyim canım sen nasılsın
Ben de iyiyim canım, adetin 3. günü testlerimi yaptırayım diyordum ben uzun süredir baktırmadım hormonlarıma, adetin birinci gününü ne zaman sayacağım onu bilemedim, cumartesi gün boyu lekeler geldi onu sayacak mıyım bilemedim

kızlar merhaba ben ilk bebeğimi 9 haftalıkken kaybettim kalbi durdu 3 ay korunduk 4. ayda gebeydim ama bu bebeğimi de 15 haftalıkken kaybettim normal doğum+kürtaj oldum kaç ay korunmalıyım ? doktorum 2 adet yeterli dedi..

Konunu okumuştum çok geçmiş olsun tekrardan, en iyi önerini doktorun verecektir...gebeliğin haftasına ve rahmin durumuna göre veriyorlar, 3 ay kesin beklensin diye birsey yokmus, kontrolde muayene nasıldı?

Konunu okumuştum çok geçmiş olsun tekrardan, en iyi önerini doktorun verecektir...gebeliğin haftasına ve rahmin durumuna göre veriyorlar, 3 ay kesin beklensin diye birsey yokmus, kontrolde muayene nasıldı?
kürtajdan 10 gün sonra gittiğim de durumumun iyi olduğunu söylemişti ama henüz adet görmedim 36. günüm bugün...

Ay hiç bilmiyorum ki o başlangıç mı sayılır ki.
Senin şuan nasıl rengi felan benim hala kahverengi geliyor

Geçmiş olsun canım. Valla doktor 2 adet demiş o kadar korunursun bana 3 ay demişti ben hiç korunmadım ama hamile değilim regl geldi. Rahim hazır olmayınca gebelik olmuyo yani

kürtajdan 10 gün sonra gittiğim de durumumun iyi olduğunu söylemişti ama henüz adet görmedim 36. günüm bugün...
Kan pıhtılaşması mı var baktır muhakkak önlem almadan tekrar hamile kalma bence hormonlara felan

Ay hiç bilmiyorum ki o başlangıç mı sayılır ki.
Senin şuan nasıl rengi felan benim hala kahverengi geliyor
1 gun boyunca cok cok az miktarda kahverengi oldu, cok nazlandı, hatta ilk adet bu kadar mı olacak diye düşündüm,sonradan çoğaldı ve taze kan gelmeye başladı su anda normal devam ediyor canım
2 adet yeterli dediyse bence onu dinle ama doktor içine sinmediyse birkac doktordan daha fikir al istersen...Burda hic beklemeden de sağlıklı gebeligi olanlar olmuş ama ayni sekilde tekrar kaybedenler de var, bekleyince de durum böyle kaybeden de var kaybetmeyen de, nasip galiba...
Benim doktorum 2 adete tamamen toparlayacagimi söyledi ben de onu dinliyorum, su anda ilk adetim yeni oluyor. Adet gecikmesi için de 40-45 güne kadar normal diyorlar

Benim 30 gün oldu daha gelen giden yok ya akıntı var beyaz, ara ara ağrı da oluyo ama gelir mi sizce

Benim bayağı geliyor rengide artık kırmızıya dönüyor sanırım bidahaki ay güzel haberler verirz inşallah. Bu ay olmadı ama Rabbim aratmasın daha fazla.

Benim 30 gün oldu daha gelen giden yok ya akıntı var beyaz, ara ara ağrı da oluyo ama gelir mi sizce
Canım benim yakında gelecek seninki de, benim günlerce ağrım ve akıntım oldu öyle başladı, başlayışı bile 1 gün sürdü, daha 30 gün normal
Benim bayağı geliyor rengide artık kırmızıya dönüyor sanırım bidahaki ay güzel haberler verirz inşallah. Bu ay olmadı ama Rabbim aratmasın daha fazla.
Insallah verirsin kuzum sonra da bizler veririz

Gelir kuzum,bana bel ağrısı çok vurmuştu 2 gün öncesinde. Regl beklemeyince hemen geliyo sende bekleme

Canım benim yakında gelecek seninki de, benim günlerce ağrım ve akıntım oldu öyle başladı, başlayışı bile 1 gün sürdü, daha 30 gün normal

Insallah verirsin kuzum sonra da bizler veririz
İnşallah gelir ya gelsin de kurtulayım çünkü sonra 1 adet beklicezzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…