- 19 Ocak 2020
- 7.860
- 17.139
- 248
Çok üzüldüm Allah sabır versin sana canımkızlar merhaba ben ilk bebeğimi 9 haftalıkken kaybettim kalbi durdu 3 ay korunduk 4. ayda gebeydim ama bu bebeğimi de 15 haftalıkken kaybettim normal doğum+kürtaj oldum kaç ay korunmalıyım ? doktorum 2 adet yeterli dedi..
Peki diğer tahliller yapıldı mı? Genetik olanlar. Ya da eşinin spermlerne bakıldı mı? Mesela benim eşimde varikosel var belki o bile sebep olmuş olabiliraynen kan sulandırıcı iğne kullandım ama olmadı işte... içim kan ağlıyor o kadar zor ki cinsiyetini bile öğrenmiştik....
Bebeğim yarın çıkıyor inşallah kan pıhtılaşmaları. Kromozom da 16 marttaKuzu senin sonuçların çıkmadı mi hala?
Ben prowomen aldım eşimede promenk aldık 2 ay kullanıcazhangi vitaminleri alayım ? ne olur yardım edin ya psikolojim çok kötü.... 2 ya da 3 ay kadar beklemek istiyorum
İnşallah canımBunu okuyunca iyi ki hamile kalmamışım dedim. Rabbim hayırlısını versin. Sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah hepimize
Rahim filmi çektirdinizmi rahimde yapışıklık tıkanıklık olabiliyor muş veya perdeMthfr c677t heterozigot benim de,cok araştırdım sorusturdum düşük yapmaz dediler bana da.pai bakılmadı bende....baktırmana gerek yok diyorlar...ne yapacağımı bilmiyorum ben de.Benim değerler güzel artmıştı, neden böyle oldu bilmiyorum.Bir de pıhtılaşma nedeniyle olan gebelik kayıpları genelde ilk 12 hafta icinde olmazmis, ikinci trimestrda olurmus genelde..Kafam cok karişik
Valla çare neki diye herşey baktırıyor insan ama bence senin bebeğe kan gidişi ile sıkıntı vardır 15. Haftaya kadar atan kalp neden dursun sabah akşam kan sulandırıcı vurunan var
Ben 6. haftada kaybettimValla çare neki diye herşey baktırıyor insan ama bence senin bebeğe kan gidişi ile sıkıntı vardır 15. Haftaya kadar atan kalp neden dursun sabah akşam kan sulandırıcı vurunan var
Geçmşl olsun. Allah tekrarından korusun. Bn ir dahakine sağlıkla Kucağına alırsın inş. Herkese Dr farklı korunma süresi söylüyor. Dr dinleyin siz. En doğrusunu o bilirhepsine bakıldı hafif pıhtılaşma vardı kan sulandırıcı kullandım ama sonuç aynı..
10 güne kadar zaten olursun. Ağrımn olduğu hafta oldum ben. En iyisi ilaçsız müdahelesiz olunması zaten kürtaj falan mğdahele edildi hep rahime10 gün daha bekleyecekmişim olmaz isem söktürücü verecek doktor canım
Hcg 2 katına çıknadıysa ilk döllenme anından itibaren sıkıntı varmış. Üzme kendini biliyorum kafaya takmamak elde değil ama olur. Emin olun 2 yıl içinde burdaki herkes doğumunu bile yapmş olur. Sadece kendimizi yıptattğmz bize kalır. Bazı insanlar 20 yıl hiç gebelik bile yaş mıyor eşinn Bi akrabası hamile olduğunu öğrendi 20 yıl sonra normal yoldan hamile kaldı. Kurban Bile kestiler sonra d üşük yaptı. Kadın keşke hamile de kalmasaydı demiş. Bir d et Y az şınz kaç kaç yıldır evlisiniz? Stres Y az omayın stres her şeyi etkiler.inşallah... mthfr c677 ve pai genlerimde heterezigot çıktı ama genetik doktorum bu düşüğe sebep olmaz dedi... hamileliğimi öğrenir öğrenmez coraspirin içtim ama benim beta değerlerim iki katı yükselmedi hiç 9. hafta da kan sulandırıcı iğneye başladık ama kaybettim yavrumu.... sperm testi yaptırdınız mı hiç ?
Yaaaaaaa çok şükür 51. Günde adet oldum10 güne kadar zaten olursun. Ağrımn olduğu hafta oldum ben. En iyisi ilaçsız müdahelesiz olunması zaten kürtaj falan mğdahele edildi hep rahime
Oh be biz de rahatladık. :) hadi gözünaydın diyelim. Demşitm ya ağrıdan sonra olunuyo diye ben 6 g ün sonra oldumYaaaaaaa çok şükür 51. Günde adet oldum
Tey Tey Tey Tey
İlaca gerek kalmadı
Ayy gözün aydın kuzummmmYaaaaaaa çok şükür 51. Günde adet oldum
Tey Tey Tey Tey
İlaca gerek kalmadı
Ay bende ki rahatlığı görsenOh be biz de rahatladık. :) hadi gözünaydın diyelim. Demşitm ya ağrıdan sonra olunuyo diye ben 6 g ün sonra oldum
Amin amin fıstık aminAyy gözün aydın kuzummmminşallah peş peşe hamilelik haberleride veririz canlarımmmm.
Nasıl geldi ilk canım regl kanı gibi mi
Benimde bayağı yoğun geliyoAmin amin fıstık aminbu haberi vermeyi o kadar çok istiyorum ki
Evet canım regl kanı gibi geliyor ağrısını özlediğim
Ne güzel bir sözmüşBenimde bayağı yoğun geliyomelinda bi söz söylemişti gebeliğinin ilk günü olsun diye. Adetlerimizin ilk günü gebeliklerimizin ilk günü olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?