- 19 Ocak 2020
- 7.860
- 17.139
- 248
Bence anlayabilirBeklemiyomuş gibi yapsam anlar mı acaba
Bence biraz bekle benim ocakta düşünce beklemedim şubatta tekrar hamile kaldım oda düştü vitamin desteği alıp rahmini güclendir bencebugün 36. günüm...
Beklenen gelmiyoBugün 51.gün ne gelen var ne giden...dün sol kasığımın ağrısı ayağıma vurmuştu feci şekilde yürüyemeyecek derecede idi. Bugün olurum dedim ama yine yok bolcana akıntı sağolsun
Hadi inşallahhh.Bence anlayabilirbende bu sefer bebişi beklemiyo,hiç istemiyo gibi felan yapcam o zaman kesin gelir
Bunu okuyunca iyi ki hamile kalmamışım dedim. Rabbim hayırlısını versin. Sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah hepimizeBence biraz bekle benim ocakta düşünce beklemedim şubatta tekrar hamile kaldım oda düştü vitamin desteği alıp rahmini güclendir bence
10 gün daha bekleyecekmişim olmaz isem söktürücü verecek doktor canımBeklenen gelmiyosenin bayagıda olmuş aslında 51 gün az bi süre değil
Gelsin en kısa sürede inşallah. Çok fazla düşünmemeyr bak canım10 gün daha bekleyecekmişim olmaz isem söktürücü verecek doktor canım
hangi vitaminleri alayım ? ne olur yardım edin ya psikolojim çok kötü.... 2 ya da 3 ay kadar beklemek istiyorumBence biraz bekle benim ocakta düşünce beklemedim şubatta tekrar hamile kaldım oda düştü vitamin desteği alıp rahmini güclendir bence
inşallah...45 güne kadar beklemek gerekiyormuş. Böyle uzamalar olabiliyor. İnşallah bekletmeden gelir.
sizin kaç haftalıktı kaybınız ?1 gun boyunca cok cok az miktarda kahverengi oldu, cok nazlandı, hatta ilk adet bu kadar mı olacak diye düşündüm,sonradan çoğaldı ve taze kan gelmeye başladı su anda normal devam ediyor canım
2 adet yeterli dediyse bence onu dinle ama doktor içine sinmediyse birkac doktordan daha fikir al istersen...Burda hic beklemeden de sağlıklı gebeligi olanlar olmuş ama ayni sekilde tekrar kaybedenler de var, bekleyince de durum böyle kaybeden de var kaybetmeyen de, nasip galiba...
Benim doktorum 2 adete tamamen toparlayacagimi söyledi ben de onu dinliyorum, su anda ilk adetim yeni oluyor. Adet gecikmesi için de 40-45 güne kadar normal diyorlar
Evetttt ben şimdiden çok heyecanlıyım, yarın hormonlarıma baktiracagim, son kontrollerİnşallah gelir ya gelsin de kurtulayım çünkü sonra 1 adet beklicezzzz
Insallah 10 gune kalmayacak10 gün daha bekleyecekmişim olmaz isem söktürücü verecek doktor canım
Doktorum ne verdiyse onu kullanıyorum folik asit ve d vitamini vermisti, d vitaminim düşüktü, onları kullanıyorum, gebe olmadığım için folik asit dozunu düşürdü sadece, hayırlısıyla tekrar gebelik olursa yükseltecek, onun dışında bitkisel kürler vs ben önermiyorum gebe kalabiliyorken durduk yere hormonlarin dengesini bozmaya gerek yok bence, bitkilerin bilmediğimiz etkileri olabiliyor hormonlara.onun disinda multivitamin gibi takviye soruyorsan o konularda pek bilgim yok ama saglikli bir insanin oyle takviyelere ihtiyacı yok diyorlarhangi vitaminleri alayım ? ne olur yardım edin ya psikolojim çok kötü.... 2 ya da 3 ay kadar beklemek istiyorum
Bende ne kanama oldu ne ağrı oldu butun belirtilerim devam ediyordu 8. hafta kontrolumde tesaduf öğrendik, kese 8 haftalıktı bebek 6da kalmıştı kalp atışı da durmuştu, öncesinde de duymamıştık ama görmüştük ben huzursuzdum ama konduramamıştım..doktorum normal daha cok küçük demişti ama 5. haftada bile vajinalden duyuluyorken benim duyulmamasi garip gelmişti..nasip değilmiş Allah bir daha yaşatmasın hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin inşallahsizin kaç haftalıktı kaybınız ?
