Gebeliğe Hazırlık Düşük ve Kürtajdan sonra Hamileliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok üzüldüm Allah sabır versin sana canım doktorunu dinle canım

aynen kan sulandırıcı iğne kullandım ama olmadı işte... içim kan ağlıyor o kadar zor ki cinsiyetini bile öğrenmiştik....
Peki diğer tahliller yapıldı mı? Genetik olanlar. Ya da eşinin spermlerne bakıldı mı? Mesela benim eşimde varikosel var belki o bile sebep olmuş olabilir

Rahim filmi çektirdinizmi rahimde yapışıklık tıkanıklık olabiliyor muş veya perde

Rahim filmi çektirdinizmi rahimde yapışıklık tıkanıklık olabiliyor muş veya perde
Ondan kalp atışı durur mu doktor istemedi oyle birsey kesede de bir sorun yoktu

L lavyu yazmayı unutmusum sperm testi yaptırdık normaldi herşey

Benim durumum daha enterasan 2 oğlum var 11 yaşında 9 yaşında diğeri kardeşleri olsun çok istediler korunmayı bıraktık beta hcgye baktırdım 256 sonra kanama başladı düştü 3 ay sonra tekrar hamile kaldım öğrenmemle kanama başladı düştü 6 ay sonra tekrar hamile kaldım düştü kese hiç tutunamıyor tek kanda artış oluyor 7.ay tekrar hamile kaldım kan sulandırıcı iğne vurdum asprin kullandım ondadad kese yok yine beta hcg 800 felan oluyorr kanama başlıyor 2 tane yavrumda böyle yaşamadım sıkıntı ama 3 cü neden böyle bilmiyorum doktorlarda önemsemiyor 2 tane sağlıklı çocuk olduğu için

Ondan kalp atışı durur mu doktor istemedi oyle birsey kesede de bir sorun yoktu

L lavyu yazmayı unutmusum sperm testi yaptırdık normaldi herşey
Valla çare neki diye herşey baktırıyor insan ama bence senin bebeğe kan gidişi ile sıkıntı vardır 15. Haftaya kadar atan kalp neden dursun sabah akşam kan sulandırıcı vurunan var

Valla çare neki diye herşey baktırıyor insan ama bence senin bebeğe kan gidişi ile sıkıntı vardır 15. Haftaya kadar atan kalp neden dursun sabah akşam kan sulandırıcı vurunan var
Ben 6. haftada kaybettim

hepsine bakıldı hafif pıhtılaşma vardı kan sulandırıcı kullandım ama sonuç aynı..
Geçmşl olsun. Allah tekrarından korusun. Bn ir dahakine sağlıkla Kucağına alırsın inş. Herkese Dr farklı korunma süresi söylüyor. Dr dinleyin siz. En doğrusunu o bilir

Hcg 2 katına çıknadıysa ilk döllenme anından itibaren sıkıntı varmış. Üzme kendini biliyorum kafaya takmamak elde değil ama olur. Emin olun 2 yıl içinde burdaki herkes doğumunu bile yapmş olur. Sadece kendimizi yıptattğmz bize kalır. Bazı insanlar 20 yıl hiç gebelik bile yaş mıyor eşinn Bi akrabası hamile olduğunu öğrendi 20 yıl sonra normal yoldan hamile kaldı. Kurban Bile kestiler sonra d üşük yaptı. Kadın keşke hamile de kalmasaydı demiş. Bir d et Y az şınz kaç kaç yıldır evlisiniz? Stres Y az omayın stres her şeyi etkiler.

Oh be biz de rahatladık. :) hadi gözünaydın diyelim. Demşitm ya ağrıdan sonra olunuyo diye ben 6 g ün sonra oldum
Ay bende ki rahatlığı görsen  ağrısını özlediğim iki gözümün çiçeği geldi sonunda
Dün o ağrıdan sol ayağımı hissetmiyordum nerdeyse

Ayy gözün aydın kuzummmm inşallah peş peşe hamilelik haberleride veririz canlarımmmm.
Nasıl geldi ilk canım regl kanı gibi mi
Amin amin fıstık aminbu haberi vermeyi o kadar çok istiyorum ki
Evet canım regl kanı gibi geliyor ağrısını özlediğim

Amin amin fıstık aminbu haberi vermeyi o kadar çok istiyorum ki
Evet canım regl kanı gibi geliyor ağrısını özlediğim
Benimde bayağı yoğun geliyo melinda bi söz söylemişti gebeliğinin ilk günü olsun diye. Adetlerimizin ilk günü gebeliklerimizin ilk günü olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…