Gebeliğe Hazırlık Düşük ve Kürtajdan sonra Hamileliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bende aynısını dedim biliyor musun keşke kalmasaydım dedim o kadar yıkıldım ki o minik kalbin durduğunu öğrendiğimde... benim yaşım 28 2,5 yıldır evliyiz...

Ondan kalp atışı durur mu doktor istemedi oyle birsey kesede de bir sorun yoktu

L lavyu yazmayı unutmusum sperm testi yaptırdık normaldi herşey
morfoloji kaç çıktı canım sizin ? biz de sperm testi yaptırdık doktor normal dedi ama sperm dnası çok önemliymiş dna sı bozuk sperm döllediyse eğer yumurtayı düşük oluyormuş benim gibi....

Peki diğer tahliller yapıldı mı? Genetik olanlar. Ya da eşinin spermlerne bakıldı mı? Mesela benim eşimde varikosel var belki o bile sebep olmuş olabilir
genetik olanlar yapıldı canım eşim ve bende genetik bir sorun yok eşimin spermlerine de bakıldı ama sperm dna hasar testi de yaptıracağız bakalım o ne çıkacak

Arkadaşlar anlayan varsa sonucuma bakarmısınız

Eklentiler

• Screenshot_20200310-103417_Gallery.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 24
morfoloji kaç çıktı canım sizin ? biz de sperm testi yaptırdık doktor normal dedi ama sperm dnası çok önemliymiş dna sı bozuk sperm döllediyse eğer yumurtayı düşük oluyormuş benim gibi....
%14'un uzerinde normal yapi olmasi gerekiyormus, 28 cıktı bizim. 0-4 kötüymüş, 5-14 daha iyiymis 14'un uzeri normalmis.
Sizde bence en basindan sorun varmis beta hcg duzgun artmadigi için

Arkadaşlar anlayan varsa sonucuma bakarmısınız
Bunlar her 10 kişiden 3unde varmis. Tek başına sorun yapmazmış. B12 ve folik asit takviyesi dışında bir tedaviye gerek yok diyorlar, bende de bir tanesi var, cok arastirma yaptım.Ama yine de icin rahat etsin diye aspirin kullanabilirsin

canım hamileyken kullanmıştım iğne ve aspirin ama yine olmadı tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…