rabbim bir daha yaşatmasın... benim ilk bebeğim kaza sonucu olmuştu yani geri çekme yöntemiyle korunuyorduk ama bir baktım hamileyim geç öğrendim biraz inanılmaz bulantım kusmam vardı 9. hafta da gittiğiniz de 2 gün önce bütün bulantım kesilmişti... ama tabi anlayamadım yavrumun öldüğünü... sonra kürtaj oldum 3 ay korundum bu sürede de genetik ve pıhtı testlerimizi yaptırdık genetik testimiz temiz çıktı eşimle benim pıhtı testimde çok hafif bir pıhtı görüldü 4. ay yine hamileydim kan dulandırıcıya başladık ama onu da 15. haftada kaybettim böyle işte...Evetttt ben şimdiden çok heyecanlıyım, yarın hormonlarıma baktiracagim, son kontroller
Insallah 10 gune kalmayacak
Doktorum ne verdiyse onu kullanıyorum folik asit ve d vitamini vermisti, d vitaminim düşüktü, onları kullanıyorum, gebe olmadığım için folik asit dozunu düşürdü sadece, hayırlısıyla tekrar gebelik olursa yükseltecek, onun dışında bitkisel kürler vs ben önermiyorum gebe kalabiliyorken durduk yere hormonlarin dengesini bozmaya gerek yok bence, bitkilerin bilmediğimiz etkileri olabiliyor hormonlara.onun disinda multivitamin gibi takviye soruyorsan o konularda pek bilgim yok ama saglikli bir insanin oyle takviyelere
Bende ne kanama oldu ne ağrı oldu butun belirtilerim devam ediyordu 8. hafta kontrolumde tesaduf öğrendik, kese 8 haftalıktı bebek 6da kalmıştı kalp atışı da durmuştu, öncesinde de duymamıştık ama görmüştük ben huzursuzdum ama konduramamıştım..doktorum normal daha cok küçük demişti ama 5. haftada bile vajinalden duyuluyorken benim duyulmamasi garip gelmişti..nasip değilmiş Allah bir daha yaşatmasın hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah
Kan sulandırıcı iğne mi kullandın? Buna rağmen tutunamama sebebi ne acaba ya ? Neye güvenicez bizrabbim bir daha yaşatmasın... benim ilk bebeğim kaza sonucu olmuştu yani geri çekme yöntemiyle korunuyorduk ama bir baktım hamileyim geç öğrendim biraz inanılmaz bulantım kusmam vardı 9. hafta da gittiğiniz de 2 gün önce bütün bulantım kesilmişti... ama tabi anlayamadım yavrumun öldüğünü... sonra kürtaj oldum 3 ay korundum bu sürede de genetik ve pıhtı testlerimizi yaptırdık genetik testimiz temiz çıktı eşimle benim pıhtı testimde çok hafif bir pıhtı görüldü 4. ay yine hamileydim kan dulandırıcıya başladık ama onu da 15. haftada kaybettim böyle işte...
Insallah son olur...Hangi gende sorun çıktı sizde? Bende de bir tanesinde taşıyıcılık çıktı ama önemsiz dediler, bir de testlerim eksikmiş ama baktirma gerek yok diyor ısrarla doktorum.Tek kayıp diye.Yine de kan sulandırıcı isteyeceğim zorla.Kan sulandirici ne kullanmıştınız hangi haftalarda başlanmıştı? Acaba doz mu eksik geldi???rabbim bir daha yaşatmasın... benim ilk bebeğim kaza sonucu olmuştu yani geri çekme yöntemiyle korunuyorduk ama bir baktım hamileyim geç öğrendim biraz inanılmaz bulantım kusmam vardı 9. hafta da gittiğiniz de 2 gün önce bütün bulantım kesilmişti... ama tabi anlayamadım yavrumun öldüğünü... sonra kürtaj oldum 3 ay korundum bu sürede de genetik ve pıhtı testlerimizi yaptırdık genetik testimiz temiz çıktı eşimle benim pıhtı testimde çok hafif bir pıhtı görüldü 4. ay yine hamileydim kan dulandırıcıya başladık ama onu da 15. haftada kaybettim böyle işte...
Kuzu senin sonuçların çıkmadı mi hala?Kan sulandırıcı iğne mi kullandın? Buna rağmen tutunamama sebebi ne acaba ya ? Neye güvenicez biz
Tatlım bugün başladım yürüyüşe öğlen paydosunda temiz hava iyi gelir inşallah kafam dağılırGelsin en kısa sürede inşallah. Çok fazla düşünmemeyr bak canım
Amin inşallah canım inşallahInsallah 10 gune kalmayacak
inşallah... mthfr c677 ve pai genlerimde heterezigot çıktı ama genetik doktorum bu düşüğe sebep olmaz dedi... hamileliğimi öğrenir öğrenmez coraspirin içtim ama benim beta değerlerim iki katı yükselmedi hiç 9. hafta da kan sulandırıcı iğneye başladık ama kaybettim yavrumu.... sperm testi yaptırdınız mı hiç ?Insallah son olur...Hangi gende sorun çıktı sizde? Bende de bir tanesinde taşıyıcılık çıktı ama önemsiz dediler, bir de testlerim eksikmiş ama baktirma gerek yok diyor ısrarla doktorum.Tek kayıp diye.Yine de kan sulandırıcı isteyeceğim zorla.Kan sulandirici ne kullanmıştınız hangi haftalarda başlanmıştı? Acaba doz mu eksik geldi???
aynen kan sulandırıcı iğne kullandım ama olmadı işte... içim kan ağlıyor o kadar zor ki cinsiyetini bile öğrenmiştik....Kan sulandırıcı iğne mi kullandın? Buna rağmen tutunamama sebebi ne acaba ya ? Neye güvenicez biz
Mthfr c677t heterozigot benim de,cok araştırdım sorusturdum düşük yapmaz dediler bana da.pai bakılmadı bende....baktırmana gerek yok diyorlar...ne yapacağımı bilmiyorum ben de.Benim değerler güzel artmıştı, neden böyle oldu bilmiyorum.Bir de pıhtılaşma nedeniyle olan gebelik kayıpları genelde ilk 12 hafta icinde olmazmis, ikinci trimestrda olurmus genelde..Kafam cok karişikinşallah... mthfr c677 ve pai genlerimde heterezigot çıktı ama genetik doktorum bu düşüğe sebep olmaz dedi... hamileliğimi öğrenir öğrenmez coraspirin içtim ama benim beta değerlerim iki katı yükselmedi hiç 9. hafta da kan sulandırıcı iğneye başladık ama kaybettim yavrumu.... sperm testi yaptırdınız mı hiç ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?