ben sizden önceyimGünayydınn inşallah kızlar aralarımızda yakın peş peşe veririz inşallah haberleri
İlk önce sen vercenben sizden önceyim
inşallah canım. hepimizde hayırlı güzel haberler verelim birbirimizeİlk önce sen vercen
Ay inşallah en sona ben kalırım sanırım hazirana kadar koruncazGünayydınn inşallah kızlar aralarımızda yakın peş peşe veririz inşallah haberleri
bende aynısını dedim biliyor musun keşke kalmasaydım dedim o kadar yıkıldım ki o minik kalbin durduğunu öğrendiğimde... benim yaşım 28 2,5 yıldır evliyiz...Hcg 2 katına çıknadıysa ilk döllenme anından itibaren sıkıntı varmış. Üzme kendini biliyorum kafaya takmamak elde değil ama olur. Emin olun 2 yıl içinde burdaki herkes doğumunu bile yapmş olur. Sadece kendimizi yıptattğmz bize kalır. Bazı insanlar 20 yıl hiç gebelik bile yaş mıyor eşinn Bi akrabası hamile olduğunu öğrendi 20 yıl sonra normal yoldan hamile kaldı. Kurban Bile kestiler sonra d üşük yaptı. Kadın keşke hamile de kalmasaydı demiş. Bir d et Y az şınz kaç kaç yıldır evlisiniz? Stres Y az omayın stres her şeyi etkiler.
morfoloji kaç çıktı canım sizin ? biz de sperm testi yaptırdık doktor normal dedi ama sperm dnası çok önemliymiş dna sı bozuk sperm döllediyse eğer yumurtayı düşük oluyormuş benim gibi....
henüz çekilmedim adet görmeyi bekliyorum bir de rahim filmi ne zaman çekiliyor ? adet bitiminden hemen sonra mı ?Rahim filmi çektirdinizmi rahimde yapışıklık tıkanıklık olabiliyor muş veya perde
genetik olanlar yapıldı canım eşim ve bende genetik bir sorun yok eşimin spermlerine de bakıldı ama sperm dna hasar testi de yaptıracağız bakalım o ne çıkacakPeki diğer tahliller yapıldı mı? Genetik olanlar. Ya da eşinin spermlerne bakıldı mı? Mesela benim eşimde varikosel var belki o bile sebep olmuş olabilir
Yok adetli iken gitmelisinhenüz çekilmedim adet görmeyi bekliyorum bir de rahim filmi ne zaman çekiliyor ? adet bitiminden hemen sonra mı ?
Benimki gibi pıhtılaşma var 2 gende kan sulandırıcı kullanmalısınArkadaşlar anlayan varsa sonucuma bakarmısınız
%14'un uzerinde normal yapi olmasi gerekiyormus, 28 cıktı bizim. 0-4 kötüymüş, 5-14 daha iyiymis 14'un uzeri normalmis.morfoloji kaç çıktı canım sizin ? biz de sperm testi yaptırdık doktor normal dedi ama sperm dnası çok önemliymiş dna sı bozuk sperm döllediyse eğer yumurtayı düşük oluyormuş benim gibi....
Bunlar her 10 kişiden 3unde varmis. Tek başına sorun yapmazmış. B12 ve folik asit takviyesi dışında bir tedaviye gerek yok diyorlar, bende de bir tanesi var, cok arastirma yaptım.Ama yine de icin rahat etsin diye aspirin kullanabilirsinArkadaşlar anlayan varsa sonucuma bakarmısınız
Yüksek mi peki? sonki kürtajım aspirinle 04 lük iğne kullanmıştımBenimki gibi pıhtılaşma var 2 gende kan sulandırıcı kullanmalısın
canım hamileyken kullanmıştım iğne ve aspirin ama yine olmadı tabiBunlar her 10 kişiden 3unde varmis. Tek başına sorun yapmazmış. B12 ve folik asit takviyesi dışında bir tedaviye gerek yok diyorlar, bende de bir tanesi var, cok arastirma yaptım.Ama yine de icin rahat etsin diye aspirin kullanabilirsin
İnşallah canımm. Valla bende hemen kalabilcem mi pek emin değilim hayırlısıAy inşallah en sona ben kalırım sanırım hazirana kadar koruncaz ☺☺☺☺
Ne zaman başlamıştın aspirine ve iğneye?canım hamileyken kullanmıştım iğne ve aspirin ama yine olmadı tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